مشاهده نسخه کامل
: ✔ بـحـث و انـتقـال تـجارب دانشجویان به ورودی های جدید دانشگاه ها
سلام عرض شد!
با توجه به اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری و دانشگاه آزاد با هماهنگی که با ناظر انجمن آموزش عالی شد تصمیم گرفتیم که تاپیکی ایجاد کنیم که دوستان دانشجو تجارب خودشون رو در خصوص دانشگاه به ورودی های جدید انتقال بدند!
لب کلام رو اگه بخوام بگم اینه که هرچی به ذهنتون میرسه از جزوه،خوابگاه،برخورد با اساتید،در کل دیگه هرچی میدونید مفیده و به نوعی به درد ورودی های جدید بخوره ممنون میشیم در اختیار دوستان قرار بدید!
ضمنا تقریبا حدود دو سال پیش یه تاپیکی مشابهی هم بود که قفل شد.سعی کردم پست هایی که از اون تاپیک به نوعی مفید بود رو گلچین کنم و در پست دوم قرار بدم تا دوستان استفاده کنند!
پست دوم اینجانب به علت تلفات احتمالی (!) جانی و مالی برخی از دوستان ورودی جدید حذف گردید! :31:
من هیچ گونه مسئولیتی در قبال تلفات نمی پذیرم!:31:
در هر حال خارج از شوخی ممنون از دوستان که با پست های مفیدشون همکاری میکنند!
موفق باشید!
تجربیات که بسیاره ولی حوصله ندارم همرو بنویسم شما بپرسین من جواب میدم!
mghaffari49
12-09-2011, 12:54
تو یه شهر جدید بدون والدین بریم ثبت نام؟ جدی؟
Amir_oscar
12-09-2011, 13:19
آقا به خدا باید تو دانشگاه درس خوند! ما هی بچه هایی رو که خر می زدن مسخره می کردیم که ببین اینا رو! فکر می کنن دبیرستانه هنوز! اما آخر ترم آرزو داشتیم جای اونا باشیم! :دی ولی دیگه توی درس خوندن هم نباید شورش رو دراورد. مثل بچه ی آدم هم درستون رو بخونید و هم تفریح و حالتون رو داشته باشین.
راجع به تیکه انداختن سر کلاس هم، یه چند هفته ساکت باشین تا جو کلاس و بچه ها دستتون بیاد، بعد طبق چیزایی که فهمیدین با بقیه رفتار کنید... از همون اول زود پسرخاله نشین الکی!
اگه دانشگاه شهر خودتون قبول شدین، کارت غذاتون رو بدین به غیربومی ها! :دی
یا درست و حسابی جزوه بنویسین و طبق برنامه بخونیدش، یا کلا بی خیال نوشتن بشید و از اون خانوم میز اولی کپی بگیرین! وقتی قرار نیست درس بخونید، وقتتون رو با جزوه نوشتن پر نکنید!
جنس مخالف را بی اعتنا نمایید(البته نه خیلی! :دی)، که همانا این راه رستگاری شماست! :دی
و در آخر این که به هیچ وجه استاد رو التماس نکنید... ارزش نداره!
Ashkking
12-09-2011, 13:25
تو یه شهر جدید بدون والدین بریم ثبت نام؟ جدی؟
اينشاالا بزرگ ميشى!!!!
M . Sayid
12-09-2011, 13:29
اينشاالا بزرگ ميشى!!!!
بهتره يكيو ببرين !!
من پارسال 8.5 صبح رفتم برا ثبت نام 4.5 برگشتم !!
دقيقا !!
جنس مخالف را بی اعتنا نمایید(البته نه خیلی! )، که همانا این راه رستگاری شماست!
مخصوصا توي ترماي پايين تر همكلاسياتون منتظرن اينجور حركتي از شما ببينن و....( جنبه ندارن ديگه!!:31: )
یه سوال اساسی که ذهنمو مشغول کرد :
چی بپوشیم برای روز اول که ضایع نباشه ؟
کلا چه تیپی بزنیم ؟(دقیق بگید)
ممنون
مخصوصا توي ترماي پايين تر همكلاسياتون منتظرن اينجور حركتي از شما ببينن و....( جنبه ندارن ديگه!!:31: )
به عقیده منم بهتره خیلی زود تو این کارا وارد نشید لا اقل ترم اول
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------
ممنون
همیشه و همه جا خودتون باشید اصلا هم ضایع نمیشید
M . Sayid
12-09-2011, 13:34
ممنون
تيپ هميشگيت!!
چيزي كه هميشه مي پوشي !! نگن يارو تا اومد دانشگاه همه چيزش عوض شد !!
البته زياد تو چش نباشه !!
hamed malekpour
12-09-2011, 13:37
من هم که ترم چهارم تجربه زیاد دارم امید وارم بتونم براتون بگم.
دقیقا
هیچ وقت برا نمره و پاس کردن خواهش نکنید از استاد !
سعی کنید تا دو سه هفته اول که استادا رو کامل نشناختید و اخلاقشون دستتون نیومده شوخی و تیکه انداختن و شیرین بازی رو فراموش کنید : ))
+
واسه بیرون رفتن از کلاس هم اجازه نگیرین که ترم اولی بودنتون همانا نمایان میشه :دی : ))
اینا چیه نوشتی :دی : ))
هر کی ندونه فکر میکنه داره میره کجا !!
سال بالایی های جاهای مختلف هم با هم فرق میکنن اینطوری نیس که بیکار باشن از صب تا شب بشینن ورودی جدیدا رو دست بندازن و مسخره کنن !!!
:31::31:
اره والا ما رو ترسوندن با این نوشته ها ...:37:
اقا چه غلطی کردیم کنکور دادیم بریم بازاری بشیم بهتره :31:
اينشاالا بزرگ ميشى!!!!
اما توی بخش ثبت نام گفته یکی از والدین باید باشه !!! ...
تحويل مدارك درخواستي به همراه يكي از والدين به دانشگاه مراجعه نمایند .
Extreme-Forces
12-09-2011, 13:55
به نظر من اونایی که ورودی جدیدن انتخاب واحدشون مهمه.
اگه تونستید حتما پیگیر بشید که کدوم استاد تو درس انتخابیتون خوبه و کدوم بد. اگه فهمیدید و خوبه رو نتونستید بردارید ، حداقل بده رو برندارید.
درس های پیش نیاز رو حتما ترم اول بگیرید و پاس کنید که ترم های بعد بتونید واحد بردارید. اونایی که مهندسی میخونن ریاضی 1 رو حتما پاس کنن.
از همون روز اول حتما درس بخونید. دانشگاه مثل مدرسه نیست. دو ترم بگذره می بینید که چقدر فرق داره و از اینکه سهل انگاری کردین پشیمون میشید.
و در اخر هم ایشالا همه موفق باشید:11:
M e i s a m
12-09-2011, 14:09
مگه ترم 1 رو خود سیستمشون نمیزنه؟
من یکی از دوستام مکانیکه خودم مواد چند تا برقی هم داریم یعنی میشه با هم سر یک کلاس باشیم...؟ (روزانه و شبانه)
انگار داریم میریم تو دنه شیر!!!
از DS ام ترسناکتره :31:
danialsalehi
12-09-2011, 14:16
اخه چیه این همه تجربه نوشتین؟؟
الان ترم اولی ها بیچاره میترسن . کل دانشگاه باید فکر کنن چیکار باید کنن. چیکار نباید کنن. :D:D
عزیزان. برین دانشگاه. خودتون همه چیز دستتون میاد. اخر اخرش هم اینه که بعدا میاین تجربیاتتون رو برای ترم اولی ها به اشتراک بگذارین. میگین که ما این اشتباها رو کردیم و اون اشتباها رو کردیم.
کلش همینه دیگه : درس خوندنو دمبال G نبودن!
M e i s a m
12-09-2011, 14:21
الان ترم اولی ها بیچاره میترسن . کل دانشگاه باید فکر کنن چیکار باید کنن. چیکار نباید کنن. :D:D
عزیزان. برین دانشگاه. خودتون همه چیز دستتون میاد. اخر اخرش هم اینه که بعدا میاین تجربیاتتون رو برای ترم اولی ها به اشتراک بگذارین. میگین که ما این اشتباها رو کردیم و اون اشتباها رو کردیم.
دمت گرم که به قلبم ارامش دادی نیم ساعته خوف کردم :41::40: ولی خب با اطلاعات قبلی بریم تو بهتره :21: بخصوص برخورد اول ها (برخورد های اول ) خیلی مهمن فکر کنم:20: چقدر شکلک استفاده کردم :2:
دوستان خیلی از نکات رو گفتند منم یه چند تا کوتاه بگم.
اولیش اینکه اگه خیلی تیتیش مامانی و لوس هستید خیلی خوابگاهی شدن بدردتون میخوره به گونه ای که بعد از 2 سال دیگه کلا از آدم قبلی فاصله میگیرین و شخصیت مستقل و خیلی خیلی بهتری پیدا میکنین(البته باید انعطاف پذیری هم به خرج بدین و پر رو بازی رو حتماً!!! کنار بزارین.
در عین حال باید بگم جلو هم خوابگاهیاتون زیاد شل ندین وگرنه سوارتون میشن.باید همه ی کارا به صورت مساوی تقسیم بشه ولی اگه بعضی وقتا بعضی ها به کاراشون رسیدگی نکردن یه ذره فداکاری به خرج دادن هم به نفع وجهه و شخصیت خودتونه و هم طرفتون رو شرمنده میکنین.
در مورد دخترا هم همونطور که دوستان گفتن خودتون رو به هیچ عنوان پلاسشون نکنید تا بیشتر بیان سمتتون!(البته این تجربه من نیستا مال دوستامه!:31:)
واسه بیرون رفتن از کلاس اجازه نگیرین.این رو دوستمون گفتن ولی باید اضافه کنم بعضی از اساتید هستن که خیلی عقده این و اجازه گرفتن رو جزء قواعد کلاسشون میدونن پس همیشه سعی کنین نفر اول اون کلاس واسه بیرون رفتن نباشین!(تا یکی دیگه فدا شه:21:)
راستی خودم دانشجو دانشگاه اصفهان و سال آخرمه و همچنین خوابگاهیم.
امیدوارم سال اول خوبی داشته باشین:46:
دوستان منم که همون پست قبلیم رو زده بودم تو تاپیک انتخاب رشته چند تا نکته گفته بودم.اگه خواستین بگین تا اینجا هم بگذارمش
کلا سوتی ندین
روز اول هم تو رو خدا کت و شلوار نپوشیییییییییییین
mojtaba2321
12-09-2011, 14:34
آقایون سال بالایی هم لطفا و لطفا برای روز ثبت نام و روزهای اول کلاس سر به سر ترم اولی ها نزارید.
آقایون سال بالایی هم لطفا و لطفا برای روز ثبت نام و روزهای اول کلاس سر به سر ترم اولی ها نزارید.
خوب این ارثی هست که نسل به نسل چرخیده نمی شه کاریش کرد:20:
شوخی کردم.کلا خودمون هم صفری بودیم دیگه .در کل خود صفری بودن کاری می کنه که سر کار بره.یعنی آدم خودش باعث می شه :46:
Amir M.ohAma.D
12-09-2011, 14:37
اینایی که گفتین بابا صد رحمت به سربازی:31::37:
خدایی من جنبه ندارم کسی بخواد مسخرم کنه:31:دانشگاه هم ازاد تهران شمال نزدیک خونمونه اگه سال بالایی ها کرم ریختن میشه با بچه محلا لشکرکشی کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟:31:
ثبت نامو با رفیقمم برم ضایست؟خدایی من حوصلم نمیاد تنهایی کاری کنم.با رفیقمم برم ضایست؟
خدایی من جنبه ندارم کسی بخواد مسخرم کنه:31:دانشگاه هم ازاد تهران شمال نزدیک خونمونه اگه سال بالایی ها کرم ریختن میشه با بچه محلا لشکرکشی کرد؟مشکلی پیش نمیاد؟:31:
ثبت نامو با رفیقمم برم ضایست؟خدایی من حوصلم نمیاد تنهایی کاری کنم.با رفیقمم برم ضایست؟
نه! ضایع چیه تازه روحیه هم میگیری که سوتی ندی.فقط جوگیر نشین لوده بازی دربیارین که ..:31:
ولی بازم هیچکس واسه کارای اولیه بابای آدم نمیشه! با اینکه بابای خودمم روزای اول دنبال ثبت نامم نیومد:31:
MoH_@_MaD
12-09-2011, 14:43
سال بالایی های جاهای مختلف هم با هم فرق میکنن اینطوری نیس که بیکار باشن از صب تا شب بشینن ورودی جدیدا رو دست بندازن و مسخره کنن !!!
تایید میشه
بابا این خبرا هم دیگه نیست
ما که ترم اول بودم کسی کاری به کارمون نداشت
نه کسی بهمون تیکه انداخت نه کسی مسخره مون کرد
ما هم که رفتیم ترم بالاتر کاری به کار ترم اولی ها نداشتیم
البته محیط دانشگاه ها هم با هم فرق میکنه
+
معمولا بچه هایی که از شهرهای دیگه میان و مهمانن بچه های باحالین
ما 4 نفر بودیم که همیشه با هم بودیم که دوتاشون از بچه های شیراز بودن
همیشه بساط قلیون به را بود :8: :31:
اینم مطمئن باشین که اگه تو طول ترم درسا رو مرور نکنین و همه رو بزارین واسه شب امتحان به مشکل میخورین اساسی
معمولا هم اکثر استادا امتحان های میان ترم رو راحت میگیرن و پایان ترم رو سخت
پس حتما واسه میان ترم ها بکوب بخونین تا نمره ی بالایی بگیرین که خدایی نکرده آخر ترم به مشکل بر نخورین
موفق باشید :11:
برا ثبت نام من با دوستام رفتم خیلی هم حال داد.کلی شلوغ کردیم
شما هم با دوستات برو مشکلی نداره:10:
سلام
چقدر زیاد بود اما همه رو خوندم!
چقدر به جزئیاتو اینا توجه دارین! من که میگم بیخیال بابا!
بذار بگن ترم اولیه، خب مگه نیستی؟ عشق و حال خودتو بکن اما در حد معقول!
مثلا تو دانشگاه ما (آزاد) اینقدر این ترم اول بچه ها چه پسر چه دختر داستان واسه خودشون در اوردن، با اینکه شاید بعضیا چیزی پشت سرشون گفتن، اما اینکه اصلا اون روزا یادمون نمیره خیلی جالبه! این روزا میگذره و خاطراتش میمونه نه اینکه بهت گفتن ترم اولی یا فلان! (این نظر منه)
نمیتونی بگی ترم اول همه مشروط، ترم فلان همه اونطور. توی دانشگاه متوجه میشی که چه شخصیت خاصی داری، مختص خودتی! کسی نمیتونه بگه با این استاد میفتی، اون ترم میفتی، این درس واست سخته! خودتی و خودت و اینطوری بیشتر خودتو میشناسی، آینده ت رو میشناسی و شخصیتی که قراره بشی. پس به حرف بقیه زیاد توجه نکن؛ بیشتر از تجاربشون استفاده کن اما در آخر بدون تو فرق داری!
البته توی اکثر کسایی که دیدم، ترم دوم افت شدیدی میکنن! ترم اول سرت گرمه و از حال و هوای کنکور اومدی، ترم اول رو پاس میکنی میره، اما ترم دوم تازه میفهمی دانشگاه یعنی چی و واقعا پسرفت میکنی. اما از ترم 3 به بعد یاد میگیری چیکار کنی. البته بعضیا همونم یاد نمیگیرن و افت پشت افت. اما بازم میگم، خودتی و خودت!
در مورد حراست هم، تجربه نشون داده باهاشون بد نشو، اما دوست هم نشدی نشدی! فقط سعی کن همه ش بگی چشم! و اینکه، تند از جلوش رد نشو که سریع گیرت میندازه! نورمال باش و جلوش هول هم نشو! یا گیر میده یا نمیده دیگه! : دی
راستی یه چیز دیگه، که اکثر دوستان پسر بودن که تعریف کردن؛ البته دختر پسر هم نداره اما کلا سعی کنین در همه حالتی ریلکس باشین! چه وقتی دارین کاراتونو دنبال میکنین، چه جلو استاد چه جلو جنس مخالف! اولش شاید واسه بعضیا سخت باشه و ضایع کارایی بکنن، اما سعی کنین بگین که من همینم که هستم! : دی
فعلا همینا یادم بود، امیدوارم به درد بخوره. :46:
SAJAD0936
12-09-2011, 15:37
دوستان بدانند و اگاه باشند ک پست اول تریلر فیلم اره 8 بود ک بزودی اکران میشه:27:
اگه ترم اولی هستین به هیچ عنوان نترسین دانشگاه و ساختن فقط و فقط واسه خنده فقط باید ادمش باشید.
من ترم اول ک رفتم دانشگاه دو سه تا از این ترم بالایی اومدن مثلا ما رو سوژه خنده کنن ما ترم یکیا پشت هم در اومدیم حالشون گرفتیم(ولی شما جو گیر نشیناااااااااا)
یک ماهی ک گذشت ترم بالایی وقتی ما رو میدیدن میگفتن اوه اوه اینا اومدن و فرارررررررررررررر
در مورد استادام همه جورش هست استادم داریم انگار عصا رو به صورت عمودی قورت داده(5%) استادای باحالم کم نداریم.
کلن سعی کنید با همه رفیق شید و همیشه با هم باشید و از محیط دانشگاه لذت ببرید فقط سمت عرق و ورق و زرورق و زن جماعت نرید که عقوبت الهی رو در پی داره و عمرتونو به باد میده.
در ضمن اگه یه دختری به شما 3 ثانیه زل زده بود و بعدشم یه لبخند زد دلیل نمیشه ک عاشق شما شده باشه (این از عوارض ترم 1 بودنه)
در مجموع برید دانشگاه و از اینکه قشر تحصیلکرده جامعه شدید لذت ببرید.:5:
احیانا اگه دانشگاه کرج به خصوص رشته دامپزشکی قبول شدید سوالی داشتید به صورت حضوری و مجازی در خدمتم:10:
در مورد حراست هم، تجربه نشون داده باهاشون بد نشو، اما دوست هم نشدی نشدی! فقط سعی کن همه ش بگی چشم! و اینکه، تند از جلوش رد نشو که سریع گیرت میندازه! نورمال باش و جلوش هول هم نشو! یا گیر میده یا نمیده دیگه! : دی
تایید میشه : ))
با حاجی رفیق شین : ))
پس فردا کارتون گیر کرد بازش میکنه =))
yashgin128
12-09-2011, 16:23
نه اتفاقا امیر خان اگه با دوستت بری انتخاب واحد که کلی حال میده هر چند جدیدنا دیگه ایترنتی شده.
اگه دوستت ضایع نباشه و ندید بازی در نیاره که ته حاله چون تنها نیستی که مظلوم بشی در کل سعی کنید روز های اول با پدرتون (اگه پسرید )یا با مادرتون(اگه دخترید )برید ثبت نام البته هیچ چیز جای رفیق خوب و باکلاس براتون نمیگیره چون همه چیز از روز اول شروع میشه.
روز اول دانشگاه نه خیلی قرتی باشین و نه خیلی رسمی(کت و شلوار)به اطرافیانتون اصلا رو ندید مخصوصا دخترا.
خوش اخلاق باشین.
در ضمن اگه با واژه های نامانوسی مانند ترم بوقی روبرو شدید اگه از طرف هم جنسان خودتان بودند بهترین واکنش یه لبخند سرد چون احتملا همان ها با شما دوست خواهند شد ولی اگه از طرف جنس مخالف بود باید واکنش مناسب انجام داد.
یه نکته بسیار مهم دانشگاه دیگه مثل دبیرستان نیست .بچه بازی کلا ممنوع.
سعی کنید شخصیت خودتون رو اونجا شکل بدید.چون شخصیت اینده شما از اینجا شکل میگیره .هر شخصیتی قبلا داشتین رو بزارین کنار.
همه با خودشون قرار میزارن که از روز اول درس میخونن ولی اماری که من دارم حدود 95 درصد شب امتحانی هستند.پس اگه شب امتحان شد ناراحت نباشید که همه خوندن ومن نخوندم نه اکثر نخوندن .
به هیج وچه جو زده نشین تو دانشگاه .دخترا اصلا ارزش اینو ندارن که خودتون رو واسشون سبک کنین .نه خیلی سبک باشین و نه خیلی سنگین معمولی بهترین حالت ممکنه.البته به دختران عزیز تاپیک برنخوره برعکسش هم صدق میکنه و اگه دانشجو باشین میدونید که من منظوری نداشتم.
بهترین دوستان شما همکلاسی های شما هستند.سعی کنید با همه حداقل اشنا باشید و سلام و علیک داشته باشید.
اهان اینو یادم رفت بگم حتما حتما یه رفیق فابریک پیدا کنید که خیلی بدردتون میخوره.
اگه احساس کردید از یه دختر خوشتون میاد از همون اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید .در ضمن تو این جور مواقع همون رفیق فابریک خیلی بدردتون میخوره.
ترم اول و سال اول اصلا وقت خوبی برای عاشقی نیست ولی بعضی دختران خوب هستند که تو همون ترم های اولیه کسانی زودتر از شما از فرصت استفاده می کنند.
دانشگاه جای همه چی هست جز درس .درس مال شب امتحانه.اگه میخواهید مدام با این و اون دوست بشید بهترین فرصته اگه هم که خونه گرفته باشید که دیگه نور علا نور ولی یه چیزی بهتون بگم این کارها اصلا ارزششو نداره و مطمئنا اگه یه روزی عاشق یکی شدید خیلی تو زندگی ایندتون تاثیر میزاره اخه واسه هر نفر یه نفر ساخته شده نه چند نفر .واین کارهاتون یه روز بدون اینکه خودتون متوجه بشید تو زندگیتون تاثیر خودشو میزاره.
من کاردانی رو تو یه شهر دیگه بودم ولی کارشناسی تو شهر خودمون .کاردانی یه کم بچه بودم ولی کارشناسی برام از زمین تا اسمون خیلی فرق داشت.بهترین لحظات زندگیمو تو دورران کارشناسی گذروندم با اینکه تو شهر خودمون دانشجو بودم ولی اکثر وقت ها خونه دوستام بودند خداییش بچه های خیلی گلی بودند و هستند.
پس لذتشو ببرید.
تا اون جایی که من نظرات رو خوندم اکثر پسر بودند یعنی تو این انجمن دختری نیست که نظراتشو بگه ؟
اهان یه نکته ای که یادم رفت سعی کنید از همون ترم اول یه درس عمومی رو با ترم بالایی(ترجیها فقط 2 ترم بالاتر از شما باشند یعنی اگه ترم یک هستید با ترم 3)درس بگیرید اخه با کلی از بچه های ترم بالایی اشنا میشید و این خیلی بهتون کمک میکنه در اینده اصلا بحث من در مورد مسخره کردن و این جور مسائل نیست بلکه درباره مسائلی که با گذر زمان متوجه اون خواهید شد اما با گرفتن یه درس با ترم بالایی ها و در صورت دوستی با اونها خیلی از مسائل به شما هم انتقال داده میشه
موفق باشید
Last Night
12-09-2011, 16:26
بابا این سوپر پست اولو زیاد جدی نگیرید...
روز اول هم تو رو خدا کت و شلوار نپوشیییییییییییین
200% تایید میشه
روز ثبت نام با تریپ همیشگیتون برین ...
من که تنها رفتم ...اما اگه بنده خدا مادرتون خیلی جوش میزنه با مادرتون نرید با برادر یا پدر برید...
اگه خوابگاهید سعی کنید رو چیزی حساسیت نشون ندید تا اتو دست اهلش ندید...
ترمای بعدو سعی کنید چند رفیق مثل خودتون پیدا کنید خونه اجاره کنید...اگه الان سیگار نمیکشید اونجا احساس بزرگی نکنید و سیگار نکشید...عرق و مشروب هم ایضا...
ترم یکیا از ماکس ترمای(max term) رشته خودتون امار استادای خوب و نمره بده رو بگیرید...
تجربه نشون داده کسایی که از همون روزای اول جوگیر میشن و خیلی درس میخونن اخر ترم یا ترمای بعد 360 درجه:31: فرق میکنن و سرد میشن پس اهسته وپیوسته...
.
yashgin128
12-09-2011, 16:35
اینم بدک نیست!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:
اره والا ما رو ترسوندن با این نوشته ها ...:37:
اقا چه غلطی کردیم کنکور دادیم بریم بازاری بشیم بهتره
/QUOTE]
[QUOTE=SAJAD0936;6457292]دوستان بدانند و اگاه باشند ک پست اول تریلر فیلم اره 8 بود ک بزودی اکران میشه:27:
بابا این سوپر پست اولو زیاد جدی نگیرید...
.
مثل اینکه بعضی از عزیزان اشتباه متوجه شدید....مطالبی که در پست دوم صفحه می بینید از من نیست....حدود دو سال پیش یک تاپیک با همین موضوع بود که به علت اسپم ها متعدد قفل شد....پست های مفید اون تاپیک رو که جنبه بیان تجربه رو داشت من گلچین کردم و در اون پست واستون آوردم!
لطفا پست اول رو کامل بخونید!
zahedy2006
12-09-2011, 17:20
سلام
ما هم یه چند خط بنویسیم
ترم اول یک مقدار مراقب رفتارهای سال بالایی ها باشید چون اصطلاحاتی توی دانشگاه وجود داره که بعدهااا یاد می گیرید.
اگر جزوه می نویسید درست آن را بنویسید!! یک سیستم که نوشتن تمامی حرفهای استاد هست. سیستم دوم نوشتن نکات از چند کتاب و وارد کردن همزمان انها در جزوه که در این حالت بایستی چرک نویس پاک نویس کنید اما به طرز عجیبی تسلط شما را بالا می بره...
در ضمن چرک نویس و پاک نویس کردن جزوه حسن دیگری داره ... وقتی استاد در کلاس توضیح می ده ممکنه حاصل انتگرال ها و بعضی از نتایج را رو هوا بنویسه و شما هم فقط کپی کنید. در این حالت حین پاکنویس وقت دارید که بسیار روی آنها دقیق بشوید و مراحل رسیدن به پاسخ را در جزوه بنویسید --- البته در آینده این جزوه طالب کمتری خواهد داشت (فقط کسانی که خیلی می خونند !!)
یک یار علمی (هم جنس !!) انتخاب کنید ... حتما یک نفر که از لحاظ درسی در سطح خودتون هست پیدا کنید و با هم درس بخواندی .. در این حالت تسلط شما چند برابر می شود
هم جنس هم باشه چون بعضی وقتها تا صبح با هم دارید درس می خونید !!!
اگه ترم اول ازدواج کردید شما جزء آدم های موفق هستید !!! سعی کنید موفق نباشید !!
انتخاب واحد:
آمار همه استاد ها را داشته باشید ...
تا ترم 4 همیشه نفر اول حاضر باشید تا واحد از دست ندید... در ترم های بالاتر قبل انتخاب واحد فیس بوک و توییتر و پی سی ورد هم چک کنید بعد انتخاب واحد کنید اصلا مهم نیست ... همواره واحد هست !
برای واحد های داخل دانشکده می تونید به مسئول آموزش بگویید ظرفیت را افزایش بده ...
