ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست و دانلود نقشه های GPS شهرهای ایران برای برنامه ا Maverick ا

Ali_ip3
11-09-2011, 21:29
سلام دوستان
در این صفحه میتوانید نقشه های Gps برای نرم افزار MAVERICK را دانلود کنید
این نقشه ها برای گوشی های اندرویددار می باشد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قابلیت ها و مزایا:

1- ساپورت نقشه ای آفلاین روی مموری
2- سرعت سنج
3- قطب نما
4- ذخیره و بازبینی مسیر
5-مسافت و زمان تا مقصد تعیین شده
6- تعیین موقعیت جغرافیایی به صورت درجه/دقیقه
7- امکان به اشتراک گذاری مسیر طی شده در اینترنت
8- تعیین مسافت طی شده برای تعیین مساحت
9- نمایش نقشه ها بدون اتصال به ماهواره
و ....

شکل ساختاری نقشه ها:

نقشه های مورد استفاده مانند سایر نقشه ها به صورت یک فایل فشرده نمی باشد بلکه کره زمین بر اساس بزرگنمایی(zoom) به صورت صدها میلیون فایل و صدها هزارفولدر میباشد.
بر اساس همین قابلیت می توان بدون تغییر نقشه در نرم افزار شما میتوانید نقشه های مختلف با سایز های مختلف داشته باشید( مانندنرم فزار گوگل مپ آنلاین)
مثال: شما نقشه ایران را با zoom 10 داخل گوشیتون ریخته ،فقط تا 10زوم میتوانید ببینید ولی اگر نقشه تهران را با زوم با بالاترین زوم(17) داخل گوشی بریزید تهران را بدون تغییر نقشه با حداکثر زوم می بینید
با همین قابلیت شما نقشه دلخواه خود را خواهید داشت

فایل های نقشه های شهرهای مختلف رو توی Maverick لازم نیست از هم جدا کنید. چون هر کدوم از Tile ها شماره مخصوص به خودشون رو دارن هیچ نقشه ای روی نقشه دیگه کپی نمیشه. اگر پیغام Overwrite کردن فایل ها رو میگیرید به خاطر این هست که چند تا از Tile هایی که برای شهر دوم گرفتید توی نقشه اول هم بوده و حالا اون رو دوباره دانلود کردید. پس اگر اونا رو رونویسی کنید مشکلی پیش نمیاد
1- طریقه ریختن نرم افزار نقشه برای دفعه اول:

فقط کافیست فولدر maverick را از حالت فشرده استخراج کرده و داخل گوشی نصب کنید

2- طریقه ریختن نقشه جدید یا زوم بالاتر از نقشه نصب شده:
فایلهای نقشه مورد نظر تون رو (جندین فایله که از 1 تا 19 هست شاید کمتر) در آدرس زیر کپی کنید

your Phone:\Maverick\tiles\GoogleMap

طریقه استفاده:
برای شروع و انتخاب نقشه در گوشه بالایی سمت چپ نرم افزار {کلمه Maps در ورژن 1.2.0 }یا {نقشه جغرافیای زمین در ورژن قدیمی تر} استفاده کنید maps برای گوگل مپ و satellite برای گوگل ارث

وجه(1) برای حذف نقشه های که نمی خواهید باید حتما شماره فولدرها را در سیستم خود داشته تا فقط آنها را حذف کنید
توجه(2) در صورت وجود فایل های تکراری بهتر است آن را جایگزین کنید چون بعضی مواقع اختلال ایجاد شده و نقشه را نشان نمی دهد
توجه(3) اگر نقشه ای وجود نداشته باشد، یا آن زوم نباشد، یا مسیر کپی فولدر ها اشتباهی باشد صفحه شطرنجی نشان خوهد داد

دوستان این تایپیک فقط برای درخواست نقشه و دانلود نقشه می باشد پس از هر نوع سوال درباره قابلیت ها ، طریقه استفاده و غیره بپرهیزید

برای درخواست نقشه

1-نام شهر
2-نام استان

رو ذکر کنید در ضمن فرقی نمیکنه شهرستان باشه یا مرکز استان واستون تهیه میکنم/ با زوم 1-15 که دیال آپی ها هم بتونن استفاده کنن

rmao
15-09-2011, 21:12
سلام ممنون میشم نقشه ای اصفهان را با زوم با و نقشه ایلام را به همین ترتیب برای همه بگذارید.

Ali_ip3
16-09-2011, 14:38
سلام بر همه

برای راحتی دانلود توی مدیا فایر آپ میکنم

Ali_ip3
16-09-2011, 15:00
نقشه اصفهان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایلام

Ali_ip3
19-09-2011, 10:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقشه تمام ایران با زوم 1 تا 11 (نقشه راه ها)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amin Genius
23-09-2011, 15:07
با سلام و تشکر از علی .:46:

تمام شهرهای بزرگ ایران با زوم بسیار بالا (17 پله زوم) رو در سایت 4Shared میشه با کمی جستجو پیدا کرد . :5:

( در قسمت جستجو اسم شهر رو + اسم برنامه تایپ کنید . tehran maverick به همین راحتی):46:

من این برنامه رو به خیلی از دوستان پیشنهاد میکنم .
دلیلشم استفاده از GPS بصورت OFFLINE هست .

Ali_ip3
23-09-2011, 19:04
آره امین جان درسته توی فورشیر هم هست!

taha_2011
29-09-2011, 16:30
با سلام و خسته نباشید نقشه yazd maverick و tehran maverick

Hadi King
02-10-2011, 18:06
با سلام و خسته نباشید نقشه yazd maverick و tehran maverick
بفـرمایید :

موفق باشید!:40:

koorosh_persian
03-10-2011, 23:00
خسته نباشي
نقشه مشهد ميخاستم
من xperia x8 دارم با اين نقشه ميشه بصورت افلاين از نقشه مشهد استفاده كنم ؟

رضا
04-10-2011, 09:18
[B]دوستان این تایپیک فقط برای درخواست نقشه و دانلود نقشه می باشد پس از هر نوع سوال درباره قابلیت ها ، طریقه استفاده و غیره بپرهیزید

براي آشنايي با قابليت و طريقه استفاده ميشه لينكي بدين

marn
06-10-2011, 17:07
دوستان عزیز سلام
فکر میکنم لازم بذکر می باشد که شما براحتی با استفاده از نرم افزار atlas creator می تنید نقشه GPS هر جای کره زمین شهر کشوری بسازید و توی گوشیتون بریزید.
برای هر نوع نرم افزاریم که برای GPS استفاده می کنید فرقی نمیکنه فقط تو تنظیمات مشخص کنید.
می تنید زوم و خیلی از تنظیمات دیگرو بصورت شخصی واسه خودتون تنظیم کنید.
اینم لینک دانلود رایگان

دوستان در ضمن
توی ورژن مه بالا لینکش هست خیلی از سورس نقشها رو سازنده ترم افزار کم کرده که شما اگه به اونا نیاز دارید می تنید از ورژن 1.8 که لینکش پایین هست استفاده کنید.

amir--khan
20-10-2011, 22:38
سلام.چطوری میتونم نقشه چندتا شهرو با هم داشته باشم؟
وقتی دو تا شهرو با هم میزارم پیام جایگزینی میده!

