مشاهده نسخه کامل
: مشکل صدا دارم
minimilad
12-09-2011, 09:55
با عرض سلام خدمت دوستان
دوستان سیستم من صدا ندارد حتی بعد از تغییر ویندوز و نصب کارت گرافیک و کارت صدا باز هم صدا ندارم و حتی علامت اسپیکر در قسمت پایین وجود ندارد . لطفاً راهنمایی کنید .
متشکر
Rahpooyan
12-09-2011, 11:29
فرض کنیم شما کارت صدای انبورد دارید :
در قسمت Dvice manager یه نگاهی بنداز ببین اصلا کارت صدا را شناسایی کرده یا خیر ؟ اگر شناسایی کرده ایا نصب شده است یا خیر ؟
اگر نصب نبود از روی سیدی مادربرد نصبش کن .
اگر شناسایی نکرده بود یه ویندوز دیگه امتحان کن ببین اون هم مشکل داره یا خیر ؟
در نهایت احتمالش رو بده که کارت صدات سوخته پس باید دنبال کارت صدای غیر انبورد باشی .
amd>intel
12-09-2011, 11:40
مدل مادربرد ؟ كارت صداي آنبرد يا غير آنبرد ؟ نوع ويندوز ؟
minimilad
12-09-2011, 11:44
متشکر دوست عزیز جوابتان کامل بود فکر کنم سوخته یعنی باید یه مادربورد دیگه بگیرم یا میشه درستش کرد؟
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
مادربورد من foxconn کارت صدا تو خود مادربورد هستش و ویندوزم هم اکس پی می باشد .
متشکر
كارت صداي آنبرد به اين راحتي ها نمي سوزه! كلاً كارت صدا به اين راحتي ها نمي سوزه! شما مدل دقيق كارت صدات رو ببين چيه درايور جديدش رو دانلود كن نصب كن اگه كامل نصب شد و اروري نداد اون موقع تازه بايد به تنظيمات ويندوز شك كني در مرحله ي آخر بايد برسي به جامپرهاي صدا كه رو مادربرده و بعدش احتمال سوختن!
متشکر دوست عزیز جوابتان کامل بود فکر کنم سوخته یعنی باید یه مادربورد دیگه بگیرم یا میشه درستش کرد؟
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
مادربورد من foxconn کارت صدا تو خود مادربورد هستش و ویندوزم هم اکس پی می باشد .
متشکر
ببین دوست عزیز شما از خدا خواستین مین برد یه عیبی پیدا کنه برین سر وقت
یه مین جدید دیگه بقول معروف بهونتونم جور شده:46: نکنه بچه مایه داری شیطون:5:
فرض کن اصلا کارت صدا مین برد سوخته
خوب اینو میشه با 3 هزار تومن یه کارت دسته دوم pci نصب کرد که حتی دیگه نیازیم به نصب
درایور هم نداره مثل همین کارت صداها جینیوس با چیپ ست cs4281 کارت را میوفته
اینو میشه ار تعمیر کارا پی سی با قیمت 2 الی 3 تومن پیداش کرد
حالا قبلش برو تو لیست مدیریت سخت افزار ببین رنگ سخت افزار کارت صدا زرده یا نه؟
اگه زرد بود یعنی کارت صدا سالمه باس نرم افزار راه انداز یا همون درایورشو نصب کنی
موفق باشی.
احتمال زیاد سوخته مال منم روز اول که خریدم همینطوری بود بعد بردم گارانتی سازگار درستش کرد
ولی الان بعد از چند ماه دوباره سوخته
شما بهتره یه کارت صدا بگیری
dvb_hamed
07-11-2011, 20:32
كارت صداي آنبرد به اين راحتي ها نمي سوزه! كلاً كارت صدا به اين راحتي ها نمي سوزه! در مرحله ي آخر بايد برسي به جامپرهاي صدا كه رو مادربرده و بعدش احتمال سوختن!
این جامپر که گفتی کجاست؟
چیپ مین من لحیم سردی پیدا کرد دادم درستش کردن ولی بعد اینکه تحویل گرفتم دیدم موقع نصب کارت،اون پنجره چهار ضلعی که یه stop داره یه continu داره میاد ولی هرچی روی continu میزنم دوباره همون پنجره رو نشون میده و بعد از چندین بار تکرار پیغام رد میشه و درخواست ریست میکنه ولی بعد ریست همچنان در device maneger گذینه ی زرد رنگ همراه با علامت سوال روش به نام unknow device مشاهده میشه.داستان چیه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.