ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تشخیص گلو درد

far2009
12-09-2011, 21:05
سلام دوستان

امروز رفتم دکتر برای گلو درد ، بهش گفتم بیشتر صبح ها و مواقعی که مدتی غذا و آب نخورم

حتما می دانید که در این شرایط دکتر ها یک چوب بستی را در دهان می کنند و با چراغ قوه چند ثانیه ای نگاه می کنند و چرکی بودن یا نبودنش را تشخیص می دهند .
می خواستم بدونم چی را می بینه ؟ و اینکه چطور خودمون تشخیص بدهیم چرکی هست یا نه ؟

اما چرا میپرسم :
امروز دکتری رفتم که راستش از رفتارش تعجب کردم مخصوصا از دارو های تجویزیش . من مشکلاتم را بهش گفتم سرفه و عطسه و آریزش هم نداشتم . آن هم این دارو ها را داد ؟ گفت چرکی نیست
شربت گایا فنزین ، قطره بینی نازوفرین ، پماد تتراسیکلین و قرص ستیریزین

هنوز این ها را مصرف نکردم

1navid
12-09-2011, 21:17
عزیز گلوت چرک نکرده یه جور حساسیته شربتی رو هم که بهت داده قبل از خوردن اول قرقره کن بعد قورتش بده

Gilb3rt
12-09-2011, 21:57
فقط ته گلو رو نگاه كردن كه نيست
تمام سوالايي كه دكتر از شما ميپرسه و حال عمومي شما كه در چه حد بيمار و مريض احوال هستي كمكه واسه تشخيص و آخرين قدم هم همون معاينه ته حلق هستش
مثلا سرفه و آبريزش نداشتن ويرال بودن ( ويروسي بودن ) گلودرد رو رد ميكنه
معاينه لوزه ها از نظر ميزان متورم بودن، اريتم داشتن ( قرمز بودن) و اگزودا ( احتمال باكتريايي بودن كه اين حتما آنتي بيوتيك ميخواد ) و همينطور داشتن PND ( خلط ته حلق ) همه اينا به تشخيص كمك ميكنه
همونطور كه گفتن احتمالا شما گلودردت بيشتر بعلت حساسيت بوده تا سرماخوردگي
شما مشكوك نشو زياد!

morsadr
14-09-2011, 09:00
سلام دوستان

امروز رفتم دکتر برای گلو درد ، بهش گفتم بیشتر صبح ها و مواقعی که مدتی غذا و آب نخورم

حتما می دانید که در این شرایط دکتر ها یک چوب بستی را در دهان می کنند و با چراغ قوه چند ثانیه ای نگاه می کنند و چرکی بودن یا نبودنش را تشخیص می دهند .
می خواستم بدونم چی را می بینه ؟ و اینکه چطور خودمون تشخیص بدهیم چرکی هست یا نه ؟

اما چرا میپرسم :
امروز دکتری رفتم که راستش از رفتارش تعجب کردم مخصوصا از دارو های تجویزیش . من مشکلاتم را بهش گفتم سرفه و عطسه و آریزش هم نداشتم . آن هم این دارو ها را داد ؟ گفت چرکی نیست
شربت گایا فنزین ، قطره بینی نازوفرین ، پماد تتراسیکلین و قرص ستیریزین

هنوز این ها را مصرف نکردم

دوست عزیز تشخیص عفونی بودن و یا نبودن به این راحتی نیست و فقط با نگاه کردن به دست نمیاد بلکه پزشک از مجموع شرح حال و معاینه فرد تصمیم می گیرد .
به احتمال زیاد مورد شما یک حساسیت می باشد و داروهای تجویزی هم بر همین اساس می باشد ولی از فلسفه تجویز پماد تتراسایکلین چیزی دستگیرم نشد :41:

p30c
22-09-2011, 13:53
بهترين چيز همان قرقره اب نمك در گلو و همچنين بيني هست. به نظرم يك كشت (culture) از گلويتان انجام شود، خيال شما و پزشك راحت خواهد شد.