jooya_63
12-09-2011, 10:53
سلام دوستان
1. من پریروز داشتم یا سیستمم کار می کردم (شرمنده یادم نیست چکار می کردم! :46:) حین کار کردن ری استارت کردم. وقتی سیستم اومد بالا؛ 2 تا فایل نت پد باز شد با محتوای یکسان و البته نام desktop.ini !!! :
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21787
من با نام desktop2.ini روی دسکتاپ ذخیرشون کردم. محتوای فعلی فایل desktop.ini که از قبل روی desktop بوده هم اینه:
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21769
IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-183
[LocalizedFileNames]
Run.lnk=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-12710
هر دفعه که سیستم رو خاموش یا ری استارت می کنم این 2 فایل نت پد باز میشن!
2. اتفاق دیگه ای هم که افتاده اینه که تمام فایل های desktop.ini تیک hidden شون برداشته شده و دیده میشن.
ناگفته نماند که در حال حاضر تنظیمات folder option هم حالت پیش فرض خود ویندوز هست
میشه بگید چه اتفاقی افتاده؟ لطفا اگر ویروسه و نام ویروس می شناسید بگید اسمش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس مربوط به محیط video library هست. ببخشید دسکتاپم شلوغ بود! :31:
1. من پریروز داشتم یا سیستمم کار می کردم (شرمنده یادم نیست چکار می کردم! :46:) حین کار کردن ری استارت کردم. وقتی سیستم اومد بالا؛ 2 تا فایل نت پد باز شد با محتوای یکسان و البته نام desktop.ini !!! :
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21787
من با نام desktop2.ini روی دسکتاپ ذخیرشون کردم. محتوای فعلی فایل desktop.ini که از قبل روی desktop بوده هم اینه:
[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21769
IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-183
[LocalizedFileNames]
Run.lnk=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-12710
هر دفعه که سیستم رو خاموش یا ری استارت می کنم این 2 فایل نت پد باز میشن!
2. اتفاق دیگه ای هم که افتاده اینه که تمام فایل های desktop.ini تیک hidden شون برداشته شده و دیده میشن.
ناگفته نماند که در حال حاضر تنظیمات folder option هم حالت پیش فرض خود ویندوز هست
میشه بگید چه اتفاقی افتاده؟ لطفا اگر ویروسه و نام ویروس می شناسید بگید اسمش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس مربوط به محیط video library هست. ببخشید دسکتاپم شلوغ بود! :31: