ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در خواست کمک برای رفع ایراد لایوت طراحی شده با اچ تی ام ال و سی اس اس 2

moslem_f
08-09-2011, 16:27
سلام دوستان سلام خدمت دوستان و مدیران گل برنامه نویس دات اورگ دوستان من به تازگی شروع به یاد گیری اچ تی ام ال و سی اس اس کردم و یک لایوت و یا شماتیک سایت رو طراحی کردم می خواستم اینو ببینید و مشکل رو حل کنید وقتی صفحه رو با فایر فاکس بازش می کنید و اسکرول رو می چرخونید زمانی که دکمه کنترل کیبرد رو نگه می دارین و اسکرول رو می چرخونین ساید بار سمت راست میاد پایین زیر ساید بار سمت چپ می خواستم به من دقیقا بگین چه طوری این مشکل پیش میاد و چه طوری باید حلش کنم ممنونم از لطف شما عزیزان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کل صفحه رو نمی گم اسکرول رو می چرخونی میریزه به هم ببینید . اینم ضمیمش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m.m.m5651
08-09-2011, 16:36
1) اینجا پی سی ورده :دی
2) مشکل از برگ index شما نیست، وقتی که Ctrl رو نگه میدارین و اسکرول می کنید توی هر مرورگری که باشید، این کلید میانبر به عنوان zoom in و zoom out کار می کنه! :دی
پس کد شما هیچ مشکلی نداره. فقط این خط کد رو بعد از تگ head بندازید تا مرورگر بفهمه باید صفحه ای با اینکودینگ utf-8 رو لود کنه.

3) شما Encoding صفحه رو روی ANSI گذاشتید و همه ی واژه های فارسی از هم پاشیدند! باید اون رو روی UTF-8 Without BOM بذارید!

امیدوارم مشکلتون برطرف شده باشه. :46:

moslem_f
08-09-2011, 16:57
سلام داداش خسته نباشید ببین داداش این فایل رو با مرور گر فایر فاکس بازش کن عزیزم این فایل ایراد داره فکر می کنم من چون تازه کارم زیاد سر در نمیارم عزیزم ببین داداش می دونتم انکودینگ رو تعریف کنم بعد تگ هیدر که سایت فارسی رو نشون بده و علامت سوال نیاره ایرادش اینه ببین این عکس رو

m.m.m5651
08-09-2011, 17:08
خوب، این که مشکلی نداره! من فایل رو باز کردم دیدم. هیچ چیزی با اون شکلی که شما توی اون عکس گذاشته بودید نبود.
شما احتمالا زوم فایرفاکستون به هم خورده. به قسمت زیر بروید تا به صورت پیشفرض دراد:
از سمت چپ به راست
Alt > view > zoom > Reset

tabriz-info
08-09-2011, 17:51
جوابتون همونی هست که دوستان بیان کردند

کامل توضیح دادن
یعنی چی کنترل میگیرید اسکرول میدید
خوب اونوقت زوم میشه دیگه ربطی به طراحی نداره

تمام این جوابای پایین تایید میشه

1) اینجا پی سی ورده :دی
2) مشکل از برگ index شما نیست، وقتی که Ctrl رو نگه میدارین و اسکرول می کنید توی هر مرورگری که باشید، این کلید میانبر به عنوان zoom in و zoom out کار می کنه! :دی
پس کد شما هیچ مشکلی نداره. فقط این خط کد رو بعد از تگ head بندازید تا مرورگر بفهمه باید صفحه ای با اینکودینگ utf-8 رو لود کنه.

3) شما Encoding صفحه رو روی ANSI گذاشتید و همه ی واژه های فارسی از هم پاشیدند! باید اون رو روی UTF-8 Without BOM بذارید!

امیدوارم مشکلتون برطرف شده باشه. :46:

m.m.m5651
08-09-2011, 18:07
نه، منظورشون رو من فهمیدم. مشکلشون رو هم بشون گفتم.
منظورشون اینه که وقتی که زوم میشه صفحه به هم میریزه قالب، که جواب و راه حلش هم استفاده از width درصدی هست.
برای این که درون مانیتور های کوچک هم زیادی قالب کوچک نشه مثلا موبایل ها، باید از min-width استفاده می کردن.
تقریبا حل شده مشکلشون.