PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در باره براش فتوشاپ

ps3 killer
10-09-2011, 09:03
با سلام به دوستان گرافیست
من پکیج وکتور های موجود در فروشگاه رو خریداری کردم . مجموعه وکتور های 2 شماره ای
قصد دارم مجموعه ای از براش رو هم برای کار با فتوشاپ خریداری کنم .
اما سوال من این هست که این براش ها به درد میخوره یا همون مجموعه وکتور ها نیاز های گرافیکی من رو مرتفع میکنه؟
چون مجموعه وکتور ها بسیار کامل هست .
بعد یه سوال هم دارم چه جوری میشهاز وکتور ها تو فتوشاپ استفاده کرد؟

HEGMATANEH
10-09-2011, 18:50
ببین دوست عزیز شما در هرکاری به یکی از بازار فتوشاپ نیاز پیدا میکنید.مثلا شما در یک کار براش خیلی باید استفاده کنی مثل آلبوم ایتالیایی که از براش های فانتزی زیاد باید استفاده کرد ولی مثلا در تبلیغات صنعتی مثل هفته نامه های صنعتی شما خیلی به ندرت از براش استفاده میکنی.پس هیچ کس نمیتونه بگه که من از کودوم بیشتر استفاده میکنم یا به کسی توصیه کنه.

ps3 killer
11-09-2011, 00:20
آره
مثلا برای طراحی بنر ی تبلیغاتی یا هفته نامه ها و... که فانتزی هستن .
سوال من اینه که وکتور های برنامه کرل میتونه طراحی فانتزی انجام بده و آیا کافی هست؟
یا حتما باید با براش های فتوشاپ کار کنیم ؟

part gah
11-09-2011, 11:46
آره
مثلا برای طراحی بنر ی تبلیغاتی یا هفته نامه ها و... که فانتزی هستن .
سوال من اینه که وکتور های برنامه کرل میتونه طراحی فانتزی انجام بده و آیا کافی هست؟
یا حتما باید با براش های فتوشاپ کار کنیم ؟
چون کار بنر هست من پیشنهادم وکتور چون اصلا افت کیفیت نداره.وکتورها دامنه خیلی وسیعی دارن.کافی و ناکافی بودنشو نمیشه به اندازه و تعداد گفت.بسته به هر کاری یه تنوع خاصی توشون هست.براش هم توی فوتوشاپ تنوع خودشو داره و مثلا شما عکستونو توی فتوشاپ با یه سری براش طراحی میکنی.و بعد با چند تا وکتور ترکیب بندی میکنید.:20: