مشاهده نسخه کامل
: خریدن لپ تاپ برای Mathlab تا 800 هزار تومان (هرچه زود تر !)
rostamiani
12-09-2011, 12:01
سلام
من می خوام برای کارای دانشگاه لپ تاپ بخرم ولی الآن وقتم پره و برای بررسی انواع لپ تاپ ها زیاد فرصت ندارم. لطفا اگه می تونید کمک کنید زودتر به نتیجه دلخواه برسم
رشته دانشگاهیم هوش مصنوعی هست و باید پروژه های پردازش صدا و تصویر و ... انجام بدیم .احتمالا با Mathlab . برای همین CPU قوی برام مهمه.چیزایی که از لپ تاپ انتظار دارم اینا هستند (این قراره اولین لپ تاپ من باشه :20: ) :
1 - سی پی یو قوی .i5 خوبه ولی اگه موارد دیگه رو دچار مشکل کنه به i3 قناعت می کنم
2 - رم 4 و هارد 500 که فکر می کنم اکثر لپ تاپ های معمول داشته باشند
3 - مانیتور 14 - 15.6
4 - وزنش اگه کم تر باشه بهتره
5 - درایو دی وی دی برام مهم نیست
6 - اگه USB3 داشته باشه خیلی عالیه . چون احتمالا بعدا از هارد اگترنال استفاده کنم
7 - باتری با دوام !
8 - کارت گرافیک زیاد برام مهم نیست . ولی دوست ندارم خیلی هم ضعیف باشه
خودم این برند ها رو به ترتیب بیشتر قبول دارم. ولی نظر شما هم برام مهمه
ASUS
MSI
Lenovo
HP
Acer
Samsung رو نمیشناسم ولی ظاهرا خوب کار کرده !
خیلی متشکرم :10:
Mr.Mazmamfi
12-09-2011, 13:37
سلام
به تریتیب از برند هایی که دوست داری مدل هارو میگم بررسیشون کن .
اینا 14 اینچه :
از برند ایسوس مدل های K43 SV , K43 SJ
از برند msi مدل CR460
از برند لنوو مدل های G470
از برند ایسر مدل 4750 ( با پردازنده core i5 )
اینا هم 15 اینچ :
از برند ایسوس مدل های K53 SV , K53 SJ
از برند msi مدل CX640
از برند لنوو مدل های G570 , z570
از hp هم مدل 4530 با پردازنده core i5
از برند ایسر مدل 5750 ( با پردازنده core i5 )
چون وقت نداری یه سری از عکساشون و ریویو هاشونم برات میذارم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و
,
,
,
و
نظر من اینه یکی از دو مدل 5750 و یا 4750 رو برداری .
mehdi666lp
12-09-2011, 14:01
تا این قیمت بهترین انتخاب همون ایسر Acer 5750G یا Acer 4750G هستش کانفیگش به قیمتش میصرفه....که دوستمون مزمز جون اشاره کرده بهش
rostamiani
12-09-2011, 15:04
خیلی خیلی متشکرم
خیلی کمک خوبی کردید ... در اولین فرصت این مدل ها رو می بینم
در ضمن ... معمولا Acer کانفیگ بهتری نسبت به قیمتش داره ولی فکر کنم راحت تر هم خراب میشه .درسته ؟
shayan3001
12-09-2011, 16:48
خیلی خیلی متشکرم
در ضمن ... معمولا Acer کانفیگ بهتری نسبت به قیمتش داره ولی فکر کنم راحت تر هم خراب میشه .درسته ؟
خرابی برای هر برندی و هر مدلی هست. ایسر ممکنه کیفیت عالی نداشته باشه اما با توجه به قیمتش لپ تاپ های خوبی داره. نکته بسیار مهم گارانتیه که اگر خواستی ایسر بگیری حتما با گارانتیه سازگار بگیر.
Mr.Mazmamfi
12-09-2011, 22:51
نه درست نیست . من خودم ایسر دارم و خیلی دیگه از بچه ها ی این فروم ایسر دارن و راضین .
ایسر کیفیت مطلوبی داره .
Xilevens
12-09-2011, 23:18
خیلی خیلی متشکرم
منظور از خراب شدن قطعات داخلی هست یا استحکام بدنه؟
آمار خرابیش خیلی کمه و بیشترین خرابی های ایسر واسه خرابی صفحه نمایشش بوده وگرنه خود برد اصلی و متعلقات هیچ مشکلی ندارن
ولی از نظر استحکام بدنه باید واقعا مواظبش بود
امروز ظهر یکی از بچه ها در لپ تاپ سونی رو همچین زد به هم انگار داره در یخچال میبنده نفهمیدم چطور با اون همه سفت بودن تونست زور بزنه ببندتش
همین بلا هم سر ایسر پارسال اومد ولی وقتی تکونش میدادیم داخلش یه چیزی داشت تکون میخورد
دیدیم داره کار میکنه هنوز دیگه بازش نکردیم
rostamiani
13-09-2011, 09:39
سلام
امروز یک نگاهی به لپ تاپ ها انداختم و فعلا به این مدل ها رسیدم :
Acer 5750G i5
MSI CR640 i5 = 810,000 T
CR640 i5
چند تا سوال دارم :
1.قیمت مدل های بالا چقدره ؟
2.ASUS هم مدل های خوبی داره ولی چون قیمت نداشتم نتونستم انتخاب کنم.قیمت مدل هایی رو که پیشنهاد دادید دارید ؟
3.نامگذاری مدل های ASUS خیلی گیج کنندست ! یک حرف + یک عدد + چند حرف. هر کدوم چه معنی دارند ؟ مدل هایی که آخرشون SJ یا SV یا SL یا JY یا ... دارند فرقشون توی ظاهرشونه یا مشخصاتشون یا ... ؟؟؟ به قسمت اول اسم بیشتر توجه کنم یا آخرش ؟
4.از قیمت 5750 i7 خبر دارید ؟از چفه قیمتی شروع میشن ؟
5.HP گارانتی خوبی داره ؟ مدل های جالب و خوش قیمتی داره ولی نمی دونم کیفیت و گارانتیش چطوره
6.توی ریویوویی که گزاشتید از کی برد CX460 بد گفته ! "The overall feel when typing is rather spongy" منظورش چیه ؟
7.ظاهرا مدتیه که سازگار ارقام Acer های مدل Timeline رو وارد نمی کنه. درسته یا فقط توی سایتشون ننوشتن ؟
بخشید که سوالام زیاد شد
با تشکر :10:
peaceful1
13-09-2011, 11:04
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 11:46
سلام
این حرف یعنی چی ؟
بیشتر توضیح بدید ؟
و با هر دو کار کردم 5750 مدل 1 تومنیش خوب مچ نیست
rostamiani
13-09-2011, 12:18
سلام
Acer 5750G i5
MSI CR640 i5 = 810,000 T
CR640 i5
چند تا سوال دارم :
2.ASUS هم مدل های خوبی داره ولی چون قیمت نداشتم نتونستم انتخاب کنم.قیمت مدل هایی رو که پیشنهاد دادید دارید ؟
3.نامگذاری مدل های ASUS خیلی گیج کنندست ! یک حرف + یک عدد + چند حرف. هر کدوم چه معنی دارند ؟ مدل هایی که آخرشون SJ یا SV یا SL یا JY یا ... دارند فرقشون توی ظاهرشونه یا مشخصاتشون یا ... ؟؟؟ به قسمت اول اسم بیشتر توجه کنم یا آخرش ؟
5.HP گارانتی خوبی داره ؟ مدل های جالب و خوش قیمتی داره ولی نمی دونم کیفیت و گارانتیش چطوره
6.توی ریویوویی که گزاشتید از کی برد CX460 بد گفته ! "The overall feel when typing is rather spongy" منظورش چیه ؟
7.ظاهرا مدتیه که سازگار ارقام Acer های مدل Timeline رو وارد نمی کنه. درسته یا فقط توی سایتشون ننوشتن ؟
بخشید که سوالام زیاد شد
ببخشید که سوالاتم زیاده
ولی اگه حتی یک جواب رو هم می دونید لطفا راهنمایی کنید که کمک بزرگی به من کردید
متشکرم
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 12:38
سلام
Acer 5750G i5
MSI CR640 i5 = 810,000 T
CR640 i5
چند تا سوال دارم :
بخشید که سوالام زیاد شد
مَشتی سوالات 7 تاس ولی جوابشون 7 صفحس :46:
خب . . .
ج 1 : قیمت هارو الان برات پ . خ میکنم .
ج 2 : ایناروم برات میفرستم . ایسوس گارانتی معتبر و کیفیت خوبی داره .
ج 3 : اینایی که میگم مطلق نیست ولی یه جورایی هم هست . :5:
نکته 1 » معمولا مدل های 40 دار 14 اینچن و مدل های 50 دار 15 اینچ و مدل های 70 دار 17 اینچ .
مثلا K43 SV مدل 14 اینچیه
K53 SV و G53 SW مدل 15 اینچیه
G73 SW مدل 17 اینچیه .
نکته » مدل هایی که حرف S دارن سندی بریج هستن . و اونایی که ندارن از cpu های قبلین .
مثلا K53 SV سندی بریجه ، چرا ؟ چون S داره .
ولی X42 JY سندی بریج نیست چون S نداره .
اینم بد نیست نگاه کنی (تفاوت سری های ساخت ایسوسه )
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدج 4 : از 650 تومن شروع میشه تا 1050 (قیمت اینم میفرستم )
ج 5 : گارانتی معتبر hp یکی ایران hp هست و دیگری ما hp
hp سری 6000 ش فوق العادس و واقعا کانفیگ و کیفیت خوبی داره .
ج 6 : نمیدونم . باید تحقیق کنم که فعلا حسش نیست .:46::31:
ج 7 : نمیدونم . ولی نه تو سایتشه و نه تو لیستهایی که من دارم .
بخشید که سوالام زیاد شدبازم اگه سوالی داشتی در خدمتم :18:
peaceful1
13-09-2011, 15:15
سلام
این حرف یعنی چی ؟
بیشتر توضیح بدید ؟
هر چند سخت افزار خیلی قوی داره ولی راندمان بالا تو بازی نشون نمیده و به شدت داغ میکنه حتی با Deepcool N8 هم نمیشه خنکش کرد.
البته مشکل اصلی که من داشتم این بود که با این حال که ویندوز کاملا آپدیت بود و همه درایور هاش هم آپدیت بود ولی صفحه مرگ خیلی می اومد اول فکر میکردم چون خیلی جدید هست این مشکل رو داره(آخر فروردین استفاده کرده بودم همون اول که اومده بود) بعد ویندوز دیگه ایی ریختم باز همین مشکل برطرف نشد. و حتی در کارهای عادی گیر میکرد.
البته از اون موقع حتما چندین بار بایوس و دراور ها به روز شدند حتما الان روانتر کار میکنه.
ولی با 5755 مشکلی ندیدم و حتی با 5742 و حتی 5750 که core i5 هست مشکلی نداشتم.
به نظر من اصلا برای کار سنگین مناسب نیست حتی اگه به نظر بیاد بر اساس کافیگ به راحتی میتونه اجام بده.
همیشه کانفیگ بالا به معنی لپ تاپ قوی تر نیست چون یک مجموعه فوق فشرده هست خیلی مسائل نقش دارند از دید من خوبه کارایی و بازده لپ تاپ حد معقولی باشه حالا کمی کانفیگ بالا یا پایین تر
مثلا 5755 هم همین اول که اومده استفاده کردم ولی اصلا باهاش مشکلی نداشتم. به هر حال این مدلی که میگم آپدیت مدلی هست که دوستان توصیه میکنند و قیمت هم که همون هست خوب چه بهتر که جدیدتر تهیه بشه.
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 15:49
هر چند سخت افزار خیلی قوی داره ولی راندمان بالا تو بازی نشون نمیده و به شدت داغ میکنه حتی با Deepcool N8 هم نمیشه خنکش کرد.
داغ کردنش که یه امر طبیعیه چون گرافیک قوی داره و اگه بازی های قوی رو حالت high انجام بدی خیلی داغ میکنه .
البته مشکل اصلی که من داشتم این بود که با این حال که ویندوز کاملا آپدیت بود و همه درایور هاش هم آپدیت بود ولی صفحه مرگ خیلی می اومد اول فکر میکردم چون خیلی جدید هست این مشکل رو داره(آخر فروردین استفاده کرده بودم همون اول که اومده بود) بعد ویندوز دیگه ایی ریختم باز همین مشکل برطرف نشد. و حتی در کارهای عادی گیر میکرد.
برای خود من هم سواله که چرا بعضی از لپ تاپ ها رو آپدیت میکنی (بایوس و . . . ) مشکل پیدا میکنن .
مثلا یکی از بچه ها همین چند روز پیش 6080 خریده بود و میگفت اولش اصلا داغ نمیکرد و به محض آپدیت کردن بایوس ، حتی در کارهای معمولی هم در حد بخاری داغ میکنه .
100% لپ تاپ شما هم مشکل اینچنینی داره . چون رفیق خود من 2 ماه 5750 داشت و همیشه هم با هم بودیم و خیلی وقتا باهاش کار میکردم و اصلا چنین مشکل هنگ و . . . رو نداشت .
البته از اون موقع حتما چندین بار بایوس و دراور ها به روز شدند حتما الان روانتر کار میکنه.
مگه برای خودت نیست ؟
همیشه کانفیگ بالا به معنی لپ تاپ قوی تر نیست چون یک مجموعه فوق فشرده هست خیلی مسائل نقش دارند
حرفت درسته ولی نه برای یه برند اون هم تو یه مدل .
مثلا رفیق من اپل داره و cpu ش dual core و رم 2 گیگ داره و گرافیکش هم پایینه ولی بازی ها و برنامه هایی روش انجام میده که من شک دارم رو core i5 من اجرا بشه .
به هر حال این مدلی که میگم آپدیت مدلی هست که دوستان توصیه میکنند و قیمت هم که همون هست خوب چه بهتر که جدیدتر ته
قیمت 5750 و 5755 چنده ؟
مدل core i7 ش رو بگید .
ممنون
rostamiani
13-09-2011, 16:07
مَشتی سوالات 7 تاس ولی جوابشون 7 صفحس :46:
خب . . .
ج 1 : قیمت هارو الان برات پ . خ میکنم .
.
.
.
ج 7 : نمیدونم . ولی نه تو سایتشه و نه تو لیستهایی که من دارم .
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم :18:
خیلی خیلی متشکرم :)
اگه میشه یک کمک دیگه ای هم بکنید ...
حالا که رفتم سراغ HP دیگه حسابی گیج شدم !
فقط مدل های Pavilion g6 به تنهایی انواع زیادی دارند با مدل های مختلف و قیمت های متنوع که به دلیل کانفیگ های خوبشون نمی شه راحت ازشون گذشت ولی هیچ ریویوویی هم براشون پیدا نکردم و نمی دونم کیفیتشون چطوره
مثلا این مدل ها :
HP Pavilion g6-1065se
HP Pavilion g6-1157ee
HP Pavilion g6-1150ee
HP Pavilion g6-1151ee
HP Pavilion g6-1161ee
HP Pavilion g6-1160ee
همه این مدل ها سی پی یوی مشابه . کارت گرافیک مشابه .رم مشابه و گارانتی مشابه دارند و توی یک سایت به فروش می رسند ولی قیمتشون بین 840 هزار تومان تا 965 هزار تومان متفاوته :19:
و تازه هیچ ریویوویی هم در مورد حرارت . صدا . دوام باتری و ... ازشون نیست ! مدل های توی اینترنت کلا با اینا فرق دارن !
اینجا چرا اینقدر آشفته هست ... شیطونه میگه قید HP رو بزنم ... دارم سردرد میشم . بازم صد رحمت به ASUS
1050 هم ظاهرا خیلی انواع داره ... سردرد گرفتم ! واقعا همه این مدل ها توی بازار هست ؟
چطور میشه لپ تاپ HP خرید ؟ اصلا خریدنش به ریسکش می ارزه ؟
متشکرم :10:
peaceful1
13-09-2011, 16:27
مگه برای خودت نیست ؟
نه نمیدونم چرا هر کی دور ورم لپ تاپ میخره چند روز میارم پیشم حتی قبل این که استفاده کنند والا الان اصلا بازار و مدلهای موجود و شرایط و قیمت دستم نیست دو ماهی هست دنبال نمیکنم. این یکی از دوستان خریده بود ازم خواست که تو بعضی مسائل کمکش کنم و وقعا از 5755 خوشم اومده بود میدونم که 800 و خورده ایی خردیه بود.
خودم Acer 4750 استفاده میکنم.
قیمت 5750 و 5755 چنده ؟
مدل core i7 ش رو بگید .
متاسفانه همانطور که گفتم اطلاعی ندارم ولی بعیده که بالاتر از 1050-1150 باشه.
rostamiani
13-09-2011, 18:29
با عرض سلام و تشکر فراوان
فکر می کردم می تونم امروز لپ تاپ رو انتخاب کنم ... ولی تا الآن هنوز شک دارم و سرمم داره گیج میره :31:
Asus رو خیلی دوست دارم ولی مدل های Asus ی که USB3 داشته باشند پیدا نکردم شما مدلی میشناسید ؟
HP 6050 خیلی جالبه ولی Review ازش ندیدم می ترسم زیادی داغ باشه یا سر و صدا کنه ! ازش Review دارید یا خودتون استفاده کردید ؟
در ضمن HP رو با چه گارانتی بخرم که خیالم راحت باشه ؟
Acer 5750 خیلی خوبه ولی ... زیاد به ایسر اعتماد ندارم برای همین میزارمش برا آخرین تصمیم
MSI ها هم مدل های خوبی هستند ولی نسبت به بقیه گرافیک ضعیف تری دارند !
