m.m.m5651
11-09-2011, 20:56
سلام.
دیدم جای این تاپیک خالیه در بین این همه تاپیک، و هم چنین به دلیل اینکه لینک های فیلم های آموزشی زیادی رو دوستان گذاشتند و خوب در لابه لای تاپیک های دیگر گم میشن، خواستم لینک ها رو جمع کنم به اضافه یک سری سایت دارای فیلم آموزشی رو براتون بذارم.
همون طور که می دونید، باید اول HTML و سی اس اس هم بلد باشید!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------
1) از انجمن های خودمونه،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2) باز هم از انجمن های خودمونه،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3) شاید خیلی ها از فیلم های آموزشی انگلیسی متنفر باشند اما من یکی عاشقشون هستم. چون فیلم های فارسی، انگار دارن برای آدم داستان تعریف می کنن و خوابش می بره :دی چون هیچ کس حاظر نیست فیلم ها رو با صدای خودش بسازه.
این هم یه سایت با ویدئو های آموزشی فراوان و با زبان انگلیسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4) باز هم انگلیسی،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5) این سایت ویدئو های فراوونی داره نمیشه لینک مشخصی ازش گذاشت، کل سایت رو حتما ببینید که خیلی جالبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6) باز هم انگلیسی (این یکی رو خودم استفاده نمی کنم :دی):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================
================
از شما دوستان نیز میخواهم اگر لینکی چیزی از فیلم های آموزشی دارید (اسپم نباشه! تکراری هم نباشه!)
بذارید برای همه تا به صورت یکجا قابل دسترسی باشند همه ی فیلم های آموزشی.
امیدوارم با این تاپیک کاری نکنید که بسته بشه! (یعنی Stop Spam! :دی)
==========
==========
پ.ا.و:
از یکی از مدیران این بخش هم میخوام اگر میشه تاپیک رو مهم کنن ینی اولین تاپیک باشه :دی
سپاس.
دیدم جای این تاپیک خالیه در بین این همه تاپیک، و هم چنین به دلیل اینکه لینک های فیلم های آموزشی زیادی رو دوستان گذاشتند و خوب در لابه لای تاپیک های دیگر گم میشن، خواستم لینک ها رو جمع کنم به اضافه یک سری سایت دارای فیلم آموزشی رو براتون بذارم.
همون طور که می دونید، باید اول HTML و سی اس اس هم بلد باشید!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------------------
1) از انجمن های خودمونه،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2) باز هم از انجمن های خودمونه،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3) شاید خیلی ها از فیلم های آموزشی انگلیسی متنفر باشند اما من یکی عاشقشون هستم. چون فیلم های فارسی، انگار دارن برای آدم داستان تعریف می کنن و خوابش می بره :دی چون هیچ کس حاظر نیست فیلم ها رو با صدای خودش بسازه.
این هم یه سایت با ویدئو های آموزشی فراوان و با زبان انگلیسی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید4) باز هم انگلیسی،
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5) این سایت ویدئو های فراوونی داره نمیشه لینک مشخصی ازش گذاشت، کل سایت رو حتما ببینید که خیلی جالبه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید6) باز هم انگلیسی (این یکی رو خودم استفاده نمی کنم :دی):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید================
================
از شما دوستان نیز میخواهم اگر لینکی چیزی از فیلم های آموزشی دارید (اسپم نباشه! تکراری هم نباشه!)
بذارید برای همه تا به صورت یکجا قابل دسترسی باشند همه ی فیلم های آموزشی.
امیدوارم با این تاپیک کاری نکنید که بسته بشه! (یعنی Stop Spam! :دی)
==========
==========
پ.ا.و:
از یکی از مدیران این بخش هم میخوام اگر میشه تاپیک رو مهم کنن ینی اولین تاپیک باشه :دی
سپاس.