ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید تجهیزات گردشگری

Переклад не
09-09-2011, 21:44
سلام
من چنتا لوازم نیاز دارم یکیش دوربین شکاری (دوچشمی) هستش و دیگری یه چراغ قوه ی کم مصرف بسیار قوی و خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم .چه مارکی بخرم از کجا بخرم .مثلا کجای تبریز همچین لوازمی میفروشن؟
بودجم برای دوربین 50 تمن و واسه چراغ 20 یا 30 تمن
ممنون

Переклад не
17-09-2011, 18:01
رفقا چراغ قوه ی با برد بسیار زیاد چی سراغ دارید و با چه قیمتی؟
ممنون

mohammadg846
07-09-2014, 20:26
سلام
من چنتا لوازم نیاز دارم یکیش دوربین شکاری (دوچشمی) هستش و دیگری یه چراغ قوه ی کم مصرف بسیار قوی و خواستم از دوستان راهنمایی بگیرم .چه مارکی بخرم از کجا بخرم .مثلا کجای تبریز همچین لوازمی میفروشن؟
بودجم برای دوربین 50 تمن و واسه چراغ 20 یا 30 تمن
ممنون

محل های فروش دوربین دوچشمی در تبریز جاهای مختلفی هست
چندتا مغازه در مسیر میدان ساعت تا تربیت هستن که دوربین عکاسی و شکاری و.. میمیفروشن
در خیابان فردوسی بالاتر از تقاطع شهید محققی(سه راه امین) به سمت بازار-فروشگاه قدس
کمی پایین تر از چهارراه آبرسان(فروشگاه دوربین عکاسی و ماشین حساب و دوربین دوچشمی و...)
چهارراه شهناز به سمت 17شهریور (سمت راست)1-2تا فروشگاه لوازم شکار هست
چراغ قوه هم تو همین فروشگاههای لوازم کوهنوردی میشه یافت(پاساژ تربیت+شهناز+...)

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2014, 22:55
سلام . نظر شخصی تبریز قیمتهاشون گران هست . اصفهان و تهران ارزونتره . بنده یه 20 در 50 چینی با کیفیت اصفهان خریدم 150 ت . تو تبریز 250 بود .

mohammadg846
09-09-2014, 19:12
سلام . نظر شخصی تبریز قیمتهاشون گران هست . اصفهان و تهران ارزونتره . بنده یه 20 در 50 چینی با کیفیت اصفهان خریدم 150 ت . تو تبریز 250 بود .

بله متاسفانه اینجا گرونه و فروشنده هست که قیمتها را تعیین میکنه!
راستی مارک این دوربینی که گفتین چیه و چه مدته ازش استفاده میکنین؟؟

brad pitt
09-09-2014, 20:19
ترجیحن از شیراز یا اصفهان خرید کن

Переклад не
09-09-2014, 22:56
خب فرض کنید شما از تبریز پا میشید میرید اصفهان . خب هزینش چقدر خواهد شد؟ نمیشه که برگردین باید شبو بمونید . حالا کجا میمونید و شبش چند میدید؟ باز برگشتنی چقد هزینتون میشه؟
به نظر من اصلا نمیصرفه مگه اینکه عمده بخری. مثلا ۴۰۰ تا دوربین واقعا میارزه. البته یه ده بیستام باشه خب بازم می ارزم اما بخاطر یکی نه

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-09-2014, 13:46
بله متاسفانه اینجا گرونه و فروشنده هست که قیمتها را تعیین میکنه!راستی مارک این دوربینی که گفتین چیه و چه مدته ازش استفاده میکنین؟؟سلام . میبخشین دیر جواب دادم آخه بنده دوربین رو فروردین امسال خریدم برای پسر یکی از اقوام .مارکش یادم نبود . باهاش تماس گرفتم گفت روی قوطیش نوشته: BINOCULARS sport optics اما روی خودش نوشته BAIGISH 20×50 made in russia . یعنی قوطیش مالِ یه دوربینه دیگه هست ¡!!! . اما خیلی ازش راضیه میگه بزرگنمائی و وضوحش خیلی خوبه

mohammadg846
12-09-2014, 22:51
ترجیحن از شیراز یا اصفهان خرید کن

والا من دوربین را فقط برای تفریح موقع رفتن به کوه یا مسافرت خارج شهر میخام و اگر بخام از شیراز یا اصفهان خرید کنم باید گذرم به اونجاها بیفته وگرنه فقط برای خرید دوربین نمیصرفه که !!

