ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ خانگی سونی سری CB یا F ؟

Scrat
13-09-2011, 14:59
سلام

دوستان از بین سه لپ تاپ زیر کدوم یکی رو مناسب برای شرایط من میدونید ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استفاده ی زیاد خونگی ، زیاد روشن هست .
برای دانلود های طولانی مدت فیلم .
آرشیو آهنگ و فیلم
بدون انجام بازی سنگین
وب گردی و تماشای فیلم . ( این قسمت 15.5 یا 16.4 اینچ برام مناسب هست )

من خودم سری F رو پسندیدم فقط مشکل یک ساعت شارژ داره و وزن زیاد رو داره که اونم زیاد مهم نیست . چون خیلی به ندرت حمل میکنم .

آشنایی با سایر تفاوت ها هم ندارم .
انتخاب من فقط از بین همین سه مدل هست .

تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی

F R E E M A N
13-09-2011, 16:18
این لیست قیمت یا قدیمیه یا قیمتهاش خیلی بالاست!
بهر حال این سه مدل را بیخیال شو بخصوص f136 که سندی بریج نیست و از رده خارجه
بهترین مدل برای نیازهای که گفتی f221 هستش با قیمتی حدود 1.500
cpu core i7 2630
ram 4 gig
hard 500 gig
vga gt 520
bluray
full hd

Scrat
13-09-2011, 16:34
cpu core i7 2630
ram 4 gig
hard 500 gig
vga gt 520
bluray
full hd

ممنون

این Sandy Bridge فکر کنم جدید هست و هنوز ایران رهجو نیاورده شایدم در لیست cpu کلمه ی Sandy Bridge رو ننوشته . در هر حال ارزش داره براش صبر کنم و وقتی بیاد قیمتش خیلی بالا نیست ؟

من دیروز این قیمت ها رو از ایران رهجو ( پایتخت ) گرفتم و سمت راست هم نوشته که برای تابستون هست و تا آخر تابستون 5% تخفیف داره .

این مدل f221 که گفتید رو ایران رهجو نمیده .

مدل های f فقط f137 با قیمت 2.785.000 تومن و مدل f217 با قیمت 3.935.000 تومن رو داره . که قیمتشون بالاست و به درد کارایی من نمیخوره .

گاراننتی متفرقه هم نمیخوام .

ممنون از پاسخت دوست عزیز .

1navid
13-09-2011, 16:34
دوست عزیز 3 مدلی که گفتید قدیمیه و قیمت هاش هم بالاست به نظر یه نیم نگاهی به برند های دیگه هم بندازید
بد نیست کیفیت خوبی هم دارند(asus-lenovo-hp-)

mehdi666lp
13-09-2011, 20:32
سلام

دوستان از بین سه لپ تاپ زیر کدوم یکی رو مناسب برای شرایط من میدونید ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استفاده ی زیاد خونگی ، زیاد روشن هست .
برای دانلود های طولانی مدت فیلم .
آرشیو آهنگ و فیلم
بدون انجام بازی سنگین
وب گردی و تماشای فیلم . ( این قسمت 15.5 یا 16.4 اینچ برام مناسب هست )

من خودم سری F رو پسندیدم فقط مشکل یک ساعت شارژ داره و وزن زیاد رو داره که اونم زیاد مهم نیست . چون خیلی به ندرت حمل میکنم .

آشنایی با سایر تفاوت ها هم ندارم .
انتخاب من فقط از بین همین سه مدل هست .

تشکر پیشاپیش برای پاسخگویی
.
.
.
اگه از این سه مدل میخوای فقط Sony VPC - CB16FG که هم شیکه هم سبکتره هم باطریش بیشتر جواب میده هم گرافیکش خوبه واست هم Full HD هست واسه دیدن فیلم خوبه......هم CPU Sandy داره......دوست عزیز شک نکن مورد مناسبی هستش...کار کنی میفهمی چی میگم چون واقعا سونی خوب کار میکنه....این مدل Blue - Ray ROM هم داره و هاردش هم یکم بیشتره و خروجی 3D داره

Scrat
13-09-2011, 22:24
.
.
.
اگه از این سه مدل میخوای فقط Sony VPC - CB16FG که هم شیکه هم سبکتره هم باطریش بیشتر جواب میده هم گرافیکش خوبه واست هم Full HD هست واسه دیدن فیلم خوبه......هم CPU Sandy داره......دوست عزیز شک نکن مورد مناسبی هستش...کار کنی میفهمی چی میگم چون واقعا سونی خوب کار میکنه....این مدل Blue - Ray ROM هم داره و هاردش هم یکم بیشتره و خروجی 3D داره

ممنونم از راهنمایی .

من هم نظرم بیشتر روی همین CB16FG هست انتخاب دومم F136FG

من اصلاً به Sandy بودن آگاهی نداشتم و دوستمون در پست دوم بهش اشاره کرد و ذهن من رو هم درگیر همین مسئله کرد . ولی این قضیه Sandy بودن رو چون در کاتالوگ ننوشته نمیدونم مدل CB16FG داره یا نه .

F136FG هم به نظر من فقط مشکل وزن زیاد و کم نگه داشت شارژ ( یک ساعت ) رو داره . و فکر کنم چون من بیشتر استفاده ی رومیزی از لپ تاپ دارم زیاد اذیتم نمیکنه .

تشکر مجدد

Scrat
13-09-2011, 22:55
cpu core i7 2630
ram 4 gig
hard 500 gig
vga gt 520
bluray
full hd

این مدل F221FX که گفتی رو پیگیری کردم .

فقط گرافیکش GeForce512 هست . قیمتش هم 1.490.000 تومن .

مشکل اینجاست که گارانتی متفرقه هست .

Scrat
16-09-2011, 14:11
.
.
.

همینو خریدم . ممنون از راهنماییت. واقعاً عالی هست .

این کنار دوربینش نوشته HD Web Camera . این چیه ؟ دوربینش رو تست کردم همون حالت vga بود . تنظیمات خاصی داره ؟

mehdi666lp
16-09-2011, 20:20
همینو خریدم . ممنون از راهنماییت. واقعاً عالی هست .

این کنار دوربینش نوشته HD Web Camera . این چیه ؟ دوربینش رو تست کردم همون حالت vga بود . تنظیمات خاصی داره ؟.
.
.
.
مبارکت باشه دوست عزیز بسلامتی استفاده کنی......(کیفیت دوربینش 720p هستش ) ....آره تو تنظیماتش برو عوض کنی ولی خدایی بشین باهاش فیلم ببین لذت ببر............:20:

Scrat
18-09-2011, 00:08
.
.
.
.
مبارکت باشه دوست عزیز بسلامتی استفاده کنی......(کیفیت دوربینش 720p هستش ) ....آره تو تنظیماتش برو عوض کنی ولی خدایی بشین باهاش فیلم ببین لذت ببر............:20:

ممنون دوستم . کیفیتش بینظیر هست .
در مورد دوربینش هم برنامه ی Arc Soft برای دوربینش داره . هر کاری کردم نتونستم تو تنظیماتش کیفیتش رو بالا ببرم .
میتونید راهنمایی کنید ؟

mehdi666lp
18-09-2011, 08:13
ممنون دوستم . کیفیتش بینظیر هست .
در مورد دوربینش هم برنامه ی Arc Soft برای دوربینش داره . هر کاری کردم نتونستم تو تنظیماتش کیفیتش رو بالا ببرم .
میتونید راهنمایی کنید ؟.
.
.
والا کار نکردم نمیدونم....:11: