مشاهده نسخه کامل
: براي Corei7 2600K يه خنك كننده در حدود 50 تومن ميخوام
Pejvak61
10-09-2011, 15:54
من يه مدتيه كه سيستمم رو بستم ولي وقتي CPU با لود كامل كار ميكنه دماش به 75 درجه هم ميرسه كه از نظر من وحشتناكه.
چه سيستمي رو براي خنك كردنش پيشنهاد ميكنيد و اصولاً اين نوع پردازنده توان كاركردن طولاني مدت در چه دمايي رو داره؟ نزنم نسوزونم اين زبون بسته رو!!
Pejvak61
10-09-2011, 16:06
همين الآن يكي بهم Green Extreme 120 رو پيشنهاد داد. نظرتون چيه؟
PC_Expert
10-09-2011, 20:51
سلام
من يه مدتيه كه سيستمم رو بستم ولي وقتي CPU با لود كامل كار ميكنه دماش به 75 درجه هم ميرسه كه از نظر من وحشتناكه.
متاسفانه این پردازنده ها فن استوک بسیار ضعیفی دارند.
چه سيستمي رو براي خنك كردنش پيشنهاد ميكنيد
فن tuniq tower120 extreme خوبه ولی در بازار موجود نیست، بنابراین باید سراغ گزینه های دیگه برید. پیشنهاد من Zalman CNPS 10X Performa به قیمت 61 تومن هست. در این رنج قیمت بی رقیبه.
و اصولاً اين نوع پردازنده توان كاركردن طولاني مدت در چه دمايي رو داره؟ نزنم نسوزونم اين زبون بسته رو!
حداکثر دمای توصیه شده برای سطح این پردازنده 73 درجه هست، دمای هسته ها بالاتر از این مقدار هستند و دمایی که شما میبینید احتمالا" دمای هسته ها هست! جای نگرانی نیست اما تهیه خنک کننده عمر پردازنده رو بیشتر خواهد کرد.
Pejvak61
11-09-2011, 09:25
متاسفانه این پردازنده ها فن استوک بسیار ضعیفی دارند.
موافقم شديد! حتي از فن هاي CPU هاي LGA 775 هم ضعيفتر هستن بطوريكه جعبه بسيار كوچكتري از اونها دارن.
فن tuniq tower120 extreme خوبه ولی در بازار موجود نیست، بنابراین باید سراغ گزینه های دیگه برید. پیشنهاد من Zalman CNPS 10X Performa به قیمت 61 تومن هست. در این رنج قیمت بی رقیبه.
اين همون Green Extreme 120 نيست؟
در ضمن به فرض شما اگر Zalman CNPS 10X Performa بگيرم توي كيس Green X3 جا ميشه؟
آيا عكس اين خنك كننده همينه كه در لينك زير گذاشتم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حداکثر دمای توصیه شده برای سطح این پردازنده 73 درجه هست، دمای هسته ها بالاتر از این مقدار هستند و دمایی که شما میبینید احتمالا" دمای هسته ها هست! جای نگرانی نیست اما تهیه خنک کننده عمر پردازنده رو بیشتر خواهد کرد.
در حقيقت من از برنامه HWMonitor براي تشخيص دماي هسته ها و ساير قطعات استفاده كردم و به اين نتيجه رسيدم و احتمالاً حرف شما كاملاً صحيحه و داره دماي هر هسته رو نمايش ميده نه دماي سطح CPU.
در ضمن دماي كارت گرافيك هم در شرايط بازي سنگين هم به بالاي 65 درجه ميرسه با توجه به اينكه كارت گرافيكم EVGA Geforce GTX 560 Ti Superclocked 1GB هستش و اگر ظاهرش رو ببينين متوجه ميشين كه كاملاً بسته است چه راه حلي براي كاهش دماي اون در نظر دارين؟ آيا داخل كيس رو خنك نگه دارم كافيه يا بايد مثل CPU يه خنك كننده هم واسه اون در نظر بگيرم ولي اون چيزي كه ازش پيداست خودش يه فن داره كه زيرش چند تا لوله مسي رنگ پيداست و فكر ميكردم براي گرافيك همين كافيه. چه پيشنهادي داريد؟
کارت گرافیک دمای تحملش با CPU فرق میکنه و عموما GPU ها تا 90 درجه هم میتونن به راحتی تحمل کنن... کارت شما هم 65 درجه، دماش عالیه...
