مشاهده نسخه کامل
: انتقـال برنامـه ها و بـازی ها به ممـوری ( 100% )
سلام دوستان
یکی از مشکلات گوشی های آندروید کم بودن حافظه برای نصب نرم افزار و بازی است
این آموزش رو دقیق انجام بدید و مطمئن باشید که بعد از این کار ها میتونید نرم افزار هه و بازی هارو به مموری انتقال بدید!
مطمئنا ارزش یه تشکر خشک و خالی رو داره
اول دست تاتون رو بشورید:27:
گوشی باید روت شده باشد.
اگر xRecovery روی گوشی نصب است ، بهتر است قبل از انجام این کار از رام پشتیبان بگیرید.
1- ابتدا برنامه MiniTool Partition Wizard را دانلود کنید .یا هر نرم افزار مدیریت پارتیشن برای پارتیشن بندی
2- برنامه را نصب کنید .
3- گوشی را به کامپیوتر وصل نمایید و در حالت انتقال فایل قرار دهید تا مموری ظاهر شود.(یا بهتر است از رم ریدر استفاده کنید.)
4- برنامه MiniTool را اجرا کنید .
5- روی پارتیشن گوشی کلیک راست کرده و Delete را انتخاب کنید . (با اینکار تمام محتویات مموری حذف می شود ، پس بهتر است قبل از اینکار از مموری پشتیبان گیری کنید.)
6- سپس روی پارتیشن مموری کلیک راست کرده و Create را انتخاب کنید .
7- اگر حافظه مموری بیشتر از 4 گیگابایت هست گزینه FAT32 و اگر کمتر از 2 گیگابایت است گزینه FAT را برای File System انتخاب کنید و مقدار حافظه ای که می خواهید در گوشی برای ریختن عکس،فیلم و ... استفاده کنید انتخاب کنید و گزینه OK را انتخاب کنید .
8- سپس دوباره روی پارتیشن کلیک راست کرده و Create را انتخاب کنید ، مقدار File System را Ext2 یا Ext3 یا Swap انتخاب کنید و مقدار حافظه ای را که میخواهید به نصب برنامه و بازی اختصاص دهید انخاب کنید (این مقدار نباید از 1 گیگابایت بیشتر باشد .)،سپس OK را انتخاب کنید .
9- از پایین سمت چپ در برنامه Apply را بزنید.بعد از اتمام این کار مموری آماده است .
دوستان منتظر قسمت بعدی باشید!:5: تا چند ساعت دیگه آماده میکنم
sogolsahar
14-09-2011, 17:15
تو رو خدا کمک
یک هفته ست که دنبال هم چین چیزی ام حالا که پیداش کردم همه کارایی که گفتین رو میکنم ولی وقتی گوشیمو از کامپیوتر جدا میکنم این ارور رو میده: SD card blank or has unsupported type of file
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل گوشیم هم w8-sony ericsson
سلام دوست عزیز
این کارارو انجام بدید سپس مراحل با لا رو به دقت پیش ببرید (من خودم دیروز انتقال نرم افزار ها رو به مموری یاد گرفتم خیلی باحاله هرجی نرم افزار و بازی بخوای میتونی بنصبی!!!)
1-با نرم افزار مدیریت پارتیشن پارتیشن رم تون رو پاک کنید
2-تمام حجم مموری رو با فرمت Fat32 برای بالای 2 گیگ و fat رو برای زیر2 گیگ درست کنید
3- مموری تون رو فرمت کامل (منظورم اینه کوییک فرمت رو نزنید) کنید
وقتی این کارارو کردی مراحل 1 تا 9 پست اول رو انجام بده
من منتظرم انجام که دادی خبر بده/
sogolsahar
14-09-2011, 19:15
همه کارایی که گفتین رو کردم ولی بازم همون ارور رو میده:37:
ای خدااااااااااااااااااااااا اا:sad:
شما به این موضوع دقت کردید؟؟
- اگر حافظه مموری بیشتر از 4 گیگابایت هست گزینه FAT32 و اگر کمتر از 2 گیگابایت است گزینه FAT را برای File System انتخاب کنید و مقدار حافظه ای که می خواهید در گوشی برای ریختن عکس،فیلم و ... استفاده کنید انتخاب کنید و گزینه OK را انتخاب کنید .
sogolsahar
26-09-2011, 16:10
بله دقت کردم رم من 8 گیگه و گزینه fat32 رو انتخاب کردم
يه سوال
اين کار باعث خارج شدن گوشي از حالت گارانتي ميشه يا نه؟
باید روت کنی گوشی رو
روت کردن هم گارانتی رو باطل میکنه!
اما میتونی بعدا آنروت کنی
باید روت کنی گوشی رو
روت کردن هم گارانتی رو باطل میکنه!