بازم از همگی متشکرم :10:
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 19:40
با عرض سلام و تشکر فراوان
فکر می کردم می تونم امروز لپ تاپ رو انتخاب کنم ... ولی تا الآن هنوز شک دارم و سرمم داره گیج میره :31:
سلام
هیچ کی نتونسته یه روزه لپ تاپشو انتخاب کنه . مگر کسایی که پول پارو میکنن . :20:
Asus رو خیلی دوست دارم ولی مدل های Asus ی که USB3 داشته باشند پیدا نکردم شما مدلی میشناسید ؟
تا رنج قیمت 800 تومن ، خیر
ولی تا یه تومن میتونی N53 SV رو برداری که usb 3 هم داره .
HP 6050 خیلی جالبه ولی Review ازش ندیدم می ترسم زیادی داغ باشه یا سر و صدا کنه ! ازش Review دارید یا خودتون استفاده کردید ؟
در ضمن HP رو با چه گارانتی بخرم که خیالم راحت باشه ؟
فکر میکنم باید عنوان تاپیکتو عوض کنی :46:
بودجه نهایتو مشخص کن !!!؟؟؟؟!!!!؟؟؟!!!؟؟؟
قیمت 6050 بدون گارانتی 900 الی 920 تومنه
و با گارانتی معتبرش (ایران hp ) حدود 1025 هست .
این یه ریویو برای سری 6000 هست :
Acer 5750 خیلی خوبه ولی ... زیاد به ایسر اعتماد ندارم برای همین میزارمش برا آخرین تصمیم
ایسر برند با کیفیتیه .
MSI ها هم مدل های خوبی هستند ولی نسبت به بقیه گرافیک ضعیف تری دارند !
مدل CX640 واقعا خوبه .
کارت گرافیکشم در حدی نیست که کارهای شمارو نکشه .
rostamiani
13-09-2011, 20:19
هیچ کی نتونسته یه روزه لپ تاپشو انتخاب کنه . مگر کسایی که پول پارو میکنن . :20:
متشکرم ... معمولا هر چیزی می خوام بخرم چند ماه طول می کشه ... ولی می خوام قبل از شروع شدن کلاسا لپ تاپ رو بخرم ! :31:
تا رنج قیمت 800 تومن ، خیر
ولی تا یه تومن میتونی N53 SV رو برداری که usb 3 هم داره .
فکر می کردم USB3 نداره ... چه خوب . ولی قیمت i5 این مدل رو پیدا نکردم. حدود قیمتش رو دارید ؟
فکر میکنم باید عنوان تاپیکتو عوض کنی :46:
بودجه نهایتو مشخص کن !!!؟؟؟؟!!!!؟؟؟!!!؟؟؟
اصلا حواسم به عنوان نبود ! ظاهرا باید عوض بشه. سعی خودمو می کنم :31:
قیمت 6050 بدون گارانتی 900 الی 920 تومنه
و با گارانتی معتبرش (ایران hp ) حدود 1025 هست .
این یه ریویو برای سری 6000 هست :
فکر می کردم با کارانتی 950 باشه ! اینجوری یکم کارم مشکل میشه. من این ریویوو رو دیده بودم.6050 چقدر شبیه 6008 هست ؟ از نظر دما و صدا و کی برد و بدنه ؟
ایسر برند با کیفیتیه .
خب وقتی قیمتش کمتره از جنس بدنه و ... باید زده بشه تا قیمت بیاد پایین دیگه ! برای همین بدنش فقط پلاستیکه ... ولی بازم ممکنه همینو بخرم !
در ضمن ویندوز اریجینال هم نداره
مدل CX640 واقعا خوبه .
کارت گرافیکشم در حدی نیست که کارهای شمارو نکشه .
آره ... ولی اگه به همین قیمت گرافیک قوی تری پیدا کنم بدم نمیاد داشته باشم. چون ممکنه گاهی تفننی طراحی سه بعدی هم بکنم :20:
بازم متشکرم ... احتمالا بتونم تا یک تومن هزینه کنم ولی نمی دونم ارزششو داره یا نه :13:
MasterGeek
13-09-2011, 20:20
من کارم دقیقا مثل شماست، لب تاب دل Latitude دارم، با پردازنده ی کور2دیو P9800 و رم 4 گیگ
اگه واقعا بخوای با لب تاپ کار شبیه سازی (عوض کامپیوترهای بدبخت سایت دانشگاه) انجام بدی به نظرم فقط این سری میتونه دووم بیاره (البته من 2 سال پیش خریدم)
همین 1 ماه پیش، به مدت 8 روز بی وقفه متلب روش شبیه سازی میکرد با لود 100، بدون کول پد، ککش هم نگزید، توی این دو سال ازین کارا زیاد باهاش کردم....واقعا ازش راضیم، تقریبا هم خاموش نمیشه مثل یه سرور کار میکنه
چون کارت با متلب و شبیه سازی هست پس همه ی پردازنده های بالاتر از کور2دیو کارتو راه میندازه ولی به این نکته توجه کن که در بحث پردازنده ولخرجی کن (به خاطر کارت) اما در مورد کارت گرافیک لزومی نداره (هرچند بهتره باشه)
اگر هم لب تاپ واقعا فنی با این مشخصات میخوای باید یه کم بری بالاتر، من از کیفیت فعلی سری Latitude اطلاعی ندارم ولی سری های قبلی به لحاظ کیفیت و کارائی و دوام که برای فردی مثل شما حیاتی هست حرف ندارن
به نظر من اگر این سری مناسب نبود، از مارک ایسوس بردار، سونی هم خوبه، ولی فکر نمیکنم واسه این تیپ کارها ایسر انتخاب مناسبی باشه
پ.ن: سری Latitude یه ایراد داره اونم اینکه قیافه نداره...
rostamiani
13-09-2011, 20:27
من کارم دقیقا مثل شماست، لب تاب دل Latitude دارم، با پردازنده ی کور2دیو P9800 و رم 4 گیگ
اگه واقعا بخوای با لب تاپ کار شبیه سازی (عوض کامپیوترهای بدبخت سایت دانشگاه) انجام بدی به نظرم فقط این سری میتونه دووم بیاره (البته من 2 سال پیش خریدم)
همین 1 ماه پیش، به مدت 8 روز بی وقفه متلب روش شبیه سازی میکرد با لود 100، بدون کول پد، ککش هم نگزید، توی این دو سال ازین کارا زیاد باهاش کردم....واقعا ازش راضیم، تقریبا هم خاموش نمیشه مثل یه سرور کار میکنه
چون کارت با متلب و شبیه سازی هست پس همه ی پردازنده های بالاتر از کور2دیو کارتو راه میندازه ولی به این نکته توجه کن که در بحث پردازنده ولخرجی کن (به خاطر کارت) اما در مورد کارت گرافیک لزومی نداره (هرچند بهتره باشه)
اگر هم لب تاپ واقعا فنی با این مشخصات میخوای باید یه کم بری بالاتر، من از کیفیت فعلی سری Latitude اطلاعی ندارم ولی سری های قبلی به لحاظ کیفیت و کارائی و دوام که برای فردی مثل شما حیاتی هست حرف ندارن
به نظر من اگر این سری مناسب نبود، از مارک ایسوس بردار، سونی هم خوبه، ولی فکر نمیکنم واسه این تیپ کارها ایسر انتخاب مناسبی باشه
پ.ن: سری Latitude یه ایراد داره اونم اینکه قیافه نداره...
خیلی متشکرم :)
متاسفانه چند سالیه که دیگه از Dell تعریف نمی کنن .برای همین دیگه نمی خوام برم سراغش
نمی دونم ایسر اینجور کارا رو جواب میده یا نه. ولی اگه جهت احتیاط نخوام Acer بخرم همه گزینه های زیر 1 تومان پردازنده مشابه دارند. فقط میمونه بحث بقیه چیزا
HP یا Asus یا MSI ؟؟؟ !!!
نمی دونم اصلا این سوال درسته یا نه ... ولی :کدوم خرکار تره ؟!!!
mehdi666lp
13-09-2011, 20:46
خیلی خیلی متشکرم
در ضمن ... معمولا Acer کانفیگ بهتری نسبت به قیمتش داره ولی فکر کنم راحت تر هم خراب میشه .درسته ؟.
.
.
نه.خراب شدن یا نشدن لپ تاپ بستکی به استفاده هر کس از اون لپ تاپ داره...اگه بهش فشار بیاری و هی باهاش بد رفتاری کنی زود خراب میشه اما اگه ازش درست استفاده بشه واست حالا حالا ها کار میکنه
MasterGeek
13-09-2011, 22:16
خیلی متشکرم :)
متاسفانه چند سالیه که دیگه از Dell تعریف نمی کنن .برای همین دیگه نمی خوام برم سراغش
نمی دونم ایسر اینجور کارا رو جواب میده یا نه. ولی اگه جهت احتیاط نخوام Acer بخرم همه گزینه های زیر 1 تومان پردازنده مشابه دارند. فقط میمونه بحث بقیه چیزا
HP یا Asus یا MSI ؟؟؟ !!!
نمی دونم اصلا این سوال درسته یا نه ... ولی :کدوم خرکار تره ؟!!!
خر کار به معنی واقعی کلمه طبق اسم شاید بشه گفت: سری لتیتیود، سری تافبوک توشیبا (اند خرکاری)، و بعضی از سرهای سونی
در بین اون سه تائی که خودت گفتی، اچ پی اصلا چنین خاصیتی رو نداره، حداقل اونائی که وارد بازار ایران میشه
ام.اس.آی هم کلا لب تاب متوسطی هست و به نظر من کیفیتش حتی از ایسر هم پائین تره (شاید تجربه ی خوبی با مادربوردها و کارت گرافیکهاش داشتی ولی لب تاب OEM تولید میشه و خیلی نباید توجه کرد.)
در این بین طبق تجربه ی شخصی خودم ایسوس خرکارتره بین اون سه تا
کلا به نظر من:
رنج قیمت زیر 700، ایسر
زیر 1200، ایسوس
زیر 1500، سونی
بالای 1500، سونی، لتیتیود و اپل انتخابهای خوبی اند
rostamiani
13-09-2011, 22:26
خر کار به معنی واقعی کلمه طبق اسم شاید بشه گفت: سری لتیتیود، سری تافبوک توشیبا (اند خرکاری)، و بعضی از سرهای سونی
در بین اون سه تائی که خودت گفتی، اچ پی اصلا چنین خاصیتی رو نداره، حداقل اونائی که وارد بازار ایران میشه
ام.اس.آی هم کلا لب تاب متوسطی هست و به نظر من کیفیتش حتی از ایسر هم پائین تره (شاید تجربه ی خوبی با مادربوردها و کارت گرافیکهاش داشتی ولی لب تاب OEM تولید میشه و خیلی نباید توجه کرد.)
کلا به نظر من:
رنج قیمت زیر 700، ایسر
زیر 1200، ایسوس
زیر 1500، سونی
عجب ! در مورد HP مطمئنید ؟ مثلا همین سری 6 رو خیلی ازش تعریف می کنند ! مثل HP 6050 !
ببخشید .. لپ تاپ OEM یعنی چی ؟ یعنی MSI به جای دیگه ای سفارش میده براش تولید کنند ؟
پس ظاهرا با این شرایط شما ASUS رو پیشنهاد میدید.یعتی N43SV :)
متشکرم
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 22:50
متشکرم ... معمولا هر چیزی می خوام بخرم چند ماه طول می کشه ... ولی می خوام قبل از شروع شدن کلاسا لپ تاپ رو بخرم ! :31:
فکر می کردم USB3 نداره ... چه خوب . ولی قیمت i5 این مدل رو پیدا نکردم. حدود قیمتش رو دارید ؟
core i5 ش از 960 تومن شروع میشه .
از نظر دما و صدا و کی برد و بدنه ؟اون مدل core i7 هست و برای دما و قدرت نمیتونه ملاک باشه ولی میتونی بری تو تاپیک hp از خود بچه هایی که داشتن بپرسی .
من به چندین نفر 6050 رو پیشنهاد داده بودم و بعد از خرید همشون از خنک بودنش تعجب میکردن و میگفتن انگار hp واقعا متحول شده !
[خب وقتی قیمتش کمتره از جنس بدنه و ... باید زده بشه تا قیمت بیاد پایین دیگه ! برای همین بدنش فقط پلاستیکه ... ولی بازم ممکنه همینو بخرم !
در ضمن ویندوز اریجینال هم نداره
/QUOTE]
درسته ، ایسر کیفیت بدنه و صفحه نمایشش به اندازه برند های دیگه نمیرسه ولی کیفیت قطعات داخلیش خوبه . و بوده بچه هایی 5 سال داشتن و مثل خر ازش کار میکشیدن .
ویندوز اورجینال 20 الی 25 تومنه .(تو دو تا لپ تاپ همکانفیگ )
[QUOTE] بازم متشکرم ... احتمالا بتونم تا یک تومن هزینه کنم ولی نمی دونم ارزششو داره یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره داره .
نکته » شما دنبال لپ تاپ خونگی میگردی نه لپ تاپ حرفه ای و یا workstation . پس این مدل هایی که بهت معرفی میکنیم جواب کارتو میده .
نکته » لپ تاپ های لنوو هم تو خر کاری معروفن .
rostamiani
13-09-2011, 22:56
core i5 ش از 960 تومن شروع میشه .
اون مدل core i7 هست و برای دما و قدرت نمیتونه ملاک باشه ولی میتونی بری تو تاپیک hp از خود بچه هایی که داشتن بپرسی .
من به چندین نفر 6050 رو پیشنهاد داده بودم و بعد از خرید همشون از خنک بودنش تعجب میکردن و میگفتن انگار hp واقعا متحول شده !
درسته ، ایسر کیفیت بدنه و صفحه نمایشش به اندازه برند های دیگه نمیرسه ولی کیفیت قطعات داخلیش خوبه . و بوده بچه هایی 5 سال داشتن و مثل خر ازش کار میکشیدن .
ویندوز اورجینال 20 الی 25 تومنه .(تو دو تا لپ تاپ همکانفیگ )
آره داره .
نکته » شما دنبال لپ تاپ خونگی میگردی نه لپ تاپ حرفه ای و یا workstation . پس این مدل هایی که بهت معرفی میکنیم جواب کارتو میده .
نکته » لپ تاپ های لنوو هم تو خر کاری معروفن .
پس با این شرایط میرم Acer 5750 می خرم ...
... ولی حالا دارم وسوسه میشم برم سمت 5750 i7 ... توس سایتی که معرفی کردید قیمتا خیلی نوسان دارند. از قیمت فعلیش خبر دارید ؟
چون i7 چهار هسته ای هست دمای بالا تر و مصرف بیشتری داره یا الزاما این طور نیست ؟
متشکرم
Mr.Mazmamfi
13-09-2011, 23:03
پس با این شرایط میرم Acer 5750 می خرم ...
بهترین انتخابه .
... ولی حالا دارم وسوسه میشم برم سمت 5750 i7 ... توس سایتی که معرفی کردید قیمتا خیلی نوسان دارند. از قیمت فعلیش خبر دارید ؟
اگه میخوایی وسوسه بشی و 5750 رو با core i7 برداری ، انتخابت غلطه . بهتره در این شرایط مدل های ایسوس K53 Sv و یا N53 SV رو با core i7 به قیمت 1050 برداری . (البته حدود قیمتو گفتم )
قیمت فعلی 5750 هم تو بازار نوسان داره . ( بخاطر اوضاع نابسامان اقتصاد جهانی و ورود مدل 5755 )
چون i7 چهار هسته ای هست دمای بالا تر و مصرف بیشتری داره یا الزاما این طور نیست ؟
متشکرم
همینطوره .
rostamiani
13-09-2011, 23:06
بهترین انتخابه .
اگه میخوایی وسوسه بشی و 5750 رو با core i7 برداری ، انتخابت غلطه . بهتره در این شرایط مدل های ایسوس K53 Sv و یا N53 SV رو با core i7 به قیمت 1050 برداری . (البته حدود قیمتو گفتم )
قیمت فعلی 5750 هم تو بازار نوسان داره . ( بخاطر اوضاع نابسامان اقتصاد جهانی و ورود مدل 5755 )
همینطوره .
:18::31::31:
ASUS N53SV i7 قیمتش 1050000 تومانه !!! ؟؟؟
اگه اینطور باشه وسوسه خیلی قوی تر میشه !
خیلی خیلی متشکرم
فردا میرم بازار ببینم چی پیدا میشه ... خیلی خیلی متشکرم. خیلی کمکم کردید :)
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 00:05
:18::31::31:
ASUS N53SV i7 قیمتش 1050000 تومانه !!! ؟؟؟
اگه اینطور باشه وسوسه خیلی قوی تر میشه !
الان تو سایت دیجی آنلاین قیمت رو 1100 زده (گرون شده ) چون بچه ها 1050 خریده بودن .
حالا فردا (یعنی امروز :31: ) برو بازار ببین قیمتای اونجا در چه حدیه .
باز بیا میبحثیم .
vatan2009
14-09-2011, 12:19
کلا به نظر من:
رنج قیمت زیر 700، ایسر
زیر 1200، ایسوس
زیر 1500، سونی
تایید نمیشه!
سری های جدید اچ پی کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند
ضمنا این رنج قیمت و مدلی که نوشتین اشتباهه اخه امارها چیز دیگه ای رو نشون میده
و قرار نیست هرکس میخواد بیشتر از 1.5 بخره بره اپل بخره چون مک بوک قضیش فرق میکنه و طرفداران خاص خودشو داره
و هرکس مثلا 1.5 داره باید بره سونی بخره!
