مشاهده نسخه کامل
: مودم ام هـ_کــــ شده !! ( کــــمـــکــــــــ )
pooriya_hp
14-09-2011, 13:11
سلام به تمام دوستان عزیز و بچه های p30world
امیدوارم که هر جا هستید شاد و سلامت باشید !
من خیلی وقت بود که از p30 رفته بودم و بعد از اون دیگه فعالیتی نداشتم !
به هر حال دست روزگار ما رو وادار کرد که بیایم و یه تاپیکــ بزنیم تا شاید جوابمون رو گرفتیم !
من نمیدونم تاپیک رو در جایی درستی مطرح کردم یا نه ، اگه جایی دیگه باید مطرح میشد .. مدیران و همکاران به بزرگی خودشون ببخشند !
اما بریم سر اصل مطلب :
2-3 روز پیش بود که پسر خاله ام فوت کرده بود و من تا آخرین لحظه ای که قرار بود برم داشتم با اینترنتم کار میکردم که همه چیز هم درست بود اما کامپیوتر رو خاموش کردم و رفتم که شایان ذکر است من نزدیک به 2 روز خونه نبودم و مودم ام نیز روشن بود !
بعد از اینکه اومدم هرچی سعی کردم با کابل ( LAN ) وصل شم دیدم نمیشه که به گفتم بزار با وایرلس وصل شم
به محض اینکه لیست کانکشن های وایرلس اومد ( اصولا 2-3تا بیشتر نیست تو محلمون :دی ) که چشمم به وایرلس خودم افتاد که تغیر نام داده بود .... شده بود : HACKED BY NASER
ضمنن کامپیوتر من خاموش بود و تغیری در ویندوز شامل نشده و Kasper sky internet security که آپدیت هم بود رو روی کامپیوترم داشتم !
حالا از حضور دوستان چندتا سوال داشتم که واقعا ممنون میشم جوابشون رو بگیرم ...
1. مهم : خطری فایل های من رو تهدید کرده ( عکس ها و WORD ها و ... ) ؟؟
2. هکر تو محلمون بوده ؟
3. چند درصد امکان داره که به کامپیوترم نفوذ کرده باشه ؟
4. چه کارایی کنم که از -- در امان بمونم ؟
5. جناب هکر فقط مودم رو -- کرده دیگه ، نه ؟
6. کلا هرچی باید بدونم رو بگید !!
پـــ.نـــ : پسور وایرلس رو عوض کردم که بصورت best و در حالت random گذاشتم ( یه پسورد پیچیده ای هست :دی )
امیدوارم که جوابم رو بگیرم !
ممنون :11:
joe_satriani
14-09-2011, 17:31
با سلام
خوش اومدی پوریا جان.
1- حتی اگه کامپیوترتون هم روشن میبود نمیتونست بازم به این راحتیا به کامپیوتر دست پیدا کنه.
بلکه فقط مودم شما رو هــک کرده و اگه تنها کاری کرده باشه فقط تونسته حجم اینترنت شما رو تموم کرده باشه.
2- آره توی محله بوده. با سرچ کردن وایرلس ها به ماله شما برخورد کرده و هــک کرده.
3- به اطلاعات کامپیوتر شما نتونسته نفوذ پیدا کنه، چون خاموش بوده.
4- استفاده از پسورد ایمن برای وایرلس مودم و تنظیمات مودم ( صفحه ی کانفیگ )
و زمانی که از مودم استفاده نمیکنید حتما خاموشش کنید.
5- مودم رو هــک کرده و از اینترنت استفاده کرده.
6- تنها چیزی که میتونم بگم اینه که حتما زمانی که از مودم استفاده نمکنید خاموشش کنید.
موفق باشید.
pooriya_hp
17-09-2011, 14:27
سلام
ممنون سروش جان ، شما و دوستان دیگه همیشه به من لطف داشتید !
والا از اون روز به بعد من مشکل عصبی پیدا کردم و کلا مغزم ایراد پیدا کرده !!
