مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید خودنویس گران قیمت
سلام دوستان
تصمیم دارم برای پدرم، سِت خودنویس و خودکار Mont Blanc بگیرم. خواستم ببینم دوستان بِرَند معروف دیگه ای سراغ دارن؟
البته برندهایی مد نظرم نیست که کارشون لباس و کیف و کفشه و در کنارش تو این خط هم کار میکنن!!
ممنون . . .
نبود؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته برندهای دیگرم هستند که در سطح Montblanc کار میکنند و از نظر اصلی بودن جنس میتونید اطمینان بیشتری روی اونها داشته باشید.
باید حواستون باشه که جنس تقلبی نخرید که در مورد Montblanc تقلبی زیاده. یکی از معدود جاهایی که میتونید مطمئن باشید جنس اصل داره گالری ساعت پیمان تو مرکز خرید گلستان است که با دیدن قیمت هاش ممکنه شوکه بشید (قیمت های میلیونی بعضی ست ها )و اگر جا های دیگه ارزونتر پیدا کردید میتونید مطمئن باشید که تقلبی هستند!
از برندهای شاخص دیگه میشه اشاره کرد به: Namiki, Waterman , Pelikan وParker اشاره کرد که ارزانتر ولی دارای کیفیت مشابه هستند.
بودجه تون چقدره؟
shabnam1986
20-09-2011, 16:30
وای خدا میلیون تومن واسه خودنویس؟
اط جنس طلاست؟
نه لزوما از طلا نیست.
به خاطر اینکه اجناس لوکسی هستند که کلکسیونی هستند و از هر مدل تعداد محدودی ساخته میشود مثلا 100 تا یا کمتر که همین تعداد کم تولید باعت بالا رفتن نجومی قیمت میشه (دست ساز هستند) و در بعضی از موارد که از طلا یا سنگهای قیمتی نیز در آنها به کار میرود قیمتها بطور باورنکردتی بالاتر نیز میرود (قیمتهای 100،000 دلاری و بیشتر)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برندهای دیگرم هستند که در سطح Montblanc کار میکنند و از نظر اصلی بودن جنس میتونید اطمینان بیشتری روی اونها داشته باشید.
باید حواستون باشه که جنس تقلبی نخرید که در مورد Montblanc تقلبی زیاده. یکی از معدود جاهایی که میتونید مطمئن باشید جنس اصل داره گالری ساعت پیمان تو مرکز خرید گلستان است که با دیدن قیمت هاش ممکنه شوکه بشید (قیمت های میلیونی بعضی ست ها )و اگر جا های دیگه ارزونتر پیدا کردید میتونید مطمئن باشید که تقلبی هستند!
از برندهای شاخص دیگه میشه اشاره کرد به: Namiki, Waterman , Pelikan وParker اشاره کرد که ارزانتر ولی دارای کیفیت مشابه هستند.
بودجه تون چقدره؟
ممنون ؛ من آلمان هستم و چند هفته دیگه دارم میام ایران. خرید رو هم یا از نمایندگی های خودشون میگیرم یا آنلاین از سایتش یا آمازون.
از Waterman هم خوشم اومد. طرح های جالبی داره. احتمالا یا از اهمین بگیرم یا Montblanc یا Parker. :46: ولی montblank و waterman این 18k و 14k روی سر خودنویس رو چه بزرگ مینویسن:20: میخوان همه رو خبر کنه که طلاست! اگه طلا نمیبود برام بهتر بود. بدیش اینه که تو استایل های کلاسیک و رسمی فقط طلا زدن و استیل ندارن.
-------
وای خدا میلیون تومن واسه خودنویس؟
اط جنس طلاست؟
بعضی مدل هاشون قسمت سر خودنویس از طلای زرد یا سفید 18 یا 14 عیار هستش و فیمتشون بین 350 تا 700 یورو میشه. مثل این که 310 یورو هستش (فکر کنم بشه حدود 500 تومن):
ِیه فروم جالب دیدم مخصوص خودنویس:
تو قسمت برندها که نگاه میکردم ، بیشترین پست ها مربوط به ایناست:
Montblanc - 80,654 Replies
Parker - 61,890 Replies
Pelikan - 42,929 Replies
Sheaffer - 33,893 Replies
Waterman - 19,281 Replies
اگه تو آلمان هستی نگاهی به Namiki هم بنداز:
ایران گیر نمیاد و شنیدم که به نسبت قیمت از Montblanc کیفیت بیشتری داره من خودم سری Falcon Namiki رو دارم و از لحاظ کیفیت ساخت و کیفیت نوشتن باهاش حرف نداره ولی اگه 750$ پول میخوای خرج کنی سری Nippon Art رو هم مدنظر که طرح های ژاپنی زیبا بر روی آنها توسط هنرمندان ژاپنی نقاشی شده و کیفیت نوک آنها نیز از Montblanc های هم قیمت بیشتره.
یه پست آف تاپیک هم من بزنم
جوهر سبز (کپسولی ترجیحا) کجا گیر میاد
همه جا فقط ابی و سیاه دارند
داره میزنه به سرم از جوهر پرینتر استفاده کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MeHRAn_4S
04-12-2011, 00:26
سلام
دوستان کسی میدونه که خود نویسی که ایرانی به نام آقای گلستانی جدیدآ ساخته
قیمتش چنده؟ (با طرح کتیبه کوروش کبیر و خیام و فردوسی و حتی خلیج فارس که ادا می کرد خیلی ارزونه)
+::::MehrdaD::::+
05-12-2011, 19:13
آره.منم برنامشو تو تلویزیون دیدم (شبکه ی چهار)خودش(گلستانی) که می گفت سایت داره
ولی یادم نمی یاد اسم سایت چی بود .اگه میشه آدرس سایشو بدید تا ببینیم قیمتش چنده ؟
باتشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.