مشاهده نسخه کامل
: توروخداااااااااااااااا کمکم کنید
fardingl
12-09-2011, 17:04
توروخدا کسی منو کمک کنه.این همه متخصص اینجا هست اینهمه فروم بازی کردید چی میشه یکی راهی به من نشون بده آخه؟
یه تاپیک زدم اما بی فایده بود.یه gf6200 agp 512mb خریدم کل اینترنتو زدم به هم اما درایورشو پیدا نکردم.یه جا خوندم که گفته بودن اینا فیک هستن و اصلا چیپست nvidia ندارن.واسه بعضیام درایور ati جواب داده بود.اما من هر کاری کردم نشد که نشد.فن رو برداشتم زیرش یه درپوش چیپست هست که هیچی روش ننوشته اما درپوشو که ورداشتم یه چیپست nvidia هست.آیا امکان داره که این گرافیک تقلبی باشه؟چاره چیه؟تا حالا کسی همچین مشکلی داشته؟
از چیپست ها هم عکس میذارم هرکی کمکم کنه واقعا لطف بزرگی کرده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mister-blue
12-09-2011, 17:46
حداقل عکسهارو با سایز کوچیک میزاشتی.چیه این.
سلام دوست عزیز.
نه امکان داره تقلبی باشه و حداقل اگر تقلبی هم در کار باشه باید درایور های NVIDIA به راحتی روی این گرافیک نصب بشه.
شما آخرین درایور مربوط به ویندوزتون رو از سایت Nvidia دانلود کنید.
موفق باشید.
fardingl
13-09-2011, 09:48
حداقل عکسهارو با سایز کوچیک میزاشتی.چیه این.
معذرت میخوام بعد از آپلود دیدم که اینجوری سایزش گنده شد آخه میخواستم اون شماره های روش کامل معلوم باشه.از روی این شماره ها نمیشه کاری کرد؟
سلام دوست عزیز.
نه امکان داره تقلبی باشه و حداقل اگر تقلبی هم در کار باشه باید درایور های NVIDIA به راحتی روی این گرافیک نصب بشه.
شما آخرین درایور مربوط به ویندوزتون رو از سایت Nvidia دانلود کنید.
موفق باشید.
آخرین درایور nvidida همون 280.26 بود که بعد از دانلود گفت سخت افزاری که این نرم افزار بهش بخوره رو نمیشناسه.البته اینم بگما من رو این سیستم 3تا گرافیک دیگه هم گذاشتم و برنامه هاشونو نصب کردم.میتونه به خاطر وجود درایورای قبلی باشه؟
ممنون
fardingl
13-09-2011, 16:59
دقیقا داره میشه عین تاپیک قبلیم که بعد از 2 تا جواب دیگه جوابی نگرفتم.خواهشا کسی جواب بده.بیشتر از اینکه خود کارت گرافیک واسم مهم باشه این مهمه که میخوام بدونم تقلبی در این حد ممکن هست یا نه.از روی شماره 16 رقمی روی چیپست هم انگار چیزی به دست نمیاد نه؟
سلام و درود
دوست گرامی شما بهتر بود پیگیر روند تاپیک قبلی شده سعی در قرار دادن یک شات از مشخصات GPU میکردید. ویندوز را عوض کنید و قبل از نصب هرگونه درایوری برای گرافیک یک تصویر از مشخصات GPU در محیط نرم افزار زیر تهیه کرده اینجا قرار دهید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad.7225
13-09-2011, 18:30
دوست عزیز به نظر من شما یه برنامه درایور یاب (اسکش یادم نیس) یزن یعد ببین برات درایورش رو پیدا میکنه؟
amdradeon
20-09-2011, 15:56
کارت شما به احتمال 100% تقلبیه.خودم سه سال پیش این تجربه تلخ رو داشتم.:19:
Hamed DC
20-09-2011, 18:23
کارت شما به احتمال 100% تقلبیه.خودم سه سال پیش این تجربه تلخ رو داشتم.:19:
بیشتر توضیح بدین تا من و بقیه هم استفاده کنیم:40:
لااقل کلاه سرمون نره.
بر چسب چینی و برد کم حجم و خالی از تعداد زیادی ترانزیستور معمولا نشانه تقلبی بودنه
Hamed DC
20-09-2011, 19:59
بر چسب چینی و برد کم حجم و خالی از تعداد زیادی ترانزیستور معمولا نشانه تقلبی بودنه
منم منتظر همین بود تا amdradeon بیاد و بگه.
فقط میخواستم حرفش با دلیل باشه.
که شما زحمتش رو کشیدی.
ممنون.:40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.