مشاهده نسخه کامل
: چگونه همسر خود رو شگفت زده کنیم؟
sanaz.joon
10-09-2011, 21:18
دوستان میشه چندتا راهکار ارایه بدین؟
sanaz.joon
11-09-2011, 13:19
چطوری میتونیم زندگی رو از تکرار خارج کنیم
بوتي كال
در كل براي هر فرد و زندگي يه روشي كار ساز هست و اون زندگي رو از روزمرگي در مياره و ممكنه به زندگي هاي ديگه قابل تعميم نباشه شما بايد با توجه به شناخت نسبت به خودت زندگيت و همسرت بهترين روش رو انتخاب كني
مثل مسافرت هفتگي ، مهماني هاي غافلگيرانه ، كارهاي هيجان انگيز ، كتاب خواني ، بازي كردن و خيلي موارد كه مي تونه كارساز باشه
ملا نصرالدین
11-09-2011, 17:34
باید سعی کرد یکنواخت نبود.یعنی خیلی پایبند سفت و سخت بعضی مسائل نباید بود.مثلا برای خانم ها (همیشه )تکرار میکنم همیشه ارایش کردن .غذای خوب پختن.خرید کردن .و انجام دادن خیلی از این کارها به صورت دائمی باعث میشه فکر کرد من که همیشه همه این کارها را انجام میدهم.پس دیگه چجوری تغییر ایجاد کنم؟؟؟بستگی به اخلاق شوهر اگر بعضی کارها رو بعضی مواقع با هم انجام بدهید یا کارهایی مثل ارایش کردن و.. رو گاهی انجام ندهید باعث میشه یه دفعه که همسرتان ببیند بگوید به چه خوشگل شده ای.ولی اگر دائم ارایش کرده باشید یا همیشه بهترین غذا را بپزید کم کم قیافه و وظیفه ی اصلی شما را فراموش کند.البته گفتم بستگی به اخلاق اقایان هم دارد.مثلا بعضی مردها به غذای خوب خوردن حساسند و اگر نباشد عصبانی می شوند.در اینجور موارد نمیشه خیلی از این اصل استفاده کرد
کارهای دیگه برای خانم ها مثل
تزیین غذا و چیدن یه میز عاشقانه
خرید هدیه (البته پولش از جیب اقایان نباشد بهتر هست)
بیرون از منزل خوردن شام.مثلا توی پارک
درست کردن یک غذای جدید
برای اقایان
برخلاف همیشه که خسته و کوفته به خانه ما اییید این بار خستگی ها را پشت در بگذارید با روی خوش وارد خانه شوید.
خرید یک شاخه یا یک دسته گل. (حتما از همسرتان گل مورد علاقه اش را بپرسید و همان را بخرید)
تشکر از زحمات خانم.و گفتن جمله دوستت دارم.(اصولا مردها این کار را انجام نمیدهند ولی واجب است همیشه یا گاهی به ایشان بگویید)
خرید یک هدیه
کمک کردن به خانم برای انجام کارهای منزل
دعوت از همسرتان برای شام خوردن در بیرون منزل (پارک یا رستوران)
sanaz.joon
12-09-2011, 13:26
لطفا روش های عملی بگین نه فلسفی و روانشناختی مثلا کارای که خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین رو بذارین لطفا
Gamemaster
12-09-2011, 13:31
فکرنکنم اینجا کسی همسر داشته باشه که بخواد با روش املیش جواب بده
بریا همین جوابها از جاهای دیگه هست
amd>intel
12-09-2011, 13:50
محبت هميشه جواب داده البته بدون توقع .....
ata.royalfalcon
12-09-2011, 14:04
من نامزد دارم كه قراره بزودي ازدواج كنم . متوجه شدم كه خانمها نسبت به اظهار علاقه و توجه خيلي حساس هستن .
shahinfarasystem
12-09-2011, 19:27
خانم ها عاشق دوتا چیز هستند:
1) سورپرایز شدن -- بی علت براش کادو بخر- یه رستوران خوب مهمونش کن..... کاری که کلا فکرش بهش نرسه
2) توجه کردن از لباساش تعریف کنید خانم ها عاشق این هستند که وقتی تغییری میکنند (مثل لباس جدید، ارایش جدید و ...) حتما شما متوجه بشی و نظرت رو در مورد اون بگی-- دوستت دارم رو فراموش نکنید --
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
خانم ها عاشق دوتا چیز هستند:
1) سورپرایز شدن -- بی علت براش کادو بخر- یه رستوران خوب مهمونش کن..... کاری که کلا فکرش بهش نرسه
2) توجه کردن از لباساش تعریف کنید خانم ها عاشق این هستند که وقتی تغییری میکنند (مثل لباس جدید، ارایش جدید و ...) حتما شما متوجه بشی و نظرت رو در مورد اون بگی-- دوستت دارم رو فراموش نکنید --
Lady parisa
14-09-2011, 11:48
امیدوارم متناسب با تاپیک باشه اما چون توی انجمن متفرقه نمیشه به راحتی تاپیک زد همینجا گذاشتم:31:
-------------------------
مرد زندگيتان را عاشقانه دوست داريد اما ايرادهاي كوچكي در رفتار او وجود دارد كه شما را آزار ميدهد، مثلا اينكه خانه نامرتب است يا هميشه برايتان كادوهايي آزاردهنده ميخرد و... شايد زماني كه نامزد بوديد چندان برايتان اهميتي نداشت كه او در خانه خيلي نامنظم و كثيف است ولي از زماني كه با او زير يك سقف رفتهايد اين مسئله بهشدت آزارتان ميدهد. قبل از هرچيز بايد بدانيد، بهطور حتم هيچچيز با غر درست نميشود. مردها خيلي راحت صحبتها و دليلهاي منطقي را قبول ميكنند چون مسلما آنها نيز نميخواهند، همسرشان را آزار دهند. در اينجا راه اصلاح 8 تا از بدترين عادتهاي آقايان را براي شما آوردهايم كه در آنها هيچ غرزدني براي اصلاح وجود ندارد.
