ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاهده رایگان تلویزیون روی گوشی اندروید

senator215
08-09-2011, 20:58
یکی از علاقه‌مندی‌های کاربران گوشی‌های امروزی، مشاهده آنلاین تلویزیون روی تلفن‌های همراه است. امکانات متنوع گوشی‌ها و بالا رفتن سرعت انترنت باعث شده است تا این ویژگی روز به روز مورد توجه برنامه‌نویسان و توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها قرار بگیرد. بیشتر این برنامه‌ها می‌توانند با سرعت‌های معمول اینترنت نیز به‌خوبی کار کنند.

در ادامه، چند برنامه رایگان برای مشاهده TV روی گوشی‌های اندروید را به شما معرفی می‌کنیم.

۱. SPB TV

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دسترسی به بیش از ۱۵۰ کانال از ۲۰ کشور مختلف، از جمله مهم‌ترین قابلیت SPB TV است که امکان تماشای آنلاین این کنال‌ها را در اختیار شما می‌گذارد. این برنامه با داشتن بیش از ۵ میلیون کاربر از سراسر دنیا، یکی از پرطرفدارترین برنامه‌های TV در مارکت اندروید است. (دانلود SPB TV با لینک مستقیم) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

۲. Online TV for Mobile

این برنامه نیز تقریبا عملکرد یکسانی با رقیب خود دارد. Online TV for Mobile به شما اجازه دسترسی رایگان به بیش از ۱۰۰ کانال جهانی را می‌دهد که به‌وسیله اینترنت وای‌فای می‌توانید به تماشای آن‌ها بنشینید. (دانلود Online TV for Mobile با لینک مستقیم) :

۳. Online TV for Android

این برنامه با دسته‌بندی شبکه‌های تلویزیونی به موزیک، کارتون، فیلم و غیره، می‌تواند از لیست ۱۰۰ تایی کانال‌های خود، شما را در یافتن شبکه مورد نظرتان کمک نماید. تماشای شبکه‌ها از طریق Online TV for Android نیز کاملا رایگان است. (دانلود Online TV for Android با لینک مستقیم) :

choobak33
17-10-2011, 17:19
شبکه های ایران هم توشون هست جناب ؟

Mig33
17-10-2011, 20:42
من از SPB استفاده میکنم کانال های بدی نداره و بی وقفه کانال ها رو میبینم ولی کانال های ایرانو ندارن....
برای کانال های ایران شما برنامه احتیاج ندارید برید اینجا :

کانال efilm هم داره که باحاله :31:
با بروزر گوشی و رو کانال کلیک کنید تمام صفحه میبینید.... بوک مارکشم کنید برای راحتی کار.

aria_electric_fars
09-12-2011, 10:05
سلام
آخه چه جوری می شه با گوشی موبایل راحت ماهواره رو ببینید بدون هیچ هزینه ای؟؟!!!

این با چی کار می کنه؟؟؟ اینترنت دیگه؟؟؟!! gprs ؟؟؟

farokh1352
17-12-2011, 13:11
من گوشی گالکسی ای 9003 دارم چه جوری این برنامه رو نصب کنم.

EngineeR EhsaN
22-12-2011, 18:31
باید واسه دیدن شبکه‌ها اینرنت داشته باشین ، من خودم از وایرلس استفاده میکنم نمیدونم رو GPRS یا Edge جواب میده یا نه! ولی به هر حال همچین رایگانم نیست :27:

aria_electric_fars
24-12-2011, 23:17
منم تعجب کردم !!!

این واسه خارجی ها رایگانه که اینترنتشون مفته واسه ما هیچی مفتی نیست !!!

NIMA TOURANG
27-12-2011, 21:10
من نمیتونم نصبش کنم کمکم کنید

NIMA TOURANG
29-12-2011, 10:23
سلام دوستان گوشی من x10 mini کدوم فایل رو باید نصب کنم که بتونم از برنامه استفاده کنم

Hadi King
01-01-2012, 00:50
من نمیتونم نصبش کنم کمکم کنید

سلام دوستان گوشی من x10 mini کدوم فایل رو باید نصب کنم که بتونم از برنامه استفاده کنم
سلام دوست عزیز , یکی از لینک های برنامه پست نخست رو دانلود کنیــد و به گوشی انتقال بدید و نصب کنید , برای تماشا هـم :

باید واسه دیدن شبکه‌ها اینترنت داشته باشین ، من خودم از وایرلس استفاده میکنم نمیدونم رو GPRS یا Edge جواب میده یا نه! ولی به هر حال همچین رایگانم نیست .
موفق باشید!:40: