ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرماخوردگی مکرر

Manager_66
11-09-2011, 20:52
سلام دوستان .
اگه کسی زیاد سرما بخوره حتی تو این فصل علتش چیه؟ چکارهایی باید انجام داد تا بدن سالم و محکم بشه و سریع سرماخوردگی سراغش نیاد ؟ چه عضوی از بدن عملکردش رو بدرستی انجام نمیده که بدن آدم ضعیف میشه و سریع سرما میخوره ؟ چه آزمایشهایی میشه انجام داد ؟

BEHZAD2007
11-09-2011, 21:03
سلام دوستان .
اگه کسی زیاد سرما بخوره حتی تو این فصل علتش چیه؟ چکارهایی باید انجام داد تا بدن سالم و محکم بشه و سریع سرماخوردگی سراغش نیاد ؟ چه عضوی از بدن عملکردش رو بدرستی انجام نمیده که بدن آدم ضعیف میشه و سریع سرما میخوره ؟ چه آزمایشهایی میشه انجام داد ؟
سلام شما برید یه سرچ تو نت بزنید به اسم دکتر خدادادی در مورد همه ی چی حرف زده

Manager_66
11-09-2011, 21:32
اتفاقا بنده از چند وقت پیش که سی دی ها و سخنرانیهای دکتر روازاده رواج پیدا کرده بود علاقمند به این مباحث شدم و بعد رفتم سراغ دکتر خدادادی . دلیلش رو نمیدونم که هر وقت راهکارهای ایشون رو به کار میبرم سلامتم رو از دست میدم و بقیه که منو میشناسن و میدونن که رعایت میکنم از طب سنتی زده میشن . مثلا هفته پیش رو وقتی که شنیدم میگفتن من صبحها فقط یک لیوان عسل و لیمو ترش و یک میوه میخورم من هم همین کار رو کردم ولی الان دلیلش رو نمیدونم چنان سرمایی خوردم که از همه چیه این طب بدم اومده :41: و دوباره رفتم سراغ دارو ...

Life24
11-09-2011, 21:51
اتفاقا بنده از چند وقت پیش که سی دی ها و سخنرانیهای دکتر روازاده رواج پیدا کرده بود علاقمند به این مباحث شدم و بعد رفتم سراغ دکتر خدادادی . دلیلش رو نمیدونم که هر وقت راهکارهای ایشون رو به کار میبرم سلامتم رو از دست میدم و بقیه که منو میشناسن و میدونن که رعایت میکنم از طب سنتی زده میشن . مثلا هفته پیش رو وقتی که شنیدم میگفتن من صبحها فقط یک لیوان عسل و لیمو ترش و یک میوه میخورم من هم همین کار رو کردم ولی الان دلیلش رو نمیدونم چنان سرمایی خوردم که از همه چیه این طب بدم اومده :41: و دوباره رفتم سراغ دارو ...
يك ليوان عسل؟ !!! :18:

Manager_66
11-09-2011, 21:53
اشتباه تایپی بود ----> یک لیوان آب خنک + دو قاشق عسل + لیمو ترش میشه همون شربت عسل .

BEHZAD2007
11-09-2011, 22:16
والله شما با این شماره تماس بگیر مکالمه تلفنی با استاد خدادادی
تنها وسیله ارتباطی با استاد خدادادی در حال حاضر تلفن همراه ایشان به شماره 09123176791 می باشد که شبها بین ساعات 9:30 تا 10:30 جهت پاسخگویی به سوالات شما عزیزان روشن بوده (بغیر از مواقعی که استاد در مسافرت هستند) و در بقیه ساعات معمولا خاموش می باشد
من که مشکلی نداشتم اتفاقا خوب هم جواب داده راستش حتما نکته ای وجود داره که شما بی خبرید حتما با شماره بالا تماس بگیر و جوابشو اینجا بگو مرسی