مشاهده نسخه کامل
: خنک کردن کیس با فن معمولی و ... ؟!
من یه مدت پیش کنار کارت گرافیکم یه فن گذاشتم به جای اینکه خنک کنه بدتر کارت رو گرم میکرد !
حالا میخوام کاری کنم دمای سیستم پایین بیاد . دوستم میگه یه فن باید هوا رو داخل بده و یه فن دیگه هوا رو خارج کنه . تا اینجا درست ! مشکل من اینه که نمیخوام گرد و خاک زیادی داخل سیستم بشه . راهی واسه جلوگیری از ورود گرد و خاک هست !؟ ( گرد خاک که در هر صورت وارد میشه اما با 2 تا فن که یکی هوا رو داخل میده فکر کنم خیلی بیشتر بشه ! )
اول مدل کیسو کارت گرافیک رو بگید
شاید فن کارت مشکل داشته
شایدم هم پاور کافی نیست
برای اینکه گرد و خاک نیاد میتونید از فیلتر های مخصوص استفاده کنید که شرکت گرین میفروشه
اول مدل کیسو کارت گرافیک رو بگید
شاید فن کارت مشکل داشته
شایدم هم پاور کافی نیست
برای اینکه گرد و خاک نیاد میتونید از فیلتر های مخصوص استفاده کنید که شرکت گرین میفروشه
مدل گرافیک 6870 Sapphire هست که کلا کارت داغیه و دماش idle 45 هست و Full Load هم حدود 87 میشه
که الان با کمی OC فوقش تا 89 میره
کیس که معمولی هست و چیز خاصی نیست . از نظر دما مشکلی ندارم دما ها نرمال و عادی هستن اما میخوام از این بیشتر خنک شه که اورکلاک بیشتری انجام بدم و از گرد و خاک جلوگیری کنم .
این فیلتر هایی که میگین کجا میفروشه ؟ سایتی هست که داشته باشه ؟
این مشخصاتشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وثتی گرین داده پس حتما باید باشه دیگه بهتره دوستان بازم راهنمایی کنن ولی اگه وقتش رو داری میتونی بری پاساژ رضا یا جاخای دیگه بگردی شاید داشته باشن یا نمایندگی گرین هم میتونی بری
bestirani2
10-10-2011, 23:43
من هم همین گرافیک رو دارم
اگه فنی که قرار میدی دقیقاً بیفته زیر فن خود گرافیک دما رو کم میکنه
مال من الان تو بیکار 35 شده و تو بار تا 78 میره
Farshid72
10-10-2011, 23:52
یه تیکه تور میتونی بزاری جلوی اون فنه ورودی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.