PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن مانیتور بعد از راه اندازی مجدد سیستم

ali1985aif
09-09-2011, 23:03
سلام. من یه مشکل خیلی عجیب دارم. یه سیستم نو گرفتم با مشخصات زیر:
cpu: intel g840
MB: asus p8h61
بقیه قطعاتشو دقیق نمیدون. فقط رم 4 گیگ و VGA 1 گیگ دارم بار اول یارو یه پاور Viera انداخته بود روش که چون ازش بد شنیده بودم عوضش کرد و یه پاور دیگه انداخت که فعلا اسمشو نمیدونم. الان مشکلم اینه که می بینی بعضی وقتها که سیستم رو روشن میکنم مانیتور روشن نمیشه 5 دقیقه بعد دوباره روشن میکنم مانیتور روشن میشه. چند بار بردم پیش فروشنه گفت شاید مشکل از پاور باشه عوضش کرد چند روز مشکل حل ولی امروز دوباره هنینطوری شد. میشه بگین مشکل کجاست؟ ممنون میشم.:41:

ali1985aif
10-09-2011, 19:10
کسی نیست جواب مارو بده؟

jafarian
10-09-2011, 23:46
بایوس مین آپدیت کنید پاورم که روی سیستم کارمیزارین حتما ریل باشه رم هم اگربه تعداد دو تا روی سیستم دارین بصورت تک تست کنیدبعد خبرش بدین:20:

EXTREME
12-09-2011, 08:42
بله
شما بایوس رو دیفالت کنید و آپدیت کنید
درست نشد جای رم عوض شه با یه رم دیگه تست شه پاور گرافیک و فن سی پی یو هم چک بشه
اگه درست نشد باید برید سراغ مین

k850lolo
03-10-2011, 13:03
من یه مشکل دیگه با این مین دایم اونم اینه که سیستم روشن میشه فن cpu و vga یه نیم دور میچرخه سیستم خاموش میشه بعد گرافیک و رمارو در میارم جا میزنم روشن میشه تک تک امتحان کردم مشکل نداشته باز بعد از چند ساعت که خاموش میکنم میخام روشن کنم روشن نمیشه

jafarian
03-10-2011, 16:46
من یه مشکل دیگه با این مین دایم اونم اینه که سیستم روشن میشه فن cpu و vga یه نیم دور میچرخه سیستم خاموش میشه بعد گرافیک و رمارو در میارم جا میزنم روشن میشه تک تک امتحان کردم مشکل نداشته باز بعد از چند ساعت که خاموش میکنم میخام روشن کنم روشن نمیشه

وقتی که فنها نیم دور میچرخه به قول خودتون باز روشن میشه اوتومات بعدش یا نه بدونی که دکمه پاور بزنید ؟ اگر اینطوریه که مورد نداره طبیعی هست اگر غیر از این مسئله بود بایوس مین آپدیت بشه اول در مرحله بعد با یک پاور دیگه موقتا تست بزنید:20:

k850lolo
03-10-2011, 22:10
مشکل با تعویض power حل شد یه 330 گریین بود با یه 530 گرین عوض کردم درست شد ولی تو یه کیس دیگه میتونه مشکل از بدنه کیس باشه؟ اونجام که گفتم نیم دور میچرخه سیستم خاموش میشد نکه روشن شه