زبان انگلیسی بسیار مهم هست - حداقل علوم پایه
سعی کنید زبانتون را تقویت کنید. شما باید بتونید کتاب درسیتون را مثل کتاب فارسی بخونید... (تو علوم پایه خیلی کمک می کنه)
szh_1367
12-09-2011, 18:19
اخه این چجور راهنمائی هست هر کس پست اول رو بخونه سکتش نزنه تو دانشگاه هیچ بلایی سرش نمی یاد :31:
روز اول که رفتی همه چیز برات جدید هست سعی میکنی سوتی ندی اما نمیشه یه سوتی کوچیک هم که شده میدی
بعد روز دوم سعی میکنی سوتی روز اول رو ندی با چند نفر هم تعریف میشی باب رفاقت رو باز میکنی
روز سوم که میرسه متوجه میشی که دانشگاه تموم شده و با دوست روز دوم یادی از روزهای اول دانشگاه میکنی و حسرت روزهای خوب رو میخوری
فکر میکنید به طنز نوشتم این مطلب رو ؟؟؟؟ !!! نه خیر اشتباه میکنید این دقیقا کل دانشگاه هست .
اما توصیه من برای این سه روز
اگر واقعا اومدی درس بخونی از روز اول شروع کن
و اگر باز هم واقعا قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو داری تلاشت رو دو برابر کن
توقع نداشته باش که از دانشگاه اومدی بیرون شده باشی اقا یا خانوم مهندس و همه چیز رو بهت یاد داده باشن دانشگاه با باز کار فرق داره
بقیه موارد همش روزهای خوب و بسیار شاد هست
برای همتون روزهای خیلی خوب و خوشی رو ارزومندم
STON-COLD
12-09-2011, 18:29
عجب ترم اولی بودن داستان داره
خود من 17 سالگی رفتم دانشگاه هیچ مشکلی هم با ترم اولی بودن نداشتم
در ضمن توصیه:
اگر اومدید دانشگاه حال کنید: که هیچی...فقط با استادا پسر خاله بشید.
اگر اومدید پاس کنید: که به نظر من زیاد استرس نگیرید و بعضی درسها رو شب امتحان بخونید بعضی ها رو از روز اول.
اگر اومدید درس بخونید:تو دانشگاه راحت باشید-به حرف و خنده هیج کس گوش ندید-دور جنس مخالف رو اساسی خط بکشید-اگر دانشگاتون درست حسابی بود و ارشد هم داشت اویزون هم رشته ای های ارشد بشید تکنیک مقاله نویسی و تحقیق رو یاد بگیرید ازشون --از همون اول چیزهایی که بازار کار از رشته ی شما میخواد آشنا بشید--سعی کنید با درس کار نکنید(تو هر مقطعی)و از باباتون پول بکنید---از اول جدی بگیرید و استرس نمره بعضی درسها رو داشته باشید و بخونید (روزی 2 تا 4 ساعت کلا)
این چیز هایی که بالا گفتم خیلی با ارزشه و خودم بعد چند سال یاد گرفتم.
Alamate Soal
12-09-2011, 18:58
من دانشجوی پزشکی سال دوم و در آستانه ترک تحصیل و ترک وطن هستم :) عدم موفقیتم در دانشگاه یکی از دلایل اصلی ترک کشور ( اون هم برای همیشه ) هست . بنابراین دلم میخواد دلایلش رو توضیح بدم که شاید به درد شما بخوره :)
محیط داانشکده های پزشکی طوریه که دانشجوها اختلافات رو بروز نمیدن و کسی عقیده مخالف داشته باشه معمولا بروز نمیده . ( منظور از عقیده مخالف , عقیده مخالف با سایر دانشجوها و اکثیر هست نه چیزای دیگه ..... ) و کسی هم که عقیده مخالف خودش رو بیان کنه ( مخصوصا در زمینه های اجتماعی و سیاسی ) بقیه دانشجوها نظر مثبتی در موردش نخواهند داشت :) این امر دلایل متعددی داره که بیانش از حوصله من ( فعلا ) خارجه .
من به دلیل اععتقاد به ساختارهای اجتماعی سیاسی شرق و به خاطر شهامتی که برای بیان نظرات و اعتقاداتم در بین سایر دانشجوها داشتم و تبلیغات منفی که علیه مکاتب اجتماعی شرق و ... شده بود ؛ از سایر همکلاسی هام فاصله گرفتم چرا اکثریت قاطع مردم با چشمانی بسته به روی حقیقت ؛ اونها رو باور کردن . اشتباه اصلی من این بود که بین دانشجوهایی که در بالاترین سطح علمی جامعه درس میخوندن و سایر اعضای جامعه ؛ تفاوت فرهنگی اساسی قائل شده بودم ولی در عمل دقیقا برعکسش رو مشاهده کردم
از اونجایی که من تحمل ساکت موندن و رقصیدن به ساز باد رو ندارم ترجیح دادم شکست خودم رو پذیرفته و راهی مقصدی بشم که نیازی به سکوت نداشته باشم . مقصدی که برای خوندن پزشکی از الان باید حداقل 14 ماه سعی و تلاش کنم .
توصیه من به همه دانشجوهای تازه وارد همینه که دچار توهم فاصله دانشجوها و سایر اعضای جامعه ؛ و همینطور فاصله فرهنگی بین دانشگاه و سایر بخش های اجتماعی جامعه نشین و در نظر داشته باشین دانشجوها همگی دست پرورده پدر و مادر هایی هستن که تک تکشون عضو همین جامعه هستن پس نباید منتظر تفاوت عمده از لحاظ جنبه و فرهنگ بین دانشجوها و سایر اعضای جامعه باشین .
سلام توصیه های دانشگاه پیام نور رو هم بگید لطفا
---------- Post added at 08:15 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------
من دانشجوی پزشکی سال دوم و در آستانه ترک تحصیل و ترک وطن هستم :) عدم موفقیتم در دانشگاه یکی از دلایل اصلی ترک کشور ( اون هم برای همیشه ) هست . بنابراین دلم میخواد دلایلش رو توضیح بدم که شاید به درد شما بخوره :)
محیط داانشکده های پزشکی طوریه که دانشجوها اختلافات رو بروز نمیدن و کسی عقیده مخالف داشته باشه معمولا بروز نمیده . ( منظور از عقیده مخالف , عقیده مخالف با سایر دانشجوها و اکثیر هست نه چیزای دیگه ..... ) و کسی هم که عقیده مخالف خودش رو بیان کنه ( مخصوصا در زمینه های اجتماعی و سیاسی ) بقیه دانشجوها نظر مثبتی در موردش نخواهند داشت :) این امر دلایل متعددی داره که بیانش از حوصله من ( فعلا ) خارجه .
من به دلیل اععتقاد به ساختارهای اجتماعی سیاسی شرق و به خاطر شهامتی که برای بیان نظرات و اعتقاداتم در بین سایر دانشجوها داشتم و تبلیغات منفی که علیه مکاتب اجتماعی شرق و ... شده بود ؛ از سایر همکلاسی هام فاصله گرفتم چرا اکثریت قاطع مردم با چشمانی بسته به روی حقیقت ؛ اونها رو باور کردن . اشتباه اصلی من این بود که بین دانشجوهایی که در بالاترین سطح علمی جامعه درس میخوندن و سایر اعضای جامعه ؛ تفاوت فرهنگی اساسی قائل شده بودم ولی در عمل دقیقا برعکسش رو مشاهده کردم
از اونجایی که من تحمل ساکت موندن و رقصیدن به ساز باد رو ندارم ترجیح دادم شکست خودم رو پذیرفته و راهی مقصدی بشم که نیازی به سکوت نداشته باشم . مقصدی که برای خوندن پزشکی از الان باید حداقل 14 ماه سعی و تلاش کنم .
توصیه من به همه دانشجوهای تازه وارد همینه که دچار توهم فاصله دانشجوها و سایر اعضای جامعه ؛ و همینطور فاصله فرهنگی بین دانشگاه و سایر بخش های اجتماعی جامعه نشین و در نظر داشته باشین دانشجوها همگی دست پرورده پدر و مادر هایی هستن که تک تکشون عضو همین جامعه هستن پس نباید منتظر تفاوت عمده از لحاظ جنبه و فرهنگ بین دانشجوها و سایر اعضای جامعه باشین .
ترک وطن چه جوری؟چجوری میری؟
dragon-fly
12-09-2011, 19:24
سلام
من تازه ازدانشگاه اومدم و خیلی خستم.فعلا خلاصه میگم و بعدا کامل تر میگم.(4.5 صبح بیدار شدم 6.5 عصر هم از دانشگاه رسیدم خونه)
در مورد حرفی که zahedy2006 در مورد جزوه و کتاب و این چیزا زد، تایید میکنم.البته به شرطی که واقعا بخواید درس بخونید وبا سواد از رشتتون بیاید بیرون.وگرنه مثل من میتونید نخونید و الان که میخواستم برم سر کار هر چی که طرف میپرسید بلدی ،اصلا نمیدونستم چی هست با نهایتا اسمشو شنیده بودم.
به ما گفتن بخونید ما هم گوش نکردیم الانم تو رشتم مثل سیب زمینی هستم.دیگه خود دانید.
اگه سیگاری نیستی سعی کن با سیگاری ها نپری.اگرم از قبل سیگاری بودی سعی کنید دم در دانشگاه یا تو محوطه یا تو سلف و کلاس سیگار نکشید.چون الکی سوژه واسه گیر دادن میدید دست حراست.
برای خونه حتما با یکی مثل خودتون خونه بگیرید.ادم تنبل ، خسیس ،با اخلاقای خاص و نفهم ادم رو دق میدن.همیشه دعوا و اعصاب خوردیه.
در مورد جنس مخالف بیشتر حرف ها رو بچه ها زدن منم یه چیزی اضافه کنم.حتی اگه اهل س.ک.س هستید و خیلی هم حرفه ای هستید.با کسی تو دانشگاه رو هم نریزید چون بالاخره گندش در میاد و تابلو شدن همانا و با حراست در افتادنو اخراج و دور شدن تمام دانشگاه غیر از یه سری نخاله هم همانا.
دیگه رمق تایپ کردن ندارم بقیشو فردا میگم.
NINJA0098
12-09-2011, 19:30
داداش من این چیزایی که شما میگین بهانه ای برای رفتن بیشتر نیس (اگه واقعا واس این چیزا میخوای بری)...اگه دلت میخواد بری چرا جامعه دانشجویی و دانشگاه ایرانو زیر سوال می بری....
تو جمع رفقای ما یه فراماسون داریم و دو نفر به قول جامعه مون کافر (البت من این طور نیستما) و داریم هر روز که تو دانشگاهیم در مورد نظام سیاسی و اینا با استادامون بحث میکنیم ....استاد معارفمون ترم قبل معاون اول ومشاور رئیس دادگستری مازندران بود (فامیلیش قادریه میتونی شماره ایناشو پیدا کنی و ازش بپرسی ...اگه شک داری به حرفام پ.خ بده برات ثابتش کنم ) ما کلا در مورد این نظام و ایرادات و خوبیاش و دین و فرهنگ اجتماعی بحث داریم و وجود خدا و این حرفا.....(البت من معتقد بودم نظام ما باید یه نظام جمهوری دموکرات اسلامی میبود) و مشکلی نداریم .... تو تمام زندگیم آزاد ترین جایی که تونستیم حرفمونو بزنیم همین دانشگاه بود.....
شما تازه این چیزا رو دیدی اگه میدونستی ما چیا دیدیم کلا نظرت عوض میشد......
اینا رو گفتم بدونین زندگی شما تو دانشگاهتون تمامش به خودتون بر میگرده میتونین برای خودتون یه شخصیت جدید بسازین و از دانشگاه این شخصیتو شروع کنین به پرورش دادن یا مثل همیشه باشین و اگه تا حالاش با زندگی حال میکردین ادامه بدین....میتونین یه آدم فعال علمی باشین تو دانشگاه یا گند بازیای دوران مدرسه و اینا رو تکرار کنین (یادش به خیر) یه عین ما ترکیبی از هر دو باشین.....
خلاصه این که دانشگاه جای جدیدی نیس همون مدرسست که فقط دخترا قاطیش میشن و باهاشون میرین گردش علمی : دی
یه جوری تو دانشگاه باشین که آخر هر ترم از خودتون راضی باشین.....
Javad-ht
12-09-2011, 19:41
سلام
منم چند تا توصیه دارم:
اصلا درس ها رو برای شب امتحان و یا حتی هفته قبل امتحان نزارید!
توی طول ترم بخونید تا مثل من نشید که بعد 4 ترم اندازه 2 ترم هم پاس نکردم!
از هر کی بپرسی میگه من هیچی نخوندم و بلد نیستم ولی اکثرا مثل چی دروغ میگن!
اگه دانشگاه آزاد قبول شدین سعی کنید تا جایی که میشه درس ها رو حذف نکنید
چون اگه عادت کنید هر ترم نصف درسها رو حذف میکنید و نصف دیگه هم میوفتید!
بعدم سال بالایی ها خیلی کاری به کار سال اولی ها ندارن!
اصلا و اصلا به هیچ استادی التماس برای نمره نکنید!
من تا همین ترم 4 ام به هیچ استادی رو ننداخته بودم.این ترم برای اولین بار به یه استاد رو انداختم و کاملا پشیمون شدم!
بعضی درسها هستن که اگه بلد نباشید همه ترمها کارتون لنگ میمونه
مثلا ریاضی 1 برای رشته های مهندسی!
اکثر کسایی که میشناسم ریاضی 1 رو فقط پاس کردن و وقتی میان تو درسهای بالاتر و همه اش انتگرال میخواد عین خر توش میمونن!
اگه 1 بار درست بخونید خیالتون برای همیشه راحته!
SuperSt@r
12-09-2011, 20:03
سلام دوستان چه تايپيکه خوبي از تجربياتتون ممنونم و سعي ميکنم به خوبي ازشون استفاده کنم مثلا من نميدونستم که نبايد اجازه گرفت برا بيرون رفتن و از اينجا ياد گرفتم که روز اول لباساي عاديم رو بپوشم و خيلي چيزاي ديگه که نيازي به گفتن نداره
راستي فک نکنيد که اسپم دادم چون قصدم از اين پست اين بود که از به روز شدن اين تايپيک مطلع بشم و بازم بيام از تجربياتتون استفاده کنم چون واقعا نکات خوبي رو گفتيد که احساس ميکنم به دردم ميخوره در کل لازم بود از همتون که وقت گذاشتيد و اومديد تجربياتتون رو گفتيد تشکر خيلي خيلي زياد بکنم
Hamid Hamid
12-09-2011, 20:04
سلام دوستان.
من يك بار سال 87 وارد دانشگاه شدم و 4 ترم هم درس خوندم و بنا به دلايلي ديگه ادامه ندادم.
امسال هم شكر خدا كنكور دادم و رشته ي مورد علاقم كه همانا زبان انگليسي بود رو قبول شدم. هم سراسري قبول شدم ( روزانه ي مازندران و هم آزاد _تهران مركز ) و دوباره شروع ميكنم به درس خوندن.
اما نصيحت من به عنوان كسي كه تجربه ي 4 ترم رفتن دانشگاه رو دارم :
1_ تو دانشگاه كه ميريد مهمترين نكته اينه كه اول با خودتون اتمام حجت كنيد ... يعني اينكه بشينيد فكر كنيد به رشته اي كه قبول شديد ... آيا مورد علاقتون هست؟! آيا توانايي گذروندن و فارغ التحصيل شدن در اون رشته رو داريد يا خير؟! ... و نكته ي ديگه اينكه محل تحصيلتون رو هم در نظر بگيريد ... در موردش تحقيق كنيد اگه شهري ديگه هست ببينيد شرايط محلي اونجا چجوريه ... ميتونيد تو شهر غريب تحمل كنيد يا خير ...
اين مهمترين نكته واسه آغاز تحصيل هستش خواهش ميكنم توجه كنيد. خيلي مهم بود اين نكته. ... موراد بعدي كمتر اهميت داره
:
مثل اينكه اگه آدم سالمي هستيد و تا حالا لب به سيگار و اين جور چيزا نزديد واقعا مواظب خودتون باشيد چون هستند آدمايي كه فكر ميكنند سيگار كشيدن يعني بزرگي ! پس شما تو اين زمينه سعي كنيد همينجور كوچيك بمونيد.
مورد ديگه اي هم يادم نمياد اما سعي كنيد لذت ببريد ... من هنوز خاطرات خوبم رو در ذهن دارم.
نكته ي آخر :
درس هاتون رو در طول ترم بخونيد و براي شب امتحان نزاريد ... كلافه ميشيد و ممكنه خيلي خراب كنيد امتحانتون رو ...
موفق باشيد :11:
میدونم من میگم شما هم مثل 5 6 سال پیش خودم گوش نمیدین ولی میگم که گفته باشم
دانشگاه اگه درس نخونین باختین یههو به خودتون میاین میبینین همونی که بغل دستت نشسته بود داره دکترا میگیره ولی تو هنوز دنبال کاری تازه رفیق چند سالت هم روت نمیشه بری بهش بگی منم استخدام کن چون میدونی بر میگرده میگه من دنبال کسی میگردم که چیزی حالیش باشه
درس خوندن دانشگاه خیلی با مدرسه فرق میکنه اینجا باید دل به درس و علم بدی تحقیقات
هوای استاد رو هم باید داشته باشین
وگرنه اگه برای کار میرین دانشگاه سخت در اشتباهین دانشگاه به تنها چیزی که کمک نمیکنه کار پیدا کردنه حتی سختترش هم میکنه
حالا بقیشو خود دانید
دوستان در مورد خوابگاه هم توضیح بدین ... چی باید ببریم ... جو چطور هست ... و...
سلام دوستان.دنبال همچنين تاپيكي مي گشتم.چند تا سوال:
رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!:31:
تو كلاس چه كارايي انجام ميشه؟ (مثلا اشتاد! كه مياد چكار ميكنين؟ بلند ميشين؟:27: )
راستي دفتر چند برگ بگيريم؟!!:15:
hamidras
12-09-2011, 20:49
جنس مخالف را بی اعتنا نمایید(البته نه خیلی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، که همانا این راه رستگاری شماست! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تکبیر:دی
بعدشم اینکه اگه با یه دختری رو هم ریختید باز همین رویه تحویل نگرفتن رو ادامه بدید بسی بهتر است
اگه احساس کردید از یه دختر خوشتون میاد از همون اول تکلیف خودتون رو مشخص کنید .در ضمن تو این جور مواقع همون رفیق فابریک خیلی بدردتون میخوره.توصیه یک داغ دیده! :دی : اگه تو یه قضیه عشقی از دوستتون که تنها باشه کمک بخواید احتمال اینکه یه روز رقیب عشقیتون بشه بسیار بسیار بالاست
ولی یه چیزی بهتون بگم این کارها اصلا ارزششو نداره و مطمئنا اگه یه روزی عاشق یکی شدید خیلی تو زندگی ایندتون تاثیر میزاره اخه واسه هر نفر یه نفر ساخته شده نه چند نفر .واین کارهاتون یه روز بدون اینکه خودتون متوجه بشید تو زندگیتون تاثیر خودشو میزاره.توصیه یک داغ دیده:دی : اگه به سرویس شدگی دهان و سایر نقاط علاقه مندید عاشق بشید ( عاشقی وقتی که امکاناتشو ندارید و وقتش نیس)
تقریبا عاشقی یه نوع خودزنی محسوب میشه:دی
اصولا اگه یه دختر شما رو داداش خطاب کرد فرار رو بر قرار ترجیح بدید:دی
اصولا اگه دیدید یه دختری داره به شما پا میده فرار رو بر قرار ترجیح بدید:دی
تو كلاس چه كارايي انجام ميشه؟ (مثلا اشتاد! كه مياد چكار ميكنين؟ بلند ميشين؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نکنید از این کارا قباحت داره بخدا :دی
استاد میاد میتونید لاحاف تشکو بندازید که خواب شروع میشه:دی
والا تو کلاسای ما کارای منکراتیم انجام میشد زشته بگم:دی
سلام توصیه های دانشگاه پیام نور رو هم بگید لطفا
این در تخصص خودمه :دی
اصولا پیام نور نیاید :20:و حالا که یه پیام نوری بدبخت هستید باید بسوزید و بسازید:دی
از امتحانای نیم ترم خوندن رو شروع کنید چون تو آخر ترم نمیرسید
نمونه سوال حتما حتما حتما چند نمونه حل کنید حتی اگه نمیرسید بخونید فقط نمونه سوال حل کنید
خودتونو واسه اینکه به معنای واقعی رو پای خودتون بایستید و حقتونو بگیرید اماده کنید ( اینجا کسی تره هم براتون خورد نمیکنه)
اگه پسرید پولاتونو جمع کنید برای بعد از فارغ التحصیلی چون اگه استعداد کچلی نداشته باشید انقد باید درس بخونید که صد در صد موقع فارغ التحصیلی کچل تشریف دارید:41: ( ان شاالله 6 سال بعد:دی)
در یک کلام دهنتون سرویسه::27:
اول از همه بگم خوبی دانشگاه دولتی اینه که هر واحدی بیفتی خیلی راحت ترم بعد میگیری.پول که نمیخوای بدی برای همین دلت اصلا نمیسوزه:31:
برای جو هم که من کلا اصلا بیش از 5 دقیقه بعد از کلاس تو دانشگاه نمیمونم سریع میرم سر کلاس و وقتی تموم شد به سرعت هرچه تمام تر میام بیرون.
چیزی هم که تو ذوقم خورد اصلا تو باغ نبودن بچه ها برای بحث های جدی اقتصادی،فرهنگی و ... بود برای همین خیلی از محیط زده شدم.
برای استاد ها هم کلا هیچ صنمی با هیچکدومشون و کارمندای دانشگاه ندارم و نخواهم داشت.درسم رو میخونم و امتحان میدم و والسلام.
برای ارتباط با جنس مخالف هم حسش رو ندارم:31:
حتما سعی کنید که غیر از دانشگاه کار دیگه ای هم انجام بدید چون خود دانشگاه به تنهایی به هیج دردتون نمیخوره.
برای درس خوندن هم که همیشه شب امتحانی هستم و هیچوقت به مشکل بر نخوردم و همین رویه رو در سنوات آتی ادامه خواهم داد.
یه خاطره هم بگم چون بیشتر کارهای ما عملیه برای همین بچه ها موزیک آروم و از این قرتی بازی ها ولی من سریع باید آبادانی بودنم رو ثابت کنم با صدای بلند آهنگ دختر حاجی الماس و اهنگ های دیگه سندی رو میذارم و بسی بسیار سرشار از انرژی می شوم.:31:
در کل از این متن نتیجه می گیریم که بنده اصولا انسان تعطیلی هستم :27:
Переклад не
12-09-2011, 20:59
رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!
تو كلاس چه كارايي انجام ميشه؟ (مثلا اشتاد! كه مياد چكار ميكنين؟ بلند ميشين؟ )
راستي دفتر چند برگ بگيريم؟!
همه چیش همون عینه مدرسس.دفتر و مداد و پاککن و خودکار و برپا و برجا
تغییراتش نسبت به مدرسه اینه که کسی مجبورت نمیکنه که درس بخونی بلکه خودت به این نتیجه میرسی که باید درس بخونی
زمان و برنامه درسیش.زنگ اول و دوم و ... و تو صف واستادن اینا نداریم و هر موقع درس داریم یا هر موقع بیکاری
زمانبندیش دست خودته.ساعت 1 یه درس ساعت 7 یه درسه دیگه یا صب ساعت 8 یه درس ساعت 10 ییه کلاس دیگه و 12 یکی دیگه و ... روزی 2 درس یا 3 یا ...
دست خودته همش
درمورد دوست شدن و دوستیابی خییییییلیییییییییی دقت کنید. من دقت نکردم عذر میخوام با یه ب*چه باز دوست شدم و زندگیمو به فلاکت کشوند و خودمم مثله خودش شدم
معمولا تو دانشگاه برو بچه های خوشگل فراوونه باهم میرفتیم و یه گوشه ای به اونا نگاه میکردیم و پسند میکردیم .الافی و بدبختی دیگه.الان یه سالیه ازش دور کشیدم خودمو خداروشکر به وضعیت عادی خودم برگشتم
szh_1367
12-09-2011, 21:10
میدونم من میگم شما هم مثل 5 6 سال پیش خودم گوش نمیدین ولی میگم که گفته باشم
دانشگاه اگه درس نخونین باختین یههو به خودتون میاین میبینین همونی که بغل دستت نشسته بود داره دکترا میگیره ولی تو هنوز دنبال کاری تازه رفیق چند سالت هم روت نمیشه بری بهش بگی منم استخدام کن چون میدونی بر میگرده میگه من دنبال کسی میگردم که چیزی حالیش باشه
درس خوندن دانشگاه خیلی با مدرسه فرق میکنه اینجا باید دل به درس و علم بدی تحقیقات
هوای استاد رو هم باید داشته باشین
وگرنه اگه برای کار میرین دانشگاه سخت در اشتباهین دانشگاه به تنها چیزی که کمک نمیکنه کار پیدا کردنه حتی سختترش هم میکنه
حالا بقیشو خود دانید
موردی که دوستمون اشاره کرد رو خیلی خیلی جدی بگیرید
یه زمانی بود تعداد زیادی از بچه های رشته ای که من در اون تحصیل میکردم می امدند و میگفتند اینجا رو من مشکل دارم اینجا رو متوجه نمیشم
به جایی رسیده بود که بچه ها سر کلاس استاد نمی رفتند و می امدند پیش من ، من هم گاهی برای n نفر سر یه کلاس توضیح میدادم حتی برای بچه های ترم بالا تر
خلاصه موقع کنکور شد من به دلایل شخصی نتونستم درس بخونم اما اونها تلاش کردند یا به هر صورت رفتند مقطع بالاتر
امیدوارم که هیچ کس این تجربه رو نداشته باشه و در اینده هم تجربه نکنه حس خیلی خیلی خیلی بدی داره
اگر به فکر مقطع بالاتر هستید به پشت سرتون نگاه نکنید فقط درس بخونید و برای خودتتون یه برنامه ریزی دقیق داشته باشید
رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!:31:
تو كلاس چه كارايي انجام ميشه؟ (مثلا اشتاد! كه مياد چكار ميكنين؟ بلند ميشين؟:27: )
راستي دفتر چند برگ بگيريم؟!!:15:
ریش و سیبیل هیچ تاثیری نداره البته در بحث جنس مخالف به این شکل نیست و کاملا تاثیر گذار هست :31:
کارهای معمولی . استاد میاد سر کلاس به احترام اون استاد یک لحظه می ایستید و سپس می نشینید استاد شروع به درس دادن میکنه یکی سوال میپرسه ، یکی مطلک میگه ، یه مطلک استاد بهش میگه و ......... تا این که نوبه امتحان میشه اگر قبول بشی که فبها اگر قبول نشی مجبوری دوباره یا چند باره همون کار تکراری رو انجام بدی
معمولا معمولا از سر رسید استفاده می کنند اما انچنان فرقی نداره
M . Sayid
12-09-2011, 21:11
از ديدگاه ما پسرا در مورد دخترا :
سوژه پسرا نشيد همين !!
ترم اول چادري نباشيد ترم 2 بندازيدش دور !!
هر كي اومد گفت سلام عاشقتون نشده !!
يه جوري رفتار نكنيد انگار از دماغ فيل افتاديد !!
جون من نريد هر 2 رديف صندليايه جلو رو بگيريد !!
اون اوايل دخترا مي رفتن دو رديف جلوي چپ و راستو مي گرفتن و...
البته كلا كمه تعدادشون دختراي رشته ما !!
=========================
رفتار دانشجو ها و بقيه با افراد ريش دار چطوريه؟!
يارو بسيجيه و دنبال بسيجه و اين جرياناس كاريش نداريم ولي كسي به خاطر ظاهرسازي بره تو صنفشون منفور هر 2 طرف ميشه !!
چيزي خواستيد از استاد بپرسيد دستتونو بلند مي كنيد ( انگشتي نه ها!! كلا ) مي گيد : ببخشيد استاد...
Extreme-Forces
12-09-2011, 21:14
مگه ترم 1 رو خود سیستمشون نمیزنه؟
مال ما که دست خودمون بود.البته یه برگه داده بودن که طبق اون انتخاب کنیم. (بیشتر پیشنهاد بود) معمولا هم واحد کم رو پیشنهاد میکنن. چون ترم اول و دوم معمولا زیاد مشروطی داره (طرف میگه آخیش اومدیم دانشگاه و خاله خاله بازی و ... :31:) و به این وسیله میخوان افت شدید به وجود نیاد. کلا سیستم هر کدومشون یجوریه ولی اگه دست خودتون بود حواس جمع باشید !!
Reza Azimy_RW
12-09-2011, 21:16
در ضمن اگه یه دختری به شما 3 ثانیه زل زده بود و بعدشم یه لبخند زد دلیل نمیشه ک عاشق شما شده باشه (این از عوارض ترم 1 بودنه)
عاشق که نه ولی یعنی بیا منو بخور !:دی
یعنی داره با نگاش میگه تو میتونی مخه منو بزنی . تو هم نباید نامردی بکنی و ... :دی
البته من که داغ دانشگاه به دلم موند .... ولی خوب تجربه تجربس دیگه :دی
یه تجربه اخلاقی هم دارم بگم / هیچ جا با هیچ کس زود خودمونی نشید . حتی اگه طرف سره شوخی رو باز کرد شما هم به همون اندازه شوخی کنید نه بیشتر . البته به این معنی نیست که مغرور باشید نه . ولی ادمایه بی ضرفیت زیادن
کسایی هم که برای خودمونی شدن با دیگران تلاش میکنند ( یعنی خیلی دلشون میخاد زودتر یه رفیق پایه پیدا کنند ) به هیچ وجه موفق نیستند و بقیه یه حسابه دیگه رو ادم باز میکنند . همونجوری که هستی باش و ادامه بده همه چی درست میشه .
موفق باشید
hamidras
12-09-2011, 21:18
اینجا کسی دختر نیست اونم یه توضیحی بده؟؟؟؟؟؟؟/
امروز, 10:11 saeed atleticoجلل خالق :دی
راستی یه چیزی یادم رفت
کلا دیدید جایی دارن حرف سی اسی میزنن علی الخصوص از نوع مخالف میتونید گوش بدید اما هیچ وقت تو جمع اظهار نطر نکنید!
اینم هست که از هر گونه حرکت گروهی، اردو ،کارای انجمن و این مدل جمعای دانشجویی استقبال کنید که همینا براتون میمونه.
بابت جواب از همه ممنون.اينجا شده چت روم...:20:
معمولا معمولا از سر رسید استفاده می کنند اما انچنان فرقی نداره
«چند برگ» رو كه شوخي كردم!
يارو بسيجيه و دنبال بسيجه و اين جرياناس كاريش نداريم ولي كسي به خاطر ظاهرسازي بره تو صنفشون منفور هر 2 طرف ميشه !!
چيزي خواستيد از استاد بپرسيد دستتونو بلند مي كنيد ( انگشتي نه ها!! كلا ) مي گيد : ببخشيد استاد...
هنوز ظاهر سازي زوده. موقع استخدام ايشالا!!!
اينو گفتم ما كه ريش و پشم داريم يه وقت تيغمون نزنن!:31:
اينببخشيد استاد... رو نمي دونم كي اختراع كرده ولي همه جا رايج هست:27:هيچ جايگزيني هم نداره
دوستان پیام دادن که پستمو اینجا هم بذارم
از اول تا آخرشو براتون می گم:
1)بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حظوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)
3)بعد از کاغذ بازی ها احتمالا زمان اردو رو مشخص می کنن بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن
بعد از ثبت نام:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقتی هست که صرف رفت و آمد می شه.
توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و .... پیدا کن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیده کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](31).gif
لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
چند تا از اصطلاحها:
1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.
:دی
2)حذف نهایی: معمولا 2 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif
3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).gif
7) سلف سرویس: غذا خوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
Antonio Andolini
12-09-2011, 22:19
هرچند که تاپیک احتمالا دوامی نمیاره منم چند سخنی خواهم گفت:
دانشگاه=محل کسب تجربه! ... به نظر من شما اگه توی دانشگاه تجربه و البته معدل خوبی کسب نکنید انگار نه انگار که دانشگاه اومدید ... چرا؟ شما اگه بخواید فوق بخونید باید معدلت خوب باشه+تجربه های خوبی داشته باشید .. وقتی هنوز بلد نیستید دنبال یه مطلب خوب بگردید یا وقتی که استاد خوبی گیرتون نمیاد دیگه شما هم درس رو ول می کنید چه طور از خودتون انتظار داریدکه یه بایان نامه خوب بنویسید؟
اگر بخواید بعدش وارد بازار کار بشید، باید معدلتون خوب باشه(فرض بر این که جزو استثنا ها نباشید و بارتی ندارید که در غیر این صورت اومدن به دانشگاه سراسری و خوب یک نمونه ی بارز خودآزاری هست!) و همچنین بلد باشید کارتون رو ارائه بدید ... مثلا اگه توی دانشگاه و خوابگاه نتونید با هم اتاقیاتون کنار بیایید چه جور می خواید دو فردای دیگه سر کار با همکارتون کنار بیایید .... وقتی نمی تونید از استادتون خوب نمره بگیرید دیگه چه جوری می خواید بعدا با رئیستون در مورد حقوق و مرخصی و.. صحبت کنید؟
حتما و حتما و حتما کارهای غیر درسی هم انجام بدید .. توی گروهای هنری،فرهنگی،فیلم و موسیقی(البته اگر هنوز زنده مونده باشن!!!) شرکت کنید .. البته چون انتخابات مجلس در راه هست احتمالا فضا بازتر میشه(خوش به حالتون!!)
اصلا دانشجوی یک بعدی نباشید .... تقریبا همه ی سال بالایی ها به ما می گفتند که مثل بچه دبیرستانی ها فقط دنبال جزوه و اینا نباشید مخصوصا ترم های اول که دروسی گلابی دارید!
ولی بازم تاکید می کنم که درستون رو ول نکنید .. اول درس بعدش چیزای دیگه:8:
راستی اینو به خوابگاهی هم بگم که توی گردهمایی های شبانه زیادی شرکت نکنید که بدون این که بفهمید، ترم تموم شده! ... به شدت وقت گیر و بی فایده هست! .. الکی دور هم جمع میشید و چرت و برت میگید و توی چشم به هم زدنی کل کارشناسی تموم شده ... شبا که بی کارید چهارتا کتاب بخونید،برید سالن ورزش،فوتبال و... اینو جدی میگما!!! .. بعدش می بینید چهار سال از عمرتون رو گفتید بی بی گیشنیز سره!:31:
ولی این رو هم بدونید که حضور در خوابگاه به تجارب اجتماعی شما اضافه خواهد شد و به دردتون می خوره!
امیدوارم موفق باشید!:10:
taghigazi is back
12-09-2011, 22:20
بچه ها مرسی بابت تاپیک خوبتون اما داستان این اداره پست و اینا چیه؟ چرا راجع بهش چیزی تو سایت سنجش ننوشته؟؟
راستش بدک نبود شما سوال میپرسیدی ما جواب میدادیم : دی
اما در حالت کلی یا خودت جزوه بنویس یا از دوستایی که خوش نویسن جزوه بگیر ، اما سعی کن تکالیفی که استادا ازت میخوانو آماده کنی ، حالا کپی یا هر چی
و حتما از یه هفته مونده به یه امتحان درس خوندنو شروع کن
.
موقع امتحانا مهمترین چیز خوندنه جزوه ی استاده ، بعد اگه وقت کردی کتاب
اما عمقی بخون ، حفظ نکن ، عمق مطلبو یاد بگیر ، تا موقع خوندن برای ارشد مطالب جا افتاده باشه برات
چند تا فحش دانشگاهي هم بنويسين
البته با معني و توضيحات:31:كه بفهميم ما رو چي صدا مي زنن
بیشتر همون ترم صفری میگن. بعضی وقتا هم تا اومدین میگن قیافه ها رو:21:
------------
دانشجویان عزیز ترم اولی. به مفاهیم و تعریف های ذیل توجه خاصی بفرمایید:31:
-----
دانشجوی سال اولی: دانشجویی که فکر می کند با تحصیلات دانشگاهی میتواند
آیندهی بهتری برای خودش بسازد.
دانشجوی سال دومی: دانشجویی که فکر نمیکند با تحصیلات دانشگاهی بتواند آیندهی
بهتری برای خودش بسازد.
دانشجوی سال سومی: دانشجویی که مطمئن شده است با تحصیلات دانشگاهی نخواهد
توانست آیندهی بهتری برای خودش بسازد.
دانشجوی سال چهارمی: دانشجویی که دیگر نه فکر میکند، نه به چیزی اطمینان دارد
و نه آیندهی برای خود متصور است
مشروط: دانشجویی که به خاطر علاقهی زیادش به درس خواندن، مورد حسادت قرار
گرفته و از این رو دانشگاه او را ملزم کرده است که در ترم بعدی بیش از حد معینی
واحد انتخاب نکند تا به بقیه هم برسد! کلمه مشروط از «مشروطه» میآید که عدهای
معتقدند باعث رونق گرفتن دانشگاه در ایران شد. عدهی دیگری هم معتقدند که رونق
گرفتن کار مشروطها باعث اضمحلال مشروطه شد.
تقلب: دانش دوپینگی
سهمیه: دوپینگ قانونی.
گوسپند: نوعی جانور که جز نوشتن جزوه، حفظ جزوه و پاس کردن درس از روی جزوه هیچ
کار دیگری در دانشگاه نمیکند. چنین موجوداتی در دانشگاههای مشهور بیشتر دیده
میشوند و فرق آنها با سایر گوسپندان در این است که نه کلهی این گوسپندان قابل
استفاده است و نه پاچهی خوشمزهای دارند.
جزوه: دستنوشتههایی که گمان میشود عصارهی یک کتاب است. اما در واقع تفالهی
بخشی از آن است. دستگاه تفالهگیری «استاد» نامیده میشود.
استاد حل تمرین: دانشجوی ترم بالاتری که در ازای گرفتن شندرغاز پول و شنیدن لفظ
«استاد» چنان از خودبیخود میشود که تن به خورد گچ تخته و مسخره شدن توسط سی
چهل تا دختر و پسر میدهد.
خرخوان: نوعی خر که توانایی مطالعهی مداوم به مدت 72 ساعت را دارد. نطفهی این
موجودات در دورهی دبیرستان بسته میشود و در کلاسهای کنکور به بلوغ میرسند.
تریا: محلی برای فرار از غذای سلف که در این حالت مصداق بارز از چاله به چاه
افتادن است. اما صرفنظر از ارزش غذایی آن، از لحاظ فرهنگی اهمیت زیادی دارد. به
خصوص برای پژوهندگان زبان کوچه و بازار و کاشفان جدیدترین فحشها و اصطلاحات
جنسی.
گرد: جسمی که طول و عرض و ارتفاع آن از مرکزش به یک فاصله است. چنین دخترهایی
معمولا در حدود 165 سانتیمتر قد و به میزان سه چهارم پی آر 3 حجم دارند که ناشی
از سالها در خانه نشستن و دست به سیاه و سفید نزدن و تست زدن است. سه عاقبت
دردناک در انتظار آنهاست: ازدواج، انفجار و ورود به دانشگاه که گزینهی آخری و
متعاقب آن استفاده از غذای سلف، دردآورترین آنهاست.
سلف (غذاخوری): فعالترین آزمایشگاه و واحد تولیدی هر دانشگاه که توانایی تبدیل
موجودات گوناگون به غذا را دارد. یکی از رایجترین تواناییها که شرط لازم
اولیه برای سلف نامیده شدن یک مکان محسوب میشود، توانایی بازیافت چمنهای
محوطه به شکل قرمهسبزی است.
گوریل: گونهای از دانشجویان پسر با موهای ژولیده و لباسهای بدفرم که از بوی
سیر دهان و عرق لباسهایشان نمی توان کمتر از سه متر به آنها نزدیک شد. این
جانوران معمولا پس از فارغالتحصیلی بهجای اعزام به قلب جنگلهای آمازون در
پشت میزهای مدیریت و ریاست جای میگیرند.
شاسکول: دانشجویی (عمدتا دختر) که بعد از 20 بار جزوه دادن به یکی از دانشجویان
جنس مخالف هنوز فکر میکند خط خوبش باعث محبوبیتاش است!
------------
یه وقت هیچ کدوم از این لغات رو به خود طرف به طور مستقیم نگینا@@@:27:
کسی در مورد خوابگاه توضیح نداد ... چی ببریم ؟! ... چی نبریم ؟! ... یه خرده هم از محدودیت هاش بگین !!! :31:
Mr Unknown
13-09-2011, 09:44
دوستان فقط یه چیزی بگم
حتما سر کلاس برین و حتما جزوه بنویسید
من بعد از دو ترم مشروطی سرم به تخته سنگ خورده:دی
این استادایی هم که حضور غیاب ندارن اکثرا دانشجوهاشونو میشناسن
یکشون منو سر امتحان گیر انداختو آخرم افتادم:دی
سلام
دانشگاه هم مث همون مدرسه است
فرقی نداره!
فقط اینجا ناهارم می دن!!! :دی
ولی مدرسه یه حال دیگه ای داشت ( من اینو اون موقع دانش آموز بودم هم می گفتم!)
مدرسه یه خوبی دیگه هم داشت ، معلما الکی نمره کم بهت نمی دادن :-|
ولی من تازه می فهمم که بعضیا چقدر بی شخصیت اند !
وقتی که تو همه درساتو 20 شدی، یکی پیدا می شه بهت می ده 14.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-|
تازه، تو یه ترم به قدری دروغ گفت که من تو این 19-20 سال انقد دروغ نگفته بودم !!!!!
اگه از این موارد دیدین، غصه نخورین :دی
farshidshd
13-09-2011, 11:11
دوستان خواهش میکنم از موضوع بحث خارج نشین
پست های غیر مرتبط حذف شد...
.
☼ Namvari ☼
13-09-2011, 11:16
خلاصه نظر دوستانی که تو این تاپیک پست دادن
- روز اول دانشگاه با تیپ خودتون برید
- از تیکه های سال بالایی ها ناراحت نشید
- دنبال جنس مخالف نرید
- شب امتحانی نباشید، درس ها رو تو طول ترم بخونید
- بنظر بعضی ها برای نمره دنبال استادها نرید و بعضی ها هم عقیده دارن با استاد خودمونی بشید
- علاوه بر درس به فعالیت های دیگه هم بپردازید، اما مهمترین کار درس خوندنه
- با هم خوابگاهی هاتون بسازید و کارها رو تقسیم کنید
کسی در مورد خوابگاه توضیح نداد ... چی ببریم ؟! ... چی نبریم ؟! ... یه خرده هم از محدودیت هاش بگین !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بستگی به دانشگاهت داره ! من ترم 1 رفتم یه شهر دیگه دیدم تو خوابگاهش فقط یه تخت هست و یه موکت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسور عرق زرورق و آب بازی(!!!) حرام است :31:
===================================
من یه ترم سراسری صنعتی ارومیه خوندم بعد برگشتم و 3 ترم هست که آزاد تهران شمال میخونم
کلا زیاد نگران نباشید ! اکثر کسایی که اینجا تجربه هاشونو میگن خودشون بدون شنیدن تجربه دیگران رفتن دانشگاه و الانم فکر نکنم مشکلی داشته باشن :31:...فقط یه چیزی خییییلی تابلوئه اونم اینه که هی تیپتون عوض شه!! یعنی واقعا تنها چیزی که تا ترم دهم هم یاد بچه ها میمونه اینه که یه کسی چی جوری بود و چی جوری شد!به خصوص در مورد دخترا! مثلا ترم 1 مقادیر زیادی سیبیل داره , ترم 3 به صورت یه داف جلوت ظاهر میشه :31: !
حواستون به پیچوندن کلاسا باشه که حتی اگه تا الان 1 کلاسم تو دبیرستان نپیچوندین ممکنه پایه ی شدید پیچوندن کلاسا بشین و آخر ترم...!
بعد بعضیا میگن با سیگاریا نگردین و ... بابا سیگاریا مگه گرگهایی در پوسته ی انسانن؟:31: ماشالا بزرگ شدید خودتون میفهمید چی خوبه چی بد!بعضی از همین سیگاریا معرفتشون میرزه به 100 تا غیر سیگاری :31:
دوستانی که قصد عمل بینی دارن هم سعی کنن وسط ترم عمل نکنن..بندازن برای تابستون هم از کلاسا عقب نمیفتن هم سوژه کننده ها زیاد به هدفشون نزدیک نمیشن :31:
امیدوارم دوره ی جدید زندگیتون قشنگ باشه...
موفق باشین :40:
===============
hamed69it
13-09-2011, 12:02
چندتا چیز هم من بگم!!
اگه رشته و دانشگاهتون مختلط هست،با دیدن جنس مخالف جوگیر نشی!!عاشق بشی!!
به قول دکتر انوشه:
عشق های ترم صفریا و دومیا ،الکیه!
ترم های سوم و چهارم آبکیه!
ترم های 5 و 6 کشکیه!
ترم های بعد،اگه به موقع برسی،تازه باید بشینی فکر کنید!!
از همین ترم صفرم!!خوب درس بخونید چون اکثر بچه ها چون تو حال و هوای دبیرستانن و فکر می کنند نمره گرفتن راحته
درس رو جدی نمیگیرن و معدلشان نسبت به دبیرستان مید پاپپین! البته بعد از 2 یا 3 ترم حساب دستشون میاد و درس می خونن ولی افسوس ترم های گذشته رو می خورن!!
M . Sayid
13-09-2011, 12:12
- بنظر بعضی ها دنبال استادها نرید و بعضی ها هم عقیده دارن باید با استاد خودمونی بشید
براي نمره دنبال استاد نريد !! و گرنه با اساتيد رفيق شيد مشكلي نداره
pooria_k2
13-09-2011, 15:01
واقعا مطالب به درد بخوری بود.از همه ممنون ولی کسی درستو حسابی نگفت برا خوابگاه چی کار کنیم.چیا ببریم چه کارایی
نکنیم چه چیزایی نبریم.یکی از دوستان گفت بستگی به دانشگاه داره. مثلا من که آزاد شیرازم کسی خبر نداره چه جوریاس؟
راستی کسی از شهریه های معماری خبری نداره
اصل اینه که هدفتون مشخص باشه
سعی کنید هم درس بخونید هم شعور اجتماعی خودتون رو تو زمینه های مختلف بالا ببرید
برا خودتون ارزش قایل باشد
zahedy2006
13-09-2011, 16:13
محض تاکید: درس خوندن تو دبیرستان با دانشگاه فرق می کنه. اکیپی که ما توش هستیم تو دبیرستان با 19 گریه می کردند الان با 16 ، 17 ذوق مرگ میشن !! (محل تحصیل : عشق و شهوت)
حتما چند کتاب در یک مبحث را بخوانید تا نمره بالا بگیرید
دقیقا چند جور امتحان میدیم ؟! ... چند بار ؟ ... کدوماش مهمه ؟! میان ترم و پایانی ؟
Homayun Khan
13-09-2011, 16:57
بچه ها (برای دانشگاه آزاد) برای درخواست تاییدیه ارزش تحصیلی مدرک پایه باید به کجا مراجعه کنیم و چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟
Shadow-Man
13-09-2011, 17:20
بچه ها (برای دانشگاه آزاد) برای درخواست تاییدیه ارزش تحصیلی مدرک پایه باید به کجا مراجعه کنیم و چه مدارکی باید با خودمون ببریم؟
سلام
من هم دانشگاه ازاد میرم جواب سوالت رو نمی دونم حتی اگه می دونستم هم میگفتم برو دانشگاه و بپرس.
حتی اگه یکی بعد از پست من اومد گفت فلان مدارک رو میخواد باز هم کاری که می گم رو بکن
من ترم هفت هستم هنوز هم بعضی چیز ها هست که بچه دقیقا در موردش اطلاع ندارن و به قول معروف بین علما شک هست در واقع احتیاج هم نیست بدونن
فقط از کسی که مسئول تایید ارزش تحصیلی مدرک پایه هست باید این سوال رو بپرسی پس برو دانشگاه و اونجا سوال کن
pooyaabi
13-09-2011, 17:48
دقیقا چند جور امتحان میدیم ؟! ... چند بار ؟ ... کدوماش مهمه ؟! میان ترم و پایانی ؟
کلا سه جور امتحان هست
1-میان ترم
2- پایان ترم
3- کوییز
حالا بستگی به استاد داره خیلی استاد ها هستن میان ترم نمیگیرن همه نمره می مونه واسه پایانی
بعضی 6-7 نمره میان ترم میگیرن بقیه برای پایانی
کوییز هم بدون اعلامی قبلیه و بازم بستگی داره استاد بگیره یا نه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
در کل در مورد امتحان و نمره و این چیز ها همه چیز دست استاد هست
یعنی ممکنه 1 بگیری پاست بده ممکنه 20 بگیری بهت 10 بده یا حتی بندازه ( این چیزی که گفتم کم پیش میاد ولی تو این که همه چیز دست استاد شک نکنید )
پس دانشگاه مثل دبیرستان نیست که سر کلاس مزه بندازید و استاد هم راحت رد بشه 100درصد اخر ترم جبران می کنه ( ترم 1 سر خودم اومد این بلا و ریاضی 1 که 100% مطمئن بودم 16 میشم با 9.5 منو انداخت چون سر کلاس به استاد خندیدم )
حالا بهد بازم واستون میگم
pooria_k2
13-09-2011, 19:05
واقعا مطالب به درد بخوری بود.از همه ممنون ولی کسی درستو حسابی نگفت برا خوابگاه چی کار کنیم.چیا ببریم چه کارایی
نکنیم چه چیزایی نبریم.یکی از دوستان گفت بستگی به دانشگاه داره. مثلا من که آزاد شیرازم کسی خبر نداره چه جوریاس؟
راستی کسی از شهریه های معماری خبری نداره
چرا کسی جواب نداد؟
NINJA0098
13-09-2011, 19:40
چرا کسی جواب نداد؟
قبلا یه سری گفته بودن....خوابگاه کلا یه جورایی مثل پادگانه...وجود داری هر کاری میخوای بکن ندری بیخیال شو که به فنا میری....
با نگهبان طرح رفاقت بریز دیگه مابقی حله...
ورق تنها چیزیه که میتونی (یعنی بهتره) تو خوابگاه بازی کنی وگرنه تو خوابگاه سیگار نکش (اگه جا خال خوب پیدا کردی با رعایت احتیاط اشکال نداره) و ابته اینا برای خوابگاه دولتی و مرتبط به دانشگاهه نه خوابگاه مستقل که با چند نفر خودتون اجاره میکنین....
zeroandone
14-09-2011, 00:53
سعی کنید از همون اول خودتونو به استاد بشناسونید سر کلاس فعال باشید تا پایان ترم استاد بهتون ارفاق کنه
همونطور که گفتن به فعالیت های دانشجویی هم بپردازید همینا براتون خاطره می شه ...
مثل بچه های کلاس ما به استاد نگین کمتر درس بده یا زودتر تعطیل کنه فردا که وارد بازار کار شدین متوجه حرفم میشین
اگه بخوام بازم بگم تکرار مکرراته
انقد گفتین چرا خانوما اظهار نظر نمی کنن بفرما اینم اظهار نظر:20:
سوالی بود در خدمتم :46:
shahinfarasystem
14-09-2011, 01:01
سلام
کلا دانشگاه یه جویه که شما رو به صورت عملی تر وارد اجتماع میکنه
توی اون خیلی بیشتر از درس روابط اجتماعی و دید گاه هاتون تغییر میکنه
چند تا توصیه مهم و خلاصه:
1) خیلی درس نخونید اما بی خیال هم نشید چون سیستم دانشگاه جوریه که درس نمیپرسن استادا ازت معمولا همه هم میذارن برای آخر ترم اینجوری هم پدرت شب امتحان در میاد هم بعد از پاس کردن اون درس چیزی یادت نمیمونه
2) حتما پاره وقت جایی کار کنید حتی با حقوقو خیلی کم --- حتما خیلی مهمه
3) و یه نکته خیلی مهم خواسته یا ناخواسته به احتمال زیاد درگیر مسائل احساسی در رابطه با جنس مخالفت میشی - حتی اگه تاحالا تجربه اش رو نداشته باشی یادت باشه به این چیزا دل نبندی و حواست باشه خدایی نکرده خطایی نکنی
این چیزییه که تقریبا همه جوونای ما تو زندگی شون میگذرونند اما از سمت والدین هیچ مطلبی در موردش گفته نمیشه
و در آخر اینکه دوران دانشجویی یکی از زیباترین دوران زندگیتونه.... از دستش ندید و ازش لذت ببرید
موفق باشید
سلام
چنتا نکته برای رفاه حال سال بالاییا:20:
از ما که گذشت :15:
لطف کنید تورو هرکی دوست دارید برای تموم شدن کلاس از تکرار مکرر جمله کلیشه ای، منحوس و حال به هم زن استاد خسته نباشید :2:استفاده نکنید شاید این جمله برای شما جذاب باشد ولی وقت برای استاد گفتن زیاد دارید اونا به این راحتی دست از سرتون بر نمی دارن، اگرم بخوان بپیچونن بهتراز شما راحشو بلدن
بچه ها یه تذکر حیاتی دادن با استادا زیاد قاطی نشین چون ثبات روحی روانی ندارن ممکنه صدمات جدی وارد کنند :28:(اصلا بعضیاشون "بخونین اکثرشون" قابل اعتماد نیستن- وقتی یه چیزی میگن دقیقا منظورشون عکس اون مطلبه اگر درمورد خونسردی، منطق یا شعور بیانیه صادر کردن بدونین با یه موجود بی منطق،فاقد شعر،دمدمی و ...:4:طرفین) یکیشون 15 واحد پاچه مارو ول نمی کرد جای دندونش تو کارنامه من هنوز هست جاشم میسوزه
فقط به خاطر یه کل کل ساده از سال دوم تا ترم 9 باهاش گیرکردم :18:
چون بعضی درسای تک استادو مجبور بودم باهاش بگیرم یک ترم عقب افتادم به امتحان ارشدهم نتونستم برسم چون برای گرفتن نمره قبولی باید حداقل به اندازه 18-19 تو برگه نمره بیارم که نتونه زیر 10 بهم نمره بده (اگه بخواد میتونه) راحت معدل کل من رو 1 نمره آورد پایین پس ازشون بترسین شوخی تطیل
فکرهم نکنید باکلاسن دارن دون می پاشن اینا همش اسکرین سیورشونه سر نمره دادن عوض میشه
یکی از مصادیق دون پاشیدن هم اینه که یه ترم نمره بالا میدن، ترم بعد که همه باهش درس گرفتن 90 درصد کلاس رو میندازن و اینو جزو افتخاراتشون هر ترم اعلام میکنن
یادمه استادم جلسه اول گفت این ترم با ماه محرم شروع شده اینا همش نشونس
در مورد کار حین تحصیل سعی کنید تا حد ممکن مرتبط با رشتتون باشه ازین شاخه به اون شاخه هم نپرید (کار هرچی عمقش بیشتر باشه آب و نونش بیشتره) که هم تجربه شه برای یه رزومه قوی هم موقع درس خوندن درک درستی از مطالب جدید داشته باشید بحث کاراموزی خیلی مهمه مثل اینه که شما بدونید ماشین چجوری راه میره و اینکه رانندگی کنید هیچوقت کاراموزی و پروژه رو نپیچونید
خیلی وقتا مهم نیست که تماشاگر پسند عمل کنید نتیجه گرا بودن هم مزایای خودشو داره
سلام.....
نمیشه که همش رو خوند که!! 3 صفحه ی اول رو خوندم،ترم بالایی ها،برا یه دوره ی دیگه اند و ترم جدید ها،برای دوره ای دیگه!!
برا همین هم،جدید ها یا حداکثر ترم 2 یی ها،مدام میگن که اینجوری نیست!!!
اخه این چیزی که الان هستش،دانشگاه نیست!! مدرسه ی ابتدایی بهتره!!
قبلا تو دانشگاه، دو سه روز فقط دپرس قیافه های دانشجو ها بودی که بهشون عادت کنی و وقتی میبینیشون،از خنده نیوفتی زمین!!چند روز هم باید رو اوتوماتیک تجهیزاتت کار میکردی که ناوقت یه حاجیه خانم رد میشه،سروصدا نکنه!!
قبلا یه استاد می اومد درس میداد،یه چیزی یاد میگرفتی....
قبلا،دانشجو ها،همه بودن سر کلاسشون و سر به سر این و اون میذاشتن!!!
یه روزی،بچه از پر غو و بغل مامانش بلند میشد می اومد دانشگاه،(چه خوابگاه،چه بغل خونش!!) اونور وقتی تو خیابون راه میرفت،هر کی می دید،می فهمید که طرف مهندسه و هزار تا چش دنبالش بود وحسرتش رو میخورد!!به قولی،یه مرد(مرد اینجا به عنوان صفت استفاده شده نه جنسیت!!) بیرون می اومد!!
دوستانی که دارن خاطره میگن،خاطره هاشون برای دانشگاه های الان نیست!! به همین دلیل،به درد ترم های جدید تر نمی خوره!!
---------------------
1-انتظار نداشته باشین که استادتون بهتون چیزی یاد بده!! چون استاد های امروز،2 حالت بیشتر نداره: یا 15 سال پیش مدرک گرفتن،از اون موقع هیچ چیز جدیدی یاد نگرفتن!!! یا اینکه 2 ترم از خودتون بالا ترن و حوصله ی درس دادن به شما رو ندارن!!
(استاد خوبا؟! اونا تو یه جای دیگه با هم هیئت علمی تشکیل دادن و منتظرن حکمشونن!!)......پس خودتون به اینرنت وصل شین ومدام خودتون رو اپمینت کنین!!
2- بعضی از دانشگاه ها هستن که ریزش دانشجو ی وحشتناکی دارن طول ترم های اول و دوم!! توی این دانشگاه ها،لطفا احترام ترم بالایی ها رو نگه دارین که پدرشون در اومده تا به اونجا رسیدن!!
3-یه روزی،داشنگاه با دبیرستان فرق داشت!! الانش رو نمیدونم....ولی اگه تنها تفاوتی که با دبیرستانتون حس کردین،این بودش که بدون اجازه رفتین بیرون از کلاس و اینکه درس هایی که میخونین رو خودتون انتخاب کردین،و احتمالا تو یه شهر دیگه میخونین، به قول دوستان بازاری بشین! چون اون دانشگاه دیگه چیزی نداره به شما یاد بده!! مگر اینکه میخواین اسم مدرک رو یدک بکشین!!اخرش هم باید مثل خیلی های دیگه،مدرکتون رو بذارین در کوزه،شاید که اب خنک بهتون داد!!
ولی اگه فرق داشت،طبق نظرات دوستان عمل کنین:
1-همون روز اول،عاشق نشین!!(مخصوصا دخترا هم کم کم دارن یاد میگیرن پسرا رو بدجور اسکل کنن و گاهی اتفاقاتی می افته که اگه ادم نیمرو!! یا متوسط رویی باشین،از دانشگاه میرین!!)
2- خودتون رو برای 2 نمره خار و خفیف نکنین!! استاد ها ارزش التماس کردن ندارن!!
3-پروژه ای که تا ساعت 3 شب نشستین و با دوستانتون،و درادامه تا 5 نشستین خودتون انجامش دادین رو چند بار سیو کنین و با اسم های مختلف بریزین تو فلش و سیدی و ....!!! چون: یا استاد نمیاد! یا دیگران اعتراض میکنن که بعدا بگیره!! یا ارور میده!! یا نرم افزار مورد نیاز شما رو اون سیستم نداره و ....!!!
ببخشید زیاد فک زدم!!
کاملا رد میشه!!
تنها جایی که توی این مملکت شما میتونی پاشید و از استاد دینی!! بپرسید که از بچه ها بپرسن که تا حالا چند تا یهودی بهشون تیکه انداخته،تا حالا چند تا یهودی مزاحمشون شده و تا حالا چند تا یهودی بهشون تجاوز کرده،همون دانشگاهه!!
تنها جایی که میتونی علیه حکومت اعتراض نامه بنویسی،دانشگاهه و تنها جایی که میتونی بحث بکنی هم همون دانشگاهه(البته به شکل حضوری!! نه اینکه پشت یه حساب کاربری توی کاینترنت قایم شده باشی!!)
البته هر چیزی یه حدی داره،و وقتی از حد خودت خارج بشی،دردسر برات درست میشه!!
داشنگاه هام هم خوب اینجوریه که بستگی داره!! مثلا،یه سری رشته ها پر از دانشجوی سهمیه هستش!!پس تو بحث کردن با این گروه در موضع مخالف کم میاری....یا دانشگاهی که اکثریتش دانشجو های پرتلاشه و احتمالا منتقد که وضعیت مشخصه!!
بعدشم،دانشگاه محل تجمع معمولا افراد باسواد و باشعوره!(لااقل بود!) پس نمیتونید با بحث بر اساس شایعات که عقل سلیم بهشون میخنده!! بحث کنین....اینجور مواقع،باید بدونین که نمیشه فقط حرف زد و در مواردی،مددارکی که شما میاری هم رد میشه مگر اینکه قابلیت اثبات داشته باشه!! مثلا شما تو بحث بگی دولت خیلی موفق بوده،اینم مدرک امار که 1 میلیون نفر رفتن سر کار،احتمالا کتک بخوری!!
------------
به نظرم،کل کل کردن تو رشته های مهندسی خیلی خیلی بیشتره!! تا مثلا پزشکی!!
چون یه پزشک،معمولا دولتی کار میکنه!!و حداقل چند سال اول کارش رو برای دولت داره کار میکنه،پس توان وایستادن مقاابل اون رو نداره!! تا مهندسی که از ترم 2 به بعد(در صورت اینکه یه چیزی حالیش باشه!!) میتونه شروع کنه به پول در اوردن از پروژه نویسی برای ترم قبلی هاش و حتی هم ترمی هاش!!و کلا مستقله!!(لااقل کامپیوتری ها و الکترونیکی ها و اینا اینجورین!!)
---------------
توصیه ای که ترم بالایی ها بعد از خوندن کل تاپیک،دیدم که بهش اشاره نکردن،روش های درس خوندنه!!!
هر کسی ،یه جور درس میخونه!! یه نفر خر خون میکنه(صب تا شب،شب تا صب کتاب میخونه!!) یه نفر معمول خونه!!(دو ساعت میخونه و تموم!!) یه عده هستن که 5 مین هم نمیخونن سر جمع!!و اتفاقا بعضی هاشون هم نمره های خفن کلاس رو میگیرن!!
تجربه ای که با دوستان داشتم این بود که قبل از امتحان برنامه نویسی شی گرا،سه روز وقت داشتیم!! من و دوستم،با یکی از هم خوابگاهی ها،عین دو روز رو به مسخره بازی و درس نخونی گذروندیم!! در نهایت،اون درس رو من بالاترین نمره ی کلاس رو گرفتم!!
اونا گفتن که تو نامردی کردی...استاد بهت نمره داده و کلی دلیل دیگه!!
ولی دلیل واقعیش اینه که من سر کلاس،استاد تا می گفت ش! من تا اخر داستان رو می فهمیدم!!(هم به خاطر اینکه علاقه داشتم،هم به خاطر اینکه قبلا کار کرده بودم!! هم به خاطر اینکه معناها رو میفهمیدم چون زبانم خوب بود!!) پس نیازی نداشتم که بخونم!! در حقیقت،طول ترم های گذشته،تا ترم 4 عملا استادا چیزی برای یاد دادن نداشتن!!همش چیزایی که قبلا بلد بودم!! پس نمیخوندم،و این دوستان رو به اشتباه مینداخت که من هم نمیخونم و اونا هم نمیخوندن و اخر سر به مشکل میخوردن!!!
لطفا اونجوریکه خودتون بلدین،درس بخونین!! یکی نیم ساعت بخونه،کل درس حالیشه و 19 میگیره!! یکی دیگه یه هفته بخونه،بازم وقت کم میاره!! یکی اقا اصلا نمیخواد درس بخونه!! پس برنامه ی درس خوندن خودتون رو خودتون تشکیل بدین نه دیگری!
دوستان اینقدر ها هم که دوستان می گن دانشگاه جای بدی نیست
استاد هم خوب داریم هم بد
همه استادا بد نیستن
الان توی دانشگاه خودمون استادایی هستن که واقعا دل می سوزونن و عالی درس میدن
این که همه ی استادا رو 1 جور فرض کنیم اشتباهه
خوش حال باشین که دانشگاه قبول شدین
دانشگاه بهترین جا برای ادامه تحصیله و همتون هم می دونید.اگر درستون رو بخونین و بی احترامی به استاد نکنین اونا هم احترامتون رو دارن.توی دانشگاه ما که 1 استاد حق نداره بیش از 1 تعداد خاصی دانشجو رو بندازه.اگه بیشتر بشه دانشگاه ازش علت می خواد .چون دیگه مشکل از دانشجو نبوده از استاد بوده
Aryana_b
14-09-2011, 13:50
یجا خوندم ترم اولیا به خاطر کیفاشون خیلی تابلون باید کیف چی ببریم؟
کوله خیلی تابلو؟؟؟:31:
pooyaabi
14-09-2011, 14:21
یجا خوندم ترم اولیا به خاطر کیفاشون خیلی تابلون باید کیف چی ببریم؟
کوله خیلی تابلو؟؟؟:31:
اصولا نباید کیف ببری:31:
یدونه دفتر پاپکو کفایت می کنه که میگیریش دستت
واسه دوستان خوابگاهی:
اولا همونطور که دوست قبلی گفتن وسایلی که باید ببرین بستگی به خوابگاهتون داره.ولی خودم با توجه به خوابگاهی که بود(دولتی اصفهان) بهتون شرایط رو میگم.
اگر شانس بیارید و مسئولان خوابگاه سرتون کرم نریزن! تا رفتین اونجا خوابگاه رو تحویلتون میدن وگرنه باید یکی 2 روز تو نمازخونه ی خوابگاه بخوابین و کیف چند تنی تون رو دنبال خودتون بکشین تا اینکه دلشون به رحم بیاد و خوابگاه بهتون بده(سر همین کلی هیکلم رو فرم اومد:31:)
معمولا خوابگاه ها شامل یخچال / تخت(همراه تشک) / میز و صندلی(شاید) / کمد(که قفلش رو باید خودتون بخرین) هستش (هر نفر به کمد)
اما وسایلی که لازمه : کتری / ماهیتابه / قابلمه ی کوچیک / ملافه و بالشت و پشو / دمپایی که از اهم واجباته! که معمولا هم ترم اولیا یادشون میره و با کفش پاشنه خوابیده تو راهروا پرسه میزنن D: / قند و روغن (که بستگی به دانشگاهتون داره مثلا از ما بعد از دو هفته قند و روغن کوپنی دادن ولی بازم باید به فکر این 2 هفته بود)(البته اینا رو میتونین دنبال خودتون نبرین و تو شهر مقصد بگیرین) / لباس به اندازه کافی بالاخص زیرشلواری!/شارژر گوشیتون یادتون نره:27: / دیگه بسه نکنه میخواین جزئیات بیشتری بگم!!!:21:
کلید اتاقتون رو به هیچ عنوان گم نکنین! وگرنه پشت در اتاق موندن و آشنا نبودن با بقیه اتاقا واسه اینکه برین اتاقشون (همون ترمای اول) واقعا طاقت فرساست!
* نگهبانای خوابگاه رو حتما باهاشون سلام علیک داشته باشین!!! واسه دیروقت اومدن به خوابگاه بدرتون میخوره(البته خوابگاه ما اینجوری بود و باید قبل از 12 شب میومدیم!)
خیلی تو خرجاتون دقت کنین. اونجا بخواین پز مال و اموالتون رو بدین اگه هم اتاقیاتون آدمای درستی نباشن خیلی تیغتون میزنن.پس خودتون رو ترمای اول به عنوان یه خانواده عادی نشون بدین.(البته منظورم این نیست که گدا بازی در بیارینااا!! اگه بخواین خسیس باشین مطمئنا طرد میشین!)
یادتون باشه محیط خوابگاه با همه ی اقشار طرفین پس به قول خارجیا اونجا دیگه Watch your mouth! من خودم به شخصه هم با کرد هم با لر و هم با ترک هم اتاق بودم و همچنین با عزیزان سنی و واقعا هم آدمای گلی بودن.پس شما خوب باشین تا بقیه هم با شما خوب باشن.
آدمای گردن کلفت هم تو خوابگاه پیدا میشن.باهاشون دهن به دهن نشین حتی اگه در حدی باشن که فوتشون هم کنین میپرن 100 متر اونور تر(از این آدما هم زیاده)!!!:21: چون واقعا شخصیت خودتون رو زیر سوال میبرین که با چنین آدمایی دعوا میکنین.(ولی تو سری خور هم به هیچ عنوان نباشین که از هیچ توهینی بهتون دریغ نمیکنن در کل به هیشکی در مورد بعضی مسائل رو ندین)
سیگار. مشروب . فیلمای سوسکی!. قلیون . ورق .و ناخن گیر:31: تو خوابگاه یه جورایی عادیه پس نخواین روز اول برین پیش رئیس خوابگاه بقیه رو لو بدین (البته مشروب کمتر میزارن اتاقای بقلی بفهمن مگر اینکه با هم جور باشن) ولی سعی کنین اگه جذبه دارین تو اتاق همون روزای اول اینا رو ممنوع کنین(همونطور که خودم اینکار رو کردم.البته فقط در مورد سیگار و مشروب موفق بودم!و فیلمای سوسکی هم خود هم اتاقیام شعورش رو دارن!:5:)
تا ساعت 3 صبح بیدار موندن تو خابگاه و بعد ساعت 7 صبح کلاس داشتن یه چیز عادیه!پس زیاد به هم اتاقیا گیر ندین(در حد معقول اعتراض کنین!)
*نکته ی مهم آخر: سعی کنین با هم رشته ای و یا حداقل با هم کلاسیتون به هیچ عنوان اتاق نگیرین وگرنه نه خودتون میتونین با اعصاب درست درس بخونین نه اون!:19:
* و یه نکته ناموسی: از اون قضایایی که تو سر بازی سر بچه فوفولا میارن (میدونین چی میگم که:31:) خبری نیست. البته 1% احتمال دادن به کار میاد:46:
در کل با انعطاف پذیری و با فرهنگ بودن میتونین بهترین دوران زندگیتون رو توی خوابگاه بگذرونین. همونطور گه واسه خودم اینجوری بوده و واقعا داره دلم میسوزه که به آخرین سال خوابگاه و دانشگاهم میرسم.
دیگه واقعا نکته ی آخر: ترم بالایی ها غیر از ترم صفری ممکنه بهتون ترم بوقی هم بگن!:31:
موفق باشید:11:
یکی از دوستان سوالاتی پرسیده بودن گفتم اینجا بنویسم شاید بدرد بقیه هم بخوره:46:
سلام.دانشگاهمون گفته همکه خوابگاه نمیده.میگه ترم 4 به بالا.خب به نظر شما اول اینکه من خوابگاه بگیرم یا نه؟ دوم اینکه اگه خوابگاه باید بگیرم،کل هفته رو بمونم،یا نه،هفتهای یه بار بیام و برم و این وسطا بمونم خوابگاه؟ بعد شما نوشتین قابلمه کوچیک ببرین.بعد خوابگاه بی اجاق گاز به چه دردی میخورده قابلمه؟
یه سوال هم راجع به پستتون و اون هم اینکه تو دوازده متر خوابگاه (معمولن انقدره ظاهرن) برای چهار نفر (باز هم مثل اینکه معمولن اینطوریه) تخت هست؟چهار تا؟بعد یخچال؟ من آخه تو همین تاپیکهای این انجمن خوندم خوبگاهها کفش موکته و این حرفها.
و حسن ختام این پیام پر سوال هم اینکه شما تا حالا در مورد خوابگاههای دانشگاه اراک شنیدین؟خوبه؟بده؟
با سپاس
در مورد دانشگاه هایی که میگن خوابگاه نمیدن(مثلا در مورد شبانه ها یا ترم اول و دوم باید بگم با یه هفته پیگیری میتونین خوابگاه بگیرین مثلا دانشگاه اصفهان به شبانه ها خوابگاه نمیده ولی اگه پیگر بشن میتونن اونا هم خوابگاه بگیرن)
اگه رفت و آمد براتون سخت هستش خوابگاه بگیرین وگرنه هم که نه!
من خودم میرفتم خوابگاه 3 ماه بعد برمیگشتم چون واسه روزای تعطیلش هم برنامه ی تفریحی داشتم ولی اگه فکر میکنین خیلی حوصلتون سر میره آخر هفته ها رو میتونین برگردین خونه.(اگه نزدیکه.)
*یادم رفت بگم تو خوابگاهی که خودم هستم آشپزخونه مشترک داره پس اجاق گاز هم دارین:46: (بقیه خوابگاه ها هم اکثرا دارن)
واسه ما که یه فرش هم دادن.
اتاقا با توجه به چیزایی که توشه فضای آزاد کمی داره و بیشتر وقتا هر کس رو تخت خودشه/راستی ما تختامون دوطبقه بود که دو طرف اتاقه.(به نظر خودم که فضای خالیش کافیه.نمی خواین کشتی بگیرین که!)
در مورد خوابگاه های اراک هم شرمنده چیزی نشنیدم:46:
hermione
14-09-2011, 20:03
من تمام پستارو نخوندم اینا تجربیات خودم هست (اگه تکراری هست دیگه ببخشید)
اول از نظر درسیش بگم
از همین شروع ترم به صورت متعادل درس بخونید و از برنامه استاد عقب نیوفتید (حداقل اینکه جزوه درسیتونو بخونید ) خرخونی لازم نیست. برای بچه های ریاضی که ترم 1 ریاضی 1 فیزیک 1 دارن مطمئن باشید اگه بذارید برای شب امتحان خیلی شانس بیارید با 10پاس میشه ولی در 80درصد مواقع میوفتن و به نظرم همین فرق اساسی دانشگاه با دبیرستانه ( اونجا با یه شب خوندن راحت 15 به بالا میشد بیارید)
دانشگاه جای همه جور تفریحی هست اگه درس بخونید مطمئن باشید لذت بیشتری هم داره تفریحاش(البته تفریح که نیست بیشتر الافیه)
در مورد مسائل جانبیش :
وقتی واردش میشید جو گیر نشید هیــچ خبری نیست !!! متعادل باشید خودتون باشید چه از نظر رفتاری چه هرچیز دیگه
***با دخترای هم رشته(اگه پسرید) رابطه داشته باشید سلام و احوال پرسی و ... اما حواستون باشه اولا با همه همین رابطه داشته باشید ثانیاَ فرقیم هم بین هیچکدوم نذارید که پس فردا براتون حرف در نیارن ( چه دخترا چه پسرای خاله زنک که کم نیستن توی دانشگاه)
توی فکر هیچکسم نرید که آخرش همانا 3چیز است مشروطی و شکست عشقی و آبرو رفتن در کل دانشگاه .
نه اونقدر لوس باشید که بعد هر کلاس مشغول حرف زدن با دختری ببینن شمارو نه اونقدر سنگین که همه فکر کنن این چقدر خودشو میگیره و ...
چند وقت که میگذره اکیپ ها تشکیل میشه توی اکیپتون هم درس خون بذارید هم از اون باحالاش .
سعی کنید معروف نشید توی دانشگاه این که هرجا برید شما رو بشناسن اصلا خوب نیست سرتون توی کار خودتون باشه(این مخصوصا دختر خانوماست بیشتر )
در بعضی مواقع یکم بیخیالی هم خوبه باید بدونید دانشگاه پر از دخترای بیکار و پسرای خاله زنکه که صبح تا شب واسه همه حرف در میارن عکس میگیرن و ... توجه نکنید به حرفایی که در میاد پشت سرتون
حتما توی آبان و آذر یه گردش 1 روزه با بچه های هم رشته ای برید (دختر و پسر) اگه بیشتر هم شد که خیلی خوبه
سعی کنید فضای کلاس ( هم رشته ایها) صمیمی باشه البته شما به تنهایی فداکاری نکنید در این زمینه
یه چندتا پیشنهاد هم دارم واسه خوابگاهیا :
اگه خیال دارید درس بخونید توی دانشگاه هیچوقت به اتاقای دیگه رو ندید که اتاقتون میشه پاتوق و...
تا یه جایی فداکاری کنید اما فداکاری بیش از حد میشه رو دادن
به هم اتاقیهاتون اگه نمیشناسید اعتماد باید بکنید (کاریشم نمیشه کرد) بدون اعتماد یه لحظه هم نمیشه زندگی کرد اونجا ...
pooria_k2
14-09-2011, 22:23
کسی توصیه ای تجربه ای در مورد خونه گرفتن و انتخاب هم خونه ای ها نداره؟
در مورد خوابگاه های خودگردان هم ممنون میشیم از دوستان اگه اطلاعی دارید در اختیارمون قرار بدید!
ممنونم!
mohsen_rkh
14-09-2011, 23:53
من فقط به این نکات اشاره می کنم: الآن اکثر داوطلبانی که به تازگی کنکور دادن و در آستانه ی ورود به دانشگاه هستن، بر این تفکر هستن که "آره! میریم دانشگاه 7 ترمه با معدل بالای 17 تمومش می کنیم" نمیگم این خیال باطله چون نمی خوام نا امیدتون کنم؛ اما باید بهتون بگم که روال نمره دادن و نمره گرفتن تو دانشگاه به کل با مدرسه و دبیرستان فرق می کنه؛ دلیلش هم اینه که تو دانشگاه فقط به معلوماتی که ارائه میدین نمره میدن، مثل دبیرستان اینکه استاد از شما شناخت داشته باشه و به قول خودشون از وجود معلومات در ذهن شما آگاه باشن دلیل بر این نمیشه که بهتون نمره بدن. بنابراین اگر خواهان معدل بالای 17 هستین بدانید و شک نکنید که با سیستم درس خوندن دبیرستانی به به هیچ وجه قادر به دست یافتن به این معدل نخواهید بود. من خودم معدل کل دیپلم ام 18/75 بود؛ معدل تاپی نیست اما در زمره معدل های خوب هست ولی ترم اول دانشگاه با وجود سادگی همه ی دروس معدلم 16/21 شد، ترم دوم هم که 14/73 شدم. در صورتی که اصلاً کم درس نخوندم؛ ولی به شیوه ی دانشگاهی درس نخوندم. در دوران دبیرستان، اگر میشد با تلاش بی وقفه در شب امتحان، کاستی های سال تحصیلی رو یکجا جبران کرد، در دانشگاه این کار به معنای واقعی محاله. اگر نمره بالا و یا حداقل نمره ی قبولی در بعضی از دروس می خواید، از اول ترم پا به پای درس پیش برید؛ از ما گفتن بود.
در ضمن من هم مثل سایر دوستانم بهتون توصیه می کنم که برای نمره دنبال استاد نرید، من خودم در این زمینه تجربه ی شخصی ندارم ولی تا دلتون بخواد از این نوع دیدم. احتمال نتیجه دادنش 1٪ هست ولی شخصیت و شأن تون رو به کل خرد می کنه و از بین می بره. حتی اگر نتیجه هم بگیرید از این کار، به نظر من هیچ ارزشی نداره؛ چون هزینه ی هنگفتی براش پرداخت کردین.
دنبال رفیق بازی و تفریح بیش از حد هم در دانشگاه نباشید؛ بدون شک عاقبت نداره. منظورم اردوهای گاه و بی گاهی هست که توسط خود دانشجوها برگزار میشه و همچنین جلسات پاتوق مانند دانشجوها در گوشه و کنار دانشگاست؛ وقتی در دانشگاه هستید و فعلاً کلاس ندارید سعی کنید اگر حوصله دارید وقتتون رو در کتابخونه بگذرونید، اگر هم حوصله ندارید وقتتون رو در سایت دانشگاه بگذرونید. اینایی که میگم اصلاً به معنی انزوا و گوشه گیری نیست؛ اتفاقاً برعکس از نظر من کسی که میره دانشگاه باید اجتماعی و اهل برخورد باشه اما مطمئن باشید حضور بیش از حد در جمع های پاتوق مانند ضررهایی بهتون میزنه که تا آخر دوران تحصیل و حتی بعد از دوران تحصیل گریبانگیرتون خواهد بود؛ مهم ترین دلیلش هم اعتیاد به حضور در این گونه جمع ها و غافل شدن از درس هست.
در آخر هم برای همه ی شما دوستان عزیز که به زودی به جمعیت دانشجوی کشور می پیوندید آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
کسی توصیه ای تجربه ای در مورد خونه گرفتن و انتخاب هم خونه ای ها نداره؟
سعی کن حداقل 2 ماه بری خوابگاه با بچه ها آشنا شی ببینی که شخصیتش بیشتر باهات میخونه و اونموقع هم خونه انتخاب کنی!چون هیچ بلایی بدتر از این نیس که هم اتاقی یا هم خونت رو مخت باشه!:31:
pooyaabi
15-09-2011, 07:58
در مورد خوابگاه های خودگردان هم ممنون میشیم از دوستان اگه اطلاعی دارید در اختیارمون قرار بدید!
ممنونم!
خود گردان مال خود دانشگاه نیست بلکه میاد از یکی اجاره می کنه که خوب پولی که باید واسه خوابگاه خود گردان تو یه ترم بدید حدود دو یا سه برابر خوابگاه های خود دانشگاست
خود گردان مال خود دانشگاه نیست بلکه میاد از یکی اجاره می کنه که خوب پولی که باید واسه خوابگاه خود گردان تو یه ترم بدید حدود دو یا سه برابر خوابگاه های خود دانشگاست
ممنونم....چه طوریاست؟....خوبه درکل؟
دانشگاه ما فقط برای دخترا خوابگاه داره!(دانشگاه آزاده دیگه!)