(( خدا این ناصر رو لعنت کنه که همچین بلای سر من اورده ))
------------------------
کارهایی که کردم :
1. kaspersky internet security + comodo firewall رو نصب کردم
2. تمام اطلاعات مهم رو از هارد داخل کامپیوتر خارج کردم
3. یه پسورد عجیب غریب برای وایرلس انتخاب کردم
4. آنتن وایرلس رو جدا کرد ، تا سیگنال دهی کم بشه
5. کل کامپیوتر رو ( 25 میلیون فایل ) رو توسط 2 آنتی ویروس اسکن کردم
6. روزانه به این یارو که من رو هکــــ کرده ، لعنت میفرستم و نفرینش میکنم !!
7 . چه کارایی دیگه ی باید انجام بدم ؟
-------------------------------------
کل محل رو هم زیر رو رو کردم دیدم یه آدم درست و حسابی که -- ازش بر بیاد پیدا نمیشه و همچنین برد وایرلس من هم خیلی کمه !!
حالا موندم این یارو ( کلی فحش و نفرین به دنبالش ) کی من رو هکــ کرده ؟
--------------------------------------------
من اینترنتم محدودیت دانلود نداره ... از کجا باید بفهمم که کسی از نتم استفاده میکنه یا نه ؟
------------------------
کلا هر چیزی ، هرکاری ، هر احتمالی که باید بدونم رو بگید تا بدونم .... !!
----------------
الان هم تصادف کردم در بستر خونه به سر میبرم ..... از طرفی هم این موضوع کلا اعصابم رو بهم ریخته !!
sirchicco
17-09-2011, 14:38
اگه می شه نوع مودمتون رو بگید
در مورد فایل های کامپیوتر بعید می دونم دسترسی پیدا کرده باشه طرف فقط به مودم شما دسترسی پیدا کرده و SSID اونو عوض کرده پس میشه نتیجه گرفت از اینترنتتون هم استفاده کرده!
عوض کردن پسورد کار درستی بود ولی پیشنهاد می کنم علاوه بر اون گزینه MAC FILTER رو هم Enable کنید و آدرس های مک دستگاهاتون مثل PC, Laptop, Mobile رو بهش بدین تا به غیر از این ها اجازه استفاده از اینترنت به هیچ کس دیگه ای داده نشه
pooriya_hp
17-09-2011, 15:02
TP-Link 8901G
------------
خدا کنه دسترسی نداشته باشه !!
البته می گم محیط ویندوز هیچ تغییری نکرده !
-----------
آره خودم هم یه جورایی احساس می کنم سرعتم افت کرده !
----------------
پسورد رو که یه چیزی گذاشتم ( random خودش انتخاب کرد ) که فوق العاده عجیب هست ....
--------------
این مک فیلتر دیگه چیه ؟ باید از کجا تنظیمش کنم ؟
-------------
خلاصه من خیلی نگران هستم ( در مورد همه چیز ) !!
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
راستی مرورگرم هم Mozila FireFOX که الان خیلی ضعیف شده و همش داره تو باز کردن صفحه ها error میده !!