عادت بد يك
تميزي را به شوهرتان ياد بدهيد
شايد يكي از گلايههاي بسياري از خانمها نامرتببودن همسرشان در خانه است مثلا اينكه بعد از استفاده از دستشويي آن را تميز نميكند و براي خانم هيچچيز بدتر از مواجه شدن با يك دستشويي كثيف نيست.
راهحل: اول اجازه دهيد او بداند كه دوست نداريد پشت او راه برويد و كثيفكاريهايش را تميز كنيد مثلا اينكه هميشه بعد از او دستشويي را تميز كنيد. دوم اينكه سعي كنيد، با او به يك توافق برسيد و مثلا اينكه شما بايد چه كاري انجام دهيد و او چه وظيفهاي در خانه دارد. اينگونه او نيز بهتر ميتواند انتظارات شما را بداند و آنها را عملي سازد.
عادت بد 2
برگشت به دوران نامزدي
در دوران نامزدي و آشنايي، او مدام برايتان كادو ميخريد، گل هديه ميداد، كاملا حواسش به شما بود و هميشه سعي ميكرد كه شما را خوشحال كند وبا همين كارها باعث شد شما اورا انتخاب كنيد. ولي بعد از ازدواج تمام بيرون رفتنهايتان محدود به رستوران محله شده و شايد سالي يكبار براي تولد، رستوراني خاص برويد. چه اتفاقي براي آن قرارهاي عاشقانه افتاد؟ بسياري از مردان بعد از ازدواج آن رفتارهاي پرشور خود را از دست ميدهند و فراموش ميكنند كه اين رفتارها چقدر براي شما مهم است.
راهحل: اينجا جايي است كه شما بايد خلاق باشيد! مثلا ميتوانيد يك كنسرت خوب يا تئاتر جالب يا هر برنامهاي كه براي هر دوي شما هيجان انگيز است را انتخاب كنيد وبا يك پيامك به او پيشنهاد دهيد و حتي براي اينكه روز و ساعت برنامه را يادش نرود روي يك كاغذ بنويسيد و به ميزش بچسبانيد. مردها دوست دارند، بهطور روشن خواسته شما را بدانند.
عادت بد 3
رك به او بگوييد كارهايش را بكند
از وقتي ازدواج كردهايد مدام مجبور بودهايد لباسها و جورابهاي كثيف او را از گوشه و كنار خانه جمع كنيد، روزنامههاي نيمه خوانده شده او را مرتب كنيد، از اطراف خانه ليوانهاي خالي چايياش را برداريد و اين كارها ديگر برايتان تبديل به يك عذاب شدهاست.
راهحل: اول از همه با خود فكر كنيد كه آيا او هميشه اينگونه رفتار ميكند وشما را مجبور ميكند كه وسايلش را جمع كنيد يا گاهي و فقط اين بار است كه شما ناراحت شدهايد و قبلا مشكلي نداشتيد، سپس به او بگوييد كه چقدر برايتان آزاردهنده است كه تبديل به يك خانهدار تمام وقت شدهايد و از او بخواهيد كه تغييري در اين وضعيت ايجاد كند. شايد اين راهحل بهنظرتان بسيار ساده و پيش پاافتاده باشد ولي باور كنيد كه تاثير دارد. مردان تا وقتي شما بهطور روشن انتظار و خواستهتان را مطرح نكنيد آن را عملي نميكنند. اين بار اين روش را امتحان كنيد مثلا به او بگوييد: «براي من بسيار آزاردهنده و ناراحتكننده است كه هميشه فقط من مسئول جمعآوري لباسها باشم. اگر لباسهاي تميز را در كمد و لباسهاي كثيف را در سبد لباسهاي كثيف بگذاري كمك بزرگي به من ميكني.» در حرفهايتان كاملا نشان دهيد كه كمك او ميتواند چقدر خوشحالتان كند و بعد از اينكه خواهش شما را هم عملي كرد از او تشكر كنيد.
عادت بد 4
موبايل را كنار بگذار آقاي شوهر
اين روزها ديگر مثل قديم نيست كه اعضاي خانواده در يك محيط صميمي و بدون دغدغه دور هم جمع ميشدند و با هم حرف ميزدند. امروزه چيزهاي زيادي مثل تلفن، اينترنت و... وجود دارند كه حواس را پرت ميكنند و در نتيجه نميتوان با تمركز كامل باهم صحبت كرد، اين مشكل جايي بيشتر ميشود كه شوهر شما يك گوشي هوشمند مثل آيفن هم داشته باشد. معمولا او هيچگاه گوشي را زمين نميگذارد و مدام در حال بازي و... با گوشي است.
