مشاهده نسخه کامل
: خرید لپ تاب تا 750، برای کارهای معمولی
MasterGeek
13-09-2011, 20:11
سلام
یه لب تاپ میخوام، برای این نیاز:
1. کارهای معمولی، اینترنت و آفیس
2. کیفیت ساخت خوب و بادوام
3. امکانات جانبی خوب، کم صدا، و کم دردسر
4. یو اس بی 3 باشه که عالیه ولی حیاتی نیست
5. امکانات خروجی گرافیکی و بخصوص کابل HDMI حتما باشه (که معمولا هست) همینطور بلوتوث
6. اگر سیستم عاملش داس باشه که چه بهتر
راجع به برند، ایسوس رو ترجیح میدم، ایسر هم بد نیست ولی حاضرم کمی از کانفیگ بگذرم به کیفیت اضافه کنم.
ترجیح میدم دل نباشه، همینطور آی بی ام (لنوو برند واقعا خوبی هست ولی کسی که واسش میخوام راضی نیست)
از ام.اس.آی و سامسونگ هم شناختی ندارم.
قیمت: حداکثر تا 750 تومن
mehdi666lp
13-09-2011, 20:58
سلام
یه لب تاپ میخوام، برای این نیاز:
1. کارهای معمولی، اینترنت و آفیس
2. کیفیت ساخت خوب و بادوام
3. امکانات جانبی خوب، کم صدا، و کم دردسر
4. یو اس بی 3 باشه که عالیه ولی حیاتی نیست
5. امکانات خروجی گرافیکی و بخصوص کابل HDMI حتما باشه (که معمولا هست) همینطور بلوتوث
6. اگر سیستم عاملش داس باشه که چه بهتر
راجع به برند، ایسوس رو ترجیح میدم، ایسر هم بد نیست ولی حاضرم کمی از کانفیگ بگذرم به کیفیت اضافه کنم.
ترجیح میدم دل نباشه، همینطور آی بی ام (لنوو برند واقعا خوبی هست ولی کسی که واسش میخوام راضی نیست)
از ام.اس.آی و سامسونگ هم شناختی ندارم.
قیمت: حداکثر تا 750 تومن
.
.
.
همون Acer بهترینه تو این قیمت مدل Acer 5750G ....این مدل رو تو خیلی پست ها معرفی کردم...مطمئن باش راضی نگهت میداره.....
Highbury
13-09-2011, 21:06
برای کارهای معمولی HP 4530 لب تاب مناسبی هست و ظاهر بسیار شیکی هم داره. کانفیگ هاش متفاوته از cpu:i3 تا i7 و از گرافیک اینتل تا 6470 و... اگه طرف اهل بازی نیست با کانفیگ cpu:i5 و با گرافیک اینتل تهیه کنید و اگه اهل بازی هست گرافیک 6470 را تهیه کنید.
از لحاظ کانفیگ و قیمت ایسر 5750 خیلی بهتره و کیفیت خوبی داره و به قول معروف جواب پس داده.
با سی پی یو i5 و گرافیک GT540 (این گرافیک از 6470 قویتره) حدود 750 درمیاد.
هر کدومشون رو بگیری پشیمون نمیشی. هر دو کیفیت خوبی دارند. فقط مدل اچ پی کمی جدیدتر و شیکتره( به نظر من) و مدل ایسر از لحاظ کانفیگ قویتر
MasterGeek
13-09-2011, 22:09
آره 4530 اچ پی تعریفشو توی فروم اخیرا زیاد دیدم، طراحیشم خوشگله (مثل خیلی از لبتابهای اچ پی) ولی خودم کلا خاطره ی خوبه ازین برند ندارم، بخصوص تو این رنج از قیمت
در مورد ایسر هم باهاتون موافقم و یکی از گزینه هاست
ولی نظرتون چه که انتخاب رو اینطور ساده کنم:
حالت 1) حول حوش 750 یه لب تاپ از برند ایسوس ور دارم
حالت 2) حول و حوش 600 هم یه لب تاپ از برند ایسر
انتخاب رو رهم بذارم با خودش که کدوم یک ازین حالتها رو انتخاب کنه...
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 22:37
آره 4530 اچ پی تعریفشو توی فروم اخیرا زیاد دیدم، طراحیشم خوشگله (مثل خیلی از لبتابهای اچ پی) ولی خودم کلا خاطره ی خوبه ازین برند ندارم، بخصوص تو این رنج از قیمت
این مدل واقعا فوق العادس و خیلی از بچه هایی که خریدن واقعا راضی بودن .
بودجه شما تا 750 تومنه در صورتی که این لپ تاپو اگر بخوایید بدون گارانتی هم بخرید باید 800 تومن پول بدید . اگر بخوایی با گارانتی ایران hp بخری باید 870 تومن پول بدی .
و یا میتونی مدل 650 تومنیشو برداری .
کلا یا باید بودجتو کم کنی و یا اضافه کنی . :31:
انتخاب رو رهم بذارم با خودش که کدوم یک ازین حالتها رو انتخاب کنه..
زیر 800 تومن بهترین انتخاب فقط برای ایسر هست .
Highbury
14-09-2011, 01:35
در مورد ایسر هم باهاتون موافقم و یکی از گزینه هاست
انتخاب رو رهم بذارم با خودش که کدوم یک ازین حالتها رو انتخاب کنه...
الان دلیل این نوع قیمت گذاری و تفاوت چیه؟
عزیز زیر 800 -900 لب تابهای ایسر خوبه. 5750 هم لب تابی هستش که امتحان پس داده.
اچ پی 4530 هم لب تاب خوبیه. هر کدوم رو بگیری پشیمون نمیشی
اگه از این دو مارک خوشت نمیاد میتونی از دل و ایسوز بگیری. ایسوز سری K قیمت ارزانتری داره اما نسبت به ایسر عقبه چه کانفیگ چه قیمت
MasterGeek
14-09-2011, 08:13
دوستان بودجه رو طرف تعیین کرده. بنا به تجربه نمیخوام بهش بگم مثلا این مدل رو بخر، میخوام دو سه تا کاندید بهش معرف کنم که یکیشو خودش انتخاب کنه
ایسر یکی از کاندیدهاست ولی توی ایسوس هم گزینه هائی هست شاید قیمتهائی که من میگیرم درست نیست. مثلا اینا:
Auss x42j i3(2.6) 4GB/DDRIII 6070 14" 740
دلیل اون قیمتگداری هم همین بود که اگر میخواد تا سقف بودجه ش خرج کنه بهتره از کیفیت بهتر ایسوس بخره، ولی اگر میخواد ایسر بگیره با توجه به نیازش یه لب تاب ساده برداره که در واقع برداشتن ایسر با قیمت مناسبش جبران بشه
منم این asus رو پیشنهاد می کنم، باهمین کانفیگی که نوشتی.
Highbury
14-09-2011, 09:59
دوستان بودجه رو طرف تعیین کرده. بنا به تجربه نمیخوام بهش بگم مثلا این مدل رو بخر، میخوام دو سه تا کاندید بهش معرف کنم که یکیشو خودش انتخاب کنه
ایسر یکی از کاندیدهاست ولی توی ایسوس هم گزینه هائی هست شاید قیمتهائی که من میگیرم درست نیست. مثلا اینا:
Auss x42j i3(2.6) 4GB/DDRIII 6070 14" 740
دلیل اون قیمتگداری هم همین بود که اگر میخواد تا سقف بودجه ش خرج کنه بهتره از کیفیت بهتر ایسوس بخره، ولی اگر میخواد ایسر بگیره با توجه به نیازش یه لب تاب ساده برداره که در واقع برداشتن ایسر با قیمت مناسبش جبران بشه
دوست عزیز اگه میخواد ساده بگیره ایسر بگیره .آخه گل من این چه حرفیه.
الان یه لب تاب ایسر داره با این کانفیگ و با قیمت 1350
cpu:i7 ram 16 gig - هارد 1000 گیگ - گرافیک 5850
الان این لب تابی که شما معرفی کردین، لب تاب خوبیه اما دو مورد داره
اولش اینکه usb3 نداره و ممکنه بعدا مهم بشه که قطعا میشه
دوما قدیمیه و سی پی یوش سندی بریج نیست. سی پی یوهای سندی بریج تا حدودی20 درصد هم عملکرد و هم مصرف پایینتری دارند.