M . Sayid
15-09-2011, 11:32
دوستان در مورد خوابگاه نگران نباشن
دانشگاه به اين خاطر ميگه به هيچ وجه خوابگاه نميديم كه بعدا تعهدي نداشته باشه كه حتما خوابگاه بده و گرنه خوابگاه دارن فوقش خودگردان كه تو محل دانشگاه نيست !!
دمتون گرم
از اولش تا حالا رو خوندم
میدونید یه جور باز خونی خاطرات دوران تحصیل بود یادش به خیر
دیگه بر نمیگرده
من دوسال سربازی رفتم بدترین دوران زندگیم نه سیگاری شدم نه ا+و+ن+ی+ اما بد تر شدم تنبل همه زندگیم از دستم رفت چند سال طول کشید تا تونستم دوباره زبرو زرنگیم رو بدست بیارم البته نصفه و نیمه
دوسال فوق دیپلم بودم البته همزمان کارمن یه اداره دولتی هم بودم
دوسال هم کارشناسی ناپیوسته خوندم
کلا چهار سال دانشجویی که همین تابستون تموم شد بهترین دوران بعد از 4 سال دبیرستان بود
و حالا بعد از خوندن دست نوشته هاتون همه اون روزهای قشنگ جلو چشمام اومد
یه نکته که اکثر بچه ها یادشون رفته بگن اینه
سعی کن برای اینکه یه پایگاه اجتماعی مجازی قوی داشته باشی توی بلاگفا و tk یه وبلاگ برای ورودی های امسال و هم رشته ایهات بسازی بعد شروع کن به گذاشتن مطلب و مثلا جواب تمرینات مطالب قشنگ علمی سرگرمی و...
بعد میتونی آدرسش رو بدی به چند تا از رفیق فابریکات
بعد تاو کلاس پخشش کن
چند تا نویسنده هم گیر بیاری بد نیت
کلا ما جچهل نفر بودیم هر کدوم یه آیدی واسه نوشتن داشتیم
این خیلی بهتون کمک میکنه
مواظب باشیدن آدرسش دست حراست نیافته و بین خودتون بمونه هیچ استادی محرم شما نیست
کلا با این تاپیک خیلی حال کردم
دوستان در مورد خوابگاه نگران نباشن
دانشگاه به اين خاطر ميگه به هيچ وجه خوابگاه نميديم كه بعدا تعهدي نداشته باشه كه حتما خوابگاه بده و گرنه خوابگاه دارن فوقش خودگردان كه تو محل دانشگاه نيست !!
نه خوب کلا دانشگاه آزاد اصلا خوابگاه و اینا نمیده....یعنی کم پیش میاد بین واحدها که خوابگاه داشته باشن!
ولی این دانشگاه ما فقط به دخترا خوابگاه میده!
کلا خوش به حال دخترا....!
+
کلا میخواستم ببینم خوابگاه های خودگردان با خوابگاه های دانشگاه چه فرقی داره؟؟غیر از هزینش که دوستان اشاره کردند (خیلی بهتر از خونه گرفتنه از نظر هزینه!)
ممنون!:11:
shabeashegha
15-09-2011, 13:02
نه خوب کلا دانشگاه آزاد اصلا خوابگاه و اینا نمیده....یعنی کم پیش میاد بین واحدها که خوابگاه داشته باشن!
ولی این دانشگاه ما فقط به دخترا خوابگاه میده!
کلا خوش به حال دخترا....!
+
کلا میخواستم ببینم خوابگاه های خودگردان با خوابگاه های دانشگاه چه فرقی داره؟؟غیر از هزینش که دوستان اشاره کردند (خیلی بهتر از خونه گرفتنه از نظر هزینه!)
ممنون!:11:
دکتر خوابگاههای خود گردان معمولا (معمولا) تمیزن و امکانات بیشتری دارن مثلا من توی تهران دیدم بعضی از خوابگاهها سالن ورزشی و میز بلیارد و سالن گیم نت و ... داره که معمولا خوابگاهای دولتی اینارو نداره و اغلب هم قدیمی و زوار دررفته هستن. اما در مورد اینکه اینا به صرفه تره یا خونه گرفتن من یه دوستی داشتم تهران میگفت بعد از یه ترم که توی یکی از این خوابگاهها بوده (توی یه اتاق 6_7 نفره) متوجه شده اگه همین پول رو با هم اتاقیاش بذاره میتونه یه آپارتمان نقلی نزدیک دانشگاه اجاره کنه با همون افراد و این کارو هم کرد(البته این در صورتیه که هم اتاقیات هم رشته یا هم دانشگات باشن ولی بعضی از این خوابگاههای خود گردان مختص دانشجوها نیست و همه جور آدمی توش میاد و میره که اصلا پیشنهاد نمیشه چون از قاتل و دزد بگیر تا فراری و حزبی و ... توشون هست)
البته اینم بگم الان که یارانه ها برداشته شده باید حساب کنی که با گرفتن خونه هزینه آب و گاز و برق هم با شماست (که توی خوابگاه خود گردان با شما نیست) یکی دیگه از مشکلاتی که بلا استثنا بچه هایی که توی خونه باهاش بر میخورن بحث تلفنه که یکی زیاد استفاده میکنه یکی کم و نمیشه عادلانه هزینشو تقسیم کرد که البته به نظر من راهش اینه که از صاحب خونه بخواین تلفن رو کلا کنسل کنه . مشکلات دیگه هم هست که بسته به شعور و فرهنگ طرفتون داره مثل اینکه مهمون دعوت نکن/پارتی یا نگیرن یا میگیرن دیر به دیر باشه/ رعایت بقیه رو بکنن/ تقسیم کار کنن و....
mohsen_rkh
15-09-2011, 19:04
در مورد پاتوق رفتن، منظورم جمع های دوستانه 4-3 نفره نیست؛ منظورم پاتوق های 15-10 نفره هست. چندین دلیل هم داره:
1. در حالت عادی، شما با کسی دوست میشید که از نظر اخلاق و طرز فکر با شما همسو و هماهنگ باشه، اما وقتی وارد همچین جمع هایی میشید، ناخواسته با اشخاصی آشنا و دوست میشید که در مشیت فکری شما نیستن و به علت کثرت افراد و جمع های این چنین، مطمئناً اون ها برای شما تأثیر خواهند گذاشت نه شما بر اون ها.
2. وقتی وارد چنین جمع هایی میشید، برنامه هایی ترتیب داده میشه که گاهی سالم و گاهی ناسالم هستن؛ و شما معمولاً در نتیجه ی تعارفات دوستانه و همچنین برای جلوگیری از سرزنش شدن توسط این افراد در این برنامه ها شرکت می کنید که ساده ترین نتیجه اش غفلت از درس هست، هدفی که برای رسیدن به اون به دانشگاه اومدید.
3. این جور جمع ها معمولاً حالتی رو براتون به وجود میاره که اولاً شدیداً راغب به شرکت کردن در تمامی تجمعات میشید و ثانیاً حتی اگر زمانی هم دیگر مایل به این کار نباشید، بالأخره کسی از این جمع پیدا میشه که از عدم حضور شما در جمع گله کنه و دوباره شما رو به جمع فرا بخونه.
مطمئن باشید اون هایی که طرز فکرشون در مورد شما، باید برای شما مهم باشه، این اشخاص نیستن.
ضمن اینکه من توصیه نمی کنم که به کل از این گونه جمع ها دوری کنید. فقط توصیه کردم که طبق اخلاق و طرز فکر خودتون با کسی دوست بشید نه به صرف این که حضورتون در یک جمع مشترک هست.
اردوهایی هم که خود دانشجو ها ترتیب میدن، تا زمانی که با نوع اردو و برنامه هاش همسو نیستید شرکت نکنید.
به طور کلی شاید از طرز فکر من و اینکه در این موارد خیلی حساسیت به خرج میدم تعجب کنید ولی به هر حال این تفکر حاصل تجربه ی هر چند کوتاه من هست و مطمئناً به طرز فکری که بدون تجربه هست، ارجحیت داره. من خودم 2 ترم گذشته، این مطالبی که خدمت شما عرض می کنم رو رعایت نمیکردم و پیامد هاشم دیدم. بنابراین وقتی به شما این توصیه ها رو می کنم مطمئن باشید از روی دلسوزی هست و همچنین اطمینان داشته باشید که اگر از ابتدای کار این قضیه ها رو جدی نگیرید بعد از 2-1 ترم یکی از این دو حالت براتون پیش میاد: 1. یا به کل از درس و تحصیل دور میشید و بیشتر به فکر سرگرمی در دانشگاه خواهید بود که حالت بد هست. 2. یا اینکه به خودتون میاید و می بینید که در این مدت همه اش در حال ضرر کردن بودید. (حالت بهتر) پس چه بهتر که از تکرار تجربیات دیگران خودداری کنید و قبل از اینکه نتیجه ی سوئی ببینید راه درست رو در پیش بگیرید.
به طور کلی اگر نظر من براتون مهمه هر 2-1.5 ماه در یک اردو شرکت کنید؛ مطمئن باشید اگر تعداد اردوهای بیشتری در این مدت برگزار میشه دلیلی بر مفید بودن اون ها نیست.
داشتن علاقه به رشته مهم هست ولی مهم تر از اون پایدار موندن این علاقه هست؛ راه پایداری این علاقه هم این هست که درس های ترم های اول رو با علاقه و پشتکار دنبال کنید، نمرات خوب حاصل از این کار، به خودی خود شما رو برای ادامه ی این راه منتهی به موفقیت ترغیب و علاقه ی شما رو نه تنها تثبیت، بلکه تشدید می کنه.
به طور کلی افت معدل دانشگاه نسبت به دوران دبیرستان کاملاً طبیعی هست؛ چرا که شیوه ی مطالعه ی دروس در دوران متوسطه و دانشگاه کاملاً متفاوت هست. اما مهم نتیجه ای ست که از این افت معدل می گیرید. 1. عده ای با دیدن افت معدل، علاقه و انگیزه به رشته ی خودشون رو از دست میدن که به متأسفانه به دلیل ضعف های سیستم مشاوره آموزشی کشور و همچنین بهره نگرفتن خود دانشجوها از مشاوره ی آموزشی هست که متأسفانه این دسته اکثریت رو تشکیل میدن. 2. عده ای که با مشاهده ی این افت معدل، روال مطالعه ی دانشگاهی دستشون میاد و علاقه و انگیزه به رشته شون دو چندان میشه.
اگر می خواید جزء گروه 2 باشید، تنها راه، مطالعه ی پر کمیت هر چند بی کیفیت هست؛ چرا که این بی کیفیتی مقطعی هست و بعد از اینکه در زمره ی گروه 2 قرار گرفتید، کیفیت مطالعه ی شما به شدت تقویت میشه و در نتیجه علاقه و انگیزه به رشته تون دوچندان میشه.
بنابراین مطمئن باشید با اندکی تلاش و همت در رشته ی خودتون موفق میشید.
در ضمن دانشگاه رفتن رو انقدر برای خودتون بزرگ و عظیم جلوه ندید، عادت کردن به محیط دانشگاه خیلی خیلی ساده ست و از نظر من نیاز به توصیه ی آنچنانی نداره.
شک نکنید که 2-1 هفته بعد از ورود به دانشگاه خودتون رو در حال گفتن این جمله به خودتون یا به آشنایانتون می بینید:
"دانشگاه که می گفتن همین بود؟! ما فکر کردیم چه خبره."
ضمن اینکه اگر دیگران تونستن عادت کنن پس شما هم میتونید.
سلام....!
یادتون باشه محیط خوابگاه با همه ی اقشار طرفین پس به قول خارجیا اونجا دیگه Watch your mouth! من خودم به شخصه هم با کرد هم با لر و هم با ترک هم اتاق بودم و همچنین با عزیزان سنی و واقعا هم آدمای گلی بودن.پس شما خوب باشین تا بقیه هم با شما خوب باشن.
این حرف یعنی چی؟ کرد ها و ترک ها،اگه نصف بیشتر جمعیت این مملکت رو تشکیل ندن،کمتر هم نیستن از بقیه ی مناطق!! اونوقت اونها هم بچه های خوبی هستن؟ این یعنی چی؟
در مورد اینکه مواظب دهنتون باشین،موافقم!! بله خیلی از ماها عادت کردیم که تو جوک هامون یه روز ترکه و یه روز کرده رو بگیم،و بله! من کرد اگه یه همچین جوکی رو بشنوم،احتمالا لبخند بزنم،ولی هر چیزی یه حدی داره....
من فکر میکنم ادم ها بیشتر از اینکه مواظب دهنشون باشن،باید مواظب فکرشون باشن!!! چون اینکه ما بخوایم بگیم که وای!!این کرد ها ببین چه لباسایی میپوشن بهش بگم بالای چشت ابروه،الان میزنه لهم میکنه یا راه رفتن یا الکی هیکل گرفتن که دیگه جزوی از زندگی ماهاست!!
در حقیقت،بر خلاف ظاهر،کرد های خیلی گرم تر و با مرام تر هستن تو دوستی و خوابگاه!!
تازه،به دو تا بچه ی کردستان یا ایلام(خودم ایلامم) بخورین تو خوابگاه،بساط خاطره ی های اون دو سه سالتون تامینه!!
اونوقت بچه های کرد هم بچه های خوبی هستن؟
راستی،دوستان خیلی در مورد درس خوندن بچه ها رو می ترسونن!! بابا این خبرا نیست!! من با معدل 14 از دیپلم اومدم،اینجا رشته ی مورد علاقه ی خودم کامپیوتر، نمره هام همه 18-19-20 هستش(میدونم که 20 یه خورده خجالت داره،چیکا کنم استادا میدن گاهی اینجور نمره ها رو!!)
هرچند،مشکل اصلی همه ی ماها،با درس هایی مثل تنظیم،وصایا و عربی و ایناست که من تو هر ترم،کنار 4-5 تا 20-19 یه دونه 12 هم از اینا دارم!!
Miss Artemis
15-09-2011, 22:13
یک توصیه !
با استادهاتون بحث نکنید !
تو دانشگاه هم مثل همه جاهای دیگه با آدم هایی رو به رو میشین که از خیلی جهات ممکنه نظری مخالف با نظر شما داشته باشن .
موضوع هم میتونه خیلی چیزها باشه ... فیلم سینمایی شب قبل ، فلان ادعای دولت ، لایق بودن یا نبودن برنده ی جایزه ی اسکار :دی ...
(اینا بحث های بیخودی هست که من واقعا هر روز دارم میشنوم :دی )
استادهای شما ممکنه نظری مخالف شما داشته باشن ولی موضوع اون قدر مهم نیست که شما بخواین یک ساعت و نیم باهاشون بحث کنید برای اینکه نشون بدین واقعا استقلال فکری دارین :دی
یه نمونه که تو ذهن من مونده اینه که مثلا سر یه کلاس حدود نیم ساعت وقت کلاس به بحث و دعوای چند تا دانشجو با استاد گذشت.موضوع حرفشون هم این بود که چرا شما کلاس رو سر وقت تعطیل نمی کنید تا ما به کلاس بعدی مون برسیم :دی
خب حق با دانشجوها بود ولی نه با این روش :دی
اینجور چیزها فقط باعث میشه استاد با آدم لج کنه ... موقع حرف زدن با استاد همیشه یادتون باشه که نمره تون دست ایشونه :دی
babak_gww
16-09-2011, 12:01
سلام... برید کنار بابک برگشت باز دوباره :دی
یه سری مطالب به ذهنم میرسه که صرفا مختص به روابط و ارتباطات هست خدمتتون عرض میکنم ، باشد که پند گیرید و رستگار شوید :دی
این مطالب صرفا تجربه شخصی نیست ...
مختص آقا پسرا:
1- تو برخورد اول با محیط یونی سعی کنید زیاد ذوق زده نشید ، چون بعدا کلا تو ذوقتون میخوره ( یسری از دوستان بودن فکر میکردن دارن میرن ، مثلا دیسکو!!! یا چه میدونم شهربازی ، اینقدر ذوق و هیجان داشتن که دانشگاه اینه و اونه و تو دانشگاه این کارو میکنم و اون کارو میکنم و وااای مامانم اینااا چقد کیف میده و .... ) نه این خبرا نیست ، تو دانشگاه فقط شاهد یه چیزی خواهید بود اونم گسترده شدن دامنه دوستان هستش که ممکنه هم جنس و یا جنس مخالف باشن ( دقت کنید گفتم دوست ... نه دوست دختر )
سعی کنید فرق این دو رو بفهمید ، چون 99 درصد امل بازیهای پسرا تو دانشگاه مربوط به نفهمیدن این تفاوته فاحشـِ
2- سعی کنید سنگین و رنگین و در عین حال خوش برخورد باشین ، مخصوصا در ارتباط با دخترها... کلا خر پسر سنگین و اصطلاحا مغرور هم بیشتر برو داره :دی ( تجربه شخصی:دی ) اینطوری همه دائما در حال سعی و تلاش برای جلب توجه شما هستن ، اما توصیه اکید میکنم که تو همون مرحله بمونید ، تا زمانی که که مورد مورد نظر رو پیدا کردین ، به نظر من این که بگیم تو دانشگاه کلا دور رابطه 2 طرفه با جنس مخالف رو خط بکشید، اشتباهه
بلکه سعی کنید مورد خودتون رو پیدا کنید و بعد رابطه ایجاد کنین ؛ نه دائما به این و اون علاقمند بشین و یروز به دنبال این و یه روز به دنبال دیگری باشین، ... کلا این کارای سبک بازی، بی شخصیتی و با اکثریت معمولی شدن میاره ، بله درست شنیدید ، سعی کنید تو دانشگاه ادم خاصی باشین ، نه مثل بقیه! البته نه اینکه فکر کنید از دماغ فیل افتادینااااا ... نه ، ولی سعی کنید خاص باشین ،
3-با دوستان همجنستون گرم و صمیمی باشید و شوخ ، سعی کنید با همه سلام علیک داشته باشین و (عذر میخوام) مثل بز سرتون رو نندازین پایین از جلو هم کلاسیاتون رد بشین ...
اما به هیچکسی اجازه ندین زیاد از حد پسر خاله بشه ،
بعضیارو میبینم تو دانشگاه دنبال هم میوفتن و فحش و فحش کنی همدیگرو صدا میکنن ... هوی کره خر بیا بریم کلاس شروع شد !!!!!!! از این ادما دوری کنید و به کسی اجازه ندین اینقدر باهاتون احساس صمیمت الکی و بیخود کنه!
4- جان مادرتون کل کتاباتون رو نریزین تو یه کیف بیارین، ای باباااااا
5- لزومی نداره تو هر بحثی شرکت کنید و به قول معروف دائما در حال اظهار نظر باشین!
هیچکس یه ادم پر حرف که داما در حال تیکه پروندن سر کلاس باشه رو دوست نداره ، من خودم هم به شخصه با مزه پروندن سر کلاس حال میکنم ، اما ...... اما به اندازه و در حد معقول ؛ طوری که لوس بازی نشه ،
6- سعی کنید دوستانی انتخاب کنید که هم شان و شخصیت شما باشن (چه پسر چه دختر) ، نگید یه دوست سادست بیخیال!!! ... نه ، بعدا مشکلات شروع میشه!
7- اگه بابائی یه ماشین با کلاس براتون گرفته ، لزومی نداره که تا دم در کلاس با ماشین برین :31: میتونید تو یه فرصت مناسبتر ماشین رو به رخ بقیه بکشین ، :31:
8- سعی کنید راننده شخصی بقیه نشید ، معمولا ادمهای سوء استفاده گر خیلی زیاده اونم تو دانشگاه!
اگه مطالب خوشتون اومد ، بقیه مطالب رو که مختص دختر خانومهاست تو پست بعدی عرض خواهم کرد
pooyaabi
16-09-2011, 12:20
ممنونم....چه طوریاست؟....خوبه درکل؟
دانشگاه ما فقط برای دخترا خوابگاه داره!(دانشگاه آزاده دیگه!)
کلا که خوبه
چون خوابگاه خصوصی هست و پول بیشتری میدید طبیعتا امکانات بیشتری نسبت به خوابگاه دولتی داره
ولی خوب اون دوستمون گفت چون خودگردانه غیر دانشجو هم توش میاد و اینا این طور نیست اصلا
دانشگاه خودش یه نظارتی داره رو این خوابگاه ها دیگه این قدر هم بی در و پیکر نیست
shabeashegha
16-09-2011, 16:30
کلا که خوبه
چون خوابگاه خصوصی هست و پول بیشتری میدید طبیعتا امکانات بیشتری نسبت به خوابگاه دولتی داره
ولی خوب اون دوستمون گفت چون خودگردانه غیر دانشجو هم توش میاد و اینا این طور نیست اصلا
دانشگاه خودش یه نظارتی داره رو این خوابگاه ها دیگه این قدر هم بی در و پیکر نیست
نه من نگفتم توی همه خوابگاههای خود گردان غیر دانشجو هم میاد. یه سری از خوابگاههای خود گردان مختص دانشجویی نیست و توی این جور خوابگاهها همه جور آدم توش هست. برای نمونه عرض میکنم . تشریف ببرین انقلاب پر از اینجور خوابگاههای خود گردانه که علاوه بر دانشجو توش کارگر و .... هم هست. ولی اونایی که زیر نظر دانشگاه هستن فقط دانشجو توشون هست
این حرف یعنی چی؟ کرد ها و ترک ها،اگه نصف بیشتر جمعیت این مملکت رو تشکیل ندن،کمتر هم نیستن از بقیه ی مناطق!! اونوقت اونها هم بچه های خوبی هستن؟ این یعنی چی؟
سلام دوست عزیز. ببخشید من کی گفتم *اونها* هم ...؟!
باید بگم اگه تلویزیون ایران رو دیده باشین دم به دقیقه عملیات تروریستی تو مناطق کرد نشین رو نشون میدن یا تبلیغات زد ترک ها و لرها بالاخص تو جک ها خیلی بالاست و باید انتظار داشت افرادی که تموم عمرشون تنها با پنجره ی تلویزیون و موبایل و اینترنت به اطراف نگاه کردن از قبل یه تفکر منفی نسبت به این عزیزان پیدا کنن. فقط خواستم کمی ذهن این افراد رو که ممکنه واسه اولین بار با قومیت های مختلف روبرو بشن پاک کنم تا بدون هیچ پیش زمینه ی فکری ای برن دانشگاه.وگرنه یکی از نزدیکترین دوستای خوابگاهی خودم کرد کردستان هستش و خیلی خیلی هم آروم و گله.
اگر لفظی به کار بردم که باعث توهین شده من عذر میخوام.:11:
minizoro
17-09-2011, 11:38
یه توصیه اساسی: تو رو جون هرکی دوس دارین، از همون اول درست حسابی درست بخونید :دی تا بعدا دچار مشکلات زیاد نشین! والا!
کوتاه مختصر و مفید :دی
ehsan_j70
17-09-2011, 21:16
كسي هست دانشجوي پيام نور شيراز باشه؟
ميخوام بدونم چه جور دانشگاهي هست و براي كارهاي عملي كارگاه درست درموني داره يه نه.
hermione
17-09-2011, 22:37
در مورد استاد و اینچیزا یادم رفت بگم :
همونطور که خیلی از بچه ها می گفتن چند تا نکته در مورد برخورد با استاد رعایت کنید اولاَ اینکه در نظر داشته باشید نمره شما دستشه سر کلاسشون لازم نیست خیلی خودتونو نشون بدید
به هیچ عنوان شوخی نکنید و پسر خاله نشید که فاتحتون در 99% موارد خوندست .
برای نمره هم اگه دیدید پایین شدید حتماَ اعتراض و تجدید نظر بزنید ولی اینکه به خواهش و ... بیوفتید در 90% مواقع سرانجامی نداره شخصیت خودتونو حفظ کنید .
از همین اول ترم شروع کنید آروم آروم درس خوندن تا نتیجتون به خودتون وابسته باشه و به استاد نیاز نداشته باشید آخر ترم .
سوالات امتحانی دانشگاه اصلا قابل قیاس با دبیرستان نیست و قاعده مشخصی نداره که با خوندن مرجع بتونید نمره کامل بگیرید حتما نمونه سوال سال های پیشو تهیه کنید + جزوه از خود استاد ( مخصوصا دروس عمومی) + در تمام جلسات حضور داشته باشید ( به خاطر اینکه اعتماد به نفستون بالا میره و مسلماَ نمره بهتری میگیرید)
همین سال اول پایه درسیتونو تا اونجاکه ممکنه قوی کنید ( برای بچه های مهندسی منظورم از پایه دروس ریاضی و اون درسایی که میدونید سرکارتون تا آخر سال 4 باهاشون هست)
hesedahomm
17-09-2011, 22:51
سلام
امسال مثل اینکه ثبت نام دانشگاها غیرحضوریه
توی سیستم گلستان یه شناسه کاربری میخواد
این شناسه کاربری چیه؟؟؟؟؟
سلام
اگه منظورت د زنجان هسش ،U901+ش داوطلبی و ش شناسنامه
zahedy2006
19-09-2011, 14:11
سلام
یه مورد برای تغییر رشته
بچه هایی که علوم پایه می خونند یا می خواهند تغییر رشته بدهند ترم 1 را قوی پاس کنند و ترم دو فقط سبک بگیرند تا معدلشون بیاد بالا
M e i s a m
19-09-2011, 16:44
انتخاب رشته ما حضوری هست و خودشون انتخاب نمی کنن :41:
چی کنم؟ همین فردا رو هم فقط وقت دارم
Aryana_b
19-09-2011, 18:48
خب روز اول ما گذشت الان من با تجربه برگشتم :31: فعلا که همه چی خوبه :46:تا بعدن از دماغمون دربیارن هیچ کسی هم بهمون تیکه ننداخت:31:
یه نکته بگم که به نظر من خیلی تابلو بود خیلی از ترم اولیا رو دیدم وقتی تو حیاط میدیدن یه دختر و پسر دارن باهم صحبت میکنند حداقل 1دقیقه زل میزدن بهشون :18:خواهشن ازاین کارا نکنید
انتخاب رشته ما حضوری هست و خودشون انتخاب نمی کنن :41:
چی کنم؟ همین فردا رو هم فقط وقت دارم
انتخب واحد دیگه؟؟
شما هم برو انتخاب کن
حدود 17 تا بگیری کافیه.ترم اول رو زیاد فشار نیار الکی
EngineeR EhsaN
19-09-2011, 18:57
برا ما که خودشون 17 تا دادن ، خوبه؟ زیاد فشار نیاد؟ :31:( مهندسی معماری)
M e i s a m
19-09-2011, 19:40
لا اله الا الله :31:
17 تا میشه چند تا درس؟ کمتر هم اگه بشه کمتر میگیرم وقت که هست لاقل به بقیه کارام هم میرسم...
Переклад не
19-09-2011, 20:06
سلام
یادت نره ابتدای شناسه ی کاربر که همون شماره ی داوطلبی هستش باید pnu تایپ کنی
گذرواژه هم همون شماره کد ملیته
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
یادمه برا ما 20 واحد دادن همون ترم اول
لا اله الا الله :31:
17 تا میشه چند تا درس؟ کمتر هم اگه بشه کمتر میگیرم وقت که هست لاقل به بقیه کارام هم میرسم...