راهحل: اول از همه اجازه دهيد او بفهمد شما از اينكه مدام ببينيد او سرش در گوشي است اصلا لذت نميبريد و بيشتر ترجيح ميدهيد كه هنگام صحبت بهصورت شما نگاه كند. وقتي متوجه شود كه اين عادتش شما را آزار ميدهد آمادگي آن را پيدا ميكند كه آن را كم كند. در اين حالت شما ميتوانيد با روشهاي مبتكرانهاي اين عادت را از او دور كنيد.
عادت بد 5
از او بخواهيد گوش كند
يكي از گلايههاي رايج خانمها اين است كه شوهرانشان به حرفهاي آنها گوش نميدهند. اين مشكل از جايي آغاز ميشود كه خانمها گمان ميكنند، خواسته يا انتظارشان براي طرف مقابل روشن است اما در حقيقت در اغلب موارد اينگونه نيست. البته ممكن است كه اين عادت بد نيز در شوهر شما وجود داشته باشد كه وقتي حرف ميزنيد عكسالعمل مناسبي نداشته باشد اما انصاف داشته باشيد، شايد او واقعا نداند كه واكنش درست چيست.
راهحل: اين را به خاطر داشتهباشيد كه اگر شوهرتان شما را دوست داشته باشد هركاري براي خوشحال كردنتان ميكند. بنابراين مطمئن شويد كه احتياج و خواستهتان را به روشني براي او مطرح كردهايد و قرار نيست او خود چيزي را متوجه شود بلكه شما بايد اول از او بخواهيد.
عادت بد 6
براي شوهرتان داستان بگوييد
هر كسي يك نوع كادو و هديه را دوست دارد بعضي از خانمها وسايل دستساز و ظريف را دوست دارند، بعضيها كادوهاي زيبا و پر آب و رنگ دوست دارند، بعضي ديگر نيز ترجيح ميدهند، چيزي هديه بگيرند كه احتياج دارند مثل يك وسيله خانه يا... بعضي هم كادوهايي گران قيمت. بنابراين به مردان حق دهيد كه به درستي ندانند شما چه نوع كادويي دوست داريد و در واقع ممكن است نظر آنها با شما در مورد يك كادوي خوب متفاوت باشد.
راهحل: براي او يك داستان بسازيد يعني يك خاطره بسازيد كه در آن يكي از دوستانتان كادويي براي شما خريده كه اصلا دوستش نداشتيد مثلا يك پشتي صندلي هديه داده درحاليكه شما ترجيح ميداديد، يك كفش يا كيف زيبا هديه بگيريد.
عادت بد 7
فقط حق داري بازيهاي تيم محبوبت را ببيني عزيزم
بيشتر مردها طرفدار يك يا چند تيم ورزشي هستند و اين علاقهشان قبل از آشنايي با شما نيز وجود داشته است اما تفاوت بعد از ازدواج اين است كه چون مسئوليتهاي بيشتري در قبال خانواده دارند بهنظر ميآيد كه در ديدن مسابقهها زيادهروي ميكنند در صورتي كه قبلا نيز به همين مقدار مسابقهها را تماشا ميكردند.
راهحل: خيلي آرام به دور از هيجان و احساسات يا بدون عصبانيت به او بگوييد كه زمانهايي كه او روي كاناپه مسابقات ورزشي را نگاه ميكند، شما احساس تنهايي و ناراحتي ميكنيد. سپس راهحل را به او پيشنهاد دهيد: از او بپرسيد به چه تيمهايي علاقه دارد و حتما بايد بازي آنها را تماشا كند، سپس با هم قرار بگذاريد كه فقط بازي اين تيمها را ببيند و بقيه وقتش را به خانواده اختصاص دهد. يك فكر ديگر هم ميتواند اين باشد كه به او پيشنهاد دهيد، به فرزندانتان فوتبال يا هر ورزش مورد علاقهاش را بياموزد. آن وقت، وقت كمتري مقابل تلويزيون و وقت بيشتري را با بچهها ميگذراند.
عادت بد 8
به ظاهر خودش بياهميت است
حقيقت اين است كه بسياري از مردان متوجه نميشوند يا برايشان مهم نيست كه مثلا رنگ تيشرتشان با شلوارشان هماهنگ نيست يا اصلا تميز نيستند.
راهحل: خوشبختانه بسياري از مردان خوشحال ميشوند كه كسي در اين زمينه كمكشان كند بهخصوص اگر بدانند كه خوشتيپي و مرتبيشان شما را هم خوشحال ميكند، به جاي اينكه از او ايراد بگيريد و قيافهتان را كج و معوج كنيد با او در مقابل كمد لباسهايش برويد و يك لباس مناسب پيشنهاد دهيد و سپس به او بگوييد كه چه مرد خوشتيپ و فوقالعادهاي شدهاست.
لطفا روش های عملی بگین نه فلسفی و روانشناختی مثلا کارای که خودتون انجام دادین و نتیجه گرفتین رو بذارین لطفا
به نظر زننده تاپيك احترام بزاريد و مطالب عملي بگيد
من با بوتي كال كه قبلا گقتم موافقم هنوز (بيشتر نميشه توضيح داد) واسه اقايون بسيار جذاب هست
sanaz.joon
14-09-2011, 21:34
خوب بیشتر توضیح بدین اینجا نمیشه پ.خ بزنین
roksana6
19-09-2011, 12:06
yani vaghean nemi2niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?!!!!!!!!!!!!!!!
yani vaghean nemi2niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?!!!!!!!!!!!!!!!
قوانین عمومی انجمن :
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
*Necromancer
20-09-2011, 01:22
لینت تاپیک رو حتما مطالعه کن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مطالب بسیار مفیدی توش هست در این رابطه
البته یه تاپیک دیگه هم هست برای مرد ها:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خانوم ها از خريد يه هديه گران بيشتر دوست دارن يا دادن يه شاخه گل يا يه چيز ساده ولي عاشقانه؟كدوم واسشون جذابتره؟
مهمه واسم اگه ميشه راهنمايي كنيد
ملا نصرالدین
28-09-2011, 16:48
خانوم ها از خريد يه هديه گران بيشتر دوست دارن يا دادن يه شاخه گل يا يه چيز ساده ولي عاشقانه؟كدوم واسشون جذابتره؟
یک سوال سخت پرسیدی که الان همه جنبه هایش را برایت میگویم
اول باید طرفت رو بشناسی
سخت سلیقه هست یا نه.یعنی مشکل پسنده یا نه
پول داره یا بی پول
زیادی احساساتی هست یا نه
دفعه چندمه که براش کادو میخری یا کلا چند وقته میشناسیش
اصلا اهل کادو هست یا نه
1-خانم های مشکل پسند الماس کوه نور رو هم که براشون بیاری قبول نمیکنند.مثلا من خودم اینجوریم.یعنی حتما باید از یه جایی که 20حد اقل تا مغازه مثلا لباس فروشی یا طلا یا... هست خرید کنم.حتما هم باید خودم بپسندم.اگر کسی سرویس یا لباس خیلی گران هم برای من بخره یا حتی اگر جایی که 2 تا مغازه هست خودم از یکیش مجبور بشوم چیزی بخرم هرگز تا اخر عمرم از اون چیز استفاده نمیکنم حتی اگر طلا باشه
2-اگه طرف پولدار باشه احتمالش خیلی زیاده که قیمت هدیه براش مهم باشه.البته استثنا هایی هم هست .ولی عموما اینجوری هستند خانم های پولدار
3-افرادی که زیادی احساساتی هستند (به شذت اشکشان دم مشکشان هست) عموما هدیه عاشقانه را بیشتر میپسندند
4-بعضی ها هم هستند که کلا از کادو خیلی خوششان نمی اید.مثلا 100 تومن میری لباس براشون میخری .میگویند این 100 تومن رو میدادی میرفتیم رستورانی جایی.
اگر هم دفعه اول هست که برای کسی کادو میخری توی دلت قند اب نکن که الان با این هدیه عاشقم میشه.یا بهترین هدیه دنیا رو براش گرفتم و...چون خیلی وقت ها این چیزی که از نظر شما خیلی خوبه از نظر طرف یه چیز معمولی هست.منظورم اینه که اگر طرف برخوردی کرد که انتظارشو نداشتی خودتو نبازی.برای دفعات بعدی یاد میگیری.در ضمن نظر خودشو در اولین فرصت بپرس
کلا از هدیه مهم تر اون احساسی هست که موقع هدیه دادن داری.حرفی نزنی که طرف فکر کنه منت میذاری.هی از کادویی که خریدی تعریف نکنی.لبخند به لب داشته باشی.وقتی انتظارشو نداره یا وقتی شاد هست بهش هدیه بده .چون تاثیرش بیشتره و احتمال اینکه ازش خوشش بیاد بیشتره .قیمتشو اگه پرسید اصلا بهش نگی.مگر اینکه از اون خانم های شماره 2 باشند که گفتم.اون هم سریع نباید قیمت بگی یه کم بپیچونی بعد بگی.
یک سوال سخت پرسیدی که الان همه جنبه هایش را برایت میگویم
اول باید طرفت رو بشناسی
سخت سلیقه هست یا نه.یعنی مشکل پسنده یا نه
پول داره یا بی پول
زیادی احساساتی هست یا نه
دفعه چندمه که براش کادو میخری یا کلا چند وقته میشناسیش
اصلا اهل کادو هست یا نه
1-خانم های مشکل پسند الماس کوه نور رو هم که براشون بیاری قبول نمیکنند.مثلا من خودم اینجوریم.یعنی حتما باید از یه جایی که 20حد اقل تا مغازه مثلا لباس فروشی یا طلا یا... هست خرید کنم.حتما هم باید خودم بپسندم.اگر کسی سرویس یا لباس خیلی گران هم برای من بخره یا حتی اگر جایی که 2 تا مغازه هست خودم از یکیش مجبور بشوم چیزی بخرم هرگز تا اخر عمرم از اون چیز استفاده نمیکنم حتی اگر طلا باشه
2-اگه طرف پولدار باشه احتمالش خیلی زیاده که قیمت هدیه براش مهم باشه.البته استثنا هایی هم هست .ولی عموما اینجوری هستند خانم های پولدار
3-افرادی که زیادی احساساتی هستند (به شذت اشکشان دم مشکشان هست) عموما هدیه عاشقانه را بیشتر میپسندند
4-بعضی ها هم هستند که کلا از کادو خیلی خوششان نمی اید.مثلا 100 تومن میری لباس براشون میخری .میگویند این 100 تومن رو میدادی میرفتیم رستورانی جایی.
اگر هم دفعه اول هست که برای کسی کادو میخری توی دلت قند اب نکن که الان با این هدیه عاشقم میشه.یا بهترین هدیه دنیا رو براش گرفتم و...چون خیلی وقت ها این چیزی که از نظر شما خیلی خوبه از نظر طرف یه چیز معمولی هست.منظورم اینه که اگر طرف برخوردی کرد که انتظارشو نداشتی خودتو نبازی.برای دفعات بعدی یاد میگیری.در ضمن نظر خودشو در اولین فرصت بپرس
کلا از هدیه مهم تر اون احساسی هست که موقع هدیه دادن داری.حرفی نزنی که طرف فکر کنه منت میذاری.هی از کادویی که خریدی تعریف نکنی.لبخند به لب داشته باشی.وقتی انتظارشو نداره یا وقتی شاد هست بهش هدیه بده .چون تاثیرش بیشتره و احتمال اینکه ازش خوشش بیاد بیشتره .قیمتشو اگه پرسید اصلا بهش نگی.مگر اینکه از اون خانم های شماره 2 باشند که گفتم.اون هم سریع نباید قیمت بگی یه کم بپیچونی بعد بگی.
سلام ، چه طوری؟
الان یه سؤالی واسه من پیش اومد ، این که اگه خانم ، مشکل پسند بود چه جوری باید براش کادو خرید؟
1 - بیان احساسات
شما بهطور حتم همسرتان را دوست دارید و او هم این را میداند، اما این بدان معنا نیست که او نیاز به شنیدن آن ندارد. «اساسا دریافتهام که میزان ابراز علاقه به همسرم با میزان صمیمیت من با او کاملا متفاوت است. اگرچه فکر میکنم احساس صمیمیت است که نسبت به دیگر روشهای موجود، مرا به بیشتر بیان کردن آن ترغیب میکند. هر راهی به او این اجازه را میدهد که بداند من همیشه به او فکر میکنم.»
چیزی که در اینجا باید در مورد آن احتیاط کرد، تکرار بیش از حد این رفتار است. بهخصوص اگر طرف مقابلتان در آن زمان با شما احساس نزدیکی نکند.
2 - کنار گذاشتن همه چیز
به راستی شما میتوانید میزان دوست داشتن خود را با متوقف کردن هر کاری که به آن مشغول هستید و توجه به همسرتان، ابراز کنید. این نکته، بهویژه اگر درست هنگامی صورت گیرد که شما او را پس از دوری به نسبت طولانی ملاقات میکنید، مثلا وقتی از سفر به خانه بازمیگردد، بسیار کارساز است. «کارهای کوچکی که همسرم انجام میدهد، باعث میشود تا احساس خوبی داشته باشم. گاهی که به منزل میآیم همه کارهایش را رها میکند و جلوی در به استقبالم میآید.»
این هم یکی از روشهای تأثیرگذاری است که بهطور قابل توجهی به خلقوخوی گیرنده آن بستگی دارد.
3 - توجه
وقتی کسی به آنچه شما انجام دادهاید، توجه دارد، احساس خوبی به شما دست میدهد. بنابراین در جایی که آنها وقت، انرژی و توجه به خرج دادهاند، توجه کنید. وقتی همسرتان لباس تازهای میپوشد، موهایش را مدلی جدید کوتاه میکند، از عطری خوشبو استفاده میکند، یا هر چیز دیگری را که تغییر میدهد، شما باید به آن توجه کنید. بگذارید او بداند که متوجه آن تغییر شدهاید. بهخصوص اگر آن عمل را به خاطر شما انجام داده، همانند پوشیدن لباسی که میدانسته مورد پسند شماست. چه زمانی که کاری را برای خوشایند شما انجام دهند و چه حتی وقتی به خاطر شما نباشد، تعریف کردن آنها را نمیآزارد، بلکه این کار قدردانی شما را نشان میدهد.
4 - اجازه دهید آنها متوجه تحتتأثیر قرار گرفتن شما بشوند
این مورد در واقع یک مشکل عمده است. بهنظر برای مردها نسبت به زنها، مشکل مهمتری است. در حقیقت مسئله این است که، موضوعی که شما را تحتتأثیر قرار داده به چه میزان جزئی بوده است. همه دوست دارند بدانند کاری که آنها برای جلب توجه شما انجام دادهاند، چه بوده است. برای این مورد یک استنباط هم وجود دارد. بگذارید زمانی که به آنها افتخار میکنید، آنها متوجه شوند. اگر طرف مقابل به میزان قابل ملاحظهای وقت و انرژی صرف موضوعی میکند تا نتیجه جالب توجهی مانند کم کردن میزان زیادی از وزنش، تکمیل پروژهای عظیم و پیچیده، غلبه بر خشم یا مواردی از این قبیل که دستاوردی دشوار را دربر میگیرند، به دست بیاورد، بگذاریم درک کنند که شما برای آنچه انجام دادهاند یا در برابر آن استقامت کردهاند، به آنها افتخار میکنید. این عمل باعث ایجاد حس بهتر و انگیزه بیشتر در تلاشهای جدی آنها در آینده خواهد شد.
