ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وارد کردن اسکریپت php داخل متن صفحه html

electrobaghery
08-09-2011, 09:56
با سلام
می خواستم ببینم چطور میشود یک اسکریپت php مثلا اسکریپت تماس با ما رو داخل متن یک صفحه وب قرار داد به صورتی که جزئی از صفحه باشد نه به صورت مستقل

mb1372
08-09-2011, 10:30
منظورتو دقيق متوجه نشدم:19:
تو ميتوني برنامه اي كه نوشتي (تركيبي از html و php) رو با پسوند .php ذخيره كني بعدش هم صفحه وب داري هم اسكريپ php:21: به اين صورت:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

electrobaghery
08-09-2011, 17:27
دوست عزیز از اینکه جواب دادی ممنون
منظور من اینه که اگر ما بخواهیم اسکریپت های آماده ای که در سایتها موجود است و خودشان دارای چند فایل و به طور کلی داخل یک پوشه مخصوص میباشند را داخل یک صفحه وب طوری فراخوانی کنیم که جزئی از یک صفحه باشند نه به صورت یک صفحه مجزا چه باید بکنیم ؟

m.m.m5651
08-09-2011, 17:34
خوب بستگی به اسکریپت داره. مثلا در php اگر از include یا require استفاده شده باشه، میشه همین طوری کد صفحه ی include شده یا require شده رو انداخت جای کد include 'sample.php'; اگر css باشه باز یه جور، اگر js باشه باز یه جور.

electrobaghery
08-09-2011, 18:15
باز هم ممنون دوستان
حالا از کجا بفهمم که اسکریپت php کدوم یکی از این مواردی که شما گفتین است ؟
من در حد مبتدی آشنایی کمی با php دارم

m.m.m5651
08-09-2011, 18:47
خوب، اگر فقط پی اچ پی هست که مشکلی نداره! ولی معمولا این کار رو می کنن برای این که حجم فایل بالا نره وقتی میخواین آپلود کنین بعضی از سیستم ها فقط میذارن حجم هر فایل مثلا 2 مگ باشه.
همون طور هم که گفتم اگر فقط پی اچ پی باشه:

مثلا در php اگر از include یا require استفاده شده باشه، میشه همین طوری کد صفحه ی include شده یا require شده رو انداخت جای کد include 'sample.php';