ASUS N53SV i7 کاملا تایید میشه به نظر من تو این رنج انتخاب خوبیه
rostamiani
14-09-2011, 16:10
الان تو سایت دیجی آنلاین قیمت رو 1100 زده (گرون شده ) چون بچه ها 1050 خریده بودن .
حالا فردا (یعنی امروز :31: ) برو بازار ببین قیمتای اونجا در چه حدیه .
باز بیا میبحثیم .
امروز رفتم بازار ... البته بازار نیشابور (البته در نهایت یا از تهران می خرم یا مشهد :31: )
MSI نمایندگی داره و به قیمت تهران میده ولی اینجا قیمت ASUS عجیب بالاست ! فروشنده می گفت چند وقت پیش N53SV i5 رو فروخته به یک میلیون و صد و خرده ای :18: بیچاره خریدار ...
1.همه می گفتند گرونی مال گرون شدن دلاره و قیمتا کم نمیشه ... ولی نمیشه بهشون اعتماد کرد. نظر شما چیه ؟
2.یکی از فروشنده ها توی لیستش نگاه کرد و گفت مدل K53SV i5 یو اس بی 3 داره ! همچین مدلی هست یا فروشنده اشتباه می کرده ؟
3.با اقوام مشورت کردم.
چند نفر که Acer داشتند می گفتند Acer نخر که کیفیت نداره .! یکی صفحه نمایشش گاهی اوقات سفید می شد !
دو نفر از اقوام هم که HP داشتند ظاهرا هر دو بعد از مدتی کارت گرافیکشون ایراد پیدا کرده.یکی از HP ها از مدل های Tablet بود (مدلی که صفحه چرخان داره :31: ) ولی مدل ها رو نمی دونم
ولی پسرداییم که 2-3 ساه MSI خریده هنوز راضیه :20:
با این حساب باید همون Asus رو بخرم.فکر می کنم از بقیه بهتر باشه.
اگه K53SV یو اس بی 3 داشته باشه می تونم بهش فکر کنم وگرنه می مونه N53SV
شنبه باید بریم برای ثبت نام دانشگاه ... ولی نمی دونم همون روز برم دنبالش یا نه ... فکر می کنید اگه یکی دو ماه دیگه صبر کنم اوضاع چطور میشه ؟؟؟ گرونی مال چیه ؟
متشکرم :11:
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 16:18
1.همه می گفتند گرونی مال گرون شدن دلاره و قیمتا کم نمیشه ... ولی نمیشه بهشون اعتماد کرد. نظر شما چیه ؟
راست میگن . ولی احتمالا با شروع مدارس یه مقدار افت قیمت داشته باشه .
2.یکی از فروشنده ها توی لیستش نگاه کرد و گفت مدل K53SV i5 یو اس بی 3 داره ! همچین مدلی هست یا فروشنده اشتباه می کرده ؟
این مدل اصلا usb 3 نداره ، احتمالا منظورش N53 SV بوده .
ولی اگه usb 3 برات مهم نیست مدل بهتریه نسبت به N53 SV .
چون کیبورد N53 SV زیاد جالب نیست و بچه های فروم زیاد نالیدن .
چند نفر که Acer داشتند می گفتند Acer نخر که کیفیت نداره .! یکی صفحه نمایشش گاهی اوقات سفید می شد !
چه مدلی از ایسر رو داشت ؟
ولی پسرداییم که 2-3 ساه MSI خریده هنوز راضیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه مدلی ؟
نکته » الان بازار لپ تاپ توریه که روز به روز برند ها پیشرفت خوبی دارن و مدل های hp و خیلی از برند های دیگه اصلاح شده .
شنبه باید بریم برای ثبت نام دانشگاه ... ولی نمی دونم همون روز برم دنبالش یا نه ...
دانشگاهت تهرانه ؟
فکر می کنید اگه یکی دو ماه دیگه صبر کنم اوضاع چطور میشه ؟؟؟
الله اعلم
گرونی مال چیه ؟
نابسامانی های اقتصاد جهانی .
MasterGeek
14-09-2011, 16:44
تایید نمیشه!
سری های جدید اچ پی کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند
ضمنا این رنج قیمت و مدلی که نوشتین اشتباهه اخه امارها چیز دیگه ای رو نشون میده
و قرار نیست هرکس میخواد بیشتر از 1.5 بخره بره اپل بخره چون مک بوک قضیش فرق میکنه و طرفداران خاص خودشو داره
و هرکس مثلا 1.5 داره باید بره سونی بخره!
ASUS N53SV i7 کاملا تایید میشه به نظر من تو این رنج انتخاب خوبیه
منظور ازون لیست این نبود که دیگه هرکی بالای 1.5 داشت بره اپل بخره و ...
به طور کلی گفتم، معمولا توی این رنج ها این برندها بیشتر کاندیدای خوب دارن مثلا توی رنج زیر 1 تومن سونی خیلی حرفی واسه گفتن نداره ولی ایسوس داره، یا زیر 800، بهترین کاندیدها معمولا از برندهایئی مثل ایسر هستن...بحث پتانسیل بود
راجع به اچ پی این برند، برند شماره یک توی دنیاست ولی سیاست شرکت در قبال کشورهای جهان سوم خوب نیست، یعنی کیفیت ساخت اچ پی در بازارهای پائین دستی مثل ایران بدتر از برندهائی مثل ایسوس یا حتی ایسر بوده...
شاید اخیرا خوب شده باشه ولی من توی فامیل بیشتر خرابی (بخصوص خرابی ها ناجور مثل مادربورد) رو از این برند دیدم، بعدا دل...ایسر هم خیلی ندیدم...ام اس آی هم هیچی موردی سراغ نداشتم، کلا برند تازه ای هست و هنوز مونده عیارش معلوم بشه
rostamiani
14-09-2011, 17:09
راست میگن . ولی احتمالا با شروع مدارس یه مقدار افت قیمت داشته باشه .
پس اگه به قیمت خوب یپیدا نکردم صبر می کنم ببینم چی میشه ...
این مدل اصلا usb 3 نداره ، احتمالا منظورش N53 SV بوده .
ولی اگه usb 3 برات مهم نیست مدل بهتریه نسبت به N53 SV .
چون کیبورد N53 SV زیاد جالب نیست و بچه های فروم زیاد نالیدن .
اتفاقا اول در مورد K53SV پرسیدم. نداشت ! احتمالا لیستشون اشتباه بوده !
ولی قضیه کی برد چیه ؟ از کی برد MSI CR640 هم توی ریویوو ها خیلی ایراد می گرفتند ولی از نزدیک که دیدم (البته لپ تاپ خاموش بود) ظاهرا مشکلی نداشت !
اگه قضیه سفتی و نرمی دکمه هاست ،قبل خرید توی مغازه تست می کنم ببینم باهاش راحتم یا نه ولی اگه قضیه پیچیده تره بی خیالش بشم ... آخه می خوام باهاش برنامه نویسی کنم :biggrin:
چه مدلی از ایسر رو داشت ؟
فکر کنم از مدل های Timeline بود ... می پرسم خبر میدم
چه مدلی ؟
MSI EX370
دانشگاهت تهرانه ؟
نه ... مشهده ...
متشکرم ... صبر می کنم ببینم تا شنبه چی میشه
در مورد HP هم ممکنه درست شده باشه ولی تا زمانی که با همین قیمت می تونم ASUS بخرم فکر می کنم منطقی تر باشه طرفش نرم. مخصوصا که گارانتیشم معتبر تره
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 17:52
اگه قضیه سفتی و نرمی دکمه هاست ،قبل خرید توی مغازه تست می کنم ببینم باهاش راحتم یا نه ولی اگه قضیه پیچیده تره بی خیالش بشم ... آخه می خوام باهاش برنامه نویسی کنم :biggrin:
کلا همیشه هر لپ تاپی میخری قبلش روز تایپ کن ببین باهاش راحتی یا نه (حتی خاموش )
مشکل این لپ تاپ برعکسه ، یعنی کیبورد انعطاف پذیری داره و وقتی یه کلیدو فشار میدی بقیه ی کلید های اطرافش هم داخل میره . و همچنین فاصله ی لازم بین کلید ها رعایت نشده و برای کسی که برنامه نویس هست ممکنه ایجاد مشکل کنه .
حالا برو باهاش یه مقدار تایپ کن ببین چه جوریه .
اینم ریویوش :
rostamiani
14-09-2011, 20:57
یه چیز دیگه هم هست که تا به حال بهش توجه نکرده بودم !
داشتم ریویوو های K53SV و N53SV رو می دیدم که فهمیدم i7 خیلی پر مصرف تراز i5 هست !
حداقل باعث شده باتری K53SV i5 یک برابر و نیم N53SV i7 دمام بیاده و کم تر گرم بشه ...