5 - به یاد داشتن لحظات خاص و تقسیم آن
وقتی برای مدت زمانی هر چند هم کوتاه در کنار هم هستید، لحظههای فراموش نشدنی زیادی خواهید داشت. همانطور که مدت طولانیتری با هم هستید، آنها بیشتر و بیشتر میشوند. با اینکه ممکن است برخی از خاطرات کم اهمیت نخستینتان را از یاد ببرید اما همواره مجموعهای از آنها (خاطرهها) شما را همراهی خواهند کرد. هنگامی که زندگی روزمرهتان را مرور میکنید، شاید چیزی شما را وادار کند تا یکی از این لحظات به یادماندنی برای شما یادآوری شود. وقتی این اتفاق رخ میدهد در واقع شما به مرور آن لحظه میپردازید. اگر در کنار فردی هستید که دوستش دارید، همان موقع خاطره را با او در میان بگذارید. اگر هم با او نیستید، سعی کنید موقعیتهایی که باعث شده تا این خاطره فراموش نشدنی بهوجود آیند یا چگونگی خلق این احساس را به یاد آورید و بعدا آنها را به او بگویید.
6 - خریدن هدیههای کوچک بدون مناسبت
گرفتن هدیهای کوچک بدون هیچ دلیلی برای کسی که دوستش دارید همواره کاری ساده است. برای همسرتان گل یا (به شرطی که برای لاغرکردن خود رژیم سختی نداشته باشد) شکلات بگیرید و برای شوهرتان یکسری جدید ابزار یا هر آنچه به آن علاقه دارد بخرید. ممکن است تعریف هر کس از یک هدیه کوچک متفاوت باشد. برای مثال یک هدیه کوچک حداکثر 2هزار تومان هزینه دارد. شاید شما پول بیشتری داشته باشید و توانایی خرید یک هدیه یک میلیون تومانی را هم داشته باشید یا شاید هم کمتر بودجه داشته باشید. هر چقدر هم این مبلغ کم باشد، اهمیتی ندارد. این کار تنها برای این است که نشان دهید به فکر آنها هستید و بهمنظور تهیه هدیهای که او به آن علاقه دارد، حاضرید خود را به دردسر بیندازید.
7 - آماده کردن شام مورد علاقه او
این مورد تلاش زیادی لازم ندارد ولی میتواند تأثیرات زیادی داشته باشد. بهویژه اگر تا به حال آن را انجام نداده باشید، بسیار متفاوت پیش میرود و مفهوم برتری بهوجود میآورد. این هم روش دیگری برای بیان اینکه شما آنها را دوست دارید به فکرشان هستید و علاقهمندید تا وقت، تلاش و توجهتان را به انجام اعمال خاصی به آنها اختصاص دهید.
همچنین اگر میدانید بیرون شام خوردن برای آنها مطلوب است، میتوانید در یک رستوران میزی رزرو کرده و او را به آنجا ببرید که این کار هم بسیار دلچسب است.
همه اینها نکات کوچکی هستند که شما توانایی انجام آن را دارید و به غیراز شماره7، تنها شاید وقت شما را بگیرد. هنگامی که بهطور مداوم این نکات را رعایت میکنید، البته با آمیختن آنها با آنچه خودتان میدانید و اضافه کردن بخشهایی که از مفید بودن آنها آگاهید، به راستی میتوانید در روابطتان پیشرفتی جدی داشته باشید.
ملا نصرالدین
04-10-2011, 19:18
سلام ، چه طوری؟
الان یه سؤالی واسه من پیش اومد ، این که اگه خانم ، مشکل پسند بود چه جوری باید براش کادو خرید؟
قبلا گفتم واه کسانی که سخت میپسندند خیلی سخت میشه کادو خرید.یا کارت هدیه بهشون بده .که احتمالش هست که اون رو هم نپسندند یا با رستوران غافلگیرش کن یا براش طلا بخر.در مورد لباس و اینجور چیزها خیلی نمیشه طرف رو خوشحال کرد مگر اینکه خودش را ببری براش بخری
یه جا دیدم یادداشت میزاشتن برا هم :11:
کار قشنگیه:46:
گاهی وقتا باید ابراز علاقه رو تو کلمات رویِِ کاغذ به طرف مقابلمون هدیه بدیم :20:
dokhtareironi
09-12-2011, 16:05
یکی از بهترین سورپرایزها اینه که واسش کادو بخری جاهایی بذاری که غافل گیر بشه مثلا داخل یخچال ماکروفر .مهمونی بگیری بدون اینگه متوجه بشه یک دفعه سورپرایزش کنی.بدون اطلاعش خانوادشو دعوت کنی و...........:40:
samadsam
14-12-2011, 11:34
من اعتقاد دارم جلب اعتماد کنید زمانی که اعتماد به وجود بیاد خود بخود علاقه هم به وجود می یاد...
* از محل کار با تلفن ثابت براش تماس بگیرید، گوشی همراهتون رو پیوست کاراتون نکنید می تونید تو خونه جاش بزارید... .
و خیلی کارای دیگه، محبت کنید، محبت کنید، محبت کنید امیدوارم ز ندگی خوبی داشته باشید :11:
Lady parisa
14-12-2011, 11:40
از محل کار با تلفن ثابت براش تماس بگیرید، گوشی همراهتون رو پیوست کاراتون نکنید می تونید تو خونه جاش بزارید...
