ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : NX720 یا EX720 یا D6600 ؟

majidpromix
10-09-2011, 00:08
بین این 3تا مدل گیر کردم. یدون در نظر گرفتن تفاوت قیمتشون به نظر شما کدوم بهتره؟ اولویت اصلی کیفیت تصویر 2بعدی هست. در ضمن میخوام از بانه بخرم.

Bravia Ex720 با قیمت 1,740 یه جا دیدم یکی نوشته بود روان بودن تصویرش از سری NX بهتره نمیدونم این حرف تا چه حد صحت داره!

Bravia Nx720 با قیمت 2,070 که ظاهر فوق العاده ای داره ولی خیلی جاها دیدم نوشته بود همچینم تصویر پرفکتی (perfect) نداره. زاویه دیدشم تو سایت cnet نوشته تو off angle خوب نیست در حالیکه سایت digitalversus گفته تقریبا بهترین زاویه دید رو بین LED ها داره! خلاصه هرکی یه چیزی میگه! البته بیشتر سایتهایی که راجع به این مدل بحث کردن راجع به قیمت بالای اون زیاد صحبت کردن درحالیکه الان تفاوت قیمتش با مدل های دیگه زیاد نیست شاید این مسئله تو Review این مدل خیلی تاثیرگذار بوده. در کل طراحی این مدل خیلی چشمم رو گرفته!از نظر تصویر با مدل بالایی زاویه دیدش فرق داره و اینکه قابلیت DYNAMIC edge led داره.

و آخریم سامسونگ D6600 یا همون D6960 با قیمت 1,970 که البته منوهای جذابتری داره نسبت به سونی، من تو هر مغازه ای سامسونگ می بینم بیشتر نظرم رو جلب می کنه به خاطر رنگ های چشمگیر و جیغتر! البته مثل اینکه رفلکت پنلش زیاده! :41: سونی به نظرم تصویرش کمرنگه، نمیدونم با کالیبره کردن تا چه حد بهتر میشه! یعنی به پای سامسونگ میرسه؟! ولی خوب یه سری میگن تصویر سونی طبیعیتره. واسه من بیشتر مهمه که از تصویر تلویزیون لذت ببرم.

و نکته ای که واسم مهمه اینه که تصویر SD یا تصاویر متحرک رو کدومشون بهتر نشون میده؟ و اینکه نمی خوام رفلکت پنل آزاردهنده باشه بطوریکه موقع تماشای TV تصویر خودم یا پرده سالن رو روی صفحه ببینم!

اگه میشه این ریویو ها رو بخونید و نظزتون رو بگین، چون من هرچقدر می خونم نمی تونم به یک جمع بندی برسم :41: واقعا لطف میکنید...

NX723:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

EX723:

Samsung D6400, D6500:

راستی تلویزیون های جدید LG چطورن؟ سری Cinema 3D. درسته قابلیت 3بعدیشون خیلی جالبه، ولی میخوام بدونم آیا کیفیتشون در حد این مدل هایی که بالا گفتم هست یا نه؟
خیلی خیلی ممنون :11:

Firebirds
13-10-2011, 10:27
کسی از دوستان نمیتونه این دوست مون رو راهنمایی کنه ؟
این سوالات من هستا

:11:

shamika
13-10-2011, 10:40
دوستان بیاین همینجا این موضوع رو حل کنیم .
تو این رنج از برند سونی مدل های NX720 و EX720 و NX710 (محصول 2010) موجوده و با قیمتی پایین تر نیز HX800 هنوز در بازار موجود است .
در برند سامسونگ نیز دو پانل D6600 و D7000 موجود می باشد .
همچنین اخیراً نئو پلاسمای Panasonic ST30 هم وارد بازار شده .
واسه کسی که زیاد با مسائل فنی تلویزیون آشنا نباشه یه سردرگمی پیش میاد که کدوم میتونه مناسب من باشه .
بیایم در مورد خوبی ها و نقاط ضعف این پانل ها بحث کنیم .

Firebirds
13-10-2011, 11:59
دوستان بیاین همینجا این موضوع رو حل کنیم .
تو این رنج از برند سونی مدل های NX720 و EX720 و NX710 (محصول 2010) موجوده و با قیمتی پایین تر نیز HX800 هنوز در بازار موجود است .
در برند سامسونگ نیز دو پانل D6600 و D7000 موجود می باشد .
همچنین اخیراً نئو پلاسمای Panasonic ST30 هم وارد بازار شده .
واسه کسی که زیاد با مسائل فنی تلویزیون آشنا نباشه یه سردرگمی پیش میاد که کدوم میتونه مناسب من باشه .
بیایم در مورد خوبی ها و نقاط ضعف این پانل ها بحث کنیم .

بسیار بسیار موافقم :11:

من الان خودم میونه 40 اینچ NX720 و
46 اینچ EX720 موندم نمیدونمم چی کار کنم ، هیشکی هم نیست ما رو راهنمایی کنه :(

shamika
13-10-2011, 12:30
بسیار بسیار موافقم :11:

من الان خودم میونه 40 اینچ NX720 و
46 اینچ EX720 موندم نمیدونمم چی کار کنم ، هیشکی هم نیست ما رو راهنمایی کنه :(

رجوع میکنم به سایت cnet :

اول میرم سراغ EX720 :
نقاط قوت : رنگ مشکی مناسب ، کاهنده نویز خوب ، فرستنده 3D روی بدنه ، قابلیت دریافت IPTV های محبوب
نقاط ضعف : عملکرد ضعیف 3D ،عملکرد ضعیف در تصاویر سریع ، کیفیت صدای پایین ، عدم وجود شبکه بیسیم ، نداشتن عینک 3D در بسته بندی ، نسبت کنتراست متوسط
نتیجه گیری : تلویزیونی خوب و شکیلیه و تصویر خوبی بازتولید میکنه اما امکاناتش با توجه به پولی که پرداخت می کنید مناسب نیست .

حالا NX720 :
نقاط قوت : تصاویر sharp و smooth ، عینک های فاقد flicker ، صدای بلند و رسا ، wi-fi داخلی ، قابلیت استفاده از اینترنت
نقاط ضعف : crosstalk قابل مشاهده ، مشکل با تصاویر در تمامی نسبت ها ، عدم ساپورت فلش در محیط وب ، ریموت کنترل بد فرم
نتیجه گیری : تلویزیون خوبی است و در زمینه 3D بسیار مجهز شده است ، فقط مقداری crosstalk قابل مشاهده ای دارد که می تواند از محبوبیت آن بکاهد .

............
13-10-2011, 14:15
به نظر این بنده حقیر با این پول یک نئو پلاسما 42st30 بخرید که کنتراست و رنگ مشکی قویتری نسبت به مدلهای فوق دارد و در حرکات سریع دچار کاهش رزولوشن نمیشود و کراس تاک خیلی کمی هم دارد کیفیت تصویرش هم با تغییر زاویه دید افت نمیکند.
تنها اشکالش شاید مصرف برق باشد که در ماه به طور تقریبی 2000 تومان بیشتر از این ال ای دیها برق مصرف میکند.

ma_nima
20-11-2011, 10:20
سلام...
اگه تو فكر هزينه ها و مصرف پايين TV هستي...حتماً LED بگير كه مصرف برقش تقريبا تو بيشترين شرايط يك چهارم پلاسماست...و بهترين انتخابتم 46NX720 مي تونه باشه ....عزيز