sirchicco
17-09-2011, 15:44
هر دستگاهی که از فرکانس های رادیویی برای برقراری ارتباط با دستگاههای دیگه استفاده می کنه دارای یک شماره شناسایی ثابت و مختص به خودش است به این شماره شناسایی MAC ADDRESS می گن
کاری که MAC FILTER می کنه اینه که تنها به دستگاههایی که شما واسش مشخص کردین اجازه استفاده از مودم و به طبع اینترنت رو می ده
برای تنظیمش شما ابتدا این برنامه رو دانلود کن تا MAC ADDRESS دستگاه هاتو پیدا کنی البته از طریق cmd هم میشه ولی من این برنامه رو پیشنهاد می کنم چون هم حجمش پایینه و هم تمامی دستگاههایی که با مودمت در ارتباطن رو مشخص می کنه
Wireless Network watcher v1.25
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوقتی که mac Address پیدا کردی باید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی و mac filter رو اعمال کنی، واسه این کار پیشنهاد می کنم این فایل PDF رو بخونی
تو صفحه 4 و 5 نحوه فعال کردن mac filter رو توضیح داده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
kamran987456
17-09-2011, 16:05
البته -- کردن بستگی به نوع پسوورد هم داره
اگه wep باشه به راحتی هر پسووردی هم باشه -- میشه
باید نوع پسورد رو wpa2/wpa بزارید
که این پسورد رو نمیشه با متد های معمولی -- کرد که معمولا هکر ها برای این پسوررد یک دیکشنری دارن با فرمت تکست که گاهی حجم این فایل تکست به چند گیگابایت هم میرسه:21:
و با روش ازمایش و خطای هر پسورد سعی میکنن پیدا کنن که احتمال پیدا کردن کمتر از 5 درصد میشه
pooriya_hp
17-09-2011, 16:22
هر دستگاهی که از فرکانس های رادیویی برای برقراری ارتباط با دستگاههای دیگه استفاده می کنه دارای یک شماره شناسایی ثابت و مختص به خودش است به این شماره شناسایی MAC ADDRESS می گن
کاری که MAC FILTER می کنه اینه که تنها به دستگاههایی که شما واسش مشخص کردین اجازه استفاده از مودم و به طبع اینترنت رو می ده
برای تنظیمش شما ابتدا این برنامه رو دانلود کن تا MAC ADDRESS دستگاه هاتو پیدا کنی البته از طریق cmd هم میشه ولی من این برنامه رو پیشنهاد می کنم چون هم حجمش پایینه و هم تمامی دستگاههایی که با مودمت در ارتباطن رو مشخص می کنه
Wireless Network watcher v1.25
------------------------
وقتی که mac Address پیدا کردی باید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی و mac filter رو اعمال کنی، واسه این کار پیشنهاد می کنم این فایل PDF رو بخونی
تو صفحه 4 و 5 نحوه فعال کردن mac filter رو توضیح داده
سرچ کردم کلا 2تا شناخته شده که یکی مودم ام هست اون یکی هم کارت شبکه
البته -- کردن بستگی به نوع پسوورد هم داره
اگه wep باشه به راحتی هر پسووردی هم باشه -- میشه
باید نوع پسورد رو wpa2/wpa بزارید
که این پسورد رو نمیشه با متد های معمولی -- کرد که معمولا هکر ها برای این پسوررد یک دیکشنری دارن با فرمت تکست که گاهی حجم این فایل تکست به چند گیگابایت هم میرسه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و با روش ازمایش و خطای هر پسورد سعی میکنن پیدا کنن که احتمال پیدا کردن کمتر از 5 درصد میشه
اون موقع پسوردم در حالت معمولی قرار داشت و فقط عدد بود ولی الان یه پسورد فوق عجیب گذاشتم !!
sirchicco
17-09-2011, 17:16
سرچ کردم کلا 2تا شناخته شده که یکی مودم ام هست اون یکی هم کارت شبکه
ممکنه اون موقع طرف از مودمت استفاده نمی کرده:46:
pooriya_hp
17-09-2011, 17:26
خدا کنه استفاده نکنه دیگه ....
تو محل هم که یارو نیست ..
فقط نمیدونم چرا با باز کردن صفحاتــ وب مشکل دارم ؟!!!
pooriya_hp
18-09-2011, 10:18
دوستان من KAV + Comodo Firewall رو نصب کردم !
فعلا خدا رو شکر مشکلی ندارم !
