ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه مشورت حياتي و سرنوشت ساز - تو رو خدا كمك كنين

subliz
11-09-2011, 14:04
درود
دوستان من به يه مشكل يا راه حل بزرگ بر خورد كردم
رتبم تو كنكور 90 رتبم 13000 شد. انتخاب رشته كردم نرم افزار روزانه دانشگاه صنعتي بيرجند قبول شدم
آزاد تهران مركز نرم افزار قبول شدم

داييم كه تو دانشگاه تهران كار ميكنه ميگه با دكتر معظمي ( احتمالا رييس گروهه يا شايدم رييس دانشكده يا حتي دانشگاه - سمتش رو نپرسيدم ) صحبت كرده و گفته مشكلي با انتقالم نداره و ميتونه كارم رو راه بندازه فقط بايد فردا با واحد آموزش دانشگاه تهران صحبت كنه و شرايط دقيقش رو بهم بگه
داييم ميگه يكي از شرايطش موافقت دانشگاه مبدا هست و يكيش معدل بالاي 17 تو ترم اول هست

حالا ممكنه مبدا موافقت نكنه ؟
معدل 17 تو ترم اول نرم افزار سخته بدست آوردنش ؟
ميشه از آزاد يه ترم مرخصي بگيرم و برم بيرجند ؟
خواهش ميكنم اگه اطلاعاتي داريد راهنمايي كنيد
سرنوشتم به اين موضوع بستگي داره
صنعتي بيرجند كجا تهران كجا !

Kurosh
11-09-2011, 14:50
بعیده که دانشگاه مبدأ مخالفت کنه، چون یکی از دوستان من بعد از پایان ترم دوم درخواست انتقالی کرد، قبول کرد مبدأ ...
واسه شما که ترم اوله ...

اما مرخصی ... تا اون جایی که می‌دونم، شما شهریه‌ی ترم رو میدین و مرخصی می‌گیرین ... مشکلی هم پیش نمیاد ... (حالا دوستان اطلاع دقیق‌تری داشتن می‌تونن بگن)

اما اگه یه درصد هم انتقالی امکان‌پذیر نشه، باید بیرجند بمونید ها ! به اینجاش هم فکر کنید !

subliz
11-09-2011, 15:16
ممنون
هدفم ازمرخصي از آزاد اينه كه اگه تو انتقالي به مشكل خوردم بيام برم آزاد. فارسي صحبت كنم هم دانشجوي آزاد باشم هم روزانه. ممكنه ؟
كسي كه بايد تأييد كنه تو مقصد پيشاپيش تأييد كرده فقط مشكل اينجاست كه من بتونم معدل بالاي 17 ترم يك و احيانا شرايط قانوني ديگش كه مثلا اثبات سكونت در تهران ( مثلا ) و ... باشه رو به دست بيارم
حالا موندم كه معدل 17 چجورياست ؟ سخته بدست آوردنش ؟
هيچ اطلاعي ندارم

mahmood_t
11-09-2011, 15:45
سلام

اگه منظورتو فهمیده باشم .می خواهید از داشنگاه صنعتی بیرجند انتقالی بگیرد و اسه تهران .تا جای که ما می دونیم انتقالی گرفتن واسه تهران خیلی سخته ولی خوب اگه پارتی مشکلی نیست

در مورد معدل 17 ترم افزار باید بگم که فکر نکنم چندان مشکلی باشه .من خودم ترم اول با اینکه اصلا نه سرکلاس رفتیم و نه اینکه درس خوندیم معدلم شد 16 .در کل چون درس های ترم اول یا پیش هستن یا عمومی چندان سخت نیستش و به راحتی میشه معدل بلاتر از 17 رو گرفت .

