ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمونه کد منو

am2
12-09-2011, 20:34
سلام
من میخواستم یه منو داشته باشم که وقتی کاربر روی هر کدوم گزینه ها کلیک میکنه روبروی اون یک div مخصوص رو نشون بده و وقتی روی گزینه بعدی کلیک میکنه div قبلی هاید بشه و یکی دیگه رو نشون بده..یه ایفکت حالا fade یا همچین چیزی هم داشته باشه که چه بهتر..میخواستم ببینم آیا همچین چیزی هست و میتونم درست کنم؟و برای این کار تنها به html گویا نیاز نیست و باید از جاوا اسکریپتم استفاده بشه دیگه درسته؟
اونوقت نمونه کدهایی رو کسی سراغ نداره برام بزاره؟ترجیحا جکوئری باشه ..البته اگه کلید واژه های جستجو رو هم بهم معرفی کنید خودم توی نت میگردم...
مرسییی

m.m.m5651
12-09-2011, 20:37
جی کوئری slideToggle فکر کنم به کارتون بیاد.

am2
12-09-2011, 20:58
البته این پستم بی ربط به بخشه ولی خب نمیخواستم تایپیک اضافی بزنم...من دنبال یه کد اسکریپت هستم که یه سری لیست رو بصورت ایفکت تک تک نشون بده..از jqueryinnerfade استفاده کردم ولی توی فایرفاکس قاطی میکنه...یعنی چون من سه تا کد innerfade تعریف کردم به نظرم مشکل از اونه..در اصل یه کد میخوام <li> بدمش و اون با ایفکت تک تک نشون بده..لیستهام هم فقط متن هستن..هرچقدر هم کم حجم تر باشه بهتر..نمیخوام زیاد حرفه ای باشه..فقط بتونم تعداد دو یا سه تا کد رو توی یک صفحه باهاش اجرا کنم و بدون این که قاطی بکنه...مرسیی

am2
12-09-2011, 21:25
جی کوئری slideToggle فکر کنم به کارتون بیاد.

سلام من این پست شما رو ندیدم :20:
مرسی از پاسختون..الان سرچش کردم هنوز ندیدم چطوریه..

پ.ن:منظورتون این بود دیگه؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پ.ن: الان دیدمش میتونم من این ایفکتش رو به fade تغییر بدم؟:13:
من الان این رو پیدا کردم...

به نظرم همونیه که میخوام ولی یه مشکلی دارم..من بخوام وقتی روی یک مورد کلیک میکنم یه سری div ها حذف بشه و یکی نمایش داده بشه چه کدی باید بزنم؟

m.m.m5651
13-09-2011, 14:19
به این کد توجه کنید: