مشاهده نسخه کامل
: Dead Island Online
sima_6600
14-09-2011, 16:59
سلام برای بازی کردن این بازی به صورت انلاین میتونید به روش زیر عمل کنید.
اول بازی رو باید نصب کنید اگر بازی رو ندارید از لینک زیر میتوانید نسخه Black box با حجم 1.8 گیگ دانلود کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب بازی شما باید این پچ رو دانلود کنید که هم برای رفع مشکلات بازی هم برای انلاین زدن هستش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این که پچ رو دانلود کردید محتویاتش رو توی پوشه بازی کپی کنید.
بعد باید Steam رو نصب کنید اگر دارید که هیچ ندارید باید دانلود کنید از سایت زیر
store.steampowered.com
بعد از نصب Steam یک اکانت در استیم بسازید و اگر اکانت دارید باهاش وصل بشید بعد این که اپدیت استیم تموم شد و واردش شدید بازی رو در استیم باید ADD کنید به این صورت که از منوی بالا گزینه Games بعد گزینه Add Non Steam Game to My Libery.. رو انتخاب کنید و بازی رو همون جا تیک بزنید و ok کنید تا بازی وارد لیست بشه.
خوب جالا باید با یک نرم افزار که Lan مجازی میسازه انلاین بزنیم مثل Hamachi و Game Ranger و Tunngle
من Tunngle رو پیشنهاد میدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=en&pg=downloads
برای نصب این نرم افزار هم به این سایت برین و دانلود کنید و یک اکانت بسازید و بعد از وصل شدن وارد بازی های شوتر بشین و Dead Island رو پیدا کنید و وارد Room بشین و بعد بازی رو از Steam اجرا کنید و از بازی لذت ببرین
نکته خیلی مهم:برای بازی کردن توی بازی از گزینه option و قسمت online برین و اون رو به lan تغیر بدین
نکته2 خیلی مهم:وارد بازی بشین و یک مرحله رو به تنهای رد کنید در غیر این صورت Game loby باز نمیشه
نکته3 :برای وارد شدن به بخش چند نفره ابتدا باید وارد یک Room در Tunngle بشین بعد وقتی وارد بازی شدن دکمه ESC رو روی Keyboard زده و گزینه Game loby رو بزتین و بمونید تا سرور پیدا کنه اگر وارد نمیشد نکته 1 و 2 رو رعایت نکردین.
نکته4:این بازی حتما نیاز به Steam داره بدون اون نیمشه انلاین زد.:10:
هر مشکلی دارین عکس بگیرین و این جا بزارین راهنمای کنم در غیر این صورت کمک نمیکنم فقط با عکس راهنمای میکنم.:10:
راستی ID من در Tunngle هم HeadHunter666 هست.
و کپی از روی مطالب بالا با ذکر نام منبع مجازه :دی
Little Sparrow
14-09-2011, 17:07
ایول همین الان داشتم با Tunngle ور میرفتم ولی درست نمیشد.
پس استیم میخواست؟الان میگیرم:31:
Little Sparrow
14-09-2011, 18:07
همه کار ها رو کردم ولی این استیم رو نمی تونم لوگین کنم.
اولا که چیز پی ان میخواد.حالا دانلود کردم.اکانت هم ساختم.اپدیت هم کردم.
باز هم کردم یوزر و پسورد رو هم زدم.بعدش not responding شد.end now کردم.
الان میخوام دوباره روش کلیک کنم.یه مستطیل کوچولو میاد.
توشم نوشته connection steam account:sorooush
بعدش هم دوباره not responding میشه و باید end کنم.نمیشه اون صفحه لوگین دوباره بیاد؟
ببخشید حال عکس گرفتن اصلا نبود.
sorooush یوزرنیم منه.
Little Sparrow
14-09-2011, 18:48
دیگه کلا وقتی میخوام لوگین کنم به برنامه Not responding میشه.
sima_6600
14-09-2011, 18:59
خوب یک سوال برای شما از طرف Steam یک ایمیل میاد و باید اونو تاید کنید که اکانت شما Active بشه شما تاید کردین یا نه
و دوم این که یکم زمان میبره connect بشه و باید صبور باشی برای Conect شدن نیاز به Vpn ندارید.اگر باز نشد چک کنید UAC ویندوز 7 خاموش هست یا نه و حتما Rus As administrator کنید.
Little Sparrow
14-09-2011, 19:08
مشکلات همه حل شد.خودم حل کردمش.
حالا حتما باید یه مرحله رفت تا Game lobby فعال بشه؟
Little Sparrow
14-09-2011, 19:29
Game lobby فعال نمیشه.یه quest رفتم ولی فعال نشد.
بازی رو هم از استیم اجرا کردم.
sima_6600
14-09-2011, 20:09
Game lobby فعال نمیشه.یه quest رفتم ولی فعال نشد.
بازی رو هم از استیم اجرا کردم.
پچ بالای رو بریز همه فایل ها شو مطمان باش درست میشه
Little Sparrow
14-09-2011, 20:35
مگه این همون اپدیت 3 نیست؟چیز اضافه ای داره؟
دارمش.
sima_6600
14-09-2011, 21:00
مگه این همون اپدیت 3 نیست؟چیز اضافه ای داره؟
دارمش.
شما دانلود کن و نصب کن درست میشه 100%
Little Sparrow
14-09-2011, 21:12
چرا سیو بازیم پرید؟!؟!؟
sima_6600
14-09-2011, 21:30
چرا سیو بازیم پرید؟!؟!؟
الان شما یک مرجله برو جلو باید درست شده باشه:10:
Little Sparrow
14-09-2011, 23:13
با هر بدبختی که بود game lobby رو فعال کردم.
ولی مثل اینکه باید از اول شروع کرد.یا اینکه همون سینگل پلیر رو برم با سیو قبلیم.
چون فقط یکی از اینا میشه.اگه از اول شروع کنم با انلاین هست البته.
احتمالا یه بار روی سینگل تمومش کنم دفعه ی بعد با انلاین بازی میکنم.
imanghamari
15-09-2011, 11:04
یک سوال من تو خونه دو تا pc دارم که شبکه هستند حالا برای اینکه lan بازی کنیم باید برنامه steam و tunngle را باید مثل توضیحات اجرا کنم:10:
sima_6600
15-09-2011, 19:06
یک سوال من تو خونه دو تا pc دارم که شبکه هستند حالا برای اینکه lan بازی کنیم باید برنامه steam و tunngle را باید مثل توضیحات اجرا کنم:10:
بله باید همون کار ها رو بکنید
imanghamari
17-09-2011, 07:57
با عرض سلام خدمت تمام دوستان
درباره ی بازی dead island دوستانی که کامپیوترشون شبکه است نیاز به برنامه tunngle ندارند وجواب اینکه وقتی از بازی میای بیرون تمام save ها میپره باید بازی رو از طریق steam راش بندازند وگر نه دکمه continue از کار میفته و خاموش میشه
ahmadfear
27-09-2011, 16:57
آقا من همه ی این کارا رو کردم ولی نشد هیچی پیدا نمی کنه!
تو برنامه ی tunngle تو قسمت نتوورک لیست روم هست ولی توش نمی ره همین کافیه ؟ یا باید حتما بیم توش در ضمن بازی رو باید تو tunngle اد کنیم؟ لطفا راهنمایی کن
sima_6600
27-09-2011, 18:16
نه خیر باید وارد بشی بعدی میتونی انلاین بازی کنی چک کن ببین چی مشکل داره
ahmadfear
27-09-2011, 18:55
آقا من همه کارا رو کردم ولی تو game lobby سروری پیدا نمیکنه در ضمن چطوری تو برنامه ی tuggle می تونم کسی رو اد کنم؟
دوستان یک سوال انلاین این بازی چطوری هست ؟؟؟ منظور سبک بازیه ها !