فکر می کنم فعلا دوام باتری ارزشش از قدرت i7 بیشتر باشه ...
با این حساب و با توجه به کی برد ناجور N53SV باید به HP 6050 هم فکر کنم کا ظاهرا کی برد خوبی هم داره !
Xilevens
14-09-2011, 22:27
کلا همیشه هر لپ تاپی میخری قبلش روز تایپ کن ببین باهاش راحتی یا نه (حتی خاموش )
مشکل این لپ تاپ برعکسه ، یعنی کیبورد انعطاف پذیری داره و وقتی یه کلیدو فشار میدی بقیه ی کلید های اطرافش هم داخل میره . و همچنین فاصله ی لازم بین کلید ها رعایت نشده و برای کسی که برنامه نویس هست ممکنه ایجاد مشکل کنه .
حالا برو باهاش یه مقدار تایپ کن ببین چه جوریه .
اینم ریویوش :
بقیه کلیدها همراش پایین نمیره ها منظور اینه منعطف هست خمیده میشن
نه اینکه یه حرف تایپ کنی 62 تا حرف بنویسه
vatan2009
14-09-2011, 22:28
یه چیز دیگه هم هست که تا به حال بهش توجه نکرده بودم !
داشتم ریویوو های K53SV و N53SV رو می دیدم که فهمیدم i7 خیلی پر مصرف تراز i5 هست !
حداقل باعث شده باتری K53SV i5 یک برابر و نیم N53SV i7 دمام بیاده و کم تر گرم بشه ...
فکر می کنم فعلا دوام باتری ارزشش از قدرت i7 بیشتر باشه ...
با این حساب و با توجه به کی برد ناجور N53SV باید به HP 6050 هم فکر کنم کا ظاهرا کی برد خوبی هم داره !
کاری به برند نداره i7 پرمصرف تر از i5 هست و خوب گرمای تولیدیش هم بیشتره و این مال سیپیو هست و در تمام برندها صادقه
6050 را من صفحه کلیدش را تست کردم صفحه کلیدش خیلی خوبه
سری k ایسوس مشکل صفحه کلید را ندارن به اونها هم میتونید فکر کنید
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 22:43
بقیه کلیدها همراش پایین نمیره ها منظور اینه منعطف هست خمیده میشن
نه اینکه یه حرف تایپ کنی 62 تا حرف بنویسه
منم منظورم همین بود zilevens جان .
شاید بد توضیح دادم !
نمیدونم :9:
rostamiani
14-09-2011, 22:45
کاری به برند نداره i7 پرمصرف تر از i5 هست و خوب گرمای تولیدیش هم بیشتره و این مال سیپیو هست و در تمام برندها صادقه
6050 را من صفحه کلیدش را تست کردم صفحه کلیدش خیلی خوبه
سری k ایسوس مشکل صفحه کلید را ندارن به اونها هم میتونید فکر کنید
متشکرم
آره ... منم منظورم مصرف سی پی یو بود نه برند خاصی ... اتفاقا Asus رو خیلی هم قبول دارم
اگه K53SV یو اس بی 3 داشت توی خریدنش شک نمی کردم
HP رو هم می ترسم بخرم. با توجه به سابقه بدش می ترسم باز مشکل دار بشه !
Mr.Mazmamfi
14-09-2011, 22:53
متشکرم
آره ... منم منظورم مصرف سی پی یو بود نه برند خاصی ... اتفاقا Asus رو خیلی هم قبول دارم
این لینکو ببین یکی از بچه ها K53 SV خریده .
کاربر smith206
راستی برای چی انقدر usb 3 برات مهمه ؟
rostamiani
14-09-2011, 23:41
این لینکو ببین یکی از بچه ها K53 SV خریده .
کاربر smith206
راستی برای چی انقدر usb 3 برات مهمه ؟
خیلی خیلی متشکرم
این که قیمتش خیلی خوبه !
گارانتی مادیران چطوره ؟ اتفاقا توی نیشابور هم نمایندگی داره . می تونم ازشون قیمت بگیرم :))
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.
یک بار یک هاید یک ترابایت USB2 همه فایلاش پاک شد ... پدرم در اومد Recover کردمش :19:
راستی ... خیلی خیلی ازتون متشکرم ... انشاالله یه زمانی جبران می کنم :)
Mr.Mazmamfi
15-09-2011, 00:31
گارانتی مادیران چطوره ؟ گارانتی مادیران گارانتی معتبریه و خوبیش اینه که تو همه جا نمایندگی داره .
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.سرعتش میگن 10 برابر usb 2 هست ولی وقتی هارد لپ تاپ سرعت رایتش پایین باشه فرق آنچنان زیادی با usb 2 نداره .
مثلا یکی از بچه ها هارد usb 3 داشت و میگفت با سرعت 40 مگ داشت اطلاعات ردو بدل میکرد سرعت usb 2 رو دقیق نمیدونم . (الان هارد اکسترنال ندارم امتحان کنم باید ببینیم بچه ها حرف منو تایید میکنن یا نه ؟ )
به نظر من بین کیبورد خوب و usb 3 بهترین کار اینه که کیبور انتخاب بشه یعنی مدل K53 SV .
راستی این ارتباط این دوتا جملتو با هم متوجه نمیشم .
جمله 1 :
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.
جمله 2 :
یک بار یک هاید یک ترابایت USB2 همه فایلاش پاک شد ... پدرم در اومد Recover کردمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه ربطی به usb 3 داره ؟
rostamiani
15-09-2011, 16:48
گارانتی مادیران گارانتی معتبریه و خوبیش اینه که تو همه جا نمایندگی داره .
سرعتش میگن 10 برابر usb 2 هست ولی وقتی هارد لپ تاپ سرعت رایتش پایین باشه فرق آنچنان زیادی با usb 2 نداره .
مثلا یکی از بچه ها هارد usb 3 داشت و میگفت با سرعت 40 مگ داشت اطلاعات ردو بدل میکرد سرعت usb 2 رو دقیق نمیدونم . (الان هارد اکسترنال ندارم امتحان کنم باید ببینیم بچه ها حرف منو تایید میکنن یا نه ؟ )
به نظر من بین کیبورد خوب و usb 3 بهترین کار اینه که کیبور انتخاب بشه یعنی مدل K53 SV .
راستی این ارتباط این دوتا جملتو با هم متوجه نمیشم .
جمله 1 :
جمله 2 :
چه ربطی به usb 3 داره ؟
ببخشید که خیلی بد گفتم ... اونم با غلط املایی زیاد ! (آخه کی بردم حدوف فارسی نداره :31: )
سرعت هارد یو اس بی 2 خیلی که باشه 20MB/s هست ولی هارد Western Passport USB3 حدود 60-70 هست که فرقش خیلیه !
ارتباط اون دو جمله اینه که یک دفعه یک ترابایت داده از روی هارد اکسترنال USB2 که دارم پاک شد ... برای برگردوندن فایل ها ی هارد اکسترنال دیگه قرض کردم تا روی اون ریکاور کنم... یکی دو شبانه روز طول کشید آخرشم فکر کنم همه فایل ها رو بر نگردوندم :18:
سرعت 20 واقعا محدودیت بزرگیه ... ولی شاید اونقدرام مهم نباشه که من بهش اهمیت می دم ... ولی هاردم رو USB3 می خرم :20:
فکر می کنید اگه تا مهر صبر کنم و قیمت ها هم بیاد پایین پقدر پایین بیاد ؟ اگه در حد 30 - 40 تومن باشه ارزش صبر کردن نداره
سال های قبل چطور بوده ؟
بازم ازتون متشکرم :10:
vatan2009
15-09-2011, 17:01
متشکرم
خیالت راحت کیفیت ساخت hp واقعا خوب شده
اما در مورد usb
usb 2 بیشترین سرعتش 60 مگابایت هست و هارد شما نهایت سرعتش 20 بوده وگرنه usb 2 براحتی تا 60 تا میتونه اطلاعات را انتقال بده
هارد هم که سرعت خواندن و نوشتنش بیشتر از 60 باشه و usb بخوره خیلی کم هست
rostamiani
15-09-2011, 17:09
خیالت راحت کیفیت ساخت hp واقعا خوب شده
اما در مورد usb
usb 2 بیشترین سرعتش 60 مگابایت هست و هارد شما نهایت سرعتش 20 بوده وگرنه usb 2 براحتی تا 60 تا میتونه اطلاعات را انتقال بده
هارد هم که سرعت خواندن و نوشتنش بیشتر از 60 باشه و usb بخوره خیلی کم هست
این که شما میگی تئوری هست. عملا سرعت کم تره
این سرعت هارد پاسپورت وسترن هست با USB 2 .همینطور که مشخصه سقف خاصی داره :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضورتی که خیلی بعید به نظر می رسه این محدودیت به هارد مربوط بشه ... آخه سرعت 24 برای هاید خیلی کمه !
