ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سومین مجموعه بازیهای مستقل

صفحه ها : 1 [2]

anti-military
08-07-2012, 22:37
او مای گاد من یه موتور خریدم 400 تومن 100 تومنش قسطی بوده الان 5-6 ملیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موتور سیکلت ؟ منم یه موتور گرفتم 450 تومن اما نقد خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدیدا یه مشکلی پیدا کرده که تو پروفایلت توضیح میدم شاید بدونی مشکلش از چیه

واسه بی پولی هم که خوب شما از پدر و مادرت قرض کن. بگو میخوام با چند نفر بزنم تو کار و زندگی و از این بی هدفی بیام بیرون و ... شاید کمکت کردن
من خودم هزار تومن از خودم نداشتم و الان هم ندارم و هرچی دارم واسه بابامه و اگه کمک نمی کرد باید می رفتم کارگری می کردم

اگه میخواهی پدرت بهت کمک کنه یه راه داری. مثل من صبح تا شب به مدت 8 سال پشت کامپیوتر بشینی و ماهی 1 دفعه بری بیرون
ساعت 6 صبح بخوابی و ساعت 3 بعد از ظهر بیدار بشی. خلاصه دهن خودتو سرویس کنی که دیگران واست دل بسوزونن و البته کلی هم فحش می شنوی و ...

اما به جاش وقتی تصمیم بگیری یه کاری شروع کنی بقیه سریع حاضرن هرچی دارن بهت کمک کنن که فقط از پای کامپیوتر پاشی

خلاصه اینو بدون هیچ پدری به پسرش به راحتی پول نمیده و باید بری تو خط افسردگی و ... که وقتی بگی 6 میلیون لازم دارم واسه کار و زندگی سریع بهت بدن

ولی اگه اوناهم ندارن که بهت کمک کنن همین فردا برو سر چهار راه وایستا کارگری کن از هیچی بهتره
به هرحال کارگری هم کنی بعد از چند سال یکم پول دستت میاد میتونی یه کاری شروع کنی
از بیکاری بهتره

ehsan_wwe
09-07-2012, 00:26
خوب انجمن بازی سازان مستقل داره جاتو جور میکنه فقط کافیه برین دنبال اسپانسر

بعدشم تو بابات مایه داری موصی جون ، ماها که بابا هامون مایه دار نیستن مث تو

Prince_ of _Persia
09-07-2012, 08:42
بچه ها سایت انجمن به دلیل سوختن هارد سرور مدتی داون خواهد بود . سعی می کنیم هر چه زودتر با یک سیستم جدید بالا بیاریم سایت رو

dark_dragon
10-07-2012, 21:17
خیلی خوبه. موفق باشید

Prince_ of _Persia
10-07-2012, 23:26
ممنون شهروز جان عزیز . خیلی لطف داری.بجثی که امشب در جلسه انجمن مطرح شد این بود که با صحبت با ناشر قرار بر این شد که اگه اوضاع خوب پیش بره مجموعه های مستقل بصورت منظم و مرتب هر 3-4 ماه منتشر بشه که اگه اینطور بشه به نظرم خیلی عالی میشه گرچه باز هم تصمیم داشتم بعد از این مجموعه سوم دیگه بی خیال مجموعه های بعدی بشیم ولی انگار هر بار که چنین تصمیمی می گیرم موضوعی پیش می یاد که ادامه بدیم . امید به خدا پیش می ریم تا ببینیم چی پیش می یاد. مخلص همه بچه های مستقل گل و گلاب

Prince_ of _Persia
29-07-2012, 12:41
سلام خدمت همگی دوستان عزیز و بر بچه های مستقل . نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق باشه.
خوب وقتشه که خبرهای جدید رو اعلام کنم. همونطور که قبلا هم گفتم ناشر مجموعه رو فرستاده بود برای بنیاد . بنیاد هم به علت درگیری در نمایشگاه بازیهای رایانه ای صدور مجوز رو به بعد از نمایشگاه موکول کرد.
من هم بعد از نمایشگاه پیگیر بودم که اسرا قانون جدیدی پیدا کرده بود که بازیهای مجموعه ای و کالکشن رو مجوز نده که من خبرش رو اعلام نکردم که بچه ها نا امید نشن.
بالاخره اسرا طی جلساتی تصیمیم گرفت این قانون رو فقط برای مجموعه های خارجی اجرا کنه و چون مجموعه ما ایرانی هست شامل این موضوع نشه
و بعد از پیگیری ها جلسه شورا به امروز افتاد که امروز با من تماس گرفتن و گفتن که بازیها اجرا نمی شه و نسخه جدیدی برای ما بیارین :44:

خلاصه درد سرتون ندم به این نتیجه رسیدیم که ناشر توضحاتی رو که من بهشون دادم به اسرا منتقل نکرده و من بهشون توضیح دادم که مجموعه باید از روی هارد تست بشه نه سی دی و xna framwork همراه مجموعه هم حتما نصب بشه . !
خلاصه اینکه انشالا مجوز رو بگیریم راحت شیم . نمی خواستم مشکلاتی که پیش اومده رو تا وقتی که رفع نشده بهتون بگم که یه وقت دلسرد نشید .
انشالا تو تابستون مجموعه سوم پخش می شه و اگه ناشر همچنان سر حرفش باشه مجموعه های بعدی بصورت دوره ای 3 ماهه مرتب با همکاری شما دوستان عزیزم ادامه پیدا می کنه.

تو این روزهای عزیز من رو هم از دعاتون بی نصیب نزارید. ممنون

ehsan_wwe
29-07-2012, 13:08
ممنون از پی گیریت مهدیار جان
خیلی لطف کردی و خیلی زحمت افتادی هر وقت خاستی بچه ها میان کمکت
راستی خیلی ممنون برای عوض کردن نظر اسرا واقا کار سختیه خیلی سخت

موفق باشیم باشید باشند :دی

Reza Azimy_RW
29-07-2012, 17:26
دمت گرم مهدیار جان اگه سه ماه یه بار باشه که کلی از خرج آدم در میاد دانشگاهو اینا
مخامت :دی

Prince_ of _Persia
30-07-2012, 11:55
ممنون از پی گیریت مهدیار جان
خیلی لطف کردی و خیلی زحمت افتادی هر وقت خاستی بچه ها میان کمکت
راستی خیلی ممنون برای عوض کردن نظر اسرا واقا کار سختیه خیلی سخت

موفق باشیم باشید باشند

خواهش داش احسان گل . نه چه زحمتی دورهم جمع شدیم یک کاری رو انجام بدیم که این قسمت از کار هم سهم منه که امیدوارم بهتر بتونم انجامش بدم. عزیزی

دمت گرم مهدیار جان اگه سه ماه یه بار باشه که کلی از خرج آدم در میاد دانشگاهو اینا
مخامت
مخلصیم رضا جان . منم امیدوارم که همینجور بشه اقلا از این طریق بچه ها به قول شما کمک خرجی داشته باشن که از بازی سازی به کل نا امید نشن.

alienaz
08-08-2012, 04:38
هی خودمونیم یاد اون دوران کوچیکیمون به خیر مینشستیم بازی میکردیم کاری به جایی نداشتیم حیف که گذشت . آخیــــــــی

راستی کسی میدونه اسم اون بازی که تا با یه ماشین تصادف می کردی یه نفر می گفت " هی آقا - مواظب باش"
واقعا که چه دورانی داشتیمو دیگه برنمی گرده.

pilot2000
09-08-2012, 17:35
مهديار عشقه منه
تركوندن :40:

parvizamd
11-08-2012, 04:05
هی خودمونیم یاد اون دوران کوچیکیمون به خیر مینشستیم بازی میکردیم کاری به جایی نداشتیم حیف که گذشت . آخیــــــــی

راستی کسی میدونه اسم اون بازی که تا با یه ماشین تصادف می کردی یه نفر می گفت " هی آقا - مواظب باش"
واقعا که چه دورانی داشتیمو دیگه برنمی گرده.
خوب اینجا جاش نیست ول خوب اون بازی که شما می گید اسمش هست machine madness ماکروسافت خارجی بود ولی گه گداری این جمله رو می گفت نمی دونم اسمش شو درست گفتم یا نه ولی ماله ماکروسافته ببخشید اسم درستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
midtown madness هست.

saeiddddd2010
23-08-2012, 17:18
سلام کی منتشر میشه؟

Prince_ of _Persia
14-09-2012, 11:49
با سلام خدمت دوستان عزیز و گل و گلاب خودم

خوب اول یک خبر خوب بدم که امسال با یاری خود در نمایشگاه رسانه های دیجیتال شرکت خواهیم داشت . بچه هایی که می یان نمایشگاه یه آماری بدن . اصلا بهتره تو یکی از روزهای نمایشگاه همه مون دور هم جمع شیم و یادی از گذشته ها کنیم.
در مورد مجموعه باید بگم که مجوز پخش بهمون ندادن آخر سر و گفتن باید بریم و مجوز ساخت رو در ابتدا بگیریم . که یه مدت هم به دلیل این تعطیلات پشت سرهم ( عید فطر -اجلاس سران) کارمون عقب افتاد ولی بالاخره فرمش رو به دست مسئولین رسوندیم . امیدوارم که تا نمایشگاه بتونیم مجموعه رو هم برسونیم. اگر از دوستان کسی هم تو بخش نظارت بنیاد ملی آشنا داره معرفی کنه که کارش رو زودتر بتونیم پیش ببریم.

شرمنده همگی دوستان هم هستم اگه کارها اینقدر دیر پیش می ره و طولانی شده اینقدر اخه گرفتار انجمن شدیم و این در و اون در زدیم و به سازمانهای مختلف برای حمایت سر زدیم که حد نداره و یه جاهایی دیگه کم آوردیم و تا الان هم حمایتهای که ازمون شده معنوی بوده که یک نمونه اش رو در نمایشگاه خواهیم دید. ولی امیدوارم با یاری و هماهنگی و پشتیبانی بچه ها هر جوری شده بلاخره این مسیر و طی کنیم و به سوی پیشرفت و ترقی پیش بریم.

باتشکر از لطف و پشتیبانی همگی عزیزان

knight_rak
14-09-2012, 17:37
امسال نمایشگاه چه تاریخی برگزار میشه ؟ حالا آمار دقیقتر غرفه ای هم که هستین هم بگین که انشاا... اومدیم زیارت کنیم شما رو

Prince_ of _Persia
18-09-2012, 10:52
دوست عزیز . نمایشگاه از 13 مهر شروع می شه فکر کنم به مدت یک هفته باشه . آمار دقیق غرفه هم هنوز معلوم نیست هر وقت معلوم شد دوستان رو در جریان می ذارم . با تشکر
راستی متوجه شدم رسانه های دیجیتال برای خودش مجوز جداگانه برای بازی صادر می کنه که برای پخش در بازار می شه استفاده کرد . رقابت بنیاد و رسانه های دیجیتال بر سر بازیهای رایانه ای مثل اینکه به مرحله تازه ای رسیده

Prince_ of _Persia
03-10-2012, 21:36
سلام.
یه خبری هست 2-3 روزی هست که اتفاق افتاده ولی مونده بودم که چطور این خبر رو اعلام کنم. خودم وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم . نتیجه 2 ماه پیگیری های مداوم ما با شهرداری برای گرفتن غرفه در نمایشگاه رسانه های دیجیتال با اهمال کاری مسئولینش در دیر گرفتن غرفه به نابودی کشیده شده شد. نمی دونم واقعا چی بگم از دست بد قولی این مسئولین بی مسئولیت که همه چیز رو به اهمال کردی و با کم توجهی انجام می دن . غرفه ای که قرار بود از زمان اعلام ما و درخواست کتبی مون رزو شده باشه آقایون نزدیک به نمایشگاه تازه می خواستن اقدام کنند :| و تازه ما رو هم در جریان نمی ذاشتند و تا همین اواخر فکر می کردیم غرفه رو رزرو کردن . واقعا دیگه شورش رو در آوردن این ارگانهای دولتی من که حسابی نا امید شدم ازشون همشون بدقولی پشت بد قولی که باعث شده این چند وقت منم پیش دوستان شرمنده و بدقول بشم . گرچه از اون طرف هم مجموعه که سعی داشتیم مجوزش تا نمایشگاه حاضر بشه هم که بعد از یکی دو ماه تاخیر و چندین و چند نسخه که من براشون فرستادم تازه زنگ زدند و گفتن مجموعه اشکال داره و بازیهای اجرا نمی شه :| و بعد از رفع این مشکل تازه ارجاع دادن به یه بخش دیگه برای مجوز تولید ! و تازه بعد از پیگیری خودم اونها هم گفتن که ما اصلا نسخه ای برای تست نداریم :| و من باز هم نسخه کپی کردم و براشون بردم خدا به خیر کنه سر نوشت ما رو با اینها . دیگه نمی دونم چی بگم ولی هر طوری شده مطمئن باشید ما این مجموعه رو در بازار دیر یا زود خواهیم دید برای اینکه ثابت کنیم ما می تونیم این کار رو انجام بدیم با همه مشکلات و نواقص موجود بر سر راه

Reza Azimy_RW
03-10-2012, 21:44
نوکرتم مهدیار جان خیلی زحمت میکشی جون فدایی چیزی خواستی در خدمتیم :دی

parvizamd
03-10-2012, 22:31
خسته نباشی مهدیار جان.

Prince_ of _Persia
03-10-2012, 22:48
رضا و پرویز عزیز ممنون از لطفتون خیلی مخلصیم .همین محبتاتون و حمایت های شما و بقیه بچه ها من رو به ادامه تشویق می کنه . واقعا ممنونم که همه جوره و همیشه حامی بودید . ما که آخرش در مورد نمایشگاه به نتجه ای نرسیدیم تا بچه های کمی امیدوار بشن و خوشحالی درشون ایجاد بشه .امیدوارم حداقل در مورد پخش مجموعه زودتر به نتیجه برسیم تا محبت همگی دوستان رو تونسته باشم جوابی داده باشم و بالاخره به نتیجه ای برسیم.

Prince_ of _Persia
11-11-2012, 23:03
بچه های گل و گلاب سلام خدمت همگیتون . دلم برای همتون تنگ شده کاش می تونستم بیشتر اینجا فعال باشم و مثل قدیمها با هم گپ بزنیم.
من دیروز با آقای متین ایزدی صحبت کردم و گفتم که مجموعه ما تو بخش مجوز گیر کرده و به ما مجوز نمی دهند و من هر چی هم پیگیری می کنم جوابی نمی گیرم و ببینید که مشکل کجای کاره و کجای کار ایراد داره که به ما مجوز نمی دهند. ایشون لطف کردند و چون ارتباط خوبی با بنیاد داشتند پیگیری کردند و مسول مجوز ها با من تماس گرفتند و گفتند که جلسه شورای تصیمیم گیری تشکیل شده ولی بازیهای شما ارت نداره :| و برای مجوز ساخت باید آرتهای بازیهاتون رو برای ما ارسال کنید وگرنه بازی مجوز ساخت مد می گیره و مجوز ساخت بازی نمی گیره :| . حالا به نظرتون چی کار کنیم بزاریم مجموعه ما به عنوان مد مجوز بگیره یا اینکه ارت بازیهاتون رو دارید و می تونیم مجوز ساخت بازی بگیریم. نظرتون چیه؟

pro 3d game studio
17-11-2012, 10:46
اگر مشکلی نداشت ؛
بچه های گل و گلاب سلام خدمت همگیتون . دلم برای همتون تنگ شده کاش می تونستم بیشتر اینجا فعال باشم و مثل قدیمها با هم گپ بزنیم.
من دیروز با آقای متین ایزدی صحبت کردم و گفتم که مجموعه ما تو بخش مجوز گیر کرده و به ما مجوز نمی دهند و من هر چی هم پیگیری می کنم جوابی نمی گیرم و ببینید که مشکل کجای کاره و کجای کار ایراد داره که به ما مجوز نمی دهند. ایشون لطف کردند و چون ارتباط خوبی با بنیاد داشتند پیگیری کردند و مسول مجوز ها با من تماس گرفتند و گفتند که جلسه شورای تصیمیم گیری تشکیل شده ولی بازیهای شما ارت نداره :| و برای مجوز ساخت باید آرتهای بازیهاتون رو برای ما ارسال کنید وگرنه بازی مجوز ساخت مد می گیره و مجوز ساخت بازی نمی گیره :| . حالا به نظرتون چی کار کنیم بزاریم مجموعه ما به عنوان مد مجوز بگیره یا اینکه ارت بازیهاتون رو دارید و می تونیم مجوز ساخت بازی بگیریم. نظرتون چیه؟

سلام آقا مهدیار
خسته نباشی
بهتره نظر ناشر رو هم بپرسی، قبول میکنه مجموعه رو به صورت مد منتشر کنه یا نه ؟ با توجه به اینکه ممکنه بچه ها امتحانای میان ترم و ... داشته باشن و یا اینکه اصلا تا حالا دنبال گیم آرت و ... بازیشون نبودن و چیز آماده ای ندارن که تحویل بدن؛ رو این حساب ممکنه مدت زمان آماده کردن ِگیم آرت ،از ساخت خوده بازی بیشتر طول بکشه !!!

اگر ناشر مشکلی نداشت ؛ با توجه به شرایط گفته شده ، بهتره به عنوان مد منتشر بشه .
یه نظر شخصی بود ، و به عنوان تحمیل حساب نکنید.
ممنون.

parvizamd
17-11-2012, 15:18
منظورت از آرت چیه؟

iload
17-11-2012, 21:56
منظورت از آرت چیه؟

منظور همون کانسپت ها هست که برای گرفتن مجوز نیازه . کانسپت = طرح دوبعدی کهدر شروع طراحی بازی و شخصیت پردازی کشیده میشه .

parvizamd
18-11-2012, 07:58
یا خدا از کجا بکشیم بیارم...من که طراحی بلد نیستم!!!مگر اینکه با فتوشاب تصویرمون رو تون بیاریم!!!:sq_14:

M0hsen3D
18-11-2012, 08:58
سلام خسته نباشی ,
به نظر من مد منتشر بشه اگه بازم مشکلی بود یا ناشر قبول نکرد بیخیالش شو.

pro 3d game studio
26-11-2012, 19:09
سلام
آقا مهدیار بالاخره تصمیم نهایی چی شد ؟
مد یا مجموعه مستقل ؟

parvizamd
27-11-2012, 07:28
به نظر مد ...
خود بازیکن می فهمه مد نیست...

Prince_ of _Persia
17-12-2012, 13:14
پی سی ولد چرا پستهای جدید رو به من اطلاع نمی ده؟
متوجه نشدم جواب دادین دوستان شرمنده. مد رو فکر کنم ناشر باهاش مشکل داره چون تو فروشش تاثیر می ذاره و حمایتهایی هم که می خواد بگیره کنسل می شه. فعلا ناشر در حال پیچه . تازگی هم با شرکت رسانا شکوه قرادادهای جدیدشون رو بهم زدن . از اون طرف بنیاد هم گفت اگه ناشر داری بزار ناشر بیاد جلو بهتر می دونه چی کار باید بکنه ولی این چند وقت ناشر اصلا دنبال کارهاش نبوده . من که کاملا دلسرد شدم بابت این قضیه . تلفنهای منم که اصلا جواب نمی دن

M0hsen3D
17-12-2012, 14:32
بچه ها چطوره یه سایت بزنیم به دو زبان EN و FA و تمام بازی های مجموعه که حجمشون کمتر از 50 مگ هست رو بریزیم توش برای فروش مثلا بازی X قیمت 0.99 دلار که بعد از پرداخت میتونه دانلود کنه البته ایده و راه حل جدیدی نیست ولی بازم بهتر از اینه که این همه زحمت بچه ها که واسه بازیهاشون تو مجموعه کشیدن حدر بره.
بیشتر نظرم اینه که ما هم یه سایت بزنیم مثل bigfish و توش بازی های ایