PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایجاد فرم ورود در C#

mehdivakili20
11-09-2011, 00:21
خواهش می کنم کمک کنید ...
من یه نرم افزار دارم می نویسم برای پروژه پایانیم . یه فرم ورود می خوام که ویژگی های زیر رو داشته باشه :

1- user و pass رو از دیتابیس بگیره و چک کنه
2- یه کاربر admin بتونه کاربر اضافه کنه
3- هر کاربر بتونه pass رو عوض کنه
4- با درست بودن user و pass فرم اصلی باز بشه و فرم ورود بسته بشه

دوستان اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون می شم .

Mr Mohabat
11-09-2011, 09:57
سلام
چشم ... الان میام

Mr Mohabat
11-09-2011, 10:19
برای قسمت وررود یه فرم بساز و یه متغیر به صورت public براش تعریف کنو برابر با یک مقدار خاصی قرار بده
اگر یوزر پسورد درست بود مقادیر اون را به یه مقدار دیگه تغییر بده
اگر هم درست نبود که هیچی و فقط یادت باشه اگر درست بود با دستور this.Close() فرم را ببندی

حالا رو فرم اصلی برنامه دابل کلیک کن ( همون رویداد Form1_Load() ) . بعد این دستور را وارد کن( نکته Login همان فرمی هست که اون بالا درست کردی یادت باشه falg همون متغییری که گفتم باید به صورت public تعریف بشه [value] مقدار اولیه ای که به متغیر داده شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا بگو بینم چیزی از این قسمت فهمیدی ؟:31:

mehdivakili20
11-09-2011, 23:25
سلام
چیزی نفهمیدم :41:
بذار بگم تا الان چیکار کردم .
فرم اصلی برنامم رو طراحی کردم به اسم main و یه فرم به اسم usercontrol برای ورود طراحی کردم دو تا تکست باکس user و pass گذاشتم براش با یه دکمه ورود . تو database هم یه جدول درست کردم با دو تا فیلد user & pass . حالا برا دکمه ورود چی بنویسم؟

BZ7
12-09-2011, 07:17
ببین داداش . ببخشید اینو میگم ولی اگه ترمت تموم شده و داری پایان نامه مینویسی و همچین چیز ساده ای رو بلد نیستی بهتره این درسو بیوفتی چون با این معلومات پاس شدن این درس به هیچ عنوان حقت نیست .
چه فایده ای داره ؟ ما بیایم کد رو به شما بگیم شما هم کپی کنی و فرداش یادت بره . مدرکشم که گرفتی 2 روز دیگه بهت میگن نیروی متخصص . نمیدونن که جریان چیه ...
به جنبه مثبت حرفم نگاه کن ...

Mr Mohabat
12-09-2011, 08:16
تو فرم usercontrol کد پایینی رو بنویس

حالا برا دکمه
اگه اطلاعات وارد شده در دیتا بیس باشه خوب باید فرم usercontrol بسته بشه و وارد فرم Main بشیم در غیر این صورت
باید پیغام بده
کلا بزار برات یه نمونه درست کنم
بهتره

Mr Mohabat
12-09-2011, 13:05
سلام ببخشید یه کم دیر شد
سیستمم مشکل داره
دیتا بیسش رو هم نتئنستم بسازم خودتون بسازید

اسم دیتا بیس : DataBase1.sdf
یه تیبل هم به اسم User
سه تا پارا متر به اسم های
ID , username, password داره
موفق باشید

mehdivakili20
13-09-2011, 22:17
جناب نیروی متخصص بنده تخصصم تو شبکه است و به جز C++ با هیچی تا حالا برنامه ننوشتم . کامپیوتر فقط برنامه نویسی نیست عزیزم اتفاقا برنامه نویسی قسمت ساده رشته ماست . من 2 هفته بیشتر نیست که دارم با #c کار می کنم تو همین مدت خیلی کارا کردم . در ضمن اگه شما دانشگاه رفته باشی می دونی که سر هیچ کلاسی این چیزارو نمی گن . حالام یه برنامه نوشتی فکر نکن خدای کامپیوتری من واسه کم کردن روی تو هم شده تا 2 ماه دیگه یه نرم افزار اساسی می نویسم تا بفهمی که هیچی نیستی .

به قسمت مثبت حرفم فکر کن ... :46:

mehdivakili20
13-09-2011, 22:30
سلام
خیلی ممنونم از این همه لطف شما .
با عرض معذرت من با ADO کار نکردم با LINQ کار کردم .
الگوریتمی که تو ذهن خودمه اینه :
یه Store procedure نوشتم که یه آرگومان که همون Username وارد شده است رو می گیره و توش یه select نوشتم که رکوردی که user باهاش یکی بود رو پیدا کنه . حالا دو تا حالت داره یا رکورد هست یعنی username وجود داره یا وجود نداره .
تو حالت اول می خوام password رو برگردونه و تو بدنه برنامه با password وارد شده مقایسه کنه اگه یکی بود وارد بشه و تو حالت دوم هم یه جوری بفهمونه که نیست .
اگه ممکنه برا این الگوریتم کمکم کنید .
بازم تشکر می کنم .

BZ7
13-09-2011, 23:29
جناب نیروی متخصص بنده تخصصم تو شبکه است و به جز C++ با هیچی تا حالا برنامه ننوشتم . کامپیوتر فقط برنامه نویسی نیست عزیزم اتفاقا برنامه نویسی قسمت ساده رشته ماست . من 2 هفته بیشتر نیست که دارم با #c کار می کنم تو همین مدت خیلی کارا کردم . در ضمن اگه شما دانشگاه رفته باشی می دونی که سر هیچ کلاسی این چیزارو نمی گن . حالام یه برنامه نوشتی فکر نکن خدای کامپیوتری من واسه کم کردن روی تو هم شده تا 2 ماه دیگه یه نرم افزار اساسی می نویسم تا بفهمی که هیچی نیستی .

به قسمت مثبت حرفم فکر کن ... :46:
دیدی . شما حرف منو بر عکس گرفتی ! من حرفی از دانش خودم نزدم . و رشته کامپیوتر 90 درصدش برنامه نویسی هست چون شما هنوز گرایش شبکه رو انتخاب نکردی که بگی خب دیگه برنامه نویسی خیلی کم دارم !!
کدهای ++C خیلی جاهاش شبیه بیس کد های #C هست . شما فقط باید با کلاس ها بیشتر کار کنید که خیلی راحت تره ! . توی اینترنت اینقدر پروژه های آماده ریخته که خیلی راحت تره تا بیای سوال کنی !
والا تو دانشگاه که به ما اینا رو یاد میدن نمیدونم چطور به شما یاد نمیدن . توی ایران نباید روی دانشگاه حساب باز کرد . خودت باید بری دنبالش !
بازم میگم منظور منو اشتباه فهمیدی !
من آخرش نفهمیدم مشکل ایرانی جماعت چیه که نمیتونن قبول کنن اگه کسی داره ازشون انتقاد میکنه واسه خودشونه نه واسه ضایع کردنشون
کو تا به اون فرهنگ برسیم ...
موفق باشی

mehdivakili20
14-09-2011, 00:01
دیدی . شما حرف منو بر عکس گرفتی ! من حرفی از دانش خودم نزدم . و رشته کامپیوتر 90 درصدش برنامه نویسی هست چون شما هنوز گرایش شبکه رو انتخاب نکردی که بگی خب دیگه برنامه نویسی خیلی کم دارم !!
کدهای ++C خیلی جاهاش شبیه بیس کد های #C هست . شما فقط باید با کلاس ها بیشتر کار کنید که خیلی راحت تره ! . توی اینترنت اینقدر پروژه های آماده ریخته که خیلی راحت تره تا بیای سوال کنی !
والا تو دانشگاه که به ما اینا رو یاد میدن نمیدونم چطور به شما یاد نمیدن . توی ایران نباید روی دانشگاه حساب باز کرد . خودت باید بری دنبالش !
بازم میگم منظور منو اشتباه فهمیدی !
من آخرش نفهمیدم مشکل ایرانی جماعت چیه که نمیتونن قبول کنن اگه کسی داره ازشون انتقاد میکنه واسه خودشونه نه واسه ضایع کردنشون
کو تا به اون فرهنگ برسیم ...
موفق باشی

به خاطر اینکه نوع گفتنت بده برادر من . من یه پروژه آماده دارم ولی دوست ندارم بدون اینکه چیزی رو بفهمم ارائه بدم به همین دلیل خودم از صفر دارم کار می کنم روش . اینجام نگفتم کسی کد آماده بده بهم من خودم الگوریتم تو ذهنمه فقط با syntax زیاد آشنا نیستم برا همین کمک خواستم . شمام که از اول برنامه نویس نبودی برنامه نویسی نصفش ذهن خلاقه نصف دیگش کدنویسی و تجربه .

Mr Mohabat
14-09-2011, 08:35
با عرض معذرت من با ADO کار نکردم با LINQ کار کردم .
سلام
حالا مشکل اینه که من از LINQ چیزی نمیدونم :31:
یه رفیق دارم که این چیزا رو خوب حالیشه
می فرستم خدمتتون( البته سرش شلوغه ولی فکر کنم بتونه یه سری به اینجا بزنه ):46:

عــــلی
14-09-2011, 10:48
کامپیوتر فقط برنامه نویسی نیست عزیزم اتفاقا برنامه نویسی قسمت ساده رشته ماست .راستش من همیشه خواب میبینم که کامپیوتر فقط برنامه نویسیه!:31:
دلیلشم اینه که:
من سیستم عامل بهتون نمیدم ولی به جاش دوتا کابل شبکه میدم اگه میتونی این دوتا کامپیوتر رو شبکه کن من بهت قول میدم رشتمو عوض کنم بیام شبکه:31:.(شوخی میکنما یه جور دیگه بخونش)

می فرستم خدمتتون( البته سرش شلوغه ولی فکر کنم بتونه یه سری به اینجا بزنه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه مارک تبلیغات هم واسه این رفیقت میزدی!!:31:
میتیکمان وارد میشود!

ابراهیم اینقدر بچه ها رو اذیت نکن!

شمام که از اول برنامه نویس نبودی برنامه نویسی نصفش ذهن خلاقه نصف دیگش کدنویسی و تجربه . یه چیز یادت نرفت؟:31:
البرنامه نویسی من الایمان!!

خوب دیگه شوخی بسه:10::11:.
من حال نداشتم اون همه پست رو بخونم:31:(حالا خوندما ولی به رو نیاوردم :دی)
شما میتونید اصطلات رو از دیتابیس بیخونید؟
اول اینکه بهتون پیشنهاد میکنم چون تازه دارین برنامه نویسی رو یاد میگیرین به سمت wpf کشیده بشین.
من فعلاً دریافت اطلاعات رو از دیتابیس بهتون نمیگم و ازش رد میشم.
شما که یک Store procedure نوشتین فقط کافیه بهش بگین یوزر وجود داره یا نه.دیگه چرا Linq میخواین استفاده کنین؟
یه نمونه استفاده از Linq:

موفق و سربلند باشید در پناه حق:11:.

mehdivakili20
14-09-2011, 18:08
سلام
حالا مشکل اینه که من از LINQ چیزی نمیدونم :31:
می فرستم خدمتتون( البته سرش شلوغه ولی فکر کنم بتونه یه سری به اینجا بزنه ):46:

خودم تا حدودی مشکلو حل کردم فقط یه سوالمو جواب بده :
می خوام نتیجه یه stored procedure که توش select نوشتم رو براش if بزارم که با null مقایسه بشه .
یعنی می خوام ببینم جدول بدست اومده از select داده داره یا نه . فقط بهم بگو تو if چی بزارم . مرسی

اینم فراخوانی stored procedure :

db.checkuser(username.Text,password.Text)

دو تا آرگومان داره که می ره با table مقایسه می شه اگه هر دو باشن جواب داره .