اگه زیاد اهل حمل و نقل لب تاب نیستن و گهگاهی فیلم نگاه میکنه بهتره 15 اینچ بگیره.
در هر حال هر کدومشون رو بگیره پشیمون نمیشه.
5750 کانفیگ خفن و مخصوصا گرافیک خفنی داره و نمیشه به راحتی از روی این مدل گذشت.
4530 لب تاب فوق العاده شیک و با کیفیتیه و در این مدت کم فروش خوبی داشته و همه راضی بودن. تو سایتهای خارجی هم همینطور
اگه 14 اینچ میخواهی من پیشنهاد میکنم ایسر 4750 بگیره. از لحاظ کانفیگ تقریبا دوبرابر این ایسوزه شما قویتره و قیمتش حدود 800 هست
cpu:i5 گرافیک gt540- رم 4 گیگ و هارد 640
mehdi666lp
14-09-2011, 12:28
زیر 900 تومن کانفیگ و قیمت مناسب Acer هست......از Asus هم میشه مدل خوب انتخاب کرد تقریبا
پیشنهاد من این مدل هاست :
Acer Aspire 5742G-B
samsung RV511-A03
dell Inspiron 5110-H
asus K43B
MasterGeek
14-09-2011, 16:52
با نظر دوستان راجع به نسبت کارائی/قیمت در ایسر موافقم واسه همین هم حداقل دو تا از ایسرهائی رو که گفتین بهش پیشنهاد میکنم. (کمی از کیفیتش شک داشتم که امتحان میکنیم ببینیم چی میشه)
آخرین سوال برای مشخص کردن کاندیدها از برندهای دیگه:
1. توی مارک ایسوس شما چی رو پیشنهاد میدین؟
2. سامسونگ شرکت خوشنامی هست، لبتاب هاش چطورن؟ به کیفیت ایسوس میرسه؟ توی لیست بذارمشون؟
mehdi666lp
14-09-2011, 20:27
با نظر دوستان راجع به نسبت کارائی/قیمت در ایسر موافقم واسه همین هم حداقل دو تا از ایسرهائی رو که گفتین بهش پیشنهاد میکنم. (کمی از کیفیتش شک داشتم که امتحان میکنیم ببینیم چی میشه)
آخرین سوال برای مشخص کردن کاندیدها از برندهای دیگه:
2. سامسونگ شرکت خوشنامی هست، لبتاب هاش چطورن؟ به کیفیت ایسوس میرسه؟ توی لیست بذارمشون؟.
.
.
از Asus بخوای برداری کانفیگ مناسبی پیدا نمیشه با این قیمت
Highbury
14-09-2011, 21:12
ایسوز چیز خاصی که ارزش داشته باشه تو این قیمت نداره.
در مورد سامسونگ فقط یه جمله میتونم بگم. وقتی مارک های خوش نام و امتحان پس داده ای باشه چرا باید سراغ چیزی رفت که جزء اولین نفرهایی باشیم که امتحانش میکنیم؟
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 21:59
اگر بخوایی با این بودجه برداری باید از سری های قدیمی برداری مثل K52 F و . . .
ولی اگر از سندی بریج بخوایی باید یه 30 الی 40 تومن بذاری رو 750 تومن و مدل K53 SJ و یا K43 SJ رو برداری که کانفیگش با ایسر اصلا قابل مقایسه نیست .(پایینه)
MasterGeek
14-09-2011, 22:31
سندی بریج خوبه ولی وقتی گرافیک مستقل هم باشه، به نظر من یکی از مهمترین مزیت هاشو از دست میده، مزیت عمده ی دیگه فناوری ساختش هست که بیشتر باعث مصرف کمتر انرژی میشه....راستش از جهت معماری پردازنده با توجه به نوع کار خیلی اهمیتی واسم نداره، اما فکر کنم به جمع بندی رسیدم....
چند تا گزینه ی بیخود رو حذف میکنم و نتیجه رو میذارم...
