مشاهده نسخه کامل
: وصـل شـدن آندرویـد به اینترنـت از طریـق کامپـیوتر ؟
lucas_2007x
08-09-2011, 23:33
سلام دوستان....گشتم ولی به صورت خاص و مستقل و درست حسابی کسی جواب نداده بود...
چطوری میشه گوشی آندروید دار رو به اینترنت کامپیوتر وصل کرد....یعنی سیستم خونه با adsl وصل به نت بشه...بعد آندروید رو به اینترنت اون وصل کرد؟؟؟ میدونم میشه...اما نمیدونم چطوری :D
(به نظرم چون نیاز به نرم افزار داشت اینجا مطرح کردم...اگه جاش مناسب نیست مدیر جان شما زحمتش رو بکش....)
اگه مودم ADSL وایرلس دار دارید با ید به قسمت وایفای گوشی برید و مودمتون رو سرج کنید سپس رمز رو وارد کنید تا به اینترنت وصل بشید
اما اگه مودم DSL وایرلس دار ندارید از پست بعدی استفاده کنید
انتقال اینترنت کامپیوتر به موبایل به وسیله Wlan
سلام دوست عزیز ،
شما میتونید با خریدن یک کارت شبکه وایرلس برای کامپیوترتون این کار رو انجام بدید (حتی با دایل آپ)
با اموزشی که براتون آماده کردم شما قادر خواهید بود اینترنت کامپیوتر خود رو به موبایل و حتی کامپیوترهای در محدوده دسترسی منتقل و استفاده کنید .
این آموزش برای گوشی هایی که دارای Wireless LAN هستند نوشته شده .
ضمنا کارت شبکه وایرلس نیز باید روی پی سی شما باشه یعنی کامپیوتر شما هم این سرویس رو داشته باشه
برای فهمیدن این موضوع طبق تصاویر عمل کرده
ابتدا از My computet `وارد Control Panel میشوید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سپس وارد Network Connections میشوید .
در قسمت LAN or High-Speed Internet اگر گزینه Wireless Network connections وجود داشته باشد کامپیوتر شما دارای این سرویس میباشد .
---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------
در همین قسمت Network Connections و در کادر سمت چپ روی گزینه Set up home or small office network کلیک کنید
پنجره بالا نمایان میشود
با کیلیک بر روی Next وارد صفحه بعد میشوید .
در این صفحه با کلیک بر روی گزینه Wireless و تیک زدنIgnore وارد این صفحه میشوید
در این صفحه شما باید کانکشنی که با ان به اینترنت وصل میشوید رو انتخاب کنید وسپس Next را بزنید
در این صفحه شما باید گزینه وایرلس لن رو انتخاب و همه گزینه های دیگر رو غیرفعال کنید
در اینجا باید نام برای کامپیوتر خود در شبکه وایرلس انتخاب کنید
در این صفحه شما باید نام شبکه ای که همه کامپیوتر های دیگر برای شبکه شدن به شما نیاز دارن رو انتخاب کنید
در صفحه بعد از شما برای Share کردن اطلاعات و پرینتر اجازه میگیرد
در صفحه بعد شما باید تاییدیه رو تایید کنید تا این اطلاعات ثبت شود
در این مرحله روی آخرین گزینه کلیک کرده و سپس دکمه Finish رو بزنید
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
خب حالا به قسمت Network connection برگردید
راست کلیک روی ایکن Wireless Network Connectionو کلیک روی Properties
ابتدا بحث ای پی دادن رو شروع می کنم که بحث کامل باشه (چون این بحث مختص Share با کامپیوتر های دیگه است ) ، آی پی دادن برای اینه که تمام کامپیوترهای که از شبکه بیسیم شما استفاده میکنند باید یه رنج آی پی داشته باشن .
خب طبق شکل ها عمل کرده و وارد قسمت Internet Protocol شوید و آی پی مورد نظرتون رو وارد کنید ای صفحه رو Ok کنید و به صفحه قبلی باز گردید
در این صفحه از Tab ، گزینه Wireless Network رو انتخاب کرده اید
در قسمت مشخص شده ابتدا تمامی لیست رو (در صورت موجود بودن) ریمو کنید .
سپس گزینه Add رو بزنید
وارد این صفحه میشوید
در قسمت شماره 1 نام شما که روی گوشی نمایان خواهد شد رو انتخاب میکنید
در قسمت 2 و3 شما برای اتصال موبایل به کامپیوتر رمز تعیین میکنید که این گزینه اختیاری ست (توجه داشته باشید طبق قوانین رمز های تعیین شده یا باید 5 رقم یا 13 رقم باشند)
دز قسمت 4 شما باید گزینه Ad-hoc را تیک بزنید
ضمنا در قسمت قبل شما میتوانید دسترسی شبکه رو محدود یا گسترده کنید .