از همگی ممنون
:11:
سلام دو سوال لطفا تجربیاتتون رو در اختیار منهم بگذارید:
یه دفعه یک ازخدا بی خبری مودم ما روهک کرد وقتی که فهمیدم پسورد ها رو عوض کردم و هم چنین مک فیلتر رو هم اعمال کردم در filter mac adres، اما علی رغم اعمال و وارد کردن مک فیلتر لپتاپ و موبایلی که بهمودم وصل میشیم، با کمال ناباوری چند وقت پیش در پیجمودم قسمت interface setup قسمت
DHCP table
میبیبم که یک مک ادرس غریبه در جدولهست !!!! مجدد به بخش s مراجعهکردم در filter mac adres اما اون قسمت دقیقا همون طوری بود که خودم قبلا تنظیم کردم- دوستان میشه لطفابگید چه طوری هم چین چیزی اتفاق افتاده???? مگه فیلترینگ به این معنا نیست کهفقط دستگاه های مشخص شده قابلیت اتصال به مودم واستفاده اینترنت دارن پس چررا اون مک غربیه در اونجدول هست????
سوال دوم:
بعد از -- ، پسور ها رو عوض کردم و مک فیلتر رو هم اعمال کردم که در سوال بالا گفتم که خیلی خوب کار نکرد !!!!چون یک بار مورد حمله قرار گرفته بودیم و اون هکر ادرس مک های ما رو اگر ذخیره کرده باشه ، آیا حتی با عوض کردن ادرس مک سیستمش به مک سیستم ما، امکان دارد دوباهره در -- موفق شود ?????
لطفا راهنماییم کنید - خیلی اعصابمو خورد کرده چون دفعات قبلی کلی از حجم نت ما استفاده کرده بود
مرسی
shayan0o21
22-05-2014, 22:53
دوست عزیز خیالت راحت
فقط از اینترنتت استفاده کرده
از طریق ip scanner آی پی مودمتو پیدا کرده یا استفاده کرده یا فقط اسمشو گذاشته رو مودمتــ عقده ای بوده:n02::n08:
سه راهکار برای بالا برد امنیت
1- نوع رمزنگاری رو به wpa2 تغییر بدین (الگوریتم wpa مشکل داره و به راحتی قفلش شکسته میشه)
2- ssid مودمتون رو مخفی کنید تا کسی با سرچ کردن نتونه شبکه شما رو ببینه
3- گزینه MAC FILTER رو هم Enable کنید
اینجوری -- کردنتون خیلی سختتر میشه البته بعضی احتیاطها هم لازمه مثلا مودمتون رو وقتی احتیاجی به نت ندارید خاموش کنید مخصوصا اگه به مدت طولانی(مثل دوستمون) بهش دسترسی ندارید و یا انتخاب پسورد و عوض کردن اون به صورت دوره ای و هر چند روز یکبار
2- ssid مودمتون رو مخفی کنید تا کسی با سرچ کردن نتونه شبکه شما رو ببینه
سلام و تشکر بابت پاسخ- یه سوال- اگر من ssid رو مخفی کنم، در این صورت دو عدد لپ تاپی و یک موبایلی که ازطریق وایرلس به موددم من وصل می شوند، ایا می توانند به فعالیت خود با وایرلس ادامه دهند یاخیر??? یا هر دفعه وفتی روشنشان می کنم باید بروم و قابلیت نمایش SSID رافعال کنم???مرسی
hamed473
23-05-2014, 11:34
سلام دوست عزی
آره اونایی که قبلا به مودمت وصل بودن میتونن هنوز به فعالیتشون ادامه بدن و نیازی نیست که همیشه ssid رو وارد کنن
بنظرم اول ssid مودمتو هاید و عوض کن بعد پسورد وای فای رو هم با الگوریتم wap2 تغییر بده چون امنیتش بالا تره موفق باشی :n06:
سلام و تشکر بابت پاسخ- یه سوال- اگر من ssid رو مخفی کنم، در این صورت دو عدد لپ تاپی و یک موبایلی که ازطریق وایرلس به موددم من وصل می شوند، ایا می توانند به فعالیت خود با وایرلس ادامه دهند یاخیر??? یا هر دفعه وفتی روشنشان می کنم باید بروم و قابلیت نمایش SSID رافعال کنم???مرسی
کافیه یبار کانکت شین و بعدش مخفی کنین در ضمن فک کنم با تایپ کردن نام شبکه بتونین بهش متصل شین و برای غریبه ها این خودش مثله یه پسورده خیلی قویه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.