مشاهده نسخه کامل
: سوال اکشن اسکریپت 2
MRHArtsClube
11-09-2011, 22:55
سلام دوستان
من یه سوال دارم! ممنون میشم کمکم کنید! :11:
من توی Stage یه Button دارم و یه Dynamic Text .
توی فریم اول یه آرایه تعریف کردم که توش چند تا String ریختم.
حالا میخام اول کار عنصر اول آرایه توی Text نشون داده بشه و هربار که دکمه رو زدم دونه دونه عناصر بعدیو نشون بده!
یه تیکه از کل کدهای من اینه:
کد توی دکمه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد آرایه و تابع nextItem:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتابع من آرایه 2 رو دونه دونه میریزه تو آرایه 1 خونه ی i ام!
اینم بیرون از تابع توی فریم نوشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدchoosedBox همون تکستمه و choosed به ترتیب گزینه های آرایه 2 هستش!
{اگه کدمو متوجه نشدید نمیخواد کد منو درستش کنید! یه کد درست به من پیشنهاد بدید. مرسی}
MRHArtsClube
11-09-2011, 23:04
اینم نتیجش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکلم Choosed هستش!!!! :41: همش Undefined هستش!!
خط زیرو توی تابع هم نوشتم اما فرقی نکرد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MRHArtsClube
11-09-2011, 23:10
یه چیز دیگه! اگه بخوام تابعم همون اول یه بار اجرا شه؛ یعنی اولین عنصر رو اتوماتیک نشون بده باید چکار کنم؟
javidflasher
12-09-2011, 10:06
خب حتما ایتمی که تو آرایتون دارین فراخوانیش میکنین تعریف نشدست.
یعنی iتون از lengthآرایتون بیشتر میشه و در نتیجه undefinedبر میگردونه .
اینو تست کنین :
MRHArtsClube
12-09-2011, 15:09
سلام جاوید جان دوست عزیزم
کد شما به تنهایی کار میکنه اما توی کار من کار نمیکنه! من برنامه نویسیم خوبه فقط یه مشکل بزرگ دارم اونم جای بعضی خطهارو که زیادم به چشم نمیان اما باعث اشتباه شدنه برنامه میشن رو جابجا مینویسم!!!
الانم دارم یه برنامه می نویسم که توش 100 و خورده ای از این دکمه ها هست! من مجبورم کد Release رو توی خود دکمه ها بنویسم چون Instance Name شون با هم فرق داره!
درضمن نمیخام بعد هر کلیکی این آرایه بره بعدی! اگه روی دکمه ای که Instance Name ش اسم همون آیتم آرایه بود که ما داریمش توی تکست باکسمون اونوقت بعد از تغییر رنگ دکمه بره آرایه بعدی!!!
مشکل من اینه که تابعم اجرا نمیشه یا درست اجرا نمیشه!
اون Undefined رو هم که میده نمیدونم برای چیه! چون کد شما رو هم که توی کار گذاشتم همین پیغامو داد!
من الگوریتم کارمو تو پست بعدی مینویسم ببینید اگه درسته کمک کنید بهم، چون کار بزرگیه و من باید زود تحویلش بدم! شاید 9 روز دیگه وقت دارم!
ممنون
MRHArtsClube
12-09-2011, 15:22
این الگوریتم برای یه دکمه هستش و نمادیه
کد دکمه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد فریم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه کدهای دیگه رو ننوشتم چون درست کار میکنن. فقط مشکل از این nextItem هستش و احتمالا از جای کدهام که مشخص کردم. ممنونم از محبتاتون!:20:
اینم یه نمونه از اون چیزی که میخوام بشه اما نشده! کداشو چک کنید ببینید کجاش مشکل داره ممنون!
MRHArtsClube
14-09-2011, 22:32
چرا هیچکس کمک نمیکنه؟ :37:
javidflasher
15-09-2011, 11:09
من دقیق نمیدونم شما میخواین
من این نمونه رو دانلود کردم.
همه چیش درست بود من جایی به unddefinedبر خورد نکردم
لطفا دقیق بگین چی میخواین ؟
MRHArtsClube
17-09-2011, 00:57
دوست عزیز ممنون! همین الآن مشکلم برطرف شد! گفتم مشکلم جابجا نوشتن کدهائه!! اینم کد نهایی! ممنون:
با این دو خط Trace گرفتن مشکل حل شد!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.