اما میتونی بعدا آنروت کنی
آنروت کردنش باعث برگشت به همون حالت اوليه ميشه؟
بله اسمش روشه دیگه یعنی از حالت روت بودن میای بیرون
salmanam
18-10-2011, 23:49
اقا دمت گرم .پس باقیش کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohammad_87
20-10-2011, 02:43
8- سپس دوباره روی پارتیشن کلیک راست کرده و Create را انتخاب کنید ، مقدار File System را Ext2 یا Ext3 یا Swap انتخاب کنید و مقدار حافظه ای را که میخواهید به نصب برنامه و بازی اختصاص دهید انخاب کنید (این مقدار نباید از 1 گیگابایت بیشتر باشد .)،سپس OK را انتخاب کنید .
یعنی نمیشه بیش از این به نصب برنامه و بازی اختصاص داد؟حتی در رم 8 گیگ؟
یعنی نمیشه بیش از این به نصب برنامه و بازی اختصاص داد؟حتی در رم 8 گیگ؟
نه نمیشه:11:
حتی رم من که 16 هست
cool20063
29-10-2011, 18:10
نه نمیشه:11:
حتی رم من که 16 هست
با این روش دیگه حافظه داخلی گوشی خالی میمونه ؟ چون الان من یک مشکلی سر همین جریان و مخصوصاً KILL کردن دارم .
دست عزیز لینک برنامه هارو میشه بزاری ؟
با این روش دیگه حافظه داخلی گوشی خالی میمونه ؟ چون الان من یک مشکلی سر همین جریان و مخصوصاً KILL کردن دارم .
دست عزیز لینک برنامه هارو میشه بزاری ؟
آره اون نرم افزار هایی رو که میخوان , منتقل میکنید
سلام دوستان
یکی از مشکلات گوشی های آندروید کم بودن حافظه برای نصب نرم افزار و بازی است
این آموزش رو دقیق انجام بدید و مطمئن باشید که بعد از این کار ها میتونید نرم افزار هه و بازی هارو به مموری انتقال بدید!
مطمئنا ارزش یه تشکر خشک و خالی رو داره
اول دست تاتون رو بشورید:27:
گوشی باید روت شده باشد.
اگر xRecovery روی گوشی نصب است ، بهتر است قبل از انجام این کار از رام پشتیبان بگیرید.
1- ابتدا برنامه MiniTool Partition Wizard را دانلود کنید .یا هر نرم افزار مدیریت پارتیشن برای پارتیشن بندی
2- برنامه را نصب کنید .
3- گوشی را به کامپیوتر وصل نمایید و در حالت انتقال فایل قرار دهید تا مموری ظاهر شود.(یا بهتر است از رم ریدر استفاده کنید.)
4- برنامه MiniTool را اجرا کنید .
5- روی پارتیشن گوشی کلیک راست کرده و Delete را انتخاب کنید . (با اینکار تمام محتویات مموری حذف می شود ، پس بهتر است قبل از اینکار از مموری پشتیبان گیری کنید.)
6- سپس روی پارتیشن مموری کلیک راست کرده و Create را انتخاب کنید .
7- اگر حافظه مموری بیشتر از 4 گیگابایت هست گزینه FAT32 و اگر کمتر از 2 گیگابایت است گزینه FAT را برای File System انتخاب کنید و مقدار حافظه ای که می خواهید در گوشی برای ریختن عکس،فیلم و ... استفاده کنید انتخاب کنید و گزینه OK را انتخاب کنید .
9- از پایین سمت چپ در برنامه Apply را بزنید.بعد از اتمام این کار مموری آماده است .
دوستان منتظر قسمت بعدی باشید!:5: تا چند ساعت دیگه آماده میکنم
من این کار ها را انجام دادم. حالا وقتی کابل را وصل می کنم کارت sd در مای کامپیوتر ظاهر نمیشود
ولی در آن نرم افزار پارتشین بندی ظاهر می شود. ولی نمی توان برنامه ای از کامپیوتر در آن ریخت .
کارتم خراب نشده باشه!:18:
این یک گیگ حالا چی هست؟
به اون یک گیگ گوشی که برای فایل های نصبی است اافه میشه؟(رام)
یا به اون 300 مگابایت رم که برای برام نامه های در حال اجراست اصافه میشه؟
اگه به خود رام اصافه میشه که این کارا لازم نیس با خود گوشی میشه فایل ها رو اس دی نصب کرد
دوستان نیاز به این کارا نیست
نرما فزار apk batch installer رو نصب کنیدئ بدون نیاز به روت و این چیزا هر برنامه ای رو خودش رو مموری نصب میکنه
اگه خواستید راهنمایی کنم ولی کار باهاش راحته
دوستان نیاز به این کارا نیست
نرما فزار apk batch installer رو نصب کنیدئ بدون نیاز به روت و این چیزا هر برنامه ای رو خودش رو مموری نصب میکنه
اگه خواستید راهنمایی کنم ولی کار باهاش راحته
می شه بیشتر راهنمای کنید ولینک بدید لطفا؟
pouyapouya2012
09-05-2013, 00:49
بازم میگم از نرم افزار Wondershare MobileGo for Android استفاده کنین. قول میدم رضایتتونو جلب کنه..
این جور موارد واسه این نرم افزار خیلی عادی بنظر میرسه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.