مشاهده نسخه کامل
: معرفی زبان شبکه
apadana34
13-09-2011, 12:45
1-من یک برنامه بانک اطلاعاتی تحت شبکه محلی با سه کاربر می خواستم بنویسم که شبیه اتوماسیون اداری
باشه . برای این کار زبانی را میخواستم انتخاب کنم که از لحاظ قدرت برای این کار و امنیت اطلاعات که خیلی
برام مهم است و دیگر جوانب لازم از پسش بربیاد . البته من می خوام از زبان سی شارپ و دلفی استفاده نکنم.ممنون می شم راهنمایی کنید.
2- البته من دوست دارم تا انجا که ممکن است کدنویسی نکنم و دنبال نرم افزارهایی هستم که این خواسته ام را بدون برنامه نویسی براورده کنه .میخواستم ببینم ایا همچین نرم افزارهایی است . مثلا با خود اکسس یا برنامه هایی مثل جومولا
apadana34
14-09-2011, 09:06
ممنون می شم راهنمایی کنید . می خواستم کار را شروع کنم.
apadana34
19-09-2011, 10:14
لطفا راهنمایی بفرمایید.
vb.net چطوره
سلام
VB.Net و C#.Net در ضمینه شبکه و انتقلال اطلاعات، مخصوصاً با داشتن تکنولوژی جدید WCF و WF مایکروسافت بسیار گزینه های خوبی هستند.
ولی از شواهد چنین بر می آید که شما بیشتر نیاز به یک برنامه دارید تا برنامه نویسی!
مثل آن میماند که کسی ماشینی بخواهد، این به معنی سالها وقت گذاشتن و یادگیری و تحقیق و تجربه و خطا و... برای ساحت ماشین مورد علاقه نیست.
طرف میرود و حرفه خودش را ادامه میدهد و از درآمد حرفه خود ماشین حاضر و آماده ای تهیه میکند!
همانطورکه خودتان هم به چیزهایی مثل اکسس و جوملا اشاره کردید، بنظر اگر دنبال برنامه آماده ای باشید که نیازتان را برطرف کند، بسیار ساده و سریعتر و بهتر به نتیجه میرسید تا اینکه دنبال تکنولوژی های ممکن برای ساخت برنامه دلخواه هتان باشید.
پیشنهاد میکنم بیشتر به نیازهی خود فکر کرده و انها را استخراج کنید و با توجه به محیط ویندوز یا وب به سراغ برنامه های اماده موجود رفته و مناسب ترین گزینه با نیازهای خودتان را انتخاب کنید.
لزوماً هم نیاز نیست خیلی ایده آل فکر کنید و صد در صد مطابق خواسته شما باشد، به این فکر کنید که برنامه آماده ای پیدا کنید که بیشترین هماهنگی با خواسته شما را داشته باشد.
در خرید یک ماشین هم شما بین نیاز ها و هزینه ها و شکل و... تعادلی ایجاد میکنید و موردی را انتخاب میکنید و شاید در نهایت از بندهایی از خواسته های خود چشم پوشی کنید (مثلاً تقابل دلخواه بودن،هزینه کم در مقابل دلخواه بودم، برخی موارد دیگر)
موفق باشید.
apadana34
26-09-2011, 20:58
ما کارمون طوری است که یک موضوع یا کار را یک نفر کامل انجام نمی ده و سه نفری ان کار را انجام می دیم. هرکسی کاری انجام می ده در قالب توضیح یا مثل ان بقیه می توانند ببینند. تقریبا مثل اتوماسیون اداری تحت وب
که یک نامه را یک نفر می بینه برای کس دیگه ارجاع می زنه یا توضیح میده و انهم برای بقیه می فرسته . برای این کار
من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم . اگه می تونید راهنمایی کنید
سلام
در الکامپ امسال که میگشتم, شرکتهای زیادی بودند که نرم افزارهای اتوماسیون اداری اراپه داده بودند, ولی متاسفانه ذهنم یاری نمیکند. در واقع شاید اگر یکی دوتا بود بهتر یادم می ماند ولی حداقل شرکتهای زیادی بودند که با ادعای نرم افزارهای اتوماسیون اداری در نمایشگاه شرکت کرده بودند.
البته بازهم نمیدانم که با کار شما خیلی خوب مچ میشود یا نه.
بنظر شما بحرحال چیزی را میخواهید که اگر هسته نرم افزاری هم وجود داشته باشد, باید برای نیاز شما و مواردی که احتیاج دارید خصوصی سازی شود.
در یک شرایط هم باز میتوانید به افراد مستقل یا شرکت های نرم افزاری مراجعه کنید و سفارش کار بدهید.
=====
نمیخواهم این تصور را القا کنم که شما نمیتوانید, هیچ کس وقتی بدنیا آمده چیزی بلد نبوده!
مطمپناً وقت بگذارید, خودتان هم میتوانید انجامش ندهید ولی نباید انتظار داشته باشید که کار فردی با چندماه تجربه همان دقت و پایداری و کیفیت کار فردی با چندسال تجربه را داشته باشد.
بحرحال در فاز دوم مشورتی در جهت انجام کار توسط خودتان هم میتوانم چنین راهنمایی کنم که:
چون به تحت وب اشاره کردیدُ معروفترین پلتفرمهای تحت وب ASP.Net مایکروسافت و PHP متن باز است.
برای هر دو هم در همین ایران خودمان کتب و منابع و افراد بسیاری برای کمک (برای سوالی و رفع اشکال) وجود دارند و از این جهت تفاوت خاصی وجود ندارد
من شخصاْ بحرحال زبان برنامه نویسی#C و پلتفرم ASP.Net را پیشنهاد میکنم.
شاید این نظر و پیشنهاد من ناشی از علاقه هرکس به چیزی است که خودش بلد است.
ولی بحرحال دلایلم برای این پیشنهاد
- اول سادگی بیشتر انجام برخی اعمال در این پلتفرم است (مثل ViewState های این پلتفرم یا امکان بسیار بسیار آسان استفاده از Ajax در این پلتفرم و...)
- دوم توانایی زبان #C در کاربرد در پلتفرم های دیگر است.
یعنی اگر زمانی به این زمان مسلط شوید میتوانید وارد برنامه نویسی برنامه های کاربردی عادی تحت ویندوز هم بشوید و همچینن ...
- سوم پلتفرم ASP.Net برای کار از فضای Framework استفاده میکند و شما در این فضا هزاران Class (شما نوعی ابزار آماده فرضش کنید) آماده برای انجام هر کاری دارید و نیازی به نمونه ویا تهیه کامپونت خاصی از کسی نخواهید داشت.
از اصلی ترین نقاط ضعف ASP.Net هم میتوانم به نصب آنها در سرورهای گرانقیمت تر ویندوز اشاره کنم.
یعنی با قیمت برابر میتوانید سرور لینوکسی با فضای بیشتر برای میزبانی PHP تهیه کنید.
(ولی باز هم برای یک سایت با تراکنش عادی میتوانید در حد سالی کمتر از 200 فضای ویندوز سرور اجاره کنید)
موفق باشید.
apadana34
02-10-2011, 21:10
ممنون از جوابتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.