در مورد مرخصی از دانشگاه آزاد .اول موقع ثبت نام دانشگاه خودت برو و دقیق بپرس .ولی من که می خواستم این کار بکنم و رفتم پرسید گفتن که برو ترم یا حتی دو ترم بعد همون موقع بیا ثبت نام کنم و هیچ مشکلی نیست ولی باید نصف شهریه ثابت رو بدی

Kurosh
11-09-2011, 15:50
در مورد امکان تحصیل همزمان هم پرسیدم، امکانش هست ...
شما برو دانشگاه سراسریت رو ثبت نام کن، بعد به دانشگاه آزاد هم سر بزن، اگه گفتن الان باید ثبت نام کنی که خب مجبوری ثبت نام کنی ... اما اگه این جوری که دوستمون گفتن، امکان ثبت نام بعد از یکی دو ترم باشه، خوبه، نصف شهریه رو میدی و میری بیرجند ...

17 نرم‌افزار اونم تو ترم اول هم سخت نیست زیاد، دو سه تا از دوستانم درس هم نمی‌خوندن همون حدود می‌شدن ...

subliz
11-09-2011, 16:10
خدا خیرتون بده خیالم خیلی خیلی راحت شد !
امروز تهران مرکز بودم اما بعد خروج از دانشگاه این قضیه پیش اومد
حالا چطوری میشه با دانشگاه بیرجند و امثالهم تماس گرفت ؟ حتما باید بلند شم برم اونجا ؟
به ایمیل یا تلفن جواب میدن ؟

Kurosh
11-09-2011, 16:18
خدا خیرتون بده خیالم خیلی خیلی راحت شد !
امروز تهران مرکز بودم اما بعد خروج از دانشگاه این قضیه پیش اومد
حالا چطوری میشه با دانشگاه بیرجند و امثالهم تماس گرفت ؟ حتما باید بلند شم برم اونجا ؟
به ایمیل یا تلفن جواب میدن ؟
به هر حال شما واسه کارای ثبت نام مجبوری بری تا اونجا ...

ولی این شماره تماس و ایمیل و آدرسشونه

آدرس : خراسان جنوبی - بیرجند – ميدان ابن حسام - بلوار صنعت و معدن – دانشگاه صنعتي بيرجند

تلفن تماس : 4- 2252001-0561

صندوق پستي : 569-97175

رایانامه : info@birjandut.ac.ir

subliz
11-09-2011, 16:52
این هم که قوز بالا قوزه !:2:

با توجه به شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی دانشگاه صنعتی بیرجند مندرج در صفحه 126 از دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون سراسری 90 (دفترچه شماره 2) این دانشگاه فاقد امکانات رفاهی از قبیل خوابگاه، سلف و سرویس دانشجویی برای کلیه دانشجویان ورودی 1390 خواهد بود. ولی به منظور تأمین رفاه دانشجویان جهت کلیه دانشجویان ورودی 90 خوابگاه خودگردان (بخش خصوصی) در نظر گرفته شده که مشخصات این خوابگاه ها در زمان ثبت نام در اختیار دانشجویان متقاضی قرار خواهد گرفت.

ضمناً هزینه خوابگاه های خودگردان در هر ترم مبلغ 2500000ریال می باشد.

غذا که دیگه میدن نه ؟ :41::18:

parya220
11-09-2011, 21:25
در مورد نداشتن امکانات خوابگاه و سلف زیاد نگران نباشید بیشتر اغراقه و صحت نداره !

معمولا معدل ها ترم 1 پائینه چون بچه ها خسته ان از کنکور و شیوه درس تو دانشگاه و استادها رو نمیدونن ورگرنه که درسهای ترم 1 چیزی نیست و عمومیه بیشتر

subliz
11-09-2011, 22:39
در مورد نداشتن امکانات خوابگاه و سلف زیاد نگران نباشید بیشتر اغراقه و صحت نداره !

معمولا معدل ها ترم 1 پائینه چون بچه ها خسته ان از کنکور و شیوه درس تو دانشگاه و استادها رو نمیدونن ورگرنه که درسهای ترم 1 چیزی نیست و عمومیه بیشتر

تا فردا منتظر ميمونم تا شرايط رو دقيق بپرسم
ولي احتمال زياد آزاد ميرم چون پدرم برا بيرجند راضي نيست