Mr.Mazmamfi
15-09-2011, 17:21
سرعت هارد یو اس بی 2 خیلی که باشه 20MB/s هست ولی هارد Western Passport USB3 حدود 60-70 هست که فرقش خیلیه !
خب اون مثالی که من زدم هم از همین مدل هارد بود ولی سرعت writeش 40 بود . چرا ؟ چون سرعت write هارد لپ تاپ پایین بود .
نمیدونم منظورمو تونستم خوب برسونم یا نه ؟ این سرعت هایی که میگن در صورتی واقعی هست که تمام Device هامون usb3 باشه . شما برای 15 الی 20 تا سرعت بالاتر میخوایی قید کیبوردو بزنی ؟
ارتباط اون دو جمله اینه که یک دفعه یک ترابایت داده از روی هارد اکسترنال USB2 که دارم پاک شد ... برای برگردوندن فایل ها ی هارد اکسترنال دیگه قرض کردم تا روی اون ریکاور کنم... یکی دو شبانه روز طول کشید آخرشم فکر کنم همه فایل ها رو بر نگردوندم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 شبانه روز recoverش طول کشید ؟
یا انتقالش به هارد دیگه ؟
فکر می کنید اگه تا مهر صبر کنم و قیمت ها هم بیاد پایین پقدر پایین بیاد ؟ اگه در حد 30 - 40 تومن باشه ارزش صبر کردن نداره
عمرا انقدر افت داشته باشه .
سال های قبل چطور بوده ؟
نمیدونم ، من 6 ماهه زدم تو خط لپ تاپ .:31:
Xilevens
15-09-2011, 19:34
کی بوردش هم اونقدرا بد نیستا
باید امتحان کنن شاید دیدن مشکلی ندارن
rostamiani
15-09-2011, 21:05
کی بوردش هم اونقدرا بد نیستا
باید امتحان کنن شاید دیدن مشکلی ندارن
شما این مدل رو داری؟
باید برم از نزدیک ببینم ...
مشکل کی بردش چطوریه ؟
کلا سرعت تایپ رو کم می کنه یا با عادت کردن درست میشه ؟ چون مثلا کسایی که به کی برد نرم عادت دارند اگه یک کی برد سفت بخرن مدتی باهاش نمی تونن کار کنن ولی وقتی عادت کنن دیگه مشکلی ندارن
اگه این لپ تاپ رو دارید یا مدتی باهاش کار کردید بگید مشکل این کی برد اینجوریه یا نه ؟ چون توی مغازه نمی تومن کلی با هر کر برد ور برم ... اونم توی حالت خاموش !
متشکرم
Xilevens
16-09-2011, 00:06
شما این مدل رو داری؟
مشکل کی بردش چطوریه ؟
کلا سرعت تایپ رو کم می کنه یا با عادت کردن درست میشه ؟ چون مثلا کسایی که به کی برد نرم عادت دارند اگه یک کی برد سفت بخرن مدتی باهاش نمی تونن کار کنن ولی وقتی عادت کنن دیگه مشکلی ندارن
اگه این لپ تاپ رو دارید یا مدتی باهاش کار کردید بگید مشکل این کی برد اینجوریه یا نه ؟ چون توی مغازه نمی تومن کلی با هر کر برد ور برم ... اونم توی حالت خاموش !
متشکرم
نه ولی باهاش کار کردم ولی نه زیاد
حتما برو از نزدیک ببین
کیبردش منعطف هست
دکمه های سفت نداره
سطح دکمه ها پایینه نسبتا
بعضی دکمه هاشو هم که فشار میدی فرو میره دلیلش هم اینه که ما عادت کردیم به کیبورد سخت تر
عادت کنی که دست میشه
ولی من کلا از کیبورد خود لپ تاپ استفاده نمیکنم که بگم میشه یا نه
از دوستان تو بخش تبادل نظر بپرسید چون خودشون دارن مشخصا عادت کردن میتونن جوابتونو بدن
Xilevens
16-09-2011, 00:08
شما این مدل رو داری؟
مشکل کی بردش چطوریه ؟
متشکرم
نه ولی باهاش کار کردم ولی نه زیاد
حتما برو از نزدیک ببین
کیبردش منعطف هست
دکمه های سفت نداره
سطح دکمه ها پایینه نسبتا
بعضی دکمه هاشو هم که فشار میدی فرو میره دلیلش هم اینه که ما عادت کردیم به کیبورد سخت تر
عادت کنی که دست میشه
ولی من کلا از کیبورد خود لپ تاپ استفاده نمیکنم که بگم میشه یا نه
از دوستان تو بخش تبادل نظر بپرسید چون خودشون دارن مشخصا عادت کردن میتونن جوابتونو بدن
rostamiani
16-09-2011, 11:51
یک فیلم از کی برد N53SV مدل پیدا کردم ... ظاهرا اصلا مشکلی نداره !
از نزدیک هم تست می کنم ... ولی ظاهرا خوبه
هر کس خواست می تونه این فیلم چند ثانیه ای رو ببینه :
Mr.Mazmamfi
16-09-2011, 12:10
یک فیلم از کی برد N53SV مدل پیدا کردم ... ظاهرا اصلا مشکلی نداره !
از نزدیک هم تست می کنم ... ولی ظاهرا خوبه
هر کس خواست می تونه این فیلم چند ثانیه ای رو ببینه :
تو این فیلم داره کلید H رو فشار میده و تا کلید P هر چی کلید این وسطه فرو میره . (تازه دوربین تا این قسمتو گرفته وگرنه اگه کلیدهای کناری رو هم میگرفت شاید اینا هم فرو میرفت :27:)
این مشکل نیست ؟
فاصله کلید هارو دیدی ؟ خیلی به هم نزدیک بود .
rostamiani
16-09-2011, 12:31
تو این فیلم داره کلید H رو فشار میده و تا کلید P هر چی کلید این وسطه فرو میره . (تازه دوربین تا این قسمتو گرفته وگرنه اگه کلیدهای کناری رو هم میگرفت شاید اینا هم فرو میرفت :27:)
این مشکل نیست ؟
فاصله کلید هارو دیدی ؟ خیلی به هم نزدیک بود .
فرو رفتن که ظاهرا مشکلی نداره ... چون فقط وقتی زیادی فشار بدی فرو می ره .منم که عادت ندارم زیاد فشار بدم... ولی در مورد فاصله دکمه ها حق با شماست ... شاید کمی طول بکشه تا عادت کنم ... ولی تازه میشه شبیه Acer که دکمه های تخت و نزدیک به هم داره. خیلی مساله ای نیست ... کی برد K53SV رو بیشتر دوست دارم ولی اگه قیمتشون یکی باشه N53 رو می خرم ... :)
تجربه یک نفر دیگه رو هم در مورد این لپ تاپ دیدم که یک هفته ای از لپ تاپ استفاده کرده و اتفاقا خیلی هم تایپ می کرد. می گفت قبل خرید به دلیل مطالبی که توی اینترنت دیده بوده در مورد کی بردش نگران بوده ولی الآن اصلا مشکلی باهاش نداره . اینم ریویوویی که آماده کرده :
به هر حال همه چی بستگی به قیمت داره. انقدر قیمت های عجیب غریب توی اینترنت دیدم که واقعا نمی دونم با چه قیمتی این مدل ها رو پیدا می کنم !
Mr.Mazmamfi
16-09-2011, 23:09
ولی تازه میشه شبیه Acer که دکمه های تخت و نزدیک به هم داره.
کدوم مدل ؟ کجاش نزدیک به همه ؟
کی برد K53SV رو بیشتر دوست دارم ولی اگه قیمتشون یکی باشه N53 رو می خرم ... :)
قیمتشون یکی نیست . شاید حدود 50 تومن بالاتر باشه .
به هر حال همه چی بستگی به قیمت داره. انقدر قیمت های عجیب غریب توی اینترنت دیدم که واقعا نمی دونم با چه قیمتی این مدل ها رو پیدا می کنم !
اینترنتو ول کن . تو شهر خودتون نمایندگی مادیران رفتی ؟ قیمت چند دادن ؟ مشهد چی ؟
rostamiani
20-09-2011, 21:19
کدوم مدل ؟ کجاش نزدیک به همه ؟
تخت بودن دکمه هاش شبیه مدل های Acer هست. چون Acer رو دیدم و مشکلی باهاش نداشتم اونو مثال زدم.در نهایت باید از نزدیک ببینم چطوره
اینترنتو ول کن . تو شهر خودتون نمایندگی مادیران رفتی ؟ قیمت چند دادن ؟ مشهد چی ؟
منظورم از اینترنت digionline و mihanmarket بود که قیمت فروشنده های تهران رو داره
دنبال نمایندگی مادیران هم رفتم ولی ظاهرا اونا مانیتور های ال جی رو از مادیران می گیرند و نمایندگی سازگار ارقام هم هستند و لپ تاپ های سازگار رو میارند ...