موفق باشید.
PC_Expert
11-09-2011, 09:31
اين همون Green Extreme 120 نيست؟
Green این فن رو که نمیتونه تولید کنه! وارد میکنه. بله همونه.
در ضمن به فرض شما اگر Zalman CNPS 10X Performa بگيرم توي كيس Green X3 جا ميشه؟
من با کیس x3 کار نکردم اما به گفته دوستان باید فن روی درش رو باز کرده چند سات پایین تر ببندید.
Pejvak61
11-09-2011, 09:39
ايول از اين سرعت پاسخگويي!
کارت گرافیک دمای تحملش با CPU فرق میکنه و عموما GPU ها تا 90 درجه هم
میتونن به راحتی تحمل کنن... کارت شما هم 65 درجه، دماش عالیه...
موفق باشید.
متشكرم. خيالم راحت شد.
Green این فن رو که نمیتونه تولید کنه! وارد میکنه. بله همونه.
من با کیس x3 کار نکردم اما به گفته دوستان باید فن روی درش رو باز کرده چند سات پایین تر ببندید.
حالا چه فرقي ميكنه كه وارد ميكنه يا ميسازه چون به هر حال در بازار موجود نيست!
Pejvak61
11-09-2011, 11:08
تو معرفي اين نوع كولر نوشته كه LGA 1156 , 1366 رو ساپورت ميكنه آيا 1155 رو هم در بر ميگيره؟
راستي اينا چطوري نصب ميشن؟ اون چيزي كه من ديدم اصلاً هيچ چفت و بستي نداره!
اين عكسش :
happyfeat
11-09-2011, 15:13
تو معرفي اين نوع كولر نوشته كه LGA 1156 , 1366 رو ساپورت ميكنه آيا 1155 رو هم در بر ميگيره؟
راستي اينا چطوري نصب ميشن؟ اون چيزي كه من ديدم اصلاً هيچ چفت و بستي نداره!
اين عكسش :
من برای سیستم خودم زالمن پرفرما استفاده می کنم راضی هستم اگه Extreme 120 رو گیر نیاوردید می توندی از این کولر هم استفاده کنید دما رو بسیار خوب کنترل میکنه :10::11:
در ضمن Extreme 120 از سوکت 1155 پشتیبانی می کنه و می تونید ازش رو سیستم استفاده کنید
Pejvak61
11-09-2011, 16:33
من برای سیستم خودم زالمن پرفرما استفاده می کنم راضی هستم اگه Extreme 120 رو گیر نیاوردید می توندی از این کولر هم استفاده کنید دما رو بسیار خوب کنترل میکنه :10::11:
در ضمن Extreme 120 از سوکت 1155 پشتیبانی می کنه و می تونید ازش رو سیستم استفاده کنید
كيستGreen X3 هستش؟
براي جادادن اين كولر در سيستمت به مشكل برنخوردي؟ من هم همين كيس رو دارم و هميشه ميترسم براش جا نداشته باشه.
Zalman CNPS 10X Performa بهترین مدل برای شماست مدل گرین خوب نیست
Pejvak61
14-09-2011, 07:20
راستي يه چيزي رو فراموش كردم! من تا الآن فكر ميكردم كه اين فن ممكنه روي كيس مشكل بر بخوره ولي الآن در مورد مين بورد مشكوكم.
آيا اين نوع فن روي Asus P8Z68 V pro نصب ميشه؟
اين هم عكسش:
چون حجمش بالا بود لينكشو گذاشتم.
Hamed DC
17-09-2011, 23:21
شما روی چه حسابی میگین که کولر روی مادربرد وصل نمیشه یا با مشکل همراه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
17-09-2011, 23:25
راستي يه چيزي رو فراموش كردم! من تا الآن فكر ميكردم كه اين فن ممكنه روي كيس مشكل بر بخوره ولي الآن در مورد مين بورد مشكوكم.
آيا اين نوع فن روي Asus P8Z68 V pro نصب ميشه؟
اين هم عكسش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون حجمش بالا بود لينكشو گذاشتم.
فنی که شما میگیرین ارتفاعش بالاتر از هت سینک روی مین میشه از اون لحاظ مورد نداره :20:
Hamed DC
17-09-2011, 23:29
جعفریان عزیز راست میگه.
منم منظورم از پست قبلیم همین بود که ایشون گفتند:10:
Pejvak61
18-09-2011, 06:31
من به مشكل برخوردم. نميدونم اينو از كجا تهيه كنم. من هرچي تو رشت سپردم برام پيداش كنن و حتي اگه شد تو بازار تهران برام بخرن من پولشو ميدم ولي نشد و همه تسليم شدن.
كسي آدرسي از فروشنده اين فن سراغ داره؟ آيا اصلاً تو بازار موجوده؟
Hamed DC
18-09-2011, 07:56
من به مشكل برخوردم. نميدونم اينو از كجا تهيه كنم. من هرچي تو رشت سپردم برام پيداش كنن و حتي اگه شد تو بازار تهران برام بخرن من پولشو ميدم ولي نشد و همه تسليم شدن.
شما اگه تهران آشنا داری بگو یه سر بره طبقه سوم بازار ایران.
نمایندگی زالمن توی همون طبقه است.
اگر نداشته باشه دیگه دنبالش نگرد.
چون پیدا نمیکنی.
کدوم کولر...؟ Zalman CNPS10X Performa...؟
Pejvak61
19-09-2011, 06:46
شما اگه تهران آشنا داری بگو یه سر بره طبقه سوم بازار ایران.
نمایندگی زالمن توی همون طبقه است.
اگر نداشته باشه دیگه دنبالش نگرد.
چون پیدا نمیکنی.
به فرض اگه موجود نبود اونوقت چه مدلي ميتونه جايگزينش بشه و كارآيي مشابه اونو داشته باشه و در ضمن در بازار هم موجود باشه؟
کدوم کولر...؟ Zalman CNPS10X Performa...؟
بله. منظورم همونه.
من میگردم ببینم آدرس فروشگاهی رو که خودم ازش قبلا خریدم پیدا میکنم یا نه... بهتون خبر میدم...
PC_Expert
19-09-2011, 10:47
من به تازگی این کولر رو خریدم.
پاسفیک کامپیوتر
طبقه سوم پاساژ ایران، واحد 305 . تلفن: 88805215 88807535
تماس بگیرید قطعا" خواهد داشت.
من به قیمت 61 تومن خریدم.
Hamed DC
19-09-2011, 11:08
باور کن تو بازار هست.
خودم چند روز پیش دیدم. پست ویترین. طرف 60.000تومن میداد.
Pejvak61
19-09-2011, 11:54
من به تازگی این کولر رو خریدم.
پاسفیک کامپیوتر
طبقه سوم پاساژ ایران، واحد 305 . تلفن: 88805215 88807535
تماس بگیرید قطعا" خواهد داشت.
من به قیمت 61 تومن خریدم.
سپاس.
تماس گرفتم، موجود بود. واقعاً زندگي كردن در شهرستان حتي اگر رشت هم باشه براي كار حرفه اي اصلاً صرف نداره!
Pejvak61
26-09-2011, 10:04
سلام به همهي دوستان!
من ديشب بسته رو دريافت كردم و بعد از حدود 2 ساعت كلنجار رفتن با نحوهي نصب اين خنك كننده، بالاخره به راهش انداختم.
نتيجه اين كار باور نكردنيه!
موقع رندر يك صحنه در 3ds max كه حدود 9 دقيقه طول ميكشه قبل از نصب اين خنك كننده، دماي هسته هاي CPU بطور متوسط به 78 درجه ميرسيد.
الآن فكر ميكنين چطور شده؟
حداكثر 48 درجه!!!!!!! 30 درجه تفاوت! اين CPU بدبخت ما با اين فن يه نفسي به راحتي ميكشه.
تنها مشكلي كه بوجود اومد اين بود كه من مجبور شدم مادربوردو كلاً از كيس در بيارم و تقريباً سيستم رو مجدد اسمبل كنم و ضمن اينكه مجبور شدم فن روي در كيس Green X3 رو كه خيلي دوستش داشتم در بيارم تا كيس بتونه بسته بشه براي اين تيكه خيلي دلم سوخت ولي خداييش هيج سروصدايي هم نداره ها اصلاً انگار CPU هيچ فني نداره.
و در حالت عادي دماش بين 30 الي 32 درجه متغيره
حالا با اطمينان خاطر به همهي دوستان توصيه ميكنم اگر قصد خريد CPU هاي Core i7 رو داريد قبل از تهيه اين نوع CPU حتماً و حتماً به فكر خنك كننده مناسبش باشين.
از فرآيند نصبش هم چند تا عكس گرفتم كه فعلاً دم دستم نيست ولي بهتون نشون ميدم. ميدونم خوشتون مياد.
Pejvak61
26-09-2011, 12:28
کارت گرافیک دمای تحملش با CPU فرق میکنه و عموما GPU ها تا 90 درجه هم میتونن به راحتی تحمل کنن... کارت شما هم 65 درجه، دماش عالیه...
مدل كارت گرافيكم اينه : EVGA Geforce GTX 560 Ti Superclocked
البته از 65 درجه بيشتره حين بازي به حدود 75 درجه ميرسه
اين كارت گرافيك خودش هيتسينك و فن مخصوص به خودشو داره و من به تازگي جلد كارت گرافيك رو ازش كندم چون روش نوشته بود قبل از استفاده محافظ رو از روي كارت گرافيك بردارين اما تأثيري در دما نداشت.
آيا لازمه براي اين كارت گرافيكم يه خنك كننده ديگه بگيرم؟
اين كولر CPU كه گرفتم كلي بهم حال داده ميخوام روي گرافيك هم كار كنم. نظرتون چيه؟
مدل كارت گرافيكم اينه : EVGA Geforce GTX 560 Ti Superclocked
البته از 65 درجه بيشتره حين بازي به حدود 75 درجه ميرسه
اين كارت گرافيك خودش هيتسينك و فن مخصوص به خودشو داره و من به تازگي جلد كارت گرافيك رو ازش كندم چون روش نوشته بود قبل از استفاده محافظ رو از روي كارت گرافيك بردارين اما تأثيري در دما نداشت.
آيا لازمه براي اين كارت گرافيكم يه خنك كننده ديگه بگيرم؟
اين كولر CPU كه گرفتم كلي بهم حال داده ميخوام روي گرافيك هم كار كنم. نظرتون چيه؟
همون طور که گفتم دما تا 90 و حتی 95 درجه هم برای GPU های جدید مشکلی ایجاد نمیکنه، و دمای 75 درجه هم کاملا مناسب و عالیه...
اگه خیلی به دمای VGA حساس هستید میتونید 2 تا فن کنار یا پایین VGA بزارید... البته وقت و حوصله میخواد ولی تاثیر خوبی در دما داره.
موفق باشید.
Pejvak61
27-09-2011, 16:48
همون طور که گفتم دما تا 90 و حتی 95 درجه هم برای GPU های جدید مشکلی ایجاد نمیکنه، و دمای 75 درجه هم کاملا مناسب و عالیه...
اگه خیلی به دمای VGA حساس هستید میتونید 2 تا فن کنار یا پایین VGA بزارید... البته وقت و حوصله میخواد ولی تاثیر خوبی در دما داره.
موفق باشید.
نه حساس نيستم ولي ديدم به VGA مثل CPU ميمونه و بايد نگرشم رو عوض كنم اگر ميگين اين دما مطلوبه من هم حرفي ندارم.
Pejvak61
28-09-2011, 10:18
انگار هرچي جلوتر ميريم دما هم بالاتر ميره.
Raven Squad رو بازي كردين؟
وقتي اونو حدود 30 دقيقه بازي كردم دماي گرافيك به 95 درجه رسيد!
كيس رو كه باز كردم ديدم هواي توش خيلي خيلي داغه!
انگار اين گرافيك هيچ محدوديتي نداره و تمام بازي ها رو خيلي راحت انجام ميده ولي دماش با پردازش زيادتر زيادي بالا ميره. ديشب آخر وقت بود كه اين مشكل برام پيش اومد و من فرصت نداشتم با باز كردن در كيس اين مسأله رو تست كنم و نتيجه رو بهتون بگم.
البته كل سيستم هيچ واكنشي منفي نشون نداد. فقط دماش بالا بود.
ess_1362
28-09-2011, 13:21
سلام
من یکی دو جا بلاک واتر کولینگ برای پردازنده و کارت گرافیک را دیدم که برای کارت گرافیک فکر کنم 30 تومن قیمت داشت و تجهیزات اضافی شامل رادیات و پیمپ و ... هم حدود 200 تومن
اگر خیلی حساس هسید می تونید یکی از اینها بگیرید
Pejvak61
29-09-2011, 09:49
بحث حساس بودن يا بي تفاوت بودن نيست. بلكه بحث حفظ طول عمر و كارآيي سيستمه.
