ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کینکت و بینگ بیشتر، هدایای Metro به ایکس باکس لایو شما



VAHID
12-09-2011, 17:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رابط کاربری مترو دارد به طور گسترده ای در میان محصولات مختلف مایکروسافت جا باز می کند و به سبک طراحی اینترفیس این شرکت تبدیل می شود. از این میان ایکس باکس هم مستثنی نیست و هر روز بیش از قبل مترو را تجربه می کند.

حالا در آخرین آپدیت ارائه شده، قرار است ایکس باکس لایو ضمن مجهز شدن به این رابط کاربری با جستجوگر بینگ مایکروسافت یکپارچه شود و همچنین تجربه عمیق تری از فیس بوک را به کاربرانش بدهد. نقش کینکت آنقدر گسترده شده که تقریبا هر چیزی را می توانید با آن کنترل کنید.

خبر دیگر که البته خیلی هم به درد ما ایرانی ها نمی خورد، این است که مایکروسافت با ارائه دهندگان تلویزیون کابلی توافق کرده که برنامه هایشان را بر روی ایکس باکس هم پخش کنند. یعنی ایکس باکس علاوه بر کنسول بازی و ابزاری برای دسترسی به شبکه های اجتماعی و چت با دوستان و ... گیرنده تلویزیون های کابلی هم خواهد شد.

در آپدیت جدید ایکسباکس لایو، کاربران می توانند علاوه بر اعلام وضعیت خود، تمامی امتیازاتی که در بازی ها به دست می آورند را پست کنند. قابلیت دیگری به نام Beacon هم به شما امکان خواهد داد، بازی ای که قصد انجام آن را دارید را سریع و آسان به دوستانتان در شبکه ایکس باکس لایو و همچنین فیس بوک اطلاع دهید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آخر مایکروسافت یک کنترل جدید هم برای ایکس باکس معرفی کرده که 20 دلار قیمت داشته و در ماه نوامبر عرضه خواهد شد. آپدیت جدید ایکس باکس لایو هم قرار است در تعطیلات پیش روی این فصل عرضه شود.












narenji.ir