ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه نويسي شئ گرا در php:آري يا خير؟!

mb1372
10-09-2011, 08:21
سلام
طي يادگيري php به قسمت برنامه نويسي شئ گرا(Object-Oriented Programing كه توش با كلاس ها كار ميكنيم) رسيدم. اولش رو خوندم فهميدم كه فعلا برام كاربردي نداره و فقط پيچوندن برنامه هست:27:نظر شما چيه؟
چه موقعه به برنامه نويسي شئ گرا نياز پيدا مي كنم؟چه كاربرد هايي داره؟تاريخچه ننوسين هااااااااا:31:

m.m.m5651
10-09-2011, 16:22
سلام.
اگه میشه واژه ی "شئ گرار" رو به نام اصلی خودش بنویسید چون من ترجمه ی خیلی از این ها رو نمی دونم (یعنی پارسی شون رو.)
یعنی پست اول رو ویرایش کنید.
سپس من هم این پست رو ویرایش می کنم.
=========================
=========================
پس از ویرایش:
دوباره سلام.
من که خودم زیاد لازمم نشده تا حالا :دی یعنی اصلا بلد هم نیستم :دی
بیشتر فکر کنم به درد زبان های سری c میخوره که نمیشه توشون مثلا تو یه صفحه یه کد رو گذاشت و توی صفحه ی دیگه اون رو include کرد استفاده بشه. البته شایدم بشه :دی
ولی درون پی اچ پی میشه خوب یه فانکشن یا تابع ساخت با هر اسمی و بعدا هم با استفاده از include یا require ازش تو هر برگی استفاده کرد!

MaSoUd555
10-09-2011, 18:26
شی گرایی یکی از خصوصیات زبان ها هستش که خیلی بدرد میخوره

البته حق دارید درک درستی ازش نداشته باشید

اما زمانی که با C# مینویسید خیلی خوب درکش میکنید !!! چرا که شما فقط ممکنه یک دکمه رو داخل فرم برنامتون بکشید!!!اما پشت پرده ی اون شاید صدها خط کد باشه!!!

در کل شی گرایی یعنی اینکه یکی یک کلاسی رو مینویسه و بقیه میتونن ازش شی بسازن و استفاده کنن استفاده کنند(که تو مثال بالایی که گفتم همه اون کلاس رو آقا مایکروسافت زجمتشو کشیده و شما فقط ازش استفاده میکنید:31:)

mb1372
10-09-2011, 19:19
فعلا بهش نياز پيدا مي كنم يا نه؟اگه ياد نگيرم مشكلي پيش مياد؟

MaSoUd555
10-09-2011, 21:08
نه خیلی لازمتون نمیشه ،مشکلی هم پیش نمیاد :46:

moein_ak
11-09-2011, 03:34
برنامه نویسی شی گرا فقط نظم بیشتری به کد میده و خوندنشو راحت تر میکنه
برای من بارها اتفاق افتاده که وقتی خواستم با اطلاعات زیادی تو پی اچ پی کار کنم اگه شی گرا برنامه نویسی نیمیکردم اصلا به نتیجه نمیرسیدم(چون برای اطلاعات تو در تو استفاده از شی خیلی راحت تر از آرایه هاست)