خب فرض کنید شما از تبریز پا میشید میرید اصفهان . خب هزینش چقدر خواهد شد؟ نمیشه که برگردین باید شبو بمونید . حالا کجا میمونید و شبش چند میدید؟ باز برگشتنی چقد هزینتون میشه؟
به نظر من اصلا نمیصرفه مگه اینکه عمده بخری. مثلا ۴۰۰ تا دوربین واقعا میارزه. البته یه ده بیستام باشه خب بازم می ارزم اما بخاطر یکی نه

دقیقا ! برای خرید 1 دوربین نمیصرفه ! البته برای 400 تا دوربین هم دبی یا ترکیه و... گزینه های بهتری هستن:n01:

سلام . میبخشین دیر جواب دادم آخه بنده دوربین رو فروردین امسال خریدم برای پسر یکی از اقوام .مارکش یادم نبود . باهاش تماس گرفتم گفت روی قوطیش نوشته: BINOCULARS sport optics اما روی خودش نوشته BAIGISH 20×50 made in russia . یعنی قوطیش مالِ یه دوربینه دیگه هست ¡!!! . اما خیلی ازش راضیه میگه بزرگنمائی و وضوحش خیلی خوبه

بسیار ممنون از اینکه وقت گذاشتین و پاسخ تاپیک را دادین
صد البته اصل کاری هم همون دوربین هست.ایشالا بتونم مشابه ش را اینجا پیدا کنم

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-09-2014, 12:07
سلام .
دوربینهای ارزان قیمت هم مارکهای خیلی زیادی داره .
شاید مارکهای دیگه بهتر از این باشه که بنده گفتم .
شما دوربین رو تست کنین و بررسی کنین تا پی ببرین به درد بخور هست یا نه ؟ باید وقتی به دور نگاه میکنین , تصویر اصلاً دوتائی نباشه وگرنه منشورهاش تنظیم نیست .
باید وقتی به چیزهای نورانی که خیلی دور هست نگاه میکنین , لبه های تصویر واضح باشه و رنگها با هم تداخل نداشته باشه وگرنه کیفیت عدسیهاش و منشورهاش پائین هست . ( مثل نگاه کردن به ماه و تابلوهای مغازه ها ) .
بدنه اش باید از پلاستیک با کیفیت باشه البته چون نوع ارزان قیمت هست نباید توقع داشته باشین که فردِ اعلا باشه . شب دوربین بخرید تا بتونین باهاش ستاره ها یا ماه یا تابلوهای روشن مغازه های دور رو ببینید .
اگر میخواین در روز خرید کنین , باهاش یک دکل موبایل یا چیزی شبیه به اون رو در فاصله ی خیلی دور نگاه کنین .
باید بتونین راحت میله های دکل رو از هم تشخیص بدین .
اگر تداخل داره پس دوربینش بی کیفیت هست

mohammadg846
14-09-2014, 16:24
سلام .
دوربینهای ارزان قیمت هم مارکهای خیلی زیادی داره .
شاید مارکهای دیگه بهتر از این باشه که بنده گفتم .
شما دوربین رو تست کنین و بررسی کنین تا پی ببرین به درد بخور هست یا نه ؟ باید وقتی به دور نگاه میکنین , تصویر اصلاً دوتائی نباشه وگرنه منشورهاش تنظیم نیست .
باید وقتی به چیزهای نورانی که خیلی دور هست نگاه میکنین , لبه های تصویر واضح باشه و رنگها با هم تداخل نداشته باشه وگرنه کیفیت عدسیهاش و منشورهاش پائین هست . ( مثل نگاه کردن به ماه و تابلوهای مغازه ها ) .
بدنه اش باید از پلاستیک با کیفیت باشه البته چون نوع ارزان قیمت هست نباید توقع داشته باشین که فردِ اعلا باشه . شب دوربین بخرید تا بتونین باهاش ستاره ها یا ماه یا تابلوهای روشن مغازه های دور رو ببینید .
اگر میخواین در روز خرید کنین , باهاش یک دکل موبایل یا چیزی شبیه به اون رو در فاصله ی خیلی دور نگاه کنین .
باید بتونین راحت میله های دکل رو از هم تشخیص بدین .
اگر تداخل داره پس دوربینش بی کیفیت هست

بسیار ممنون از راهنمایی ارزنده و خوبتون.متاسفانه همه فروشگاههای دوربین تبریز مرکز شهر هستن و جای دوری را نمیشه با دوربینها دید و تست کرد!

Переклад не
14-09-2014, 17:40
از اون گذشته خیلی کم هست فروشندش اکثرا تغییر کاربری دادن

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-09-2014, 15:55
از اون گذشته خیلی کم هست فروشندش اکثرا تغییر کاربری دادنبنده آخرین باری که رفتم , چند تا مغازه توی خ امام نزدیک میدون ساعت دیدم ( از م ساعت به سمت چهارراه شهناز ) . یه فروشگاه شکار هم توی زیرزمین لاله پارک دیدم . اما قیمتهتشون اصلاً خوب نبود . تازه اونجا از ترکیه زیرآبی میارن یعنی لبِ مرزه تقریباً باید ارزونتر باشه . منظورم هم از مسافت دور , چند کیلومتری نبود . کافیه آخرین و دورترین تابلوها رو میتونیم باهاش نگاه کنین تا مقدار تداخل رنگها رو چک کنین . یه تابلو در 400/500 متری هم خوبهسا حتی 300 متری یا دیدن ماه . اما در ایران جائی بهتر از خ فردوسی ندیدم , پر از مغازه ی لوازم شکار و کوهنوردی و اینهاست . اگه توی تهران اقوام و آشنا دارین یا توی همین سایت آشنا دارین در تهران بگین یه روز که وقت داره بره یکی براتون بخره بفرسته با پست یا تیپاکس . هزینه اش از 10 تا 15000 ت بیشتر نمیشه . میارند دم در خونه .

mohammadg846
15-09-2014, 20:38
اگه توی تهران اقوام و آشنا دارین یا توی همین سایت آشنا دارین در تهران بگین یه روز که وقت داره بره یکی براتون بخره بفرسته با پست یا تیپاکس . هزینه اش از 10 تا 15000 ت بیشتر نمیشه . میارند دم در خونه .

فکر خوبیه! :n01:

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-09-2014, 20:24
سلام . آشنای همون کسی که بنده براش دوربین خریدم دوربین رو دیده و خوشش اومده و وقتی در بهار رفتند اصفهان یه دوربین 20 در 50 چینی خریده . گفته از یه مغازه تو چهارباغ اصفهان خریده 120 تومن . میگه مارکش BUSHNELL هست ( چینی ) . گفته از مغازه ی فروش لوازم شکار به اسم سمساری یا سمساریان یا یه چیزی مثل این خریده . نزدیک دروازه دولت . گفته یک دوربین 10 در 50 آلمانی اصل هم داشت که 240 تومن بود اما قدیمی بود مال 30/40 سال قبل ولی سالم بود .

mohammadg846
18-09-2014, 23:42
سلام . آشنای همون کسی که بنده براش دوربین خریدم دوربین رو دیده و خوشش اومده و وقتی در بهار رفتند اصفهان یه دوربین 20 در 50 چینی خریده . گفته از یه مغازه تو چهارباغ اصفهان خریده 120 تومن . میگه مارکش BUSHNELL هست ( چینی ) . گفته از مغازه ی فروش لوازم شکار به اسم سمساری یا سمساریان یا یه چیزی مثل این خریده . نزدیک دروازه دولت . گفته یک دوربین 10 در 50 آلمانی اصل هم داشت که 240 تومن بود اما قدیمی بود مال 30/40 سال قبل ولی سالم بود .

فکر نکنم بوشنل جنس جالبی باشه!!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-09-2014, 12:55
بله , درسته . باید ببینیمش و امتحانش کنیم

mohammadg846
19-09-2014, 14:52
بله , درسته . باید ببینیمش و امتحانش کنیم
امروز یکی از رفقا دوربین دوچشمی اداره شان را آورده بود کوه امتحان کردیم
زایس 40*10 ساخت آلمان غربی اورجینال.کیفیت بسیار عالی! از بالای کوه عینالی تبریز میشد براحتی و با شفافیت بسیار بالا فرودگاه استادیوم یادگار امام و... را مشاهده کرد!