بامزی
22-10-2011, 20:49
gps بهتر از این هم هست ؟

Hadi King
23-10-2011, 15:48
gps بهتر از این هم هست ؟
بــرا سیستم عامل های دیگه بهتر از این هم هســت ولی برای آندرویــد این برنامه و نقشـه ها ساپورت بهتری نسبـت به برنامه های دیگه داره :46:
موفق باشید!:40:

ATA FARZADI
23-10-2011, 19:12
چون به وایرلس دست رسی ندارم و gprs هم که کلاً با زغال کار میکنه

از اون طرف نقشه های شهر ها که نتونم تو نت پیدا کنم

میشه:

مستقیم از کامپیوتر و اینترنت adsl میتونم به قسمت maps سایت گوگل برم و از اونجا نقشه شهری رو دانلود کنم؟؟؟؟

بعد نقشه ها رو کپی کنم تو رم گوشی؟

Ali_ip3
28-10-2011, 22:47
سلام.چطوری میتونم نقشه چندتا شهرو با هم داشته باشم؟
وقتی دو تا شهرو با هم میزارم پیام جایگزینی میده!

دوست عزیز اجازه بدید فایلها جایگزین بشه

nasambros
08-11-2011, 01:16
چون به وایرلس دست رسی ندارم و gprs هم که کلاً با زغال کار میکنه

از اون طرف نقشه های شهر ها که نتونم تو نت پیدا کنم

میشه:

مستقیم از کامپیوتر و اینترنت adsl میتونم به قسمت maps سایت گوگل برم و از اونجا نقشه شهری رو دانلود کنم؟؟؟؟

بعد نقشه ها رو کپی کنم تو رم گوشی؟

برو از Google Map استفاده کن. ورژن جدیدش میتونی هر جا که خواستی رو هر وقت اینترنت دم دستت بود بری دانلود کنی بعدا آفلاین استفاده کنی! مثلا میخوای بری یه گوشه دنیا که شاید اینترنت دسترسی نداشته باشی! تو خونت میشینی با گوگل مپ نقشه اونجا رو میریزی تو کش گوشیت بعد میری حالشو میبری:10:

aria_electric_fars
09-12-2011, 10:20
سلام دوستان عزیز

بهترین برنامه جی پی اس و نقشه شیراز و تهران چیه و لطفا برام بزارید

با تشکر

eng2006
11-01-2012, 02:22
من ورژن1.9 رو نصب کردم ولی پوشه ای بنام tiles پیدا نکردم در مموری کارت بعد از نصب نرم افزار فقط 1 پوشهmaverik و در ان پوشه به نام waypoit وجود داره
خودم یه پوشه به نام tiles که پوشه گوگل مپ هم در ان ساختم و نقشه تهران 1-16 رو در اون ریختم ولی برنامه رو باز میکنم صفحه شطرنجیه
چیکار باید کنم؟
یکی آموزش استفاده از نرم افزار و طریقه ریختن نقشه را اموزش دهد
ممنون

eng2006
13-01-2012, 11:50
کسی میدونه چرا نقشه شهر رو نمیاره
فایل نقشه رو نمیدونم کجا باید کپی کنم؟
توی فولدر maverik چیزی نیست

eng2006
14-01-2012, 00:21
خودم متوجه شدم باید اون فولدر رو میساختم.
کسی لطف میکنه نقشه کرج و تهران البته فقط زوم 16 تا 19 رو آپلود کنه!!
خودم تا زوم 1-16 دارم فقط 16-تا 19 رو میخوام اگه زحمت بکشید و بذارید ممنون میشم!

dr-ali
16-03-2012, 21:21
این نرم افزار قابلیت مسیر یابی در تهران رو داره؟؟؟ یعنی اینکه مقصد رو بهش بدی و بعد با فلش یا بصورت سخنگو راهنمایی کنه تا به مقصد برسیم.

hamidn1
30-07-2012, 02:10
سلام کسی نقشه آلمان و ایتالیا و اسپانیا و فرانسه و برای برنامه navitel داره ؟

mohammad_87
13-08-2012, 12:04
من فولدرهای 11 و 17 رو که مربوط به ایران و تهرانه توی فولدر googlemaps داخل گوشی کپی میکنم و از داخل برنامه هم گزینه google map رو انتخاب میکنم ولی بازم شطرنیه.چرا؟

mahdihell
16-03-2013, 19:29
سلام.لطفا نقشه شهر ملایر(استان همدان) رو هم بزارید.ممنون