گرما و گرد و خاك قاتل الكترونيك هستن كه دليل خطر ناك بودن گرد و خاك هم به توليد گرماش برميگرده. پس نتيجه ميگيريم كه گرما تنها عامل كاهش طول عمر قطعات الكترونيكيه.
در ضمن به دليل بسته بودن كيس هر چقدر هم تعداد فن هاش زياد باشه اين گرماي توليد شده به راحتي به بقيه قطعات از طريق هوا سرايت ميكنه و CPU، رم، مادربورد و تا حدودي هارد رو هم تحت تأثير قرار ميده.
اون تجربه اي كه در مورد CPU داشتم منو خيلي اميدوار كرد كه مسأله رو با خنك كننده هاي رادياتور مانند براي گرافيك هم حل كنم ولي فعلاً به نتيجه نرسيدم. چون در زير كارت گرافيك جاي كافي براي نصب فن هاي آنچناني وجود نداره.
با اين اوضاع آيا اونهايي كه لپ تاپ هاي گران قيمت با امكانات مشابه PC خودم ميخرن با مشكلات گرمايي مواجه نميشن؟
اين برام يه سئواله.
Hamed DC
29-09-2011, 11:07
نظر من تقویت سیستم خنک کننده این مدل هستش.
نیازی هم واتر کولینگ نیست.
هزینه اضافیه!
ess_1362
29-09-2011, 12:07
بحث حساس بودن يا بي تفاوت بودن نيست. بلكه بحث حفظ طول عمر و كارآيي سيستمه.
گرما و گرد و خاك قاتل الكترونيك هستن كه دليل خطر ناك بودن گرد و خاك هم به توليد گرماش برميگرده. پس نتيجه ميگيريم كه گرما تنها عامل كاهش طول عمر قطعات الكترونيكيه.
در ضمن به دليل بسته بودن كيس هر چقدر هم تعداد فن هاش زياد باشه اين گرماي توليد شده به راحتي به بقيه قطعات از طريق هوا سرايت ميكنه و CPU، رم، مادربورد و تا حدودي هارد رو هم تحت تأثير قرار ميده.
اون تجربه اي كه در مورد CPU داشتم منو خيلي اميدوار كرد كه مسأله رو با خنك كننده هاي رادياتور مانند براي گرافيك هم حل كنم ولي فعلاً به نتيجه نرسيدم. چون در زير كارت گرافيك جاي كافي براي نصب فن هاي آنچناني وجود نداره.
با اين اوضاع آيا اونهايي كه لپ تاپ هاي گران قيمت با امكانات مشابه PC خودم ميخرن با مشكلات گرمايي مواجه نميشن؟
اين برام يه سئواله.
حرف شما صحیح ولی باید دید شما چند سال می خواهید این سیستم را نگه دارید؟!
معمولا قبل از اینکه سیستم بوسیله گرد و خاک مستهلک بشه بوسیله خود شما(بحث از رده خارج شدن) مستهلک میشه
انگار هرچي جلوتر ميريم دما هم بالاتر ميره.
Raven Squad رو بازي كردين؟
وقتي اونو حدود 30 دقيقه بازي كردم دماي گرافيك به 95 درجه رسيد!
كيس رو كه باز كردم ديدم هواي توش خيلي خيلي داغه!
انگار اين گرافيك هيچ محدوديتي نداره و تمام بازي ها رو خيلي راحت انجام ميده ولي دماش با پردازش زيادتر زيادي بالا ميره. ديشب آخر وقت بود كه اين مشكل برام پيش اومد و من فرصت نداشتم با باز كردن در كيس اين مسأله رو تست كنم و نتيجه رو بهتون بگم.
البته كل سيستم هيچ واكنشي منفي نشون نداد. فقط دماش بالا بود.
با MSI Afterburner پروفایل دور فن در دقیقه رو ست کنید که مثلا اگه به 80 درجه رسید دور فن بالا بره...
Hamed DC
29-09-2011, 16:20
عرفان جان در کل کولینگ ضعیفی داره.
این کار هم نویز زیادی تولید میکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.