ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آبی شدن بعضی از فایل ها و پوشه های ، پوشه ی windows در ویندوز xp

TimeWarp
08-09-2011, 23:23
سلام

نام بعضی از پوشه های پوشه ی windows به همراه فایلهاشون در ویندوز xp سرویس پک 2 به صورت آبی شده و خود پوشه ها یه نام عجیب پیدا کردن . مثل اسمشون به آبی نوشته ( $NtUninstallWudf01005$ یا $NtUninstallWIC$ ) .

آیا ویندوز سیستم ناقص شده و باید دوباره ویندوز نصب کنم . علت این امر چی میتونه باشه . آیا علت خاصی داره .

و آیا به همین شکل بمونه در عملکرد سیستم مشکل ایجاد میکنه ؟

اینم عرض کنم که اول 3 تا پوشه به این شکل در اومد و حالا شده 9 تا .

پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و موید باشید .

ata.royalfalcon
08-09-2011, 23:30
سلام

نام بعضی از پوشه های پوشه ی windows به همراه فایلهاشون در ویندوز xp سرویس پک 2 به صورت آبی شده و خود پوشه ها یه نام عجیب پیدا کردن . مثل اسمشون به آبی نوشته ( $NtUninstallWudf01005$ یا $NtUninstallWIC$ ) .

آیا ویندوز سیستم ناقص شده و باید دوباره ویندوز نصب کنم . علت این امر چی میتونه باشه . آیا علت خاصی داره .

و آیا به همین شکل بمونه در عملکرد سیستم مشکل ایجاد میکنه ؟

اینم عرض کنم که اول 3 تا پوشه به این شکل در اومد و حالا شده 9 تا .

پیشاپیش ازتون تشکر می کنم . موفق و موید باشید .

سلام
آبی شدن فایلها یا پوشه ها نشاندهنده compress شدن و در نتیجه کاهش حجم اونهاست .
برای تغییر دادن چنین تنظیماتی روی فایل یا پوشه راست کلیک کنید و properties رو بزنید و تیک گزینه compress contents to save disk space رو بردارید .

jax2
08-09-2011, 23:32
رو درایو کلیک راست کنید propertise بزنید و تیک گزینه ی compress drive to dave disk space رو بردارید

The Dreadnaught
08-09-2011, 23:37
همونطور که دوستان گفتن هر فولدری که Compress بشه به اون صورت نمایش داده میشه ولی اون فایل ها رو خود سیستم به صورت اتوماتیک Compress کرده نیازی نیست شما کاری انجام بدی ، به غیر از اینکه سرویس پک 3 رو نصب کنی ، چرا هنوز داری از سرویس پک 2 استفاده میکنی ؟

TimeWarp
09-09-2011, 11:11
همونطور که دوستان گفتن هر فولدری که Compress بشه به اون صورت نمایش داده میشه ولی اون فایل ها رو خود سیستم به صورت اتوماتیک Compress کرده نیازی نیست شما کاری انجام بدی ، به غیر از اینکه سرویس پک 3 رو نصب کنی ، چرا هنوز داری از سرویس پک 2 استفاده میکنی ؟

پس سیستم مشکلی نداره . به عنوان نمونه یکی رو از حالت فشرده خارج کردم .

ولی اسمش به حالت عجیب و غریب باقی مونده؟

در مورد ویندوز سرویس پک 3 هم بگم که مشکلاتش خیلی بیشتر از 2 هستش . یه بار نصب کردم و پشیمون شدم .

اگه شما سرویس پک 3 مال شرکت خاصی میشناسید که ویندوز پک 3 اون مشکل نداره به بنده معرفی کنید .:11::10:

The Dreadnaught
10-09-2011, 02:00
پس سیستم مشکلی نداره . به عنوان نمونه یکی رو از حالت فشرده خارج کردم .

ولی اسمش به حالت عجیب و غریب باقی مونده؟

در مورد ویندوز سرویس پک 3 هم بگم که مشکلاتش خیلی بیشتر از 2 هستش . یه بار نصب کردم و پشیمون شدم .

اگه شما سرویس پک 3 مال شرکت خاصی میشناسید که ویندوز پک 3 اون مشکل نداره به بنده معرفی کنید .:11::10:

اون فولدرها رو خود سیستم ایجاد میکنه شما به اسمش چی کار داری ویندوز باید سر در بیاره از اسمشون :31:

اون زمان که سرویس پک 3 مشکل داشت خیلی وقت پیش بود که هنوز نسخه نهایی Release نشده بود ، میدونی چند سال پیشه ؟!

همین نسخه هایی که p30world ارائه میده عالی هست ، تمامی نسخه هاش. هر چند وقت یک بار هم که نسخه جدید با جدیدترین Update ها میزاره. بقیه شرکت ها رو نمیدونم ولی قاعدتا نسخه هایی که در مثلا King و Gerdoo هم هست نباید مشکلی داشته باشه بعد از اون همه تجربه.

در ضمن شما در کنار 7 از XP استفاده میکنی دیگه نه ؟ اگر فقط XP داری که پیشنهاد میکنم 7 نصب کنی چون فوق العاده سیستم عامل بهتری هست و نکته خیلی مهم که داره اینه که از سخت افزار شما خیلی بهتر از XP استفاده میکنه و با سخت افزارهای جدید هماهنگه. ویندوز XP یک سیستم عامل خیلی خوب و Stable هست ولی خوب هر سیستم عاملی دوره خودش رو داره.

موفق باشید

tajrobenik
10-09-2011, 12:12
بعضی از پوشه ها هست داخل درایو ویندوز که کمپرس شدن ...

و دلیلی نداره که شما بخواین از حالت کمپرس خارجشون کنید ... چون خود ه ویندوز کمپرس کرده ..