PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمان گرفتن دکمه های کیبورد

jooya_63
12-09-2011, 11:25
سلام دوستان
من در حال وب گردی بودم که یه دفعه دکمه های کیبورد شروع کردن به فرمان گرفتن! :19:
اول هر دکمه رو فشار میدادم برای خودش کار دلخواهش رو انجام میداد. مثلا دکمه a رو که میزدم بجای تایپ حرف مورد نظر، favorites رو باز می کرد. (به طور دقیق یادم نیست هر دکمه ای چه کار می کرد)
چند دقیقه که گذشت متوجه شدم بدون اینکه من دکمه ای رو فشار بدم کامپیوتر داره فرمان میگیره! از ترس خاموش کردم. فرداش که روشن کردم حالش ظاهرا خوب بود! و البته ظاهرا خوب هست!
مشغول انجام مراحلی هستم که آقای drhaniball ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفنه بودن. اما می خوام بدونم چه اتفاقی برای سیستمم افتاده! :41:

jooya_63
03-10-2011, 21:27
سلام دوست عزیز
من به جز اسکن با نرم افزار EmsisoftEmergencyKit و combo fix، تمام مراحل رو انجام دادم. اما ویندوزم رو عوض نکردم.
trojan hunter هم تعداد زیادی trojan پیدا کرد. ولی چون نسخه تریل بود؛ اجازه پاک کردنشون رو نداد! چکار کنم؟
الان حجم ویندوزم وقتی وارد c میشم و همه پوشه ها رو (به جز پوشه Kaspersky Rescue Disk) انتخاب می کنم 15.4 گیگ هست. مشکل فرمان گرفتن کیبوردم حل شد.
سیستم عاملم win7 64_bit هست. قبل از خوندن تاپیک شما، هیچ نوع آنتی ویروس و ... نصب نکرده بودم. آخه تازه سیستمم رو اسمبل کرده بودم.
این هم لاگ ها:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمنا من UTILITY.CD.8cm.v21.40 دارم که نرم افزار های کاربردی زیادی برای اسکن داره.
حالا پیشنهاد شما چیه؟

SURIV
04-10-2011, 09:48
احتمالا دکمه ALT کیبردتون فرو رفته بود
آخه Alt + A منوی Favorite رو باز میکنه
سیستم یکی از دوستام قبلا اینطوری شده بود کیسو میبرد تعمیرگاه طرف میگفت سیستمت سالمه می آورد خونه مشکل داشت!!
آخر فهمیدیم کیبردش خراب بود!!!
اگه ALT همیشه فشرده باشه با زدن هر دکمه سیستم فرمان میگیره
موفق باشین

jooya_63
04-10-2011, 16:26
سلام suriv
خیر سیستم من سرور هست و 4 ترمینال بهش وصله که اونها هم حتی بدون فشردن دکمه های کیبورد!!!! فرمان می گرفتن!!!
(در ابتدای تاپیک توضیح داده بودم)
به هر حال از این که برای مشکل من اهمیت قایل شدید ممنونم :20:

SURIV
05-10-2011, 02:30
خب پس اگه اینجوریه احتمالا یه برنامه مخرب هست که دکمه ALT رو Sendkey می کنه

A M ! N
06-10-2011, 00:47
خب پس اگه اینجوریه احتمالا یه برنامه مخرب هست که دکمه ALT رو Sendkey می کنه
الببته منظور ایشون از SENdKEY همون تابع کبیوردی معروف Visual studio هستش

jooya_63
08-10-2011, 19:49
سلام دوستان
میشه لطفا بفرمایید این برنامه مخربی که گفتید؛ با چه نرم افزاری باید جلوی فعالیتش رو گرفت؟

A M ! N
08-10-2011, 23:23
سلام دوستان
میشه لطفا بفرمایید این برنامه مخربی که گفتید؛ با چه نرم افزاری باید جلوی فعالیتش رو گرفت؟
سلام..
شما فعلا از کیبورد برای هیچکار امنیتی مثل نوشتن پسورد در فیلدهای اینترنتی استفاده نکن..ممکن کسی Key Logger فرستاده باشه روی سیستمت. با این حساب هرکاری که بکنی ضبط میشه.
درباره ی نرم افزار هم از این ها میتونی استفاده کنی به ترتیب قدرتش مینویسم:
spy ware Doctor
dr web
super anti spy ware
MBAM

و ازین سایت هم آنتی ویروس avira رو با آپدیتش دان و نصب کنین و اموزش نصب و آپدیت کردنش هم هست...و اسکن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق و :11:موئید باشین

jooya_63
09-10-2011, 19:52
دوستان جسارت نباشه من چند بار تکرار کردم که مشکل کیبورد من حل شده!!!!!!!!! :9:
لطفا اگر در دلیل بالا رفتن حجم ویندوز اطلاعتی دارین کمکم کنید!!!!!!! :41:
بی زحمت دومین پست تاپیک رو بخونید. ضمنا کار هایی مثل disk clean, defrag, خالی کردن my document , my download , .... همه رو انجام دادم. باز هم حجم ویندوزم بالاست. اگر راهی غیر از تعویض ویندوز هست بفرمایید :45:

A M ! N
09-10-2011, 20:11
دوستان جسارت نباشه من چند بار تکرار کردم که مشکل کیبورد من حل شده!!!!!!!!! :9:
لطفا اگر در دلیل بالا رفتن حجم ویندوز اطلاعتی دارین کمکم کنید!!!!!!! :41:
بی زحمت دومین پست تاپیک رو بخونید. ضمنا کار هایی مثل disk clean, defrag, خالی کردن my document , my download , .... همه رو انجام دادم. باز هم حجم ویندوزم بالاست. اگر راهی غیر از تعویض ویندوز هست بفرمایید :45:
سلام..
بسیار عالی آخه شما همون تاپیک رو Edit کرده بودین و کسی نتوجه نشده بود
چطور مشکلتون برطرف شده؟

درمورد حجم درایو سی که خیلی هم زیاد نیست و طبیعی هست اگه منظورتون 15 گ هست
ولی system restore رو هم از کار بندازین اگه مشکلی ندارین
یک virtual memory هم هست که معمولا روی درایو سی فعال هست و تقریبا 2 گیگ از سی میگیره که بهتره غیر فعالش نکنین
یک سری برنامه ها هم وقتی پاکشون میکنی پوششون سالم میمونه باقی که باید دستی پاک بشه که این کار رو انجام بدین دستی
پوشه های %tmp% رو هم خالی کنید
پوشه ی temp هم همینطور
اگه به ویروس شک دارین از آخرین تاپیکم یک آنتی ویروس انتخاب و نصب از لینکی که دادم و اسکن
موفق و :11:موئید باشین