این خیلی پیشنهاد خوبیه.ولی به شرطی که آقا شماره محل کار خانم رو حفظ باشه و خانم صحبت کنه
احتمال سوتی دادن آقایون زیاده هااا:46::31:
یه روش دیگه بگید این یکی تابلویه خیلی
Shadow-Man
14-12-2011, 14:53
من خودم ازدواج نکردم ولی کلا تو روابط عاطفی با دیگران هیچ چی مثل گذشت خوب نیست
غذا سوخت به درک که سوخت نون پنیر بخور یه بار نمیمیری که
قرار بود مسافرت برین حالا نشده به جهنم که نشده
بهونه جویی هم مثل سم می مونه
اینا تجربه شخصیم هستن و تو تاپیکش هم یه بار گفتم
دیگه ببخشید که به سوال پست اول زیاد ربط نداشت
khoshgelafi
16-12-2011, 15:43
خب معلومه هیچ کس از کادوی گرون بدش نمیاد ،مخصوصاً طلا برای زن ها :31: ولی اگه وسع مالی طرف برسه ... وگرنه همون یه کادوی کوچک همراه یه شاخ گل میتونه زن رو خوشحال کنه........
samadsam
17-12-2011, 19:11
این خیلی پیشنهاد خوبیه.ولی به شرطی که آقا شماره محل کار خانم رو حفظ باشه و خانم صحبت کنه
احتمال سوتی دادن آقایون زیاده هااا:46::31:
عزیز چی میگی، منظورم این بود با تلفن محل کار یا رو شماره منزل (اگه خانه داره) تماس بگیره یا با تلفن محل کار روی همراش هر کجایی که باشه منظورم این بود که که جلب اعتماد کنید شما خودتون خلاق باشید و واقعی ترش کنید...
من خودم نامزدیم از ترفند های خودم گفتم که برا بهتر و شیرین تر شدن زندگیتون میشه.
روش دیگه : اگه از هم فاصله دارید سعی کنید عادت کنید به پست کارت تبریک و عیادت ها خیلی خوشحال میشن با خط خودتون یه جمله بنویسید " عزیزم دوستت دارم " :40: منم بودم می شدم.
cyber861
18-12-2011, 23:35
اول از همه باید رگه خواب طرف رو بدونید بعد ببینید چه موقع از چه چیزایی خوشش میاد.
آدم اعصاب نداشته باشه بهترین چیزا هم بدترین میشن.
ولی با در آغوش کشیدنش میتونید خیلی حسه خوبی بهش بدید.ولی خب اونم باید حسش رو ایجاد کنید بعد.
وقتی بقلش میکنید شل نباشید و آهسته دمه گوشش بگید که دوستش دارید:46:
ملا نصرالدین
18-12-2011, 23:43
راستی بیشتر توی این تاپیک در مورد غافلگیر کردن خانم ها صحبت شد
ولی واقعا غافلگیر کردن مرد ها خیلی سخت تره. مخصوصا اگر طرف شکمو نباشه.این جور مرد ها رو چجوری میشه خوشحالشون کرد؟
cyber861
19-12-2011, 00:15
راستی بیشتر توی این تاپیک در مورد غافلگیر کردن خانم ها صحبت شد
ولی واقعا غافلگیر کردن مرد ها خیلی سخت تره. مخصوصا اگر طرف شکمو نباشه.این جور مرد ها رو چجوری میشه خوشحالشون کرد؟
من یکیشون:31:همونا که گفتم.
ملا نصرالدین
19-12-2011, 00:42
اول از همه باید رگه خواب طرف رو بدونید بعد ببینید چه موقع از چه چیزایی خوشش میاد.
آدم اعصاب نداشته باشه بهترین چیزا هم بدترین میشن.
ولی با در آغوش کشیدنش میتونید خیلی حسه خوبی بهش بدید.ولی خب اونم باید حسش رو ایجاد کنید بعد.
وقتی بقلش میکنید شل نباشید و آهسته دمه گوشش بگید که دوستش دارید:46:
اینها که گفتید درست.ولی وقتی این چیز ها هر روز تکرار بشه میشه عادت نمیشه سورپرایز
در ضمن سورپرایزی خوب هست که طرف از بیرون امده اعصاب مصاب نداره اون وقت یک دفعه خوشحال بشه.
مرد ها هم چون کمتر از احساس و علایقشون میگن نمیشه رگ خوابشون رو به راحتی بدست اورد.
واقعا اگر کسی تجربه ای داره به شدت نیازمندیم
cyber861
19-12-2011, 01:00
اینها که گفتید درست.ولی وقتی این چیز ها هر روز تکرار بشه میشه عادت نمیشه سورپرایز
در ضمن سورپرایزی خوب هست که طرف از بیرون امده اعصاب مصاب نداره اون وقت یک دفعه خوشحال بشه.
مرد ها هم چون کمتر از احساس و علایقشون میگن نمیشه رگ خوابشون رو به راحتی بدست اورد.
واقعا اگر کسی تجربه ای داره به شدت نیازمندیم
اکثره مردا از غافلگیر شدن خوششون نمیاد.حتی ممکنه اگه نیت شما خوب هم باشه اونا بد برداشت کنن.
پیشنهاد میکنم وقتی از بیرون میاد برید همون خسته نباشید بهش بگید.حالشو بپرسید.چیزی براش بیارید و پیشش
بشینید و تو چشاش نگاه کنید و به حرفاش به دقت و لذت گوش بدید.
مردا بیشتر نیازمنده احساسات هستن.هیچ وقت باشون سرد برخورد نکنید.کاری نکنید که حسه اطمینان نداشته
باشه بهتون.:11:
شاید با یک هدیه خوشحال بشه ولی موقیته.ولی وقتی میبینه همسرش کنارشه چه تو نداری و یا دارایی این بهش
دلگرمی میده.
Mahdi JooNss
26-12-2011, 12:50
فقط با یه چیز...
طلااااااااااااااااا
Lady parisa
07-01-2012, 12:20
1- همسرت را عوض نکن، خودت را عوض کن.( قابل توجه پست قبلی):31:
2- همیشه درون خود را بازبینی کن و در این بازنگریها منصف باش.
3- کنترل زندگى خود را به دست بگیر و هیچگاه نسخههای درمانى دیگران را در زندگى پیاده نکن.
4- هم به خوبیهایش فکر کن هم به بدیهایش و هنگام بحث هر دو را مد نظر داشته باش.
5- خود روانپزشک خویشتن باش، با جملات نیرو بخش و درمان گر بعد از هر دلخوری به خود نیرویی تازه ببخش و بدان که این نیز بگذرد.
6- کمتر صحبت کن و بیشتر عمل. هنگام ناراحتی زیاد سخن نگو، عمل کن (عمل شما سکوت و آرامش در چهره ی شماست) چرا که به هنگام ناراحتی تعادل روحی بر هم میخورد و مسائلی گفته میشود که گاه مشکل را پیچیده تر میکند.
7- عیبهای همسرت را دوست داشته باش.
8- مردها همه یکسانند این یک روال جهانى است.
9- مسائل کوچک را نادیده بگیر.
10- مقایسه نکن. هیچگاه همسرت را با دیگری مقایسه نکن چرا که مردها در عین یکسان بودن هرکدام دنیایی خاص دارند.
11- سعی کن اختلاف سلیقههایتان به نزاع نیانجامد. این را بدان که تفاوتها شکاف بوجود نمی آورد عدم تفاهم است که شکافها را بیشتر میکند. تفاوت در اصل بسیار سازنده است اگر از آن برای تعالى استفاده کنید.
12- وقت آزاد خود را تنظیم کنید. این کار را برای همه اعضاء خانواده انجام دهید و وقتى را هم به پدر بزرگها و مادربزرگها اختصاص دهید با این کار برای خود و والدینتان ارزش قائل میشوید.
13- سعی نکن برای همه رفتارهای همسرت دلیل بیابی. چرا که خواستگاه و پرورش گاه هر کدام از ما برایمان رفتارهایی را نهادینه میکند. با تلاش و صبر آن دسته از رفتار هاى نادرست را که نهادینه شده از وجود هم محو کنید.
14- عشق پایدار نیازمند احترام و بازگشت بعد از هر دلخوری است.
15- قرارهای دو نفره را فراموش نکنید. مانند اوائل ازدواج برای او نامههای عاشقانه و کوتاه بنویسید و یا با او در یک جای خاطره انگیز قرار بگذارید.
16- با همسرت مثل یک دوست باش و مشکلات خود را همانند یک دوست با او حل کن.
17- با عشق همسرت را رام خود کن.
18- جذابیت خود را همیشه حفظ کنید حتى اگر چندین سال از ازدواجتان مى گذرد.
19- بعضی مواقع با قواعد همسرت در زندگى بازی کن. این نوعی احترام به افکار و منش اوست و این را بدان كه او قدر این کار را خواهد دانست.
پ.ن:شاید بهتره اسم تاپیک رو عوض کنیم! یا مطلب من جای درستی پست نشده!
چون اگه قرار باشه شگفت زده موضوع پستاها باشه به زودی با کمبود موضوع مواجه میشیم اما اگه طیف بیشتری رو مد نظر داشته باشیم قطعا تاپیک بهتری میشه
"صلاح با اساتید انجمن متفرقه"
با سلام ...
من چند مورد کلی رو میگم ...که حالا هم شامل اقایون میشه هم خانم ها ..
حتما که نباید برای ابراز علاقه به طرف کادوهای گرون قیمت خرید گاهی اوقات یه چیز خیلی ساده تاثیر زیادی رو میتونه روی طرف مقابل بذاره مثلا یه نمونه بگم :
مثلا خانم میتونه روی یه کاغذ ( مثلا همین کارتهای کوچیک تبلیغات ) یه جمله عاشقانه بنویسه مثلا خیلی ساده (عزیزم دوست دارم ) و بذاره توی جیب مثلا شلوار شوهرش ..........:31:
=========================
به خانم ها توصیه میکتم صبح ها که همسرتون میخواد بره بیرون حتما بیدار باشید نه این که از توی رختخواب ازش خداحافظی بکنید حتما اون رو تا در خونه بدرقه بکنید
سعی کنید همسرتون رو با یه اسم زیبا غیر از اسم خودش صدا بزنید مثلا خانمتون رو با نام مهربان صدا کنید .
به شخصا پست های خیلی طولانی رو اکثر مواقع نمیخونم خواهشا کوتا بنویسید ! :31::31::31::31::31:
mehrdad-hp
08-02-2012, 01:49
در کل همه ی دوستان راه های خوبی رو گفتن.
حالا من میخوام یه مطلب جزئی بگم.
خانوم ها و آقایونی که میخوان طرف مقابل رو سورپرایز کنن و در انتخاب هدیه تردید دارن... میتونن چاپ روی جسم سخت رو امتحان کنن. مثلا عکس خانومتون رو بدین روی یک تندیس بلور حک کنن. این حرکت تست شده و مقدار فاصله از زمین در هنگام سورپرایز حدود نیم متر بوده:46:
این کار بیشتر میتونه یک خانوم رو سورپرایز کنه.
دوستان خرید گل رو قاطی نکنن چون اون واسه هر شبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.