مشاهده نسخه کامل
: مودم معمولی شاتل یا tplink
SalmanAdl
14-09-2011, 16:06
سلام دوستان یه سوال داشتم
فکر میکنید کدوم مودم adsl بهتره؟
شاتل(معمولی) و یا tplink(معمولی)
Mr.Lover
14-09-2011, 16:14
سلام
من حدود سه ساله با مودم TP-LINK TD 8811 از شاتل سرویس می گیرم.
تا حالا هیچ مشکلی از این بابت نداشتم.
مودم هایی که خود شاتل می ده معمولا قیمت بالاست
با این حال انتخاب با شماست
شرکتهایی مانند شاتل و پارس آنلاین مودم های خود را به قیمتی بالاتر از بازار در اختیار مشتریان خود قرار میدهند در صورتی که قیمت تمام شده این دستگاه ها برای آنان بسیار کمتر از قیمت خرید خرده فروش هاست، از طرفی برند ZyXEL جزو گرانهای بازار است طوری که هم قیمت یک مدل معمولی آن میتوان یک مدل با امکان ارتباط بی سیم از برندهای ارزانتر تهیه کرد. پیشنهاد من تهیه TP-Link TD-W8901G است که با وجود قیمت حدود 35 هزار تومانی امکانات قابل قبولی در اختیار شما میگذارد.
SalmanAdl
14-09-2011, 22:09
سلام
من حدود سه ساله با مودم TP-LINK TD 8811 از شاتل سرویس می گیرم.
تا حالا هیچ مشکلی از این بابت نداشتم.
مودم هایی که خود شاتل می ده معمولا قیمت بالاست
با این حال انتخاب با شماست
شرکتهایی مانند شاتل و پارس آنلاین مودم های خود را به قیمتی بالاتر از بازار در اختیار مشتریان خود قرار میدهند در صورتی که قیمت تمام شده این دستگاه ها برای آنان بسیار کمتر از قیمت خرید خرده فروش هاست، از طرفی برند ZyXEL جزو گرانهای بازار است طوری که هم قیمت یک مدل معمولی آن میتوان یک مدل با امکان ارتباط بی سیم از برندهای ارزانتر تهیه کرد. پیشنهاد من تهیه TP-Link TD-W8901G است که با وجود قیمت حدود 35 هزار تومانی امکانات قابل قبولی در اختیار شما میگذارد.
دوستان منظورم از شاتل ،مارک شاتله ، shuttle
دوستان منظورم از شاتل ،مارک شاتله ، shuttle
من هرگز هیچ کالایی را از این برند توصیه نمیکنم، این نام روی کم کیفیت ترین دستگاه های آواره و ناشناخته قرار میگیرد.
Hamed DC
15-09-2011, 14:17
من هرگز هیچ کالایی را از این برند توصیه نمیکنم، این نام روی کم کیفیت ترین دستگاه های آواره و ناشناخته قرار میگیرد.
من هم کاملا با محمد موافقم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.