دیگه کمتر از 16 تا نشه.16 تا 17 خوبه کمتر بشه برا ترمهای دیگه ای که داری روت فشار میاد
حدود 6 تا درس می شن (اگه 5 تا 3 واحدی 1 دونه هم 2 واحدی) یا 7 تا درس (4 تا 3 واحدی 2 تا هم 2 واحدی)
بستگی به درسا داره که چندتاش با هم بشه 17 تا
---------- Post added at 10:25 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------
نه بسه خوبه :31:
hermione
19-09-2011, 21:53
خب روز اول ما گذشت الان من با تجربه برگشتم :31: فعلا که همه چی خوبه :46:تا بعدن از دماغمون دربیارن هیچ کسی هم بهمون تیکه ننداخت:31:
یه نکته بگم که به نظر من خیلی تابلو بود خیلی از ترم اولیا رو دیدم وقتی تو حیاط میدیدن یه دختر و پسر دارن باهم صحبت میکنند حداقل 1دقیقه زل میزدن بهشون :18:خواهشن ازاین کارا نکنید
اینجوریا که فکر می کنید اصلا نیست والا ما یکسال گذشت کلی سوالای خنده دار از همه کردیم و سوتی دادیم ولی کسی تیکه ننداخت و جواب درست دادن .
در مورد دومی فقط اولش نیست شما تا سال 4ام همین آدمارو میبینی که این چیزا واسشون غیر عادیه .
17 تا اگه کم نباشه زیاد هم نیست به بچه های مکانیک ورودی ما 20 واحد میدادن
میگم اگه 16 واحد وردارم خیلی کم نیست؟
آخه بخوام میتونم 19 واحد هم بردارم ولی امتحاناتش تداخل دارند:
الان بخوام 19 واحد بردارم این طوریه تاریخ امتحاناتش:
-------
18 دی: تفسیر قرآن - تنظیم خانواده
19 دی: ژنتیک - بیوشیمی
.
.
25 دی: جانور شناسی
26 دی: فارسی - انقلاب اسلمی
27دی: آمار حیاتی
.
.
3 بهمن: زبان خارجه
---------
به نظرتون همین 19 واحد رو بردارم و سختیش رو به جون بخرم یا تنظیم و انقلاب رو حذف کنم 16 واحد بردارم!
19 واحد بردارم شانس عمومی ها رو برای بالا بردن معدل(هم توی این ترم هم توی ترم های آینده) از دست دادم!
16 واحد هم به نظرم کمه....نیست؟
ما انتخاب واحد رو دست خودمون دادند (از همین ترم یک)
به نظرتون چی کار کنم؟
ممنونم!
Amir_oscar
20-09-2011, 15:37
-------
.
.
.
.
---------
به نظرتون همین 19 واحد رو بردارم و سختیش رو به جون بخرم یا تنظیم و انقلاب رو حذف کنم 16 واحد بردارم!
19 واحد بردارم شانس عمومی ها رو برای بالا بردن معدل(هم توی این ترم هم توی ترم های آینده) از دست دادم!
به نظرتون چی کار کنم؟
ممنونم!
بابا تنظیم و انقلاب رو حذف کن! هم عمومی ها رو انقدر زود تموم نکن، هم این که ترم اولی بره سر کلاس تنظیم خیلی ضایع ست! :دی
mohsen_rkh
20-09-2011, 15:56
والله ما که این دوران رو گذروندیم 1 نفر هم به ما تیکه ننداخت. دوستان ورودی جدید خیلی جدی گرفتید این قضیه رو!
شما 17 واحد ترم اول رو با ترم های دیگه مقایسه نکن! درس های ترم اول خیلی سطحشون پایین تر از درس های ترم های آینده تون هست. بنابراین 17 تا اگر کم نباشه، زیاد نیست.
-------
.
.
26 دی: فارسی - انقلاب اسلامی
.
.
---------
به نظرتون چی کار کنم؟
ممنونم!
این انتخاب واحدی که نوشتی به شدت افتضاح هست! 5 تا عمومی توی یه ترم؟! :18: اونم ترم اول؟! ترم های بعد میخواید چیکار کنید پس؟! حتماً تغییر بدید برنامه رو! حداکثر 2 تا عمومی بردارید! تعداد واحد هاتون کمتر بشه از این بهتر هست که الان همه ی عمومی هاتونو پاس کنید و ترم های بعد فقط دروس اختصاصی! حتماً تغییر بدید برنامه تون رو.
skhammari
20-09-2011, 16:47
سلام دوستان دانشجو
من تازه دانشگاه آزاد مشهد قبول شدم و
یه سوال داشتم که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده و اینه :
آیا توی دانشگاه درس هم میپرسن اساتید ؟
چون من آدم کمرویی هستم و مخصوصا تا حالا با جنس مخالف رابطه ای نداشتم ، کلاسا هم که مختلطه .
کنفرانس و اینا رو از ترم چندم میدن به دانشجو ؟ و این که اختیای هست یا اجباری ؟
مرسی
hesedahomm
20-09-2011, 16:55
سلام
یه سوال
قضیه ی این کارنامه نهایی که میاد چیه ؟!
شنیدم توی اون همه ی رشته هایی که قبول میشدم ولی نزدمو میزنن درسته؟!
من پیام نور حقوق قبول شدم شنیدم میتونم دو ترم اول رو بخونم اگه معدل و نمراتم بالا باشه میتونم به دانشگاه دیگه ای که توی کارنامه نهاییه گفته قبول میشدم برم و تغییر رشته و تغییر دانشگاه بدم!
میشه ؟
اگه میشه معدل و نمره هام باید چند باشه؟
mohsen_rkh
20-09-2011, 17:22
سلام دوستان دانشجو
من تازه دانشگاه آزاد مشهد قبول شدم و
یه سوال داشتم که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده و اینه :
آیا توی دانشگاه درس هم میپرسن اساتید ؟
چون من آدم کمرویی هستم و مخصوصا تا حالا با جنس مخالف رابطه ای نداشتم ، کلاسا هم که مختلطه .
کنفرانس و اینا رو از ترم چندم میدن به دانشجو ؟ و این که اختیای هست یا اجباری ؟
مرسی
سلام دوست گرامی.
پرسش و پاسخ در دانشگاه کاملاً مربوط به استاد هست و تصمیم با ایشون هست ولی روال کلی دانشگاه (دقت کنید روال، نه قانون) این هست که پرسش به اون صورت نداره.
کنفرانس هم که کاملاً مربوط به استاد هست و اصلاً بستگی به این که ترم چند هستید نداره؛ همه ی درس ها اگر استاد بخواد می تونه براش کنفرانس برگزار کنه. اجباری و اختیاری بودنش هم بنا بر تصمیم استاد هست. ضمن اینکه شما باید دانشگاه رو فرصتی برای بهبود روابط اجتماعی تون بدونید نه اینکه این فرصت رو به بهانه رابطه نداشتن با جنس مخالف تاکنون، پس بزنید؛ اگر آدم کم رویی هستید مطمئن باشید خیلی زود بعد از ورود به دانشگاه این مشکلتون خود به خود برطرف میشه، شک نکنید.
سلام
یه سوال
قضیه ی این کارنامه نهایی که میاد چیه ؟!
شنیدم توی اون همه ی رشته هایی که قبول میشدم ولی نزدمو میزنن درسته؟!
من پیام نور حقوق قبول شدم شنیدم میتونم دو ترم اول رو بخونم اگه معدل و نمراتم بالا باشه میتونم به دانشگاه دیگه ای که توی کارنامه نهاییه گفته قبول میشدم برم و تغییر رشته و تغییر دانشگاه بدم!
میشه ؟
اگه میشه معدل و نمره هام باید چند باشه؟
چند هفته بعد از شروع دانشگاه، تو سایت سنجش کارنامهی نهایی رو میزنن تا ببینید بعد از اولویتی که درش قبول شدید، دیگه چه رشتههایی رو قبول میشدید ...
یعنی مثلاً شما پیام نور حقوق انتخاب 20 تون بوده، کارنامهی نهایی نشون میده بهتون که تو 80 انتخاب بعدی چه دانشگاهایی شما رو قبول کردن ... (انتخابهای قبلی 1 تا 20 که به هیچ وجه امکان قبولی نداشتید، که اگه داشتید اینجا قبول نمیشدید)
این چه مزیتی داره ؟! شما بخوای انتقالی بگیری، فقط واسه اونایی میتونی اقدام کنی که توش قبول شدی ! بهش میگن تکمیل ظرفیت ! مثلاً انتخاب 36 شما حقوق دانشگاه بندر عباس بوده و شما اونو قبول شدی ... در واقع دانشگاه بندرعباس میگه که من حقوق ظرفیت دارم، اگه میخوای میتونی انتقالی بگیری بیای اینجا !
برای انتقالی هم همون طوری که گفتید، باید معدلتون بالا باشه (بالای 17 فکر میکنم)
Aryana_b
20-09-2011, 22:13
اینجوریا که فکر می کنید اصلا نیست والا ما یکسال گذشت کلی سوالای خنده دار از همه کردیم و سوتی دادیم ولی کسی تیکه ننداخت و جواب درست دادن .
ماروز اول که رفتیم خیلی خلوت بود فقط ارشدها و خودمون بودیم کلاسم نداشتیم رفتیم کل دانشگاه رو گشتیم 5 نفر بودیم بعد رفتیم بوفه رو پیدا کردیم دم درش و توش فقط پسرا بودن ما هم با اعتماد به نفس رفتیم تو کلی حرف زدیم و با یه دختره دیگه اشنا شدیم بعد 10 دقیقه یه خانم مسول اومد گفت اینجا بوفه مردونست:31::31: باید بریم اونور...
اینو گفتم هم بخندین:31: هم بدونید (اگه مث ما نمیدونستید )که بوفه ها نیز جداست:18:
شرمنده این سوال رو می پرسم.
سیگار کشیدن تو دانشگاه ایرادی داره ؟یعنی حراست ببینه اذیت می کنه ؟
شرمنده ترم اولیم گفتم یه ومقع سوتی ندم.:دی
اگه رشته پزشکی باشین بله به شدت برخورد می شه
ولی برای دانشگاههای فنی مهندسی هنوز دستوری ابلاغ نشده که بگن سیگار کشیدن ممنوع
B L A S T E R
21-09-2011, 13:23
واسه گرفتن اشتغال به تحصیل باید چی کار کنم ؟
کدوم قسمت دانشگاه باید برم ؟
MASTERSELITE
21-09-2011, 13:35
من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
ولی وقتی میری تو مشاهده کلاس ها نشون میده همش هم پره!!!
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منم همینطور. IT تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX
دوستان اینا رو اگه جواب بدین ممنون میشم و اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم . از اونایی که تهران جنوب بودن به شدت تقاضای همکاری میشه :D
باید به بخش آموزش دانشکدهی خودتون مراجعه کنید، یه فرمی رو بگیرید، پر کنید، بعد بهتون میگه چی کار کنید ... (بعد فرم رو میبرید رییس امور اداری یا شاید هم رییس دانشکده براتون امضا کنه)
فقط بذارید پس فردا برید، چون بعضی وقتا راهنمایی و رانندگی و سازمانهای دیگه گیر میدن به تاریخ ثبت گواهی ... اگه نیمهی اول سال باشه، با وجود اینکه توش نوشته مشغول به تحصیل در نیمسال اول 90-91 ولی بازم اذیت میکنن ... بذارین اول مهر بگیرید گواهی رو ...
mohsen_rkh
21-09-2011, 13:52
دانشگاه ما، جلوی در ورودی دانشکده ها گیر میدن، ولی بقیه جاها کاری ندارن.
آموزش دانشکده تون.
ضمناً اگر برای راهنمایی و رانندگی می خواید، راهنمایی و رانندگی عکس پرینت شده روی گواهی رو قبول نمی کنه. باید یک قطعه عکس چسبونده بشه و مهر دانشکده روش بخوره.
mohsen_rkh
21-09-2011, 14:03
منم همینطور. IT تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
و اینکه انتخاب واحد به چه صورت هست ؟ اگه یکی از دوستان لطف کنه و بگه تا ابد ممنونش میشم ( البته کامل و دقیق بگه ) TNX
دوستان اینا رو اگه جواب بدین ممنون میشم و اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم . از اونایی که تهران جنوب بودن به شدت تقاضای همکاری میشه :D
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من انتخاب واحد کردم تهران جنوب 18 واحد برداشتم. یه برگه دوشنبه بهم دادنزده جلسه معارفه 12 مهر یعنی قبل از اون کلاسای ورودی های 90 برگذار نمیشه؟
اون برگه انتخاب واحدی که دادن به جز اون ها که پیش نیار هستند میتونیم به جاش درسای دیگه ورداریم (من که این کارو کردم)
2 تا از کلاسای 1 واحدی که تو اون برگه خودش زده واسه ترم اول هنوز وقتی میری تو انتخاب واحد میگه کلاسی یافت نشد!
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم همینطور. IT تهران جنوب هستم ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟ من هنوز انتخاب واحد نکردم و پیشنیاز هم ندارم ولی دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
جلسهی معارفه ربطی به شروع کلاسا نداره ... سال قبل کلاسای ما از 27 شهریور شروع شد !!
حالا امسال ثبت نام ها ظاهراً کمی عقبتر افتاد (حداقل دانشگاه ما که تا 29 شهریور داشت ثبت نام میکرد) کلاسا هم دیرتر تشکیل میشه ...
اگه شنبه تعطیل رسمی باشه، یکشنبه سوم مهر شروع رسمی دانشگاه و کلاساشه ...
کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمالاً تنظیم خانواده و تربیت بدنی نبوده ؟!
اینا درسای عمومیان عزیز، اصلاً اهمیتی نداره کی برشون میدارین! ترمای اول هم چون انتخاب واحدتون دیر انجام میشه، تا وقتی به شما برسه ظرفیت کلاساش پر شده (چون عمومیها بین تمام رشتهها مشترکه)
هر ترم بیش از دو یا سه درس عمومی برندارین ! بعداً کم میارین و معدلتون میکشه پایین ...
عمومیهاتون هم فارسی، زبان خارجه، تربیت بدنی، تنظیم و یه درس معارف در هر ترم هست (تاریخ تحلیلی اسلام، اندیشهی اسلامی، انسان در اسلام، اخلاق اسلامی {مبانی و مفاهیم}، اخلاق کاربردی، ....)
بیش از یه درس معارف نمیتونید بردارید ...
در مورد واژهی پیشنیاز هم فکر میکنم سوبرداشت کردید ! اینکه پیشنیاز ندارید معنا نداره، شما ترم اول یا یه سری واحد بهتون میدن، یا بهتون اجازه میدن که خودتون انتخاب واحد کنید. حالا بر اساس فهرستی که معمولاً به دانشجوها میدن و توش چارت اون رشته (دروس تخصصیای که هر ترم باید پاس شه) میتونید اختصاصیهاتون رو انتخاب کنید و در کنارش دو سه تا عمومی هم بردارید. یه سری اختصاصیها و عمومیها پیشنیاز یه سری دیگه هستن! مثلاً شما ترم اول نمیتونید اندیشهی اسلامی 2 رو بردارید! چرا؟ چون قبلش باید اندیشهی اسلامی 1 رو پاس کرده باشید ! به اندیشه 1 میگن پیشنیاز !
ولی از کی دانشگاه باز میشه ؟ از کی باید بریم ؟
همون طوری که گفتم قطعاً از سوم مهر کلاسا شروع میشه، حالا بستگی داره چقدر پر بشه و تشکیل بشه یا نه !
ولی ترم یکیها معمولاً بهتره از دوم سوم سر کلاس باشن ...
دانشگاه خودش یه برگه داد مثل دوستمون در بالا و گفت باید از اینا انتخاب کنی. اول مهلتش تا کی هست و ثانیه میشه از بین همونا همه رو بر نداشت؟ مثلا تنظیم خانواده و ... رو بر نداشت ؟
بالاتر توضیح دادم، شما اختصاصیهایی که تو اون برگه بهتون میگن رو بردارید همه رو، چون بعداً با مشکل روبهرو میشید ... اما عمومیها رو (اگه چیزی تو برگه نوشته بود) هر جور خواستید بردارید! اصلاً تنظیم تو ترمای اول برندارید! همه خرس گندهان تو کلاسا :دی زشته ترم یکی پاشه بره بینشون : دی
بین عمومیهایی که بالاتر گفتم، هر چی ظرفیت داشت، تا دو یا نهایتاً سه درس، بردارید ...
مهلتش هم تو سامانهی آموزشی سایت دانشگاهتون هست ... وارد انتخاب واحد که بشید میگه تا کی زمان دارید و سایت تا چه ساعتی براتون بازه ...
اینکه چه درسی رو با کدوم استاد برداریم
اختصاصیها که دست شما نیست، معمولاً یه کلاس ارائه میشه و اونم استادش یه نفره ... (حالا بستگی به دانشگاه هم داره، گاهی چند کلاس هم برگزار میشه واسه یه درس اختصاصی)
ولی در مورد عمومی، خیلی به استاد فکر نکن از همین اوایل ... برید تجربه کنید استادا رو، کمکم با همه آشنا میشید ...
حالا در این مورد کسایی که تو دانشگاهتون درس میخونن بهتر میتونن کمک کنن ..
MASTERSELITE
21-09-2011, 16:42
متشکر . این جدولی هست که به ما دادن ( روند نما ) با توجه به این ها بهترین انتخاب واحد از نظر شما چیه ؟ ترم اولیم مونده تا راه بیفتیم :D
ممنون میشم راهنمایی کنید. انتخاب واحد رو هم زده تا 90 / 07 / 06
جلسه توجیهی هم همونطور که دوستان گفتن 12 ام هست. البته قبلش یه اردو گزاشتن که تراکت ش رو دیدم.
متشکر میشم اگه دوستان پیشنهاداتشون رو برای انتخاب واحد و نظراتشون رو بگن. با تشکر:11::40::8:
hermione
21-09-2011, 18:21
متشکر . این جدولی هست که به ما دادن ( روند نما ) با توجه به این ها بهترین انتخاب واحد از نظر شما چیه ؟ ترم اولیم مونده تا راه بیفتیم :D
ممنون میشم راهنمایی کنید. انتخاب واحد رو هم زده تا 90 / 07 / 06
جلسه توجیهی هم همونطور که دوستان گفتن 12 ام هست. البته قبلش یه اردو گزاشتن که تراکت ش رو دیدم.
متشکر میشم اگه دوستان پیشنهاداتشون رو برای انتخاب واحد و نظراتشون رو بگن. با تشکر:11::40::8:
خب ترم 1 معمولا :
ریاضی 1 : 3
فیزیک 1 : 3
آز فیزیک 1 : 1
برنامه نویسی : 3
زبان عمومی : 3
فارسی عمومی : 3
اگه خواستی میتونی تربیت بدنی 1 بگیری ( البته من کارگاه عمومی گرفتم )
یا یه عمومی دیگه ولی 17 واحد دیگه کافیه برای ترم اول .
از یه طرف ممکنه تعداد بیشتر عمومی برداری تداخل پیدا کنه با هم دیگه
و دیگه اینکه عمومی هاتونو نگه دارید برای ترم های بعد ( البته اگه دانشگاهتون عمومی خوب نمره میده)
-------------------------------------------------------------------
در مورد مصرف دخانیات توی دانشکده ها چه پزشکی چه فنی مهندسی و ... به هیچ عنوان نمیشه ( قانون هم داره )
اما توی محوطه دانشگاه فکر نکنم مشکلی باشه اون که سیگاریه جای مطمئنم پیدا می کنه :31:
توی خوابگاهم اگه نگهبان گیر نباشه مشکلی نیست ولی اگه بخواد گزارش بده و کمیته انضباطی بخواد تشکیل بشه حداقلش تعهد و اخراج از خوابگاهه (البته من این موضوعو به خاطر قلیون شنیده بودم)
Ashkking
22-09-2011, 06:45
توى صنعتى اصفهان يكى از صفرى ها رو كه دنبال آدرس اداره آموزش ميگرده فرستاده بودند دروازه تهران(١٥كيلومتر پايين تر)
شماها مواظب باشيد
hermione
22-09-2011, 12:36
توى صنعتى اصفهان يكى از صفرى ها رو كه دنبال آدرس اداره آموزش ميگرده فرستاده بودند دروازه تهران(١٥كيلومتر پايين تر)
شماها مواظب باشيد
صنعتی اصفهان از این چیزا زیاد داره ( ناشی از فشار درسه که روی صفریا تخلیه می کنن:27::27:)
ولی بقیه دانشگاه ها این مسائل نیست .
reza0382
22-09-2011, 15:08
سلام
من امسال مهندسی کامپیوتر سخت افزار شبانه قبول شدم به نظر شما بازار کار وجود داره یا برای سال دیگه درس بخونم رشته یمورد علاقه قبول شم انگیزه برای سال دیگه رو دارم
mohsen_rkh
22-09-2011, 15:18
سلام
من امسال مهندسی کامپیوتر سخت افزار شبانه قبول شدم به نظر شما بازار کار وجود داره یا برای سال دیگه درس بخونم رشته یمورد علاقه قبول شم انگیزه برای سال دیگه رو دارم
فکر می کنم اینجا سؤالتون رو مطرح بفرمایید، نتیجه ی بهتری می گیرید:
MASTERSELITE
23-09-2011, 12:13
یه سوال فوری : من امروز انتخاب واحد میکنم ، " زبان خارجه 1 - ریاضی عمومی 1 و فارسی رو نمیتونم بردارم. میگه کلاسی برای شما یافت نشد ... !! چی کار کنم ؟ دارم سکتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه میزنم. ..
یه سوال فوری : من امروز انتخاب واحد میکنم ، " زبان خارجه 1 - ریاضی عمومی 1 و فارسی رو نمیتونم بردارم. میگه کلاسی برای شما یافت نشد ... !! چی کار کنم ؟ دارم سکتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ه میزنم. ..
کدوم دانشگاهی؟ البته احتمالا کلاس پر شده
MASTERSELITE
23-09-2011, 13:17
آزاد تهران جنوب it
Extreme-Forces
23-09-2011, 13:28
آزاد تهران جنوب it
كلاسا زود پر ميشه. حذف و اضافه يه سري كلاس اضافه مي كنن ولي اگه بازم نتونستيد برداريد بايد بريد سراغ اموزش
يكي از خاصيت هاي تهران جنوبه :31:
من ميخواستم رياضي 1 بردارم 2 تا كلاس 36 تايي خالي خالي وجود داشت. دقيقا 50 ثانيه بعد باز شدن ركورد ها 2 تاش پر شد و من موندم با يه دل پر از دست دانشگاه
MASTERSELITE
23-09-2011, 13:51
یعنی امیدی هست ؟ یکشنبه که رفتم دقیقا باید چی کار کنم ؟ مرسی که راهنمایی میکنید.
Extreme-Forces
23-09-2011, 14:13
یعنی امیدی هست ؟ یکشنبه که رفتم دقیقا باید چی کار کنم ؟ مرسی که راهنمایی میکنید.
اميد كه هست.
معمولا استاداي خوب كلاسشون زود پر ميشه به خاطر همين تو حذف و اضافه دوباره يه سري كلاس مذارن كه احتمال وجود استاد خوب توش هست.يعني از اين نظر زياد نگران نباش.
شما يكشنبه كه رفتي دانشگاه برو قسمت اموزش و به كارشناس اموزشتون مراجعه كن. احتمال زياد بهت ميگه صبر كن تو حذف و اضافه كلاس اضافه ميكنيم بردار . در موارد خاص هم كه خيلي واحد هاي انتخابي كم باشه ، خودشون يه كاري برات ميكنن ، بازم ميگم كه به احتمال زياد مشكلت تو حذف و اضافه رفع ميشه.
كلا زياد نگران نباش. فقط سعي كن درس هاي پيش نياز رو حتما بگيري. مثل رياضي 1 .
موفق باشي:11:
shabeashegha
24-09-2011, 18:19
-------
.
.
.
.
---------
به نظرتون چی کار کنم؟
ممنونم!
اووووه امیر هر کاری میکنی 19 دی رو دریاب! بیوشیمی خودش کافیه واسه اینکه آدم اجدادشو جلو چشش ببینه قطعا نمیرسی ژنتیک رو بخونی!
صنعتی اصفهان از این چیزا زیاد داره ( ناشی از فشار درسه که روی صفریا تخلیه می کنن:27::27:)
ولی بقیه دانشگاه ها این مسائل نیست .
آره دقیقا
من یک دوستام صنعتی میره همین حرف شما را زد . من خودم دانشگاه اصفهان میرم
ما هم که اینجا کلی تجربه کسب کردیم سعی کردیم خودمون دنبال آدرس ها باشیم . یکی دو جا مجبور شدیم سوال کنیم و با توجه به تجربیات اینجا کلی حواسمون را جمع کردیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بعد دیدیم نه بابا اتفاقا بچه های خیلی با معرفتی بودند کلی اطلاعات درست به ما دادند تازه آن جاهایی هم که بلد نبودند عذر خواهی کردند . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من فردا باید برم دانشگاه،مترجمی زبان،آزاد کرج
این چن روز تعطیل بود نشد کتابامو بخرم،فردا برم بدون کتاب گیر میدان؟؟؟اصن فردا به نظرتون کلاس تشکیل میشه؟
سلام
من فردا باید برم دانشگاه،مترجمی زبان،آزاد کرج
این چن روز تعطیل بود نشد کتابامو بخرم،فردا برم بدون کتاب گیر میدان؟؟؟اصن فردا به نظرتون کلاس تشکیل میشه؟
مگه گفتن کتاب خاصی بگیرید ؟!
اساتید خودشون تصمیم میگیرن چه کتابی رو کار کنن، هیچ چیز از پیش تعیین شدهای اعتبار نداره ! بارها شده حتی خود استاد وسط ترم نظرش عوض شده و کتاب رو تغییر داده ! قبل از شروع کلاسا که دیگه سهله !!
نگران نباشید اصلاً، تا جلسهی سوم هم استاد کاری نداره کتاب نداشته باشید : دی
کلاسا هم آره، فردا تشکیل میشن واسه ترم یکیها ... چون کم پیش میاد هفتهی اول رو به اون شکل کسی بپیچونه تو ترم اول (نمیدونن چه خبره، کدوم استاد چه جوریه، کی غیبت میزنه و ...)
مگه گفتن کتاب خاصی بگیرید ؟!
اساتید خودشون تصمیم میگیرن چه کتابی رو کار کنن، هیچ چیز از پیش تعیین شدهای اعتبار نداره ! بارها شده حتی خود استاد وسط ترم نظرش عوض شده و کتاب رو تغییر داده ! قبل از شروع کلاسا که دیگه سهله !!
نگران نباشید اصلاً، تا جلسهی سوم هم استاد کاری نداره کتاب نداشته باشید : دی
کلاسا هم آره، فردا تشکیل میشن واسه ترم یکیها ... چون کم پیش میاد هفتهی اول رو به اون شکل کسی بپیچونه تو ترم اول (نمیدونن چه خبره، کدوم استاد چه جوریه، کی غیبت میزنه و ...)
وقتی ثبت نام کردم یه برگه بهم دادن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من خودم هم رشتهام زبانه، از من به شما نصیحت قبل از شروع کلاس کتابا رو تهیه نکنید !
اساتید بعضی وقتا با سیستم هماهنگ نیستن ... ممکنه آموزش از تجربیات ترمای قبل استفاده کرده باشه و لیست داده باشه، و استاد جدید کتاب قبلی رو قبول نداشته باشه !