پول جور شد و فردا می خوام برم مشهد
شکر خدا امروز تبلیغ یک فروشگاه کامپیوتر رو انداختند توی خونه. رفتم اونجا گفتند N53SV رو با گارانتی مادیران میارند و مدل i7 رو 1,080,000 تومان می فروشند :31:
به هر حال فردا میرم مشهد ... اگه گارانتی مادیران مطمئن هست از همین گارانتی می خرم. چرا اینقدر ارزون تره ؟ آدم به شک می افته :13:
rostamiani
30-09-2011, 18:16
سلام
اول از همه ببخشید که دیر شد می خواستم زود تر از این نتیجه رو بنویسم... بیشتر هفته مشهد بودم و بعدشم سرم شلوغ بود
چهارشنبه هفته قبل هر جایی رو که میشناختم گشتم ولی نتونستم N53SV i7 بخرم .کم ترین قیمت 1150 بود که تا یه گشتی زدم و برگشتم مغازه بسته بود و بعد از ظهر هم گفت فروختم ! نمایندگی ASUS هم می گفت تا هفته دیگه جنس جدید میاد ولی احتمالا قیمتش دور و بر 1270 باشه :41: .چند جا گفتند داریم یا گیر میاریم ولی یه مدت اینور اونور زنگ زدن بعد گفتند اصلا توی مشهد نیست :41:
K53SV هم زیر 1400 توی بازار نبود
آخرش خدا یک راهی گزاشت سر راه ما و همینجوری از پاساژ تابان رد می شدم رفتم ببینم چه خبره. اونم N53SV نداشت ولی بعد که مدل ها رو نگاه کرد گفت ASUS X5MSV داریم .همون N53SV هست فقط بدنش فلز نداره و بدون USB3 هست قیمتش هم 1190 هست با گارانتی سازگار
بالاخره با کلی اینور اونور کردن و چک و چونه به قیمت 1165 خریدیم
یک کیف هم داره با یک ماوس Logitech با لوگوی ASUS :31:
کانفیگ :
Intel Core i7 2630QM@2.0GHz (Turbo Boost 2.9GHz), 6MB L3 Cache
DDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel)
Hard Disk Capacity 640GB SATA 5400RPM
Blu-Ray + Dual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW)(Combo)
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
Intel HD Graphics
15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD
Atheros AR9285 Wireless Network Adapter
Realtek PCIe GBE Family Ethernet
Camera
Bluetooth BT-270
Kensington Lock
4 x USB 2.0 ports
HDMI
Multi Card Reader
Keyboard: Farsi, Num-Pad
Multi-Touch Touchpad
Mouse
Bag
2.7 Kg
6Cell 48Wh (Up to 3 hours)
Grey
Operating System N/A
کی برد خوبی داره .مساله خم شدن رو اول متوجه نشدم واقعا توی اینترنت مشکل رو بزرگ کردند ولی نبودن فاصله بین کلید ها مخصوصا کلید های جهت رو زیاد دوست ندارم ولی فکر می کنم بهش عادت کنم و اصلا مشکی نباشه
لپ تاپ رو توی سایت ایسوز رجیستر کردم .این مدل توی سایت نیست ولی توی ساپورت سایت وجود داره ولی بدون عکس:31: .ولی توی سایت سازگار ثبت نشد !
اگه مدل رو بدون سیستم عامل خریدید و خواستید Express Gate رو نصب کنید ،این برنامه توی سایت ایسوز هست و به راحتی قابل نصبه (ولی من کاربردی براش پیدا نکردم :20:)
برچسب New Revision هم داره
ولی چند تا مشکل که به نظرم رسید :
1.دی وی دی درایور ها رو که گزاشتن بو درایو بلو ری شروع کرد به لرزش و صدای زیاد .اونقدر که مجبور شدم دستمو روی در درایو فشار بدم که شب کسی رو بیدار نکنه ... ولی خوشبختانه مشکل از درایو نبود. چون وقتی این دی وی دی رو توی سیستم خونه گزاشتم اونم لرزش گرفت :31:
2.وقتی لپ تاپ شارژ میشه بدنه کمی برق داره مخصوصا اسپیکر ... ولی این مشکل لپ تاپ نیست. مشکل پریز ماست . امیدوارم پریز شما اتصال به زمین داشته باشه تا مشکلی نداشته باشید.
3.اگه در لپ تاپ رو از گوشه بگیرید و باز کنید کمی تاب بر می داره .کاش درش محکم تر بود ! ظاهرا N53SV هم همین مشکل رو داره
4.اگه Touch Pad بهتری داشت بهتر بود.مشکل خاصی نداره ولی اگه دستتون مثل دست من کمی عرق کنه استکاکش زیادتر میشه .ترجیح میدادم اینقدر صاف نبود !
ولی در کل راضیم:20:
از همگی دوستان که کمک کردند به این سرعت لپ تاپم رو انتخاب کنم و بخرم خیلی خیلی متشکرم
اگه سوالی داشتید حتما بپرسید
Mr.Mazmamfi
01-10-2011, 18:13
سلام
مبارک باشه .
چند تا عکس ازش بذار . از زیرو پشت و جلو و عقبو . . . :31:
Xilevens
01-10-2011, 21:17
دوست عزیز موقع رجیستر کردن کشور رو ایران زدی؟ واسه رجیستر؟ یکی از دلایل عدم ثبت نام شاید همین باشه
اکسپرس گیت فناوری جالبی هست که اسوس هم رو لپ هاش داره هم مین بورد هاش
حال و حوصله توضیح دادن ندارم ولی بگردید پیدا کنید در موردش بخونید شاید بدردتون بخوره
بلوری درایوها روی لپتاپ حتی تا قیمت 1.5 نسبتا ضعیف هستن
شما حتی ممکنه با مشکل نخوندن DVD مواجه بشید پس ناامید نشید
مشکل 3 و 4 هم تو بیشتر لپ ها عادیه
زیاد نگران نباشید
ولی در لپتاپ رو هیچوقت از کنار باز نکنید
rostamiani
01-10-2011, 21:24
دوست عزیز موقع رجیستر کردن کشور رو ایران زدی؟ واسه رجیستر؟ یکی از دلایل عدم ثبت نام شاید همین باشه
اکسپرس گیت فناوری جالبی هست که اسوس هم رو لپ هاش داره هم مین بورد هاش
حال و حوصله توضیح دادن ندارم ولی بگردید پیدا کنید در موردش بخونید شاید بدردتون بخوره
بلوری درایوها روی لپتاپ حتی تا قیمت 1.5 نسبتا ضعیف هستن
شما حتی ممکنه با مشکل نخوندن DVD مواجه بشید پس ناامید نشید
مشکل 3 و 4 هم تو بیشتر لپ ها عادیه
زیاد نگران نباشید
ولی در لپتاپ رو هیچوقت از کنار باز نکنید
متشکرم
تا جایی که یادمه توی سایت ASUS ایران رو انتخاب کردم و ثبت هم شد ! توی سای سازگار ثبت نشد !
یک مشکل دیگه که توی N53SV هم بود برق دار بودن بدنه به دلیل موجود نبودن اتصال به زمین در پریز هست.آیای ممکنه این قضیه به دستگاه صدمه بزنه ؟
در ضمن ... وقتی برگشتم نیشابور انشاالله چند تا عکس ازش می زارم :)
meysam.moradi
01-10-2011, 22:00
سلام.من لپ تاپ dell مدل 5110 را بهت سفارش میکنم.چون هم dell قیمت مناسب و ارزانی دارد و هم میتوان با قیمت پایین یه لپ تاپ با مشخصات بالا را خرید کرد .البته باید گارنتی معتبری مثل زیگورات باشد .چون نمایندگی رسمی تو ایران را دارد . به نظرم یه کم بیشتر هزینه کن .در حد 930 هزار تومان.lاگه هم قیمتش بالاست برو تو سایت زیگورات قیمت ها رو هم نگاه کن .
cpu:
(i5-2410M) 2.3 ~ 2.9
ram :4G
hdd : 640
vga:
1G d NVIDIA Geforce 525M
meysam.moradi
01-10-2011, 22:08
سلام .
بر چه معیاری میگید dell بده؟:41:
اتفاقا من dell دارم خیلی ازش راضیم .البته باید با گارنتی اصلیش که شرکت زیگوراته بخرید .چون گارانتی واقعا خوبی داره .حتی نوسانات برق رو هم جزء گارنتیش هست.خرکار هم هست
meysam.moradi
01-10-2011, 22:18
من لپ تاپ dell رو سفارش میکنم.مدل 5110.قیمتش مناسبه .گارانتی شرکت زیگوراته که نماینده اصلی dell هست.خرکاره:46:
برو داخل این سایت
meysam.moradi
01-10-2011, 22:22
به ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نظرم لپ تاپ dell بگیرید .قیمت مناسب.کارایی عالی.گارنتی فوق العاده شرکت زیگورات.
لیست قیمتاش هم اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با قیمت پایین میتونید لپ تاپ ایده آل خود را بخرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.