در اینجا تمامی تنظیمات مربوط به کامپیوتر انجام شده .
---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:45 PM ----------
وارد بحث گوشی میشویم
اگر تمامی مراحل بالا رو انجام داده باشید موبایل شما از طریق وایرلس لن کامپیوتر شما رو پیدا میکنه
شما باید روی نام انتخابی برای شبکه خود کیلک کرده و کانکت شوید
اگر در قسمت Wep شما رمز عبور تعیین کرده باشید شما باید رمز ورود 5 یا 13 رقمی رو وارد کنید
در این صورت گوشی شما متصل به کامپیوتری شده که در اینترنت است و این اینترنت به گوشی انتقال یافته
اگر وارد نشد راه های زیر زو پی بگیرید
وارد Connect گوشی بشید و گزینه مربوطه رو کلیک کنید ، در این منو شما از Avalib.WLAN میتونید کامپیوتر خود رو انتخاب و از آپشن آون رو به عنوان یک Access point انتخاب کنبد
سپس اگر وارد Browsing گوشی نشدید از منو وارد Internet شوید سپس گزینه Web رو انتخاب کنید
از آپشن وب وارد settings شوید از گزینه اول که Access point است گزینه user defined رو انتخاب کنبد در اینجا روی نام انتخابی کامپیوترتان اپشن سپس Edit رو انتخاب کنید
وارد این صفحه میشوید در اینجا شما باید اطلاعاتی که به کامپوتر در قسمت زیر داده شده رو وارد کنید
اگر از Options همسن صفحه شما وارد advanced setting شوید شما قادر خواهید بود اگر از ای پی خاصی برای اتصال به اینترنت استفاده میکنید رو وارد کنید
از اینجا خارج شوید بروزر گوشی خود را باز کنید واز اینترنت استفاده کنید
موفق باشد
lucas_2007x
09-09-2011, 18:42
مرسی رفیق...ولی اینارو نمیخوام ..میخوام گوشی رو یه کامپیوتر وصل کنم با usb و از اینترنت استفاده کنم...:)
به این پست مراجعه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
best wish
10-09-2011, 10:18
دوست عزیز میشه بگین گوشیتون چیه؟؟؟
اینا که تصویرش باز نمیشه یه متن با تصویر ندارید ؟
برای فهمیدن این موضوع طبق تصاویر عمل کرده
منظورم این مورد بود
اشتباه ازمن بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تصویری نداره منظور اینه که
طبق مراحل(آموزش) پیش بروید
سلام دوستان
من ADSL دارم ولی مودمم وای فای نداره از این یو اس بی وایرلسا گرفتم
گوشیمم x8 اندورید کانکت میشه ولی بعد چند ثانیه دوباره قطع میشه
میزنه در ال گرفتن آی پی
مشکلش چیه
احتمالش هست چون سیستم خودم آی پی اتوماتیکالی دادم اینجوری بشه
با سپاس
---------- Post added at 08:52 AM ---------- Previous post was at 08:51 AM ----------
سلام دوستان
من ADSL دارم ولی مودمم وای فای نداره از این یو اس بی وایرلسا گرفتم
گوشیمم x8 اندورید کانکت میشه ولی بعد چند ثانیه دوباره قطع میشه
میزنه در ال گرفتن آی پی
مشکلش چیه
احتمالش هست چون سیستم خودم آی پی اتوماتیکالی دادم اینجوری بشه
با سپاس
Nice Devil
22-09-2011, 13:56
دوست عزیز میتونید از قسمت setting--->Tethering & Portable Hotspot تنظیمات رو انجام بدین و بعد از طریق وای فای لپ تاپتون و یا یو اس بی به گوشی وصل شین و از اینترنت استفاده کنین
reza1078
02-06-2012, 15:14
دوست عزیز میتونید از قسمت setting--->Tethering & Portable Hotspot تنظیمات رو انجام بدین و بعد از طریق وای فای لپ تاپتون و یا یو اس بی به گوشی وصل شین و از اینترنت استفاده کنین
الان در ویندوز سون در بخش کانکشن ها نوشته شده که گوشی ام به اینترنت دسترسی داره(internet access زیر نام wifi گوشی) اما وقتی با گوشی می خوام برم تو سایت و یا از برنامه ای که به اینترنت نیاز داره استفاده کنم پیغام a network error has occurred retry ,or cancel and return to the previous screen
ممنون می شم بگید چی کار کنم تا اینترنت را روی گوشی هم داشته باشم(البته جاهای مختلف آموزش هایی دادند ولی متاسفانه روی گوشی من جواب نداد گوشی من xperia است)
marmohammad
28-11-2013, 14:54
سلام در قسمت LAN OR High speed internet گزینه وایرلس ندارم بلکه bluetooth network connection دارم آیا با استفاده از بلوتوث هم می توانم از اینترنت کامپیوتر به موبایل وصل بشم.
اگه مراحل رو بصورت تصويري(فيلم از دسكتاپ ) ميگرفتي و آپلود ميكردي بهتر بود . ممنون
این قضیه ارتباط مستقیم با مدل گوشی داره
مدل گوشی+ورژن اندرویدش رو ذکر کنید تا آموزشش رو بهتون بدم
saffaran
08-03-2014, 23:07
اشتباه ازمن بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا تصویری نداره منظور اینه که
طبق مراحل(آموزش) پیش بروید
ملومه از جایی کپی کردین . طفلک اونی که سوالو پرسید و هیچ جوابی نگرفت . من فک نمیکنم بشه . اگه میشد این امکانو نرم افزار pc suit داشت حتما
saffaran
08-03-2014, 23:09
این قضیه ارتباط مستقیم با مدل گوشی داره
مدل گوشی+ورژن اندرویدش رو ذکر کنید تا آموزشش رو بهتون بدم
من میگم نمیشه شما هم قبول کنین
امیر احمدی ن
10-03-2014, 10:27
اگر میخواهید از گوشیتون به عنوان مودم استفاده کنی 3 راه وجود داره بلوتوث و wifi , usb هر 3 راه باید گوشی اندروید شما اون ها ساپورت کنه در غیر این صورت این امکان وجود نداره.. 1- برای wifi باید گزینه hotspot wifi گوشیتون رو فعال کنید تا گوشی خودش اکسس پونت بشه و خیلی راحت بعد از جستجوی wifi در سیستم هدف (در صورت استفاده از لپ باید wifi فعال باشه و در صورت استفاده از دسکتاپ باید جستجوی دستگاه ها انجام بشه) اون رو شناسایی و با دادن رمزی که داخل گوشی اون رو تعیین کردید به وای فای گوشی وصل بشید و از اون استفاده کنید 2- بعد از وصل کردن کابل usb باید گزینه usb tethering (در بعضی از ترجمه ها اونرو به افسار یو اس بی ترجمه غلط کردن) انتخاب کنید و می تونید باز هم به اینترنت گوشی دست رسی داشته باشید 3- با استفاده از بلوتوث هم میشه به شرط این که اول گزینه bluetooth tethering فعال و رایانه گوشی با هم جفت شده باشند اما این کار باید یک کار اضافه هم انجام بدید و ازقسمت Control Panel\Network and Internet\Network Connections بر روی Bluetooth Network Connection راست کلید کنید و گزینه view رو انتخاب کنید که اگر گوشی شما دارا این قابلیت باشه باید نمایش داده بشه بعد روی دستگاه خودتون راست کلیک و سپس روی access point کلیدکنید و شما الان به اینترنت وصل میشوید __________________________________________________ __ __________________________________________________ __ حالا برای اینکه شما از اینترنت موجود در رایانه استفاده کنید نیاز به یک سخت افزار اکسس پویت دارید که شامل چندیت دستگاه شبکه میباشید اگر مودم شما wifi باشید این دستگاه را درون خودش دارد و میتوانید به راحتی با یک جستجوی دراخل گوشیتون به اون wifi شناسایی و بعد از دادن پسورد به اون وصل بشید 7اگر شما مودم wifi ندارید نگران نباشید( مهم مهم اما باید توجه کنید که لپتاپ و کیس شما باید دارای wifi باشند مهم مهم) قابلیت جدید در ویندوز7 ماکروسافت اضافه شده به نام شبکه مجازی بیسیم اگر دنبال درد سر نیستید بهتره نسخه جدید نرم افزار Connectify Hotspot یعنی 7.3 رو از اینترنت دانلود کنید با دادن نام و پسورد 3 تا تنظیم ساده دیگه به روی دکمه استارتش کلید کنید و بعد میتونید از wifi رایانتون مثل wifi دانشگاه ها در موبایل از انترنتش استفاده کنید.
matalak021
29-05-2014, 23:53
سلام خدمت شما بزرگوار میشه بگید گوشیم اندروید چگونه میتونم به اینترنت کامبیوتر وصل شم
samiraaaaaaaaa
14-05-2018, 01:47
منم دنبال همین میگردم یکی راهنماییم کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.