مشاهده نسخه کامل
: سوال : Error Loading Operating System
Reza_mostafavi63
14-09-2011, 17:06
سوال : Error Loading Operating System
با سلام من روي سيستمم Backtrack5 داشتم و حالا وقتي اون رو پاك كردم و ميخوام xp نصب كنم با پيام : Error Loading Operating System روبرو ميشم
من از دستور fixmbr , fixboot هم براي حل مشكل استفاده كردم ولي بازم درست نشد .Bios رو هم به تنظيمات پيشفرض برگردوندم بازم نشد .
در ضمن روي يكي از پارتيشن هاي ntfs هم حدوده 80 گيگ اطلاعات مهم دارم كه نميخوام از دست برن . پس نميتونم PartitionTable رو از نو ايجاد كنم ........
من چيكار بايد بكنم ؟؟؟ لطفا كمك كنين .
سلام
اگه سیستم عامل دیگه ای داری از super grub disk می تونی استفاده کنی:
super grub disk رو از اینجا دانلود کن...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و روی سی دی رایت کن یا روی فلش بریز و بوت کن و از صفحه ای که میاد Detect any OS رو انتخاب کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد سیستم عامل هایی که نصب هست رو نشون میده و می تونی انتخاب کنی تا بالا بیاد...
با یه نرم افزار مدیریت پارتیشن یا fdisk که تو سی دی های راه انداز هست باید پارتیشن اکتیو رو تغییر بدی
partition with boot flag
معمولا روی اولین پارتیشن این فلگ رو تنظیم میکنند که باید فرمت fat32 یا ntfs داشته باشه.مهم نیست که شما ویندوز xp رو روی کدوم پارتیشن نصب کنید ولی معمولا ntldr , ntdetect.com و boot.ini(فایلهای بوت XP) روی درایو C (اولین پارتیشن با فرمت fat32 یا ntfs) ریخته میشند و باید این پارتیشن اکتیو باشه.
اگر سیستم عامل دیگه ای دارید نگران نباشید.بعدا با grub4dos میشه اونو به منوی بوت xp اضافه کرد.
Reza_mostafavi63
15-09-2011, 09:27
سلام
[/SPOILER]
اشکال در پارتیشن سیستم عامل و قسمت بوت شونده آن است.
من C رو delete و از نو ايجاد كردم و ديگه error loading operating system نداد ولي اينبار موقع نصب xp بعد از كپي فايل ها و ريستارت شدن با پيام Non-System Disk, Press any Key مواجه شدم .
در ضمن من سيستم عاملي روي هارد ندارم فقط يك پارتيشن 80 گيگي دارم كه برام مهمه كه فعلا توي بعضي برنامه ها شناخته ميشه ولي مثلا توي acronis partitain , Norton Gost شناخته نميشه و حالت بد سكتوري داره .
Reza_mostafavi63
15-09-2011, 09:49
با یه نرم افزار مدیریت پارتیشن یا fdisk که تو سی دی های راه انداز هست باید پارتیشن اکتیو رو تغییر بدی
partition with boot flag
معمولا روی اولین پارتیشن این فلگ رو تنظیم میکنند که باید فرمت fat32 یا ntfs داشته باشه.مهم نیست که شما ویندوز xp رو روی کدوم پارتیشن نصب کنید ولی معمولا ntldr , ntdetect.com و boot.ini(فایلهای بوت XP) روی درایو C (اولین پارتیشن با فرمت fat32 یا ntfs) ریخته میشند و باید این پارتیشن اکتیو باشه.
اگر سیستم عامل دیگه ای دارید نگران نباشید.بعدا با grub4dos میشه اونو به منوی بوت xp اضافه کرد.
سيستم عامل هام مهم نبود و پاك كردم و حتي C رو از نو ايجاد كردم و اكتيو كردم . ولي بار XP نصب نميشه و تازه پارتيشن E هم كه برام مهمه ، بدسكتوري شده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.