ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاردانی ایوانکی یا کارشناسی رودهن؟؟؟

Lord007
13-09-2011, 13:44
سلام.یکی از بچه ها تو سراسری کاردانی نرم فزار ایوانکی قبول شده و از طرفی همین رشته منتها کارشناسیشو رودهن قبول شده. کل هزینه های سراسری براش در میاد ترمی 500 ولی برای آزاد ترمی 1.2 میلیون میشه خرجش.
به نظر شما کدومو بره بهتره؟
چقد باید واسه کنکور کاردانی به کارشناسی بخونه؟اصلا میارزه آدم کارشناسی رو ول کنه بره کاردانی بعدش دوباره کنکور بده؟قبولیش سخت نیست؟

avril
13-09-2011, 14:24
به نظر من اگه مشکلی واسه هزینه نداره 100 درصد کارشناسی بخونه (اگه خودمم بودم کارشناسی رو میرفتم)
کنکورش زیاد سخت نیست ولی کاردانی به کارشناسی هزینش بالاتره از این کارشناسی که گفتید تازه بعد از دو سال کاردانی خوندن باید دوباره همون هزینه که دادید واسه 2 سال بعدی بدید تازه دردسرهای خودشو داره
اشتباه منو نکنید 100 درصد همون کارشناسی حتی اگه 1500 بشه می ارزه
موفق باشید

Lord007
13-09-2011, 19:03
avril جان ممنون از جواب سریعت.یه سوال واسم پیش اومد : از نظر هزینه مگه دو سال کاردانی با دو سال بعدش که بعد از قبولی توی کاردانی به کارشناسی میرن، فرق داره؟

p d
14-09-2011, 21:56
اگه کاردانی و بری ؛ حدودا نصف ازاد در میاد.
برا کاردانی به کارشناسی هم فوقش میری ازاد دیگه. بازم کمتر تموم میشه

avril
15-09-2011, 00:20
avril جان ممنون از جواب سریعت.یه سوال واسم پیش اومد : از نظر هزینه مگه دو سال کاردانی با دو سال بعدش که بعد از قبولی توی کاردانی به کارشناسی میرن، فرق داره؟

بله دوست من
من کاردانی کامپیوتر خوندم تقریبا 3.500.000
برای کارشناسی که الان می خونم (کاردانی به کارشناسی) تخمینی که زدم 6.000.000

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

اگه کاردانی و بری ؛ حدودا نصف ازاد در میاد.
برا کاردانی به کارشناسی هم فوقش میری ازاد دیگه. بازم کمتر تموم میشه

به نظر من کسی که می خواد درس بخونه نباید وقتشو هدر بده بحث هزینه هم نباشه چه بخوای و چه نخوای بین کاردانی تا کارشناسی (کنکور) یه فاصله میفته که حداقل خودش یه ترم هست که نمی ارزه یه ترم رو از دست داد
البته این نظر شخصیه منه
موفق باشید

p d
15-09-2011, 12:35
...........یه فاصله میفته که حداقل خودش یه ترم هست ..........

:18::18::18::18:

imanpod
15-09-2011, 14:55
کارشناسی رودهن عاقلانه تر هست مخصوصا اگر ساکن شرق ، جنوب شرق ، شمال شرق یا مرکز تهران باشی ، مسیر راحتی داره . با ون فعلا 1250 تومن میبرن . ماشین هم خودت میتونی ببری اگه از پس پول بنزینش بربیای . درسته که مدرک سراسری بهتر از آزاد هست ولی این موضوع در مورد دانشگاه های اسم و رسم دار سراسری هست نه در مورد ایوانکی اونم کاردانی . من خودم هم کاردانی و هم کارشناسیم رو توی رودهن درس خوندم . البته من رشتم کشاورزیه . منم کاردانی به کارشناسی و فاصله ی بینش رو صلاح نمیدونم . ضمن اینکه شهریه از کادانی به کارشناسی وحشتناک میره بالا .
من از کاردانی به کارشناسی توی یکی دوتا از این موسسه های غیر انتفاعی قبول شدم (مثلا یکیش موسسه سنای ساری بود) که شهریه شون اون زمان حدود 330 هزار تومن بود ولی الان میبینم همون آزاد با شهریه ی حدود 800 هزار تومن برام بهتر بوده . ارشد هم الان دارم علوم و تحقیقات ثبت نام میکنم .