ضمنا به نظر میاد لبتابهای سامسونگ از کیفیت خوبی برخوردار باشند (هم ارز ایسوس)
MasterGeek
16-09-2011, 13:15
خوب من لب تابهای ایسری رو که گفتین بهش معرفی کردم....+ 4530 اچ پی ولی ظاهرا کارت گرافیک میخواسته باشه حتما (محکم کاری)
+ یه مدل از اچ پی 1138 که کانفیگ خوبی داشت : پردازنده ی i3 سندی بریج و کارت گرافیک و ... (720تومن)
+ چند ایسوس x42JY که به بودجه ش میخورد و شرایطشو داشت
من نظرم روی اچ پی بود کمی ولی بهش گفتم که اچ پی گارانتیش ضعیفتره از بقیه
نتیجه: Asus K43 S با پردازنده ی i3 سندی بریج، کارت گرافیک جیفورس (فکر کنم GT530 با حافظه ی یک گیگ) و ....
قیمت: 800 تومن
ظاهرا اونجا فروشندهه راضیش کرده بود 50 تومن بیاد بالا:31:
فکر کنم انتخاب خوبی بود، البته تا 800 یه ایسر i5 بود که اینو انتخاب کرده (با توجه به کیفیت بهتر ایسوس و کاری که طرف داره انتخاب بدی نبوده)
حالا نظر دوستان چیه با 800 آیا میتونست انتخاب بهتری هم داشته باشه؟
کانفیگش تقریبی اینه:
i3(SandyBridge) / 4GB,DDR3/ 640GB/ GT530M 1GB/ DOS
mjrezvan
16-09-2011, 15:50
من برای کارهای بورس و اینتر نت میخوام asus 1215 بگیرم نظر دوستان چیه؟
mehdi666lp
16-09-2011, 20:26
من برای کارهای بورس و اینتر نت میخوام asus 1215 بگیرم نظر دوستان چیه؟.
.
.
خوبه 12 اینچ واست کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟کوچیک نیست؟؟؟؟؟
Mr.Mazmamfi
16-09-2011, 23:14
خوب من لب تابهای ایسری رو که گفتین بهش معرفی کردم....+ 4530 اچ پی ولی ظاهرا کارت گرافیک میخواسته باشه حتما (محکم کاری)
+ یه مدل از اچ پی 1138 که کانفیگ خوبی داشت : پردازنده ی i3 سندی بریج و کارت گرافیک و ... (720تومن)
+ چند ایسوس x42JY که به بودجه ش میخورد و شرایطشو داشت
من نظرم روی اچ پی بود کمی ولی بهش گفتم که اچ پی گارانتیش ضعیفتره از بقیه
نتیجه: Asus K43 S با پردازنده ی i3 سندی بریج، کارت گرافیک جیفورس (فکر کنم GT530 با حافظه ی یک گیگ) و ....
قیمت: 800 تومن
ظاهرا اونجا فروشندهه راضیش کرده بود 50 تومن بیاد بالا:31:
فکر کنم انتخاب خوبی بود، البته تا 800 یه ایسر i5 بود که اینو انتخاب کرده (با توجه به کیفیت بهتر ایسوس و کاری که طرف داره انتخاب بدی نبوده)
حالا نظر دوستان چیه با 800 آیا میتونست انتخاب بهتری هم داشته باشه؟
کانفیگش تقریبی اینه:
والا من که متوجه نشدم آخر چی خرید
فکر کنم بد خوندم :13:
مدلی که خریده چیه ؟
کانفیگ ؟ گارانتی ؟
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
من برای کارهای بورس و اینتر نت میخوام asus 1215 بگیرم نظر دوستان چیه؟
سلام
بهتره تو این سمت بپرسی .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MasterGeek
17-09-2011, 00:27
گفتم که Asus k43SJ، کانفیگش رو چون من نبودم دقیق نمیتونم بگم
اینا چیزائیه که از کانفیگش میدونم، اولی پردازنده، رم، هارد، کارت گرافیک و سیستم عاملش هست
اینجا هم یه سایت فارسی که فکر کنم همین لب تابو میفروشه (با ذره ای تفاوت مثلا هارد این 500ه د رحالیکه مدل خریداری شده 640):
و اینم سایت اصلی:
فکر کنم یه مدل ایسر با مشخصات مشابه ولی پردازنده ی آی فایو هم بهش پیشنهاد شده بود 780
MasterGeek
17-09-2011, 00:33
این مدل (ایسوس K43SJ) هم به قیمت 800 تومان ابتیاع شده است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.