مشاهده نسخه کامل
: نظر شما در مورد نقاشی های من
Dexter 2009
12-09-2011, 09:47
چند وقته روی این نقاشی ( با مداد رنگی ) کار می کنم ولی هنوز کاملش نکردم .خوشحال می شم نظراتتون ( مثبت ومنفی ) رو در موردش بدونم.
سایز کوچیکش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک تصویر بزرگش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr.reCoder
12-09-2011, 13:03
ببخشین!! اینها چه میوه ای هستن!!!
-کیوی؟؟؟
-- نه بابا کیوی که قرمز نیست!!
-هلو؟؟؟
--سیـبه!!!
:10:
یدونه اش هم که گاز زده شده!!!
Dexter 2009
13-09-2011, 08:19
اما رنگش خیلی روشنه..
رنگش رو تقریبا درست کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
autumn63
17-11-2011, 19:22
خیلی قشنگ کار کردی. فقط تا تکمیلش نکنی نمیشه زیاد در موردش صحبت کرد. به نظر تعداد سیب ها بیشتره! درسته؟ چند تا دیگه هم از تو پاکت بیرون ریخته. یه اشکال داره اینکه از جلو شروع کردی به رنگ کردن . همیشه دورترین چشم انداز اول رنگ میشه و رفته رفته به ظرف جلو رنگ آمیزی میشه. اگه خواستی من می تونم کمکت کنم.:20: گرچه شما خودت استادی
M o h a m m @ d
18-11-2011, 21:09
بابا ببر تو مزایده بفروش چند میلیونی کاسب میشی مگه ندیده یه تابلوی تو نت نگاه میکنی که فکر میکنی یه بچه کشیده چند میلیون دلار میخرن اون وقت اینم میلیاردی میخرن:31:
بابا ببر تو مزایده بفروش چند میلیونی کاسب میشی مگه ندیده یه تابلوی تو نت نگاه میکنی که فکر میکنی یه بچه کشیده چند میلیون دلار میخرن اون وقت اینم میلیاردی میخرن:31:
ایشان گفتند نظر در مورد تابلو کار دارند نه مزهپرانی. به نظر من کار بسیار خوبی هست و نباید اینطور ناخردانه با "یه بچه کشیده" مقایسه شود.
در مورد نقاشی، به نظر من باید کمی روی سیب نیمه کار شود، چون کمی غیرعادی به نظر میرسد، "لبههای نرم آن". رنگآمیزی آن به نظر من بسیار پسندیده است.
M o h a m m @ d
19-11-2011, 18:41
شما که عمقی فکر میکنید یکم رو حرف منم عمقی فکر کنید
منم گفتم خودت دستم کم نگیر وقت اونا برای یه تابلو از نظر من معنی نمیده(از خیلی ادمی دیگم بپرسی همین میگن) میدن برای اینم که روش کار کنی بیشتر میدن ولی حیفش اینجاه از این مزایده ها تو ایران نیست باید ببری خارج شوخی من برای همین بود
siavash_rad
26-01-2012, 21:08
سلام بر طراحان وطنی گل :40:
گفتم یه کوچولو یاد آوری کنم که ما دنبال این هستیم.
شرمنده پا برهنه اومدم داخل بحثتون
Nocturne
31-03-2012, 18:37
عکسها لود نمیشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.