یعنی همون داستان بازی رو 4نفره میره ؟؟؟ و اینکه بعدا بازی رو بخوای ادامه بدی از اد امه انلاینش میاد یا میره از اول ؟؟
من الان بازی رو 2 بار تمون کردم لول ما هم شده 48 اگه انلاین بزنیم سیو سینگل ما میپره ؟؟؟
یکم در مورد انلاین توضیح بدید
/\T
./
سلام دوستان بلخره ما تونستیم بازی dead island رو انلاین بازی کنیم :18:
اسم ما تو Tunngle:8:
saeid safaei هست هر ایرانی که امد به ما پی ام بده تا با هم بازی کنیم
:31::31:
راستی ما که یه تشکر بدهکاریم به sima_6600 بابت راهنمایی :) تو پست 1
ahmadfear
02-10-2011, 20:13
اقا یه نفر به ما بگه چطوری می شه تو TUNGLE کسی رو اد کرد تو کدوم قسمت می تونیم دوستامونو ببینیم؟
redcloud1
18-11-2011, 00:29
سلام لطفا راهنمايي كنيد
من 2تا كامپيوتر دارم با چه برنامه اي و چطوري شبكه بازي كنم يا 2نفره ؟
من تمامه مطالبه بالا رو انجام دادم براي انلاين بازي كردن ولي هم سيوم پريد وهم گزينه گيم لابي برام فعال نميشه بگين من چيكار كنم
seyed_mahdi
11-12-2011, 12:38
سلام
یکی نبود جواب این سوالو بده منم میخام شبکه بازی کنم نباید که برم تو اینترنت فکر نکنم نه استیم بخاد نه تانگل اما گیم لابی فعال نیست رو لب تاپ که خیلی رفتم جلو اونم فعال نیست حتی پج رو هم روی هر دو تا سیستم ریختم بازم فعال نبود.
یکی بیاد کمک کنه
seyed_mahdi
14-12-2011, 11:58
سلام
من هر کاری کردم نتونستم این بازی رو بصورت شبکه بازی کنم فکر کنم اصلا نمیشه نمیدونم پس قابلیت Lan که تو بازی گذاشته چیه
اما یه آموزش تو سایت Gameemag گذاشتم میتونید برید ببینید و مشکلتونو حل کنید اونوقت میتونید آنلاین بازی کنید به شرطی که اینترنتتون نامحدود باشه.دی
seyed_mahdi
14-12-2011, 19:02
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از یه عالمه جستجو و گشتن تو اینترنت به مشکلی که خیلی ها پیدا میکنن تو این بازی پی بردم
طریقه آنلاین بازی کردن این بازی رو خیلی از خارجی ها از راههای مختلفی گفتند که از اون جمله همین راهی هست که در پست اول زده شده شایدم این از همون ها ترجمه شده حالا بیخیال.
اما نکته ای که هست اینه که خیلی از ماها با اینکه کارهای بالا رو انجام میدیم باز هم نمیشه
خوب حالا میخام یکم از چزایی که یاد گرفتم رو به شما بگم شاید مفید واقع بشه
اول : همون کارهای مربوط به استیم و .. رو انجام بدید ( نصب استیم ، ساخت اکانت ، کپی اسمارت استیم )
دوم : همون کارهای تانگل رو هم که در پست اول گفته به خاطر داشته باشید ( ساخت اکانت و پیدا کردن روم بازی و رفتن داخل روم )
سوم : این آپدیت رو میزارم اگه مشکلتون حل نشد اینو دانلود کنید
Dead Island Update 5 v1.3
آپدیت بازی Dead Island نسخه 5 که ورژن بازی رو تبدیل به 1.3 میکنه و اولش میگه که بخش Co op فعال شده.
(در آپدیت 1 که در پست اول گذاشته من به شخصه چنین اتفاقی برام نیفتاد و با دانلود این آپدیت تونستم حلش کنم تو هیچ روم ایرونی هم ندیدم که لینکی ازش گذاشته باشن اما حالا میتونید از لینک پایین دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اما دوتا نکته هست که باید بگم
1) استیم دو حالت داره Online و Offline وقتی که نصب میکنید و اکانت میسازید و بازی رو اضافه میکنید در حالت آنلاین هستید دفعه بعدی که ریستارت میکنید یه پیغام میده که میخاید تو کدوم حالت باشه که میتونید انتخاب کنید اگه میخاید آنلاین باشه باید به اینترنت وصل بشید اگه هم نمیخاید گزینه Offline رو انتخاب کنید ( اینو تو ذهنتون داشته باشید که باهاش کار داریم)
2) یه فایلی هست تو پوشه بازی به نام steam_api.DLL که در هر بازی که با استیم سرو کار داره اما کرک شده این هست من جمله space marine
حجم این فایل مهمه یعنی چی ، یعنی اینکه اگه شما الان بازی رو بدون اینترنت بازی میکنید این فایل حجمش 16 هست که در آپدیت شماره 1 هم هست اما تو آپدیت شماره 5 حجمش 128 هست
حالا اگه میخاید آنلاین بازی کنید فایل 128 رو با 16 جابه جا کنید ( تو پوشه بازی ) وقتی فایل 128 Kb رو کپی کردید و بازی رو اجرا کردید میبینید که پیغام میده که بازی نیاز به استیم داره خوب حالا استیم رو در حالت آفلاین اجرا کنید اما ...
وقتی وارد بازی شدید میبینید که ممکنه سیوتون پریده باشه که البته نپریده بلکه جای دیگه ذخیره شده کجا ؟
وقتی شما با فایل 16 KB بازی میکردید سیو بازی داخل پوشه out بود ( بهتره قبل از اینکه بخاین آنلاین بازی کنید از این پوشه و استیم 16 Kb کپی بگیرید که هر وقت خواستید ادامه بازی تون رو برید با کپی کردن اونها بتونید بازی کنید . البته بد نیست فایل steam_appid رو هم ازش کپی بگیرید البته هنوز به کاربرد واقعی این فایل پی نبردم اما مهم هست ) اما الان که با استیم بازی میکنید ( چون شما استیم رو اجرا میکنید در حالت آفلاین و بعد روی Play کلید میکنید البته اگه بازی رو تو استیم اضافه کرده باشید که باید اینکارو قبلش انجام بدید ) سیو بازی شما داخل پوشه userdata هست بعدش یه پوشه هست به یه شماره ای چه شماره ای؟ همون شماره که در فایل steam_appid هست مثلا از من نام پوشه هست 17700 داخل این پوشه سیو بازی هست به این صورت مثلا :
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\92983064\17700\remote\out
خوب شما میتونید سیو داخل این رو هر چقدر که رفتید کپی کنید داخل پوشه بازی ( اما برعکش رو من هر کاری کردم نتونستم یعنی وقتی میرم تو استیم از مرحله اول نیاد و ادامه رو بره نمیدونم مشکلش از کجاست اگه فهمیدید به منم بگید )
خوب حالا همه چی درست شد برید آنلاین بازی کنید البته باید قسمت اولیه بازی رو که از اتاق شروع میشه به تنهایی برید بعد میبینید که gamelobby فعاله و میتونید از بین بچه هایی که داخل تانگل هستند با یکی بازی کنید.
=====================
خوب این تجربه من اما من یه سوال دارم من حاضر نیستم برای اینکه این بازی رو بصورت co op جلو برم از اینترنتم مصرف کنم یعنی میخام با دوتا PC داخل خونم اینکارو بکنم اما نمیدونم چطوری
یه چیزی لازم دارم که بتونه اینترنت مجازی درست کنه و اون یکی سیستم بهش وصل بشه تا تو بازی بتونه اونو پیدا کنه ، البته باید از فایل 128 کیلو بایتی و حالت آفلاین استیم بهره برد اما حالا یه چیزی میخام که همون کار تانگل یا هر چیز دیگه ای رو بصورت مجازی ایجاد کنه .
نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد؟
sima_6600
14-12-2011, 19:21
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از یه عالمه جستجو و گشتن تو اینترنت به مشکلی که خیلی ها پیدا میکنن تو این بازی پی بردم
طریقه آنلاین بازی کردن این بازی رو خیلی از خارجی ها از راههای مختلفی گفتند که از اون جمله همین راهی هست که در پست اول زده شده شایدم این از همون ها ترجمه شده حالا بیخیال.
اما نکته ای که هست اینه که خیلی از ماها با اینکه کارهای بالا رو انجام میدیم باز هم نمیشه
خوب حالا میخام یکم از چزایی که یاد گرفتم رو به شما بگم شاید مفید واقع بشه
اول : همون کارهای مربوط به استیم و .. رو انجام بدید ( نصب استیم ، ساخت اکانت ، کپی اسمارت استیم )
دوم : همون کارهای تانگل رو هم که در پست اول گفته به خاطر داشته باشید ( ساخت اکانت و پیدا کردن روم بازی و رفتن داخل روم )
سوم : این آپدیت رو میزارم اگه مشکلتون حل نشد اینو دانلود کنید
Dead Island Update 5 v1.3
آپدیت بازی Dead Island نسخه 5 که ورژن بازی رو تبدیل به 1.3 میکنه و اولش میگه که بخش Co op فعال شده.