همین Inside Reading رو واسه ترم دو گرفتیم به توصیهی خود استاد ! جلسهی سوم به بعد بهمون پمفلت میداد، دیگه هیچ وقت کتاب رو کار نکرد :دی
حالا میل خودتونه ... (البته فردا استاده گفت پاشو برو حذف کن واحدتو! چرا کتابی رو که گفتن نخریدی؟! نیاین یقهی من رو بگیریدها :دی دانشگاه ما و دانشگاهایی که در موردش شنیدم، همین جوری بودن ... شانس که نداریم، یهو دیدی ... :دی)
من خودم هم رشتهام زبانه، از من به شما نصیحت قبل از شروع کلاس کتابا رو تهیه نکنید !
اساتید بعضی وقتا با سیستم هماهنگ نیستن ... ممکنه آموزش از تجربیات ترمای قبل استفاده کرده باشه و لیست داده باشه، و استاد جدید کتاب قبلی رو قبول نداشته باشه !
همین Inside Reading رو واسه ترم دو گرفتیم به توصیهی خود استاد ! جلسهی سوم به بعد بهمون پمفلت میداد، دیگه هیچ وقت کتاب رو کار نکرد :دی
حالا میل خودتونه ... (البته فردا استاده گفت پاشو برو حذف کن واحدتو! چرا کتابی رو که گفتن نخریدی؟! نیاین یقهی من رو بگیریدها :دی دانشگاه ما و دانشگاهایی که در موردش شنیدم، همین جوری بودن ... شانس که نداریم، یهو دیدی ... :دی)
دیگه فک نکنم اینقد خشن باشن :31:
اووووه امیر هر کاری میکنی 19 دی رو دریاب! بیوشیمی خودش کافیه واسه اینکه آدم اجدادشو جلو چشش ببینه قطعا نمیرسی ژنتیک رو بخونی!
جـــدی سینا؟
اخه فیزیک پزشکی رو هم به خاطر روز و ساعتش حذف کردم!
یعنی هیچ راهی نیست؟
الان دارم یکی یکی درسا رو حذف میکنم چیزی ازش نمیمونه!!!!
تازه من چون تغییر رشته ای بودم ژنتیک رو اصن وقت نکردم برای کنکور بخونم :31: خیلی کم خوندم!
امیر جان چرا فکر میکنی 16 واحد کمه ؟!
خیلی هم خوبه 16 تا : دی
بذار عمومیها بمونه واسه ترمای آخر ... حوصله داریا ! : دی
امیر جان چرا فکر میکنی 16 واحد کمه ؟!
خیلی هم خوبه 16 تا : دی
بذار عمومیها بمونه واسه ترمای آخر ... حوصله داریا ! : دی
دوتاشو حذف کردم (انقلاب و تنظیم)
الان 16 واحده :31:
بخوام ژنتیک رو هم حذف کنم میشه 14 واحد :19:
چی کار کنم؟!
این جوری دو تا از درسای اصلی ترم یک میپره!
shabeashegha
24-09-2011, 23:58
جـــدی سینا؟
اخه فیزیک پزشکی رو هم به خاطر روز و ساعتش حذف کردم!
یعنی هیچ راهی نیست؟
الان دارم یکی یکی درسا رو حذف میکنم چیزی ازش نمیمونه!!!!
تازه من چون تغییر رشته ای بودم ژنتیک رو اصن وقت نکردم برای کنکور بخونم :31: خیلی کم خوندم!
من تعجب میکنم چرا اینجوری دارن ارائه میدن. اول اینکه برای ترم اولیا من ندیدم جایی اجازه بدن خود دانشجو انتخاب کنه معمولا یه سری کد درس و اسم درس و ... میذارن جلوش میگن توی فرم وارد کن (بدون کم و زیاد کردن) واسه همین همه بچه های ترم اول با هم یه مجموعه درس رو میگذرونن
حالا من اگه جات باشم ژنتیک رو این ترم میخونم (که سبکتره نسبت به بیوشیمی) و از اونطرف هم تنظیم و تفسیر رو هم میخونم . بیوشیمی چون سنگینه و تو هم سابقا رشتت ریاضی بوده واسه ترم یک من پیشنهاد نمیدم بخونیش ممکنه از زده بشی ترم اول. ولی ترمای بعدی بگیری کلی واحد پاس کردی میدونی که فقط بیوشیمیه که اذیت میکنه:46:
M e i s a m
25-09-2011, 00:55
فردا اول روز دانشجوییته مه!! خدایا توبه!
فردا اول روز دانشجوییته مه!! خدایا توبه!
نترس بابا :دی
هیچ اتفاق خاصی نمیافته، کلی هم خوش میگذره بهت : دی
تو همون هفتهی اول با نصف پسرای کلاس، و طی یک ماه آینده با نصف دخترای کلاس دوست میشی، تا آخر ترم اول یه سریا غریبی میکنن، کلاس میذارن، خودشون رو میگیرن، ولی از ترم دو دیگه همه میفهمن چه خبره، با دبیرستان یه فرقایی داره :27:
کلاً Don't Worry ! بیشتر از اونی که فکر میکنی حال میده بهت، به شرط اینکه خودت خرابش نکنی ... ;)
M e i s a m
25-09-2011, 01:08
البته من خیلی بیخیال تر از این حرفاما (برای شناسایی ویژگی های اخلاقی به عکس درون امضا مراجعه شود :31:) ولی استرس دارم دیگه خب!! ععجججبب!
hooooooman
25-09-2011, 02:17
سلام ببخشد که ایمجا پست زدم
آخه ضرورییه
ساعت 2:13 دقیقه هست ولی هنوز نتایج کاردانی پیوسته نیومده،چکار کنم
B L A S T E R
25-09-2011, 17:14
بچه ها روز اول چی ببرم ؟ : دی
کیف لازمه ؟:|
نه، کیف و اینا نمیخواد، چون تا دو جلسهی اول کتابی ندارید که بخوای کیف ببری !
خودکار و کاغذ همراهت باشه که اگه استادش نامرد بود و از همون جلسهی اول شروع کرد درست دادن (:دی) بعداً مجبور نشی جزوه بگیری ...
ضمن اینکه استاد ببینه داری نوت برمیداری واسه خودت بهتره : دی
essi4300
25-09-2011, 17:29
حتما از استاد بپرسین دفتر چند برگ برای جزوه برداریم. :31:
ولی فقط همون اول هاش قشنگه، ما که الان سال آخر ارشد رسیدیم،واقعا خسته شدیم از بس درس خوندیم.
امروز الکی الکی رفتیم دانشگاه فقط حیات دانشگاه رو متر کردیم .
فقط 4 ساعت تو راه بودم
essi4300
25-09-2011, 17:44
امروز الکی الکی رفتیم دانشگاه فقط حیات دانشگاه رو متر کردیم .
فقط 4 ساعت تو راه بودم
دانشگاه کجا؟
ترم چندین که از روز اول رفتین؟!!! :13:
دانشگاه کجا؟
ترم چندین که از روز اول رفتین؟!!! :13:
دانشگاه ابهر(از کرج رفتم)
ترم بوق.
دوستان جون من یکی بگه برای انتقالی پزشکی باید چی کار کنم شرایطش چیه؟
essi4300
25-09-2011, 17:58
ترم بوق.
دانشگاه آزاد کرج را ول کردی و رفتی ابهر...
یکسال میموندی و میخوندی کرج قبول میشدی.
تو آزاد فکر نکنم انتقالی پزشکی بدن،مگر اینکه بهزیستی بهشون نامه بده.
دانشگاه آزاد کرج را ول کردی و رفتی ابهر...
یکسال میموندی و میخوندی کرج قبول میشدی.
تو آزاد فکر نکنم انتقالی پزشکی بدن،مگر اینکه بهزیستی بهشون نامه بده.
350 تا برای الکترونیک کرج کم اوردم :41:
البته ابهر هم خوب هست و بچه های خوبی داره .
من علت این که دنبال انتقالی هستم این هست که از کارم عقب میفتم و باید کار رو بی خیال بشم.
انتقال پزشکی نداره واقعا .
شاید یکی ناراحتی قلبی داره یا مریضی های دیگه
essi4300
25-09-2011, 18:09
350 تا برای الکترونیک کرج کم اوردم :41:
البته ابهر هم خوب هست و بچه های خوبی داره .
من علت این که دنبال انتقالی هستم این هست که از کارم عقب میفتم و باید کار رو بی خیال بشم.
انتقال پزشکی نداره واقعا .
شاید یکی ناراحتی قلبی داره یا مریضی های دیگه
ناراحتی قلبیش را باید به تایید بهزیستی برسونه.
همینطوری نیست،خیلی سخته.
البته با رشوه 3.5 میلیونی مشکل حل میشه !!
یکی از رفقای ما با 3.5 میلیون رشوه از آزاد یزد به آزاد کرج رسید !!
MASTERSELITE
25-09-2011, 18:28
دوستان یه سوال ساده : بردن لپتاپ به سر کلاس و یا تبلت موردی داره ؟ مثلا به جای کاغذ ، با قلم الکترونیکی یاداشت برداری کنی :D
دوستان یه سوال ساده : بردن لپتاپ به سر کلاس و یا تبلت موردی داره ؟ مثلا به جای کاغذ ، با قلم الکترونیکی یاداشت برداری کنی :D
خیلی عرف نیست ...
بستگی به نظر استاد داره ... بعیده اجازه بده ...
من کمتر دیدم
B L A S T E R
25-09-2011, 18:44
حتما از استاد بپرسین دفتر چند برگ برای جزوه برداریم. :31:
ولی فقط همون اول هاش قشنگه، ما که الان سال آخر ارشد رسیدیم،واقعا خسته شدیم از بس درس خوندیم.
من دبیرستان کلا یه دفتر داشتم همه درسارو مینوشتم توش :31::31:
دبیرستان هیچ وقت نپرسیدم دفتر چن برگ میخواد چه برسه دانشگاه:31::31:
آقا دانشگاه خوش گذشتا :31:
با کل دخترا پسرخاله شدیم بجز اون دوسه نفری ک :2:
با پسرها نیز همینطور :دی
انقدرا هم وحشتناک نبوداااااااااااااا ک میگفتید :27:
نه نميزارن.سعي كن نبري.
چيزي هم نگه فكر ميكنه داري بازي ميكني و ممكنه بهش بر بخوره و نمره تك رقمي بهت بده
Aryana_b
25-09-2011, 22:10
ترم بوق.
شاید بتونی 1 سال مهمون بشی خیلی انتقالی سخته
یکی از دوستام تونست از زاهدان 1سال بره یزد البته فک کنم چون خونشون به یزد نزدیکتر بود (تهران نبود همون طرفا بود)و دختر بود موافقت کردن
behnam_c++
26-09-2011, 00:55
دوستان دانشگاه شیراز به من فقط 9واحد داده که 3واحدش زبان معافی(البته زوری دادن)هست با فیزیک121 وریاضی121
میخوام ببینم اگه دیگه به من واحد ندن ترمم حذف میشه؟
یه سوال دیگه حذف و اضافه واسه سال صفری ها هم باز میشه؟
((رشتم هم برق هست))
دوستان دانشگاه شیراز به من فقط 9واحد داده که 3واحدش زبان معافی(البته زوری دادن)هست با فیزیک121 وریاضی121
((رشتم هم برق هست))
بله، بعداً مشکل پیش میاد براتون، حداقل باید 12 واحد (تو روزانه) بردارید (شبانه 10 واحد هم میشه فکر کنم)
مگه عمومی ارائه نشده ؟! چرا برنمیدارین ؟!
mohsen_rkh
26-09-2011, 10:49
((رشتم هم برق هست))
خیر. ترم اولی ها حذف و اضافه ندارن (مگر اینکه دانشگاه تصمیم بگیره بذاره) ولی روال کلی اینه که حذف و اضافه ندارید.
behnam_c++
26-09-2011, 13:45
بله، بعداً مشکل پیش میاد براتون، حداقل باید 12 واحد (تو روزانه) بردارید (شبانه 10 واحد هم میشه فکر کنم)
مگه عمومی ارائه نشده ؟! چرا برنمیدارین ؟!
خودمون که نمیتونیم برداریم
اونها هم میگن پر شده
خودمون که نمیتونیم برداریم
اونها هم میگن پر شده
من سال اولم حذف و اضافه داشتم
دانشگاه شیراز هم هستم
شما حتما برو بخش بگو بهشون براتون کلاس بر می دارن
الان ما دانشجوها نمی تونیم درس برداریم ولی بخش می تونه هر کاری بکنه
همین فردا صبح برو بخش حتما
شنبه هم حذف و اضافه شروع می شه
Benyamin100
27-09-2011, 01:42
ما که انتخاب واحدمون اینترنتی بود و دست خودمون بود
موقع انتخاب واحد هم هر کدوم رو که می خواستی حذف می کردی و اضافه می کردی و ...
آموزش هم گفت 12 تا 14 حذف و اضافس اون موقع هم می تونید بیاید و ...
Mahsa.so
27-09-2011, 17:07
كسي هست كه دانشگاه بين المللي بخونه؟؟؟؟
hermione
27-09-2011, 18:12
((رشتم هم برق هست))
زیر 12 واحد حذف ترم میشه ... اولین باره که میشنوم دانشگاه 9 واحد میده
حتما به آموزش دانشکده مراجعه کن تا به مشکل نخوری
اگه خودشون بهت واحد دادن که حذف و اضافه ندارید ولی خب خود آموزش می تونه فایلتو باز کنه واحد برداره
آز فیزیک 1
مبانی کامپیوتر
کارگاه عمومی
+ دروس عمومی( 20 واحد هستن البته 3 واحدشو الان برداشتی )
behnam_c++
27-09-2011, 22:57
یه سوال مهم
دانشگاه واسه ما 15هم اردوی اجباری گذاشته ،حالا اگه من نرم چی میشه؟
البته من100%نمیتونم برم
shahab_f
27-09-2011, 23:03
یه سوال مهم
دانشگاه واسه ما 15هم اردوی اجباری گذاشته ،حالا اگه من نرم چی میشه؟
البته من100%نمیتونم برم
هیچی نمیشه، دانشگاه که ناظم و مدیر نداره پس فردا بگند اردو کجا بودی؟ اگر اردو تون مثل اردوی دانشگاه ما باشه، توسط خود بچه های سال بالایی برگزار میشه و برای آشنایی جدیدالورودی ها با دانشگاهه. اگه بتونید برید خاطره خوبی خواهد بود.
اقا من چند روزه اوله دانشگاهو نرفتم (از درخت افتادم :31:) کلاس بعدیمونم شنبه ـست حالا میخوام بدونم کلاس که رفتم مثل مدرسه مشکل کجا نشستن اینا که پیش نمیاد؟:31:
+
یه چیزه دیگه چی ببرم با خودم؟ کوله پشتی وردارم؟یه دفتر و خودکار کافیه؟ با دوچرخه برم ضایع نیس؟
mohsen_rkh
27-09-2011, 23:48
اقا من چند روزه اوله دانشگاهو نرفتم (از درخت افتادم :31:) کلاس بعدیمونم شنبه ـست حالا میخوام بدونم کلاس که رفتم مثل مدرسه مشکل کجا نشستن اینا که پیش نمیاد؟:31:
+
یه چیزه دیگه چی ببرم با خودم؟ کوله پشتی وردارم؟یه دفتر و خودکار کافیه؟ با دوچرخه برم ضایع نیس؟
نه! :31: پیش نمیاد! مگر اینکه کسی یه جا رو برای خودش رزرو کرده باشه!
mh_rayaneh
28-09-2011, 08:36
سلام.روز اول که میریم تو سرویس یا میریم تو کلاس بلند سلام کنیم؟
اخه ضایس کسیو نمیشناسیم که
pink oak
28-09-2011, 09:25
سلام.روز اول که میریم تو سرویس یا میریم تو کلاس بلند سلام کنیم؟
اخه ضایس کسیو نمیشناسیم که نه بابا زیرلبی یه سلامی بده که هم بی ادبی نباشه هم واسه ترمای بعدی نگن این همون یاروس که هی بلند بلند سلام میکنه:31:
بیخیال سلام دادن شید بابا ! وقتی کسی رو نمیشناسین چرا اصرار دارید زود خودمونی شید ؟! : دی
مثل آدم بشینید سر کلاس، کمکم سر صحبتا باز میشه، به جمعها ورود پیدا میکنید و با همه دوست میشید ! عجله نکنید خیلی ..
خوب من این هفته ۳ بار رفتم دانشگاه
۲ بار اول کلاس تشکیل نشد ولی یون باری که تشکیل شد رو میگم
رفتم تو دیدم کلاس ۴۰ نفر نشستن،۳۹ تا دختر با من ۱ پسر که اونم منم :31:،خلاصه اصن یه وضی :31:
hermione
29-09-2011, 20:10
خوب من این هفته ۳ بار رفتم دانشگاه
۲ بار اول کلاس تشکیل نشد ولی یون باری که تشکیل شد رو میگم
رفتم تو دیدم کلاس ۴۰ نفر نشستن،۳۹ تا دختر با من ۱ پسر که اونم منم :31:،خلاصه اصن یه وضی :31:
یاد ترم 1 خودم افتادم یکی از کلاسام 40-45 تا دختر بود 2 تا پسر که یکیش خودم بودم این دختر ها فکر می کردن ما خیلی کم روییم از قصد 2تا جای پراکنده میون خودشون خالی میذاشتن ( یعنی یه جوری که دور تا دور دختر باشه )
2جلسه که دیدن با کمال پر رویی میریم میشنیم کنارشون ( به جای اینکه از بیرون صندلی بیاریم )دیگه بیخیال شدن :31::31::31:
اقا من شنبه برم دانشگاه یا نه؟
کلاسا دایر میشه؟
Javad-ht
30-09-2011, 00:00
اقا من شنبه برم دانشگاه یا نه؟
کلاسا دایر میشه؟
هفته اول اکثرا تشکیل نمیشه!
ولی از هفته دوم معمولا تشکیل میشه.
البته بستگی به دانشگاه هم داره.
اکثر استادا هم چون جلسه اوله زود تعطیل میکنن برید!
King Of Iran
30-09-2011, 00:19
یاد ترم 1 خودم افتادم یکی از کلاسام 40-45 تا دختر بود 2 تا پسر که یکیش خودم بودم این دختر ها فکر می کردن ما خیلی کم روییم از قصد 2تا جای پراکنده میون خودشون خالی میذاشتن ( یعنی یه جوری که دور تا دور دختر باشه )
2جلسه که دیدن با کمال پر رویی میریم میشنیم کنارشون ( به جای اینکه از بیرون صندلی بیاریم )دیگه بیخیال شدن :31::31::31:
با درود و احترام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاس های مختلط اقایان جلو می نشینند یا خانم ها؟
با سپاس
با درود و احترام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
بستگی به میزان خرخون بودن داره.
برای همین بیشتر دختر ها جلو می نشینند.
ولی خدا وکیلی ردیف آخر یه حس معنوی خاصی داره:31:
با سپاس
فرقی نداره، گاهی چپ و راست میشینن، گاهی جلو و عقب ...
چندین و چند حالت وجود داره؛
مهمترین عاملی که نشستن بهش بستگی داره، انتخاب اولیهی دختراست، چرا؟ چون اصولاً اول (نیم ساعت الی 45 دقیقه قبل از شروع کلاس) این دختران که میان میشینن تو کلاس! پس هر جوری بشینن، بقیه هم همون رو رعایت میکنن ...
البته این قضیه ممکنه تو بعضی دانشگاها عرف خاصی داشته باشه، اما چیزی که بیشتر دیدم به شخصه، این شکلیه که دخترا مقابل استاد رو پر میکنن (تا آخر کلاس) و پسرا هم این طرف میشینن ... (خود دخترا هم انکار نمیکنن که خودشیرین بینشون زیاده!)
حالا اگه جلو و عقب باشه هم عرفش اینه که دخترا جلو بشینن ... اصلاً واسه آقایون افت داره جلو بشینن :دی
هم خرخون محسوب میشن، هم اینکه دخترا فرصت پیدا میکنن از پشت کرم بریزن :دی (با احترام به همهی خانومای محترم، جو دانشجوییه و شیطنتها گل میکنه دیگه!)
این قضیهی نشستن ممکنه استاد تا استاد هم فرق داشته باشه ...
مثلاً توی لابراتوار ما، که سیستمهای صوتی و Listening زبان داره، دختر و پسر همه بغل هم میشینیم، در واقع هر طور دلمون میخواد ... یکی در میون با دخترا با هم میشینیم ! استاد هم کاری نداره، چون انتخاب گروههای Speaking با خودمونه ... در نتیجه بیشتر گروها مختلطه و گروهها هم باید کنار هم بشینن ...
تو کلاسای عمومی خیلی خیلی کم پیش میاد دختر و پسر کنار هم بشینن، اما تخصصی بعضی رشتهها، ممکنه درس این جوری ایجاب کنه، یا اینکه استاد اجازه بده ...
انیوی ! زیاد تو قید و بند نشستن نباشید! هر جا بقیه نشسته بودن، شما هم بشینید ...
hermione
30-09-2011, 11:11
مهمترین عاملی که نشستن بهش بستگی داره، انتخاب اولیهی دختراست، چرا؟ چون اصولاً اول (نیم ساعت الی 45 دقیقه قبل از شروع کلاس) این دختران که میان میشینن تو کلاس! پس هر جوری بشینن، بقیه هم همون رو رعایت میکنن ...
البته این قضیه ممکنه تو بعضی دانشگاها عرف خاصی داشته باشه، اما چیزی که بیشتر دیدم به شخصه، این شکلیه که دخترا مقابل استاد رو پر میکنن (تا آخر کلاس) و پسرا هم این طرف میشینن ... (خود دخترا هم انکار نمیکنن که خودشیرین بینشون زیاده!)
حالا اگه جلو و عقب باشه هم عرفش اینه که دخترا جلو بشینن ... اصلاً واسه آقایون افت داره جلو بشینن :دی
هم خرخون محسوب میشن، هم اینکه دخترا فرصت پیدا میکنن از پشت کرم بریزن :دی (با احترام به همهی خانومای محترم، جو دانشجوییه و شیطنتها گل میکنه دیگه!)
مثلاً توی لابراتوار ما، که سیستمهای صوتی و Listening زبان داره، دختر و پسر همه بغل هم میشینیم، در واقع هر طور دلمون میخواد ... یکی در میون با دخترا با هم میشینیم ! استاد هم کاری نداره، چون انتخاب گروههای Speaking با خودمونه ... در نتیجه بیشتر گروها مختلطه و گروهها هم باید کنار هم بشینن ...
تو کلاسای عمومی خیلی خیلی کم پیش میاد دختر و پسر کنار هم بشینن، اما تخصصی بعضی رشتهها، ممکنه درس این جوری ایجاب کنه، یا اینکه استاد اجازه بده ...
انیوی ! زیاد تو قید و بند نشستن نباشید! هر جا بقیه نشسته بودن، شما هم بشینید ...
دقیقا همینطوره انتخاب با دختراست ما یه کلاس داشتیم دختراش با هم متحد نبودن هم رشته هایی ما (دخترا) طبق عادت معمول می رفتن ردیف اول یه سری دختر دیگه که با ما تلفیق شده بودن و خرخون نبودن اون وسطا... خلاصه این میشد آخر قاطی میشد :31::31:
اگه خیلی خرخون باشن دختراتون ردیف اول و دوم میشینن اگه عادی باشن کلاس از وسط نصف میشه چپ و راست اگه هم خیلی صمیمی باشن که لاولی میشینین:40:( البته این مورد توی ترم 1 دیده نشده )
موارد عجیب هم زیاد هست دوستم می گفت دخترای مذهبیه کلاس اومدن گفتن این از نظر شرعی مشکل داره و خوب نیست که شما عقب کلاس بشینید دخترا جلو :27::31::31::31:
SuperSt@r
30-09-2011, 11:22
سلام به همه دوستان یه تجربیات و چیزایی که برا یه رشته برق ترم اولی مفید باشه میخام برام بگید که بتونم توش موفق تر باشم و مثلا بعد پشیمون نشم که بگم کاشکی تو ترم اول این کارها رو میکردم یا حتی توصیه هایی برا ترمای بعد به خصوص از جناب hermione که به نظرم تو این کار حرفه ای هستند خیلی ممنون میشم:10::11:
hermione
30-09-2011, 12:08
سلام به همه دوستان یه تجربیات و چیزایی که برا یه رشته برق ترم اولی مفید باشه میخام برام بگید که بتونم توش موفق تر باشم و مثلا بعد پشیمون نشم که بگم کاشکی تو ترم اول این کارها رو میکردم یا حتی توصیه هایی برا ترمای بعد به خصوص از جناب hermione که به نظرم تو این کار حرفه ای هستند خیلی ممنون میشم:10::11:
لطف داری شما اما یه 2ترم که هرکس بره دانشگاه در نوع خودش حرفه ای میشه .
از نظر درسی منظورته یا این تجربیات غیر درسی :دی
این 2 ترم اول تنها کاری که آدمو پشیمون می کنه درس نخوندنه و لاغیر :31:
☼ Namvari ☼
30-09-2011, 14:49
تو کلاس ما (ترم صفری ها!) یه طرف پسرا و یه طرف دخترا میشینن
کلاس ما 1-4-5 ـه :31:
پسرا عقب دخترا جلو اون یکم استاده :27:
+
تو کارنامه جدید که سنجش داده تو یکی از انتخابام رتبمو ننوشته (انتخاب 57) چرا ایطوریه؟
كلي به اين 1-4-5 خنديدم :31:
كارشناسي كلاس ما اينطوري بود: 1-20-6!!! 26 نفر بوديم 6 تا پسر 20 تا خواهر!!!:31: خدا رو شكر سالم جستم و دم به تله هاي فراواني كه خواهرا پهن ميكردن ندادم، كلا خاطره خوبي از دوران كارشناسي ندارم بغير 6 -5 تاشون بقيه واسه يافتن شوهر اومده بودن دانشگاه!!!
اما ارشد خيلي باحال بود: 1-2-8 دق و دلي كارشناسي رو سر اون 2 دختر بيچاره در آوردم، آخر سر هم يكيشون منو قسم داد ديگه حتي بهش سلام هم نكنم چون عين چي ازم ميترسيد آخه چپ و راست ضايعش ميكردم :31:
بالاترين لذت دنيا ضايع كردن يه دختر پر رو در كلاس هستش! :21:
كلي به اين 1-4-5 خنديدم :31:
كارشناسي كلاس ما اينطوري بود: 1-20-6!!! 26 نفر بوديم 6 تا پسر 20 تا خواهر!!!:31: خدا رو شكر سالم جستم و دم به تله هاي فراواني كه خواهرا پهن ميكردن ندادم، كلا خاطره خوبي از دوران كارشناسي ندارم بغير 6 -5 تاشون بقيه واسه يافتن شوهر اومده بودن دانشگاه!!!
