ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غیر فعال شدن ناگهانی تیک hiden برای تمام فایل های desktop.ini

jooya_63
12-09-2011, 10:53
سلام دوستان
1. من پریروز داشتم یا سیستمم کار می کردم (شرمنده یادم نیست چکار می کردم! :46:) حین کار کردن ری استارت کردم. وقتی سیستم اومد بالا؛ 2 تا فایل نت پد باز شد با محتوای یکسان و البته نام desktop.ini !!! :

[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21787

من با نام desktop2.ini روی دسکتاپ ذخیرشون کردم. محتوای فعلی فایل desktop.ini که از قبل روی desktop بوده هم اینه:

[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21769
IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-183
[LocalizedFileNames]
Run.lnk=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-12710

هر دفعه که سیستم رو خاموش یا ری استارت می کنم این 2 فایل نت پد باز میشن!

2. اتفاق دیگه ای هم که افتاده اینه که تمام فایل های desktop.ini تیک hidden شون برداشته شده و دیده میشن.
ناگفته نماند که در حال حاضر تنظیمات folder option هم حالت پیش فرض خود ویندوز هست

میشه بگید چه اتفاقی افتاده؟ لطفا اگر ویروسه و نام ویروس می شناسید بگید اسمش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس مربوط به محیط video library هست. ببخشید دسکتاپم شلوغ بود! :31:

jax2
12-09-2011, 12:40
روی دکمه ی start کلیک راست کنید و open all users رو بزنید
به پوشه ی programs برید و بعد به startup
اونجا هر چی هست پاک کنید که همین دو فایل هم اونجا هستند
ریستارت کنید و تمام

jooya_63
12-09-2011, 12:44
سلام دوست من
سپاسگذارم که جوابمو دادی
قضیه برداشته شدن تیک hidden فایل های desktop.ini چیه؟

jax2
12-09-2011, 18:43
خوب این فایل ها که حتما نباید هاید باشن
حتما فایل سیستمی نبودن که هاید نبودن

zaker_3
18-12-2012, 11:17
سلام بنده چند روز پیش فلشی به لب تاپم زدم با نورتون اسکن کردم چیزی پیدا نکرد بعد دیدم 2 تا فایل به نام dekstop.ini روی دکستاپم ساخته با تحقیقاتی که کردم فهمیدم اینا تروجان هستن تو my music و my picther و my videos هم تشریف دارن. تو این چند روز آنتی ویروسایی مثل کاسپر و نود 32و آواست ونورتون و avgو هر چی بگی رو با تمام آپدیتاشون امتحان کردم اما پاکشون نکرد حس میکنم همینطوری دارن سرعت ویندوزم رو کاهش میدن..چون لب تاپم سونی هست عوض کردن ویندوز واسم خیلی سخته چون سی دی درایورو اینا ندارم تورو خدا کمکم کنین بگین چه جوری از شرشون خلاص بشممممممممممممممم...ویندوز 7 هستت.......

hamidreza2010
18-12-2012, 15:27
سلام بنده چند روز پیش فلشی به لب تاپم زدم با نورتون اسکن کردم چیزی پیدا نکرد بعد دیدم 2 تا فایل به نام dekstop.ini روی دکستاپم ساخته با تحقیقاتی که کردم فهمیدم اینا تروجان هستن تو my music و my picther و my videos هم تشریف دارن. تو این چند روز آنتی ویروسایی مثل کاسپر و نود 32و آواست ونورتون و avgو هر چی بگی رو با تمام آپدیتاشون امتحان کردم اما پاکشون نکرد حس میکنم همینطوری دارن سرعت ویندوزم رو کاهش میدن..چون لب تاپم سونی هست عوض کردن ویندوز واسم خیلی سخته چون سی دی درایورو اینا ندارم تورو خدا کمکم کنین بگین چه جوری از شرشون خلاص بشممممممممممممممم...ویندوز 7 هستت.......

دوست عزیز اینا ویروس نیستند و جز فایل های سیستمی ویندوز هستن البته پاک کردنشون مشکلی ایجاد نمیکنه