(در آپدیت 1 که در پست اول گذاشته من به شخصه چنین اتفاقی برام نیفتاد و با دانلود این آپدیت تونستم حلش کنم تو هیچ روم ایرونی هم ندیدم که لینکی ازش گذاشته باشن اما حالا میتونید از لینک پایین دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اما دوتا نکته هست که باید بگم
1) استیم دو حالت داره Online و Offline وقتی که نصب میکنید و اکانت میسازید و بازی رو اضافه میکنید در حالت آنلاین هستید دفعه بعدی که ریستارت میکنید یه پیغام میده که میخاید تو کدوم حالت باشه که میتونید انتخاب کنید اگه میخاید آنلاین باشه باید به اینترنت وصل بشید اگه هم نمیخاید گزینه Offline رو انتخاب کنید ( اینو تو ذهنتون داشته باشید که باهاش کار داریم)
2) یه فایلی هست تو پوشه بازی به نام steam_api.DLL که در هر بازی که با استیم سرو کار داره اما کرک شده این هست من جمله space marine
حجم این فایل مهمه یعنی چی ، یعنی اینکه اگه شما الان بازی رو بدون اینترنت بازی میکنید این فایل حجمش 16 هست که در آپدیت شماره 1 هم هست اما تو آپدیت شماره 5 حجمش 128 هست
حالا اگه میخاید آنلاین بازی کنید فایل 128 رو با 16 جابه جا کنید ( تو پوشه بازی ) وقتی فایل 128 Kb رو کپی کردید و بازی رو اجرا کردید میبینید که پیغام میده که بازی نیاز به استیم داره خوب حالا استیم رو در حالت آفلاین اجرا کنید اما ...
وقتی وارد بازی شدید میبینید که ممکنه سیوتون پریده باشه که البته نپریده بلکه جای دیگه ذخیره شده کجا ؟
وقتی شما با فایل 16 KB بازی میکردید سیو بازی داخل پوشه out بود ( بهتره قبل از اینکه بخاین آنلاین بازی کنید از این پوشه و استیم 16 Kb کپی بگیرید که هر وقت خواستید ادامه بازی تون رو برید با کپی کردن اونها بتونید بازی کنید . البته بد نیست فایل steam_appid رو هم ازش کپی بگیرید البته هنوز به کاربرد واقعی این فایل پی نبردم اما مهم هست ) اما الان که با استیم بازی میکنید ( چون شما استیم رو اجرا میکنید در حالت آفلاین و بعد روی Play کلید میکنید البته اگه بازی رو تو استیم اضافه کرده باشید که باید اینکارو قبلش انجام بدید ) سیو بازی شما داخل پوشه userdata هست بعدش یه پوشه هست به یه شماره ای چه شماره ای؟ همون شماره که در فایل steam_appid هست مثلا از من نام پوشه هست 17700 داخل این پوشه سیو بازی هست به این صورت مثلا :
C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\92983064\17700\remote\out
خوب شما میتونید سیو داخل این رو هر چقدر که رفتید کپی کنید داخل پوشه بازی ( اما برعکش رو من هر کاری کردم نتونستم یعنی وقتی میرم تو استیم از مرحله اول نیاد و ادامه رو بره نمیدونم مشکلش از کجاست اگه فهمیدید به منم بگید )
خوب حالا همه چی درست شد برید آنلاین بازی کنید البته باید قسمت اولیه بازی رو که از اتاق شروع میشه به تنهایی برید بعد میبینید که gamelobby فعاله و میتونید از بین بچه هایی که داخل تانگل هستند با یکی بازی کنید.
=====================
خوب این تجربه من اما من یه سوال دارم من حاضر نیستم برای اینکه این بازی رو بصورت co op جلو برم از اینترنتم مصرف کنم یعنی میخام با دوتا PC داخل خونم اینکارو بکنم اما نمیدونم چطوری
یه چیزی لازم دارم که بتونه اینترنت مجازی درست کنه و اون یکی سیستم بهش وصل بشه تا تو بازی بتونه اونو پیدا کنه ، البته باید از فایل 128 کیلو بایتی و حالت آفلاین استیم بهره برد اما حالا یه چیزی میخام که همون کار تانگل یا هر چیز دیگه ای رو بصورت مجازی ایجاد کنه .