اما ارشد خيلي باحال بود: 1-2-8 دق و دلي كارشناسي رو سر اون 2 دختر بيچاره در آوردم، آخر سر هم يكيشون منو قسم داد ديگه حتي بهش سلام هم نكنم چون عين چي ازم ميترسيد آخه چپ و راست ضايعش ميكردم :31:
بالاترين لذت دنيا ضايع كردن يه دختر پر رو در كلاس هستش! :21:
البته ما 9 نفر نیستسم ولی ترکیب اینطوریه دیگه:31:(دقیق میشه 1-9-15 :31:)
+
یه سوال منو کسی جواب نداد با دوچرخه برم دانشگاه ضایع نیست؟
armin_punisher6
01-10-2011, 11:46
کسی میدونه دانشگاه غیرانتفاعی مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته عمران عمران همه کلاسها مختلطه؟
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
البته ما 9 نفر نیستسم ولی ترکیب اینطوریه دیگه:31:(دقیق میشه 1-9-15 :31:)
+
ضایع هست در حد تیم ملی.
hermione
01-10-2011, 11:50
+
تو کارنامه جدید که سنجش داده تو یکی از انتخابام رتبمو ننوشته (انتخاب 57) چرا ایطوریه؟
زیاد به این کارنامه نهایی سنجش فکر نکن
مثل تأثیر سهمیه ها اینم یه جوری میزنن که هیچکس از هیچی سر درنیاره ( دلیلشم واضحه اگه همه چیز واضح و روشن باشه که نمیشه یه کاراییو کرد :5: :46:)
ا
باسلام به نظرمن اگه دانشجو از همون روزهاي اول محکم وبا انگيزه شروع کنه تا آخر همون سير صعودي رو طي ميکنه و راحت تر مي تونه تو ارشد موفق باشه
من که خودم اين تجربه موفق رو دارم اميدوارم دوستاي خوبم هم همينطوري باشن:10:
SuperSt@r
01-10-2011, 19:51
لطف داری شما اما یه 2ترم که هرکس بره دانشگاه در نوع خودش حرفه ای میشه .
از نظر درسی منظورته یا این تجربیات غیر درسی :دی
این 2 ترم اول تنها کاری که آدمو پشیمون می کنه درس نخوندنه و لاغیر :31:
اختیار داری حقیقت رو گفتم:11:
بیشتر از نظر درسی و حتی غیر درسی هم باشه ممنون میشم اصلا هر چی که درباره برق باشه از کتابا و کلاسا و.... که بتونه کمکم کنه حتی اگه در مورد برقم که نباشه ولی کمکم کنه ممنون میشم ازت:10:
Miss Artemis
01-10-2011, 20:29
با سپاس
همون طور که کوروش جان گفت دانشگاه با دانشگاه فرق داره ...
دانشگاه ما اصلا ترتیبی نداره ... یعنی اصلا جدا نمی شینیم ... پسر و دختر جدا نیست ... ( البته تعدادمون کمه )
خیر من از طرف جامعه ی دختران تکذیب میکنم :دی
pink oak
01-10-2011, 20:33
خیر من از طرف جامعه ی دختران تکذیب میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من هم از طرف جامعه دختران تایید میکنم(البته من ترم بهمنم:31:)از قدیم گفتن دوری و دوستی:31:واسه استادام صادقه.....دوری و دوستی:27:
شما جامعهی محدود خودتون رو در نظر میگیرید :دی
جامعهی آماریتون رو گسترش بدید، میبینید که تو هر کلاس حداقل 15 درصد دخترا خود شیرین هستن :دی
حالا بیخیال، چه بحثیه اصلاً : دی
Miss Artemis
01-10-2011, 20:41
شما جامعهی محدود خودتون رو در نظر میگیرید :دی
جامعهی آماریتون رو گسترش بدید، میبینید که تو هر کلاس حداقل 15 درصد دخترا خود شیرین هستن :دی
حالا بیخیال، چه بحثیه اصلاً : دی
نه بحثی نیست من هم بیشتر شوخی گفتم تا جدی :دی
بیشتر منظورم به این بود که دانشگاه با دانشگاه متفاوته :46:
كاملا بستگي به رشته ت داره
اگه دانشجوي هنر هستي ضايع كه نيست خيلي هم باعث بالا رفتن سطح باحال! بودنت در بين همكلاسي هات ميشه و احتمال اينكه از طرف بعضي ها! پيشنهاد بي شرمانه دريافت كني بشدت بالا ميره در حد مرتضي مميز!!!
اما اگه دانشجوي رشته هنر نيستي اين عمل شما مترادف است با جواد بودن و دندون گرد بودن شما كه حاضر نيستي پول تاكسي بدي و حتي ممكنه حراست دانشگاه از شما بخواد دوچرخه تون رو بيرون دانشگاه پارك كنيد!!!
توصيه:
اگه رشته ت فني مهندسي هستش بشدت از اينكار حذر كن چون احتمال طرد شدنت از طرف جامعه مهندسين آينده! خيلي زياد ميشه چون فكر ميكنن با اين كارت باعث افت پرستيژ مهندس ها ميشي
تقديم به همه دوستان
:11::11::11::11::11:
behnam_c++
01-10-2011, 23:58
كاملا بستگي به رشته ت داره
اگه دانشجوي هنر هستي ضايع كه نيست خيلي هم باعث بالا رفتن سطح باحال! بودنت در بين همكلاسي هات ميشه و احتمال اينكه از طرف بعضي ها! پيشنهاد بي شرمانه دريافت كني بشدت بالا ميره در حد مرتضي مميز!!!
اما اگه دانشجوي رشته هنر نيستي اين عمل شما مترادف است با جواد بودن و دندون گرد بودن شما كه حاضر نيستي پول تاكسي بدي و حتي ممكنه حراست دانشگاه از شما بخواد دوچرخه تون رو بيرون دانشگاه پارك كنيد!!!
توصيه:
اگه رشته ت فني مهندسي هستش بشدت از اينكار حذر كن چون احتمال طرد شدنت از طرف جامعه مهندسين آينده! خيلي زياد ميشه چون فكر ميكنن با اين كارت باعث افت پرستيژ مهندس ها ميشي
تقديم به همه دوستان
:11::11::11::11::11:
کاملا مخالفم
توی دانشکده برق شیراز که من میرم علاوه بر داشتن جای پارک دوچرخه همیشه تعداد زیادی دوچرخه هست
آره، کاملاً به دانشگاه بستگی داره این قضیهی دوچرخه ...
شاید تو تهران که فضای داخلی دانشگاها به نسبت کوچکتره، این قضیه یه کم زیادی تو چشم باشه، اما مثلاً دانشگاه مازندران که من توش درس میخونن، چند هکتار مساحتشه و محل مخصوص پارک دوچرخه تعبیه شده، بچهها هم با چرخ میرن و میان، کسی هم قضاوتی نمیکنه در موردشون، چون راهشون نزدیکه و نیازی به ماشین ندارن ...
البته خب بهتره که دوچرخه رو جایی پارک کنین که خیلی توی دید نباشه !
امروز کلاس گرامر داشتم
(مترجمی زبان.آزاد کرج)
استادش مرد بود،نشسته بود همش با این ۲خطر خودشیرینا که همش جلو میشینن لاس میزد.ایندفعه کلاسمون بزرگتر بود،ولی کلاس شده بود ۵۰ نفر...۴۷ تا دختر ۳ تا پسر
با چنتا از این دختر مردا که نشست بودن ته کلاس رفیق شدیم:31:
از توجه ویژه ای :31:که به قضیه دوچرخه شد خیلی ممنونم:10:
+
رشته ما ریاضی مهندسی نداره(م.صنایع ریاضی مهندسی نداره دیگه درسته؟) میخواستم بدونم چجور کتابیه؟خیلی سخته؟تو ارشد به درد میخوره بخونمش؟
+
احساس میکنم استادامون قرار نیست درست و حسابی درس بدن منم میخوام ارشدو یه جای بهتر قبول شم حالا میتونم خودم کتابارو خودم بخونم یا به کتاب کمکی و... احتیاج دارم؟ رشته م.صنایع
(یه خرده جاش اینجا نیست ولی خب میشه یه جور ربطش داد :31:)
Aryana_b
02-10-2011, 20:21
پسرم پسرای قدیم:13:
کلاس ما که همیشه پسرا جلو کلاس وایسادن تا کلاس قبلی خالیشه برن تو!!!(البته همشونه نه 10-15 تاشون)کلا فکر کنم 33 نفریم
ردیف جلوی استاد هم سر اختصاصیا مال اوناست روزای اول ماها با هم جور شده بودیم میگفتیم میخندیدیم:31: اونا حتی باهم حرف نمیزدن خیلی هم خودشونو میگیرن!! :41::13:چندتاشونم همش پای تختن
همه هم بادقت جزوه مینوسن اخر ترم من میرم از اونا جزوه میگیرم:31::31:
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
ا
احساس میکنم استادامون قرار نیست درست و حسابی درس بدن منم میخوام ارشدو یه جای بهتر قبول شم حالا میتونم خودم کتابارو خودم بخونم یا به کتاب کمکی و... احتیاج دارم؟ رشته م.صنایع
(یه خرده جاش اینجا نیست ولی خب میشه یه جور ربطش داد :31:)
استاد ریاضی ما خودشم نمیفهمه چی میگه سرکلاس هم هیچکس نمیفهمه فقط 1دخترست ازاون طرفداری میکنه که اونم ازش بپرسی بلد نیست(چنتا دختر لوس داریم امیدوارم دعوام نشه:31:)
خلاصه هیچی ریاضی حالیمون نیست هم پراکنده درس میده هم نا مفهموم:41:حالا رفتم کتاب گرفتم خودم بشینم بخونم :19:
دوستانی که می گین استاد بد درس می ده و ...
دانشگاه کلا همینه.دیگه مثل معلمای دبیرستان نمیان کل مبحث و نکات تستی و ... بگن که
1 توضیح اجمالی می دن و می رن.شما می مونین و حل مسئله و فکر کردن رو موضوع
پس عادت کنین :10:
SuperSt@r
02-10-2011, 22:19
خب بحث سر دوچرخه بود حالا میخام ببینم با موتور میشه رفت یا نه؟
چه مشکلی داره؟
برید حالشو ببرین
SuperSt@r
02-10-2011, 23:22
چه مشکلی داره؟
برید حالشو ببرین
پس به نظر شما ضایع نیست؟
hermione
03-10-2011, 00:33
دوستانی که می گین استاد بد درس می ده و ...
دانشگاه کلا همینه.دیگه مثل معلمای دبیرستان نمیان کل مبحث و نکات تستی و ... بگن که
1 توضیح اجمالی می دن و می رن.شما می مونین و حل مسئله و فکر کردن رو موضوع
پس عادت کنین :10:
دقیقا همینطوره بخوای حساب کنی اصلا وقت هم نمیشه همون سرفصلایی که خودشون تعیین می کنن درس بدن چه برسه به اینکه کل کتاب مرجعو با مثال کافی درس بدن بعدم سوالاتو جواب بدن :31:
اونایی که توی دبیرستان تکیشون روی معلم بوده اینجا یکم سختی میکشن اما کم کم عادت می کنید و به این نتیجه می رسید جزوه کافی نیست :46:
armin_punisher6
03-10-2011, 20:56
اینم یه جورایی تابلوه.اندازه دوچرخه نه ولی در نوع خودش ضایع هست.مخصوصا اگه cg 125 باشه.:31:
خیلی از بچه های ما موتور میارن
ولی اگه cg 125 نباشه بهتره
Miss Artemis
03-10-2011, 22:11
چه دوچرخه چه موتور ...
هر کسی آزاده هر جور دوست داره زندگی کنه ... لزومی نداره به نظر ما اهمیت بدین :دی
چه ایرادی داره اگه آدم اینجوری راحته همین طور رفت و آمد کنه ؟
هر کسی هم تیکه پروند جفت پا برید تو دهنش :دی
فقط مسئله پارک کردن دوچرخه / موتور هست :دی که هر دانشگاهی شرایط خودش رو داره ...
avator20002000
05-10-2011, 14:26
من دوشنبه اولین کلاسمه رشتم هم it هستش.چیزی در موردش اینجا نگفتید.بگید نریم اونجا سوتی بدیم.راستی من دانشگاهیی که هستم شنیدم دخترا چادر اجباری باید بزارن.کسی اینجور تجربه ای داشته؟(من پسرما!می خوام بدونم تکلیف چیه؟:31:یعنی نباید طرف اونا رفت دیگه؟)
mohsen_rkh
05-10-2011, 14:52
من دوشنبه اولین کلاسمه رشتم هم it هستش.چیزی در موردش اینجا نگفتید.بگید نریم اونجا سوتی بدیم.راستی من دانشگاهیی که هستم شنیدم دخترا چادر اجباری باید بزارن.کسی اینجور تجربه ای داشته؟(من پسرما!می خوام بدونم تکلیف چیه؟:31:یعنی نباید طرف اونا رفت دیگه؟)
خوب کار خودت رو بکن شما؛ چیکار به اونا داری؟! :46:
farid0485
05-10-2011, 15:31
ما که اینجوری نیستم...پسرا بیشتر از دخترا خود شیرنن....
خیلی هم به جدا کردن دختر و پسر اهمیت نمیدن....
M-I-L-A-D
05-10-2011, 16:07
سلام
چقدر زیاد بود اما همه رو خوندم!
چقدر به جزئیاتو اینا توجه دارین! من که میگم بیخیال بابا!
بذار بگن ترم اولیه، خب مگه نیستی؟ عشق و حال خودتو بکن اما در حد معقول!
مثلا تو دانشگاه ما (آزاد) اینقدر این ترم اول بچه ها چه پسر چه دختر داستان واسه خودشون در اوردن، با اینکه شاید بعضیا چیزی پشت سرشون گفتن، اما اینکه اصلا اون روزا یادمون نمیره خیلی جالبه! این روزا میگذره و خاطراتش میمونه نه اینکه بهت گفتن ترم اولی یا فلان! (این نظر منه)
نمیتونی بگی ترم اول همه مشروط، ترم فلان همه اونطور. توی دانشگاه متوجه میشی که چه شخصیت خاصی داری، مختص خودتی! کسی نمیتونه بگه با این استاد میفتی، اون ترم میفتی، این درس واست سخته! خودتی و خودت و اینطوری بیشتر خودتو میشناسی، آینده ت رو میشناسی و شخصیتی که قراره بشی. پس به حرف بقیه زیاد توجه نکن؛ بیشتر از تجاربشون استفاده کن اما در آخر بدون تو فرق داری!
البته توی اکثر کسایی که دیدم، ترم دوم افت شدیدی میکنن! ترم اول سرت گرمه و از حال و هوای کنکور اومدی، ترم اول رو پاس میکنی میره، اما ترم دوم تازه میفهمی دانشگاه یعنی چی و واقعا پسرفت میکنی. اما از ترم 3 به بعد یاد میگیری چیکار کنی. البته بعضیا همونم یاد نمیگیرن و افت پشت افت. اما بازم میگم، خودتی و خودت!
راستی یه چیز دیگه، که اکثر دوستان پسر بودن که تعریف کردن؛ البته دختر پسر هم نداره اما کلا سعی کنین در همه حالتی ریلکس باشین! چه وقتی دارین کاراتونو دنبال میکنین، چه جلو استاد چه جلو جنس مخالف! اولش شاید واسه بعضیا سخت باشه و ضایع کارایی بکنن، اما سعی کنین بگین که من همینم که هستم! : دی
فعلا همینا یادم بود، امیدوارم به درد بخوره.
05-10-2011, 17:08
سلام
من ترم اول هستم و يه كاري برام پيش اومده كه نميتونم يه هفته كامل به دانشگاه برم (كه هفته دوم دانشگاه ميشه) حالا نميدونم ميترسم از دروس عقب بيفتم و يا از نظر اموزشي مشكلي برام پيش بياد البته از بعضي دروس مثله زبان و فارسي ترسي ندارم اما مثلا استاد كامپيوتر گفته كه ميخاد برنامه نويسي C رو درس بده كه اصلا تا به حال به گوشمم نخورده بود و فك ميكنم از دروس پايه اي باشه و مثلا استاد فيزيك1 ميخاد فصل5 فيزيك هاليدي(جلد اول) رو شروع كنه و رياضي1 هم كه داريم من الان موندم چكار كنم سر هر كلاسي دو جلسه غيبت به نظرتون از نظر درسي و اموزشي مشكلي برام ايجاد نميكنه؟ راستي ازتون ميخام بيايد راجع به اين دروسي كه گفتم مثه همون برنامه نويسي C و فيزيك و... يه توضيحي بديد ببينم چي هست . به نظر شما ميتونم با خوندن جزوه استادا و يا.. خودمو به دروس برسونم يا نه؟
اينارو ول كن...
توصيه برادرانه ميكنم سر هر كلاس و درسي هر چقدر كه ميخواي غيبت كن ولي بهيچوجه سر كلاس تنظيم غيبت نكن كه شيرين ترين لحظات زندگي دانشجويي سر كلاس تنظيم رقم ميخوره :31:
از سوتي ها و سوالات وحشتناكي كه بعضيا ميپرسن تا سرخ و سفيد شدن استاد موقعي كه بعضي از بچه ها عمدا سوالهايي ميپرسن كه استاد نتونه راحت و ريلكس جواب بده، طوري كه يه لحظه آدم نميدونه بخنده،گريه كنه يا پاشه از كلاس بره بيرون غش كنه ... :31:
استادمون میگه شیمی عمومی رو وقت نمیشه تا اخر درس بده میخواد تا نصفه درس بده همه استادا اینطورین؟
szh_1367
05-10-2011, 18:49
سلام
من ترم اول هستم و يه كاري برام پيش اومده كه نميتونم يه هفته كامل به دانشگاه برم (كه هفته دوم دانشگاه ميشه) حالا نميدونم ميترسم از دروس عقب بيفتم و يا از نظر اموزشي مشكلي برام پيش بياد البته از بعضي دروس مثله زبان و فارسي ترسي ندارم اما مثلا استاد كامپيوتر گفته كه ميخاد برنامه نويسي C رو درس بده كه اصلا تا به حال به گوشمم نخورده بود و فك ميكنم از دروس پايه اي باشه و مثلا استاد فيزيك1 ميخاد فصل5 فيزيك هاليدي(جلد اول) رو شروع كنه و رياضي1 هم كه داريم من الان موندم چكار كنم سر هر كلاسي دو جلسه غيبت به نظرتون از نظر درسي و اموزشي مشكلي برام ايجاد نميكنه؟ راستي ازتون ميخام بيايد راجع به اين دروسي كه گفتم مثه همون برنامه نويسي C و فيزيك و... يه توضيحي بديد ببينم چي هست . به نظر شما ميتونم با خوندن جزوه استادا و يا.. خودمو به دروس برسونم يا نه؟
سعی کلاس ها رو شرکت کنی که اخر ترم هی به این اون نگی اینجاش رو بهم توضیح بده ، جزوت رو بهم بده و بدتر از همه التماس استاد کنی تا بهت 10 بده
نمیدونم رشته ات چی اما اگر رشته کامپیوتر هستی حتما کلاس های برنامه نویسی رو از اول تا اخر شرکت کن خیلی مهم هستن
استادمون میگه شیمی عمومی رو وقت نمیشه تا اخر درس بده میخواد تا نصفه درس بده همه استادا اینطورین؟
کلا مقدار درس و نمره دست استاد هست رئیس دانشگاه هم نمیتونه دخالت بکنه حالا یه استادکامل درس میده یکی نصفه
Reza31001
05-10-2011, 18:54
سلام
در مورد عقب موندن که خوب عقب میمونی ولی چیزی نیست که به مشکل بخوری میشه جبران کرد
در مورد مشکل آموزشی هم نه مشکلی نداره قانونش اینه که تو هر درس تا سه جلسه میتونی غیبت داشته باشی و مجازه و اگه چهارمین جلسه رو هم غیبت کنی باید درس رو حذف کنی وگرنه استاد که غیبت هات رو رد کنه صفر برات میخوره اما ...
اینا همش قانونه اصلا معلوم نیست اون جلسه که تو نمیری حضورغیاب بشه
خیلی از استادها اصلا براشون مهم نیست حضور غیاب
خیلیا هستن که حضور غیاب میکنن فقط برا اینکه ببینن کیا میان و آخر ترم هوای اونا رو دارن و اصلا غیبت ها رو رد نمیکنن
اصلا ممکنه تو یه کلاس 7-8 جلسه غیبت داشته باشی آخر ترم میری با استاد حرف میزنی با یکم پاچه خواری قضیه حل میشه:31:
کلا باید کلی از عوامل ( استاد عقده ای، حضور غیاب در هر جلسه و...) وجود داشته باشن که به همچین مشکلی بخوری
فقط باید آمار استاد رو دربیاری ببینی چجوریاست
البته بازم میگم تا 3 جلسه قانونیه و مشکلی نداره
آره
درس و امتحان کاملا دست استاده میتونه از هر کتابی که میخواد به هر مقداری که میخواد درس بده و هر جور دلش می خواد امتحان بگیره
avator20002000
05-10-2011, 21:22
اينارو ول كن...
توصيه برادرانه ميكنم سر هر كلاس و درسي هر چقدر كه ميخواي غيبت كن ولي بهيچوجه سر كلاس تنظيم غيبت نكن كه شيرين ترين لحظات زندگي دانشجويي سر كلاس تنظيم رقم ميخوره :31:
از سوتي ها و سوالات وحشتناكي كه بعضيا ميپرسن تا سرخ و سفيد شدن استاد موقعي كه بعضي از بچه ها عمدا سوالهايي ميپرسن كه استاد نتونه راحت و ريلكس جواب بده، طوري كه يه لحظه آدم نميدونه بخنده،گريه كنه يا پاشه از كلاس بره بيرون غش كنه ... :31:
چه حرفیه ما تو زیست پیش هم اینکارارو می کردیم معلمه هم پرو بود جواب میداد ولی مختلط یه چیز دیگست!:27:
راستی یه سوال مهم تو it چه زبان هایی بهمون یاد میدن؟
چه نرم افزار هایی رو باید بریزم تو لپ تاپم که اونجا می رم بدردم بخوره؟:40:
ما تو اين چند تارمي كه رفتيم دانشگاه اصلا نفهميديم كجا نشستيم دختر كجا ميشينه پسر كجا ميشنيه :31:
والا هر وقت رسيديم يك جا گير اومد نشستيم و رفت :31::31:
خيلي حساس نباشيد . كار خودتون رو بكنيد . به حرف مردم اگر توجه كنيد ديوانه ميشسيد ها :2:
milla.online
05-10-2011, 22:26
ما تو اين چند تارمي كه رفتيم دانشگاه اصلا نفهميديم كجا نشستيم دختر كجا ميشينه پسر كجا ميشنيه :31:
والا هر وقت رسيديم يك جا گير اومد نشستيم و رفت :31::31:
خيلي حساس نباشيد . كار خودتون رو بكنيد . به حرف مردم اگر توجه كنيد ديوانه ميشسيد ها :2:
منم همینطور...
دخترا بیشتر جلو میشینن تو کلاسای ما... من چون چشمام ضعیفه عقب نمی تونم بشینم واسه همین سعی می کنم همون جلو یه جا پیدا کنم...:21:..
چه حرفیه ما تو زیست پیش هم اینکارارو می کردیم معلمه هم پرو بود جواب میداد ولی مختلط یه چیز دیگست!:27:
منم تجربي خوندم ولي كلاس پيش دانشگاهي كجا جو كلاسهاي تنظيم كجا!
راستي نميخوام نااميدت كنم ولي كلاسهاي تنظيم مختلط تشكيل نميشه و كلاس دخترا از پسرها جداست :21:
hamed69it
06-10-2011, 10:03
ما که برای درسای تخصصی هر جا گیر اومد میشینیم،حتی روی زمین!!!!!!!
درس های عمومی هم که از آخر کلاس پر میشه!!!!
مثلا تو درسی مثل برنامه نویسی وقتی میای سر جایی که گرفتی میشینی میبینی 2تا دختر سمت راست 2تا هم سمت چپن!!و باید وسط بشینی!!
استاد هم کاری نداره!!فقط باید بتونی بوی کرم،انواع اودکلن را تحمل کنی!
hermione
06-10-2011, 10:36
سلام
برنامه نویسی از نظر بعضیا درس سخت و از نظر بعضی دیگه درس جالبیه ( منم همینطور فکر می کنم ) درس ابتکاریه باید از ذهن کمک بگیرید برای حل مسئله و بعدش نوشتن کد . (95% درصد برنامه نویسی ساده کردن یه مسئله یا همون بدست اوردن الگوریتم هست و نوشتن کد درصد کمیو تشکیل میده )
و دیگه اینکه آره به سادگی میشه از روی کتاب مرجع یاد گرفت ( البته باید خیلی وقت بذارید و از الان کار کنید 1 شبه نمیشه )
فیزیک 1 هم از فصل 9(یا 8 - مرکز جرم)مباحث جدیدش شروع میشه و قبلش دقیقاَ همون مباحث حرکت شناسی و دینامیک دبیرستانه پس اگه اونارو خوبه خوب بلد باشید مشکلی ندارید .
حالا میگید نمیشه 1 هفته برید دانشگاه زیاد مهم نیست ولی درکل سعی کنید همه کلاسارو شرکت کنید ( تأثیرشو توی امتحانا میبینید )
و هیچکدوم از درسارو برای شب امتحان نذارید اینجا دیگه خیلی با دبیرستان فرق داره ( مثلا خودم توی دبیرستان شیمیو شب امتحان می خوندم مینیموم 17 میشدم ) ولی دانشگاه اگه یه درسو شبه امتحان بذارید خیلی شانس بیارید با 10 پاس میشید .( حتی همین ریاضی 1 و فیزیک 1 و برنامه نویسی)
خیلی هم نمی خواد خرخونی کنید با استاد پیش برید و درسی که میدن همون روز بخونید درس فردا هم 3-4 تا تمرین ازش حل کنید مطمئن باشید معدلتون بالای 16میاد .
only4u-m
06-10-2011, 22:11
راستی یه سوال مهم تو it چه زبان هایی بهمون یاد میدن؟
چه نرم افزار هایی رو باید بریزم تو لپ تاپم که اونجا می رم بدردم بخوره؟:40:
"مبانی برنامه نویسی" و بعدش "برنامه نویسی پیشرفته" اکثرا C و C++ درس میدن، ولی دوست عزیز تو رشته IT برنامه نویسی زیاد اهمیت نداره :5: دروس اصلی از "مبانی فناوری اطلاعات" شروع میشه، بعدش "اصول و مبانی مدیریت" و ... شما بیشتر شبکه بدردت میخوره، توصیه میکنم حتما دنبالش باش تا قبل از پایان دانشگاه مدرکشو بگیری...
ما که دو سال رفتیم دانشگاه هیچ نرم افزاری احتیاجمون نشد :27: به جاش چندتا بازی بریز بیشتر بدرد میخوره :21::31:
یه سوال دارم.. تو خوابگاه . هم اتاقیا چطوری انتخاب میشن ؟ :7:
avator20002000
07-10-2011, 12:01
من الان از اردوی توجیهی میام خیلی چیز چرتی بود اصلا با هیچکی حال نکردم.
ببینم کلاسای ما با رشته های دیگه قاطیه برای عمومی ها؟
mohsen_rkh
07-10-2011, 12:06
من الان از اردوی توجیهی میام خیلی چیز چرتی بود اصلا با هیچکی حال نکردم.
ببینم کلاسای ما با رشته های دیگه قاطیه برای عمومی ها؟
بستگی به دانشگاهتون داره.
Masoud-Susa
07-10-2011, 12:27
یه سوال دارم.. تو خوابگاه . هم اتاقیا چطوری انتخاب میشن ؟ :7:
بستگی به دانشگاهتون داره :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.