نمیدونم چطوری میشه این کارو کرد؟
لوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووول این همه تحقیق کردی که چی عزیز دل این اموزش رو خودم نوشتم و از هیچ جای ترجمه نشده دوم این روش که من میگم هیچ مشکلی نداشه و 100 البته اون موقع اپدیت اون بود الان جدید امده و جدیده فقط کار میکنه.در ضمن شما که این همه تحقیق کردی هنوز نمیدونی که بازی ها تحت استیم رو نمیشه Lan Offline بازی کرد.:10:
seyed_mahdi
15-12-2011, 13:48
ین همه تحقیق کردی هنوز نمیدونی که بازی ها تحت استیم رو نمیشه Lan Offline بازی کرد.
یا تو درست متوجه حرفم نشدی یا اصلا خودت هم نمیدونی
من گفتم
) استیم دو حالت داره Online و Offline وقتی که نصب میکنید و اکانت میسازید و بازی رو اضافه میکنید در حالت آنلاین هستید دفعه بعدی که ریستارت میکنید یه پیغام میده که میخاید تو کدوم حالت باشه که میتونید انتخاب کنید اگه میخاید آنلاین باشه باید به اینترنت وصل بشید اگه هم نمیخاید گزینه Offline رو انتخاب کنید ( اینو تو ذهنتون داشته باشید که باهاش کار داریم)
من کجا گفتم برای آنلاین حالت offline رو انتخاب کنید ؟؟
گفتم اگه میخاید همینطوری تک نفره بازی کنید بدون اینترنت بزارید رو offline اوکی؟
پس من درست گفتم شما درست متوجه نشدی
و اما در مورد اینکه کی اول اینو گفته مهم نیست حالا چه تو ایرانی ( که بعیده ) یا خارجی در ضمن پست اول تو همه جای نت پخش شده معلوم نیست کی اول گفته در ثانی آدمی که روده راست تو شکمش باشه این روزا خیلی کمه.
و اما اگه هنر داری این سوالی که من دارمو جواب بده.
imanghamari
05-03-2013, 00:32
ای خدا من 2 سال پیش این بازی رو آنلاین بازی کردم با داداشم
اول یک چیزی از تانگل بگم
کاره تانگل لن سازی مجازیه مثل همین کاری که با کامپیوتر های خونتون می کنین
کسانی که می خوانند از طریق شبکه خانگی بازی کنند اصلا نیازی به تانگل ندارند
بعدشم بعد از نصب استیم شما اسمارت استیم نصب نکنید
اگه می خواین روی استیم چیزی نصب کننین green luma رو نصب کنید
در ضمن تو خود برنامه تانگل مراحل راه انداز ی بازی به صورت لن آموزش داده شده حتی ویدیو هاش هم تو you tube هست
من حتی با خارجی ها هم بازی کردم
یک چیزی که دوستان باید دقت کنند اینه که فایر وال هاشون نباید روشن باشه
فایر وال آنتی ویروس هم باید خاموش باشه
بعد در محل نصب بازی پرونده متنی هست به نام steam- app که باید عددی که داخل اون نوشته شده را باید عوض کنید اول باید تیک read only رو از propertise خذف کنید بعد عدد رو تغییر بدید سپس save کنید و دوباره تیک read - only رو فعال کنید عددی که باید وارد کنید 17700 هستش
این بازی هم قابلیت لن داره ولی به شرط اینکه steam در حالت آنلاین و به اینترنت متصل باشد
با این کاری که گفتم دوستانی که game lobby براشون غیر فعال میشه یا save هاشون می پره کارشون درست میشه
بازی بسیار جالبی هست البته به شرط اینکه شبکه بازی کنی
چون بگی نگی یکمی هم ترسناکه:n11:
هر کس هر مشکلی داره میتونه از من بپرسه
ان شاالله که مشکلی پیش نیاد
azaramir
05-03-2013, 08:45
يه نگاه به تاريخ اخرين پست بنداز از تو گور تايپيك رو كشوندي بالا :n29:
سلام من با ساخت اکانت تانگل مشکل دارم
کل فرم رو درست پر می کنم اما ارور The registration code did not match the one displayed, a new code has been generated, please try again
میده
اخر فرم یه سوال
Verify you are a human
هست اما چیزی نداره معلوم نیست باید چه کار کرد
لطفا راهنمایی کنید
حل شد
مشکل از mozila بود
بچه ها چهار نفر بیاین اینو انلاین بریم کسی بود بگه
morTeza.cs
14-01-2014, 16:23
شما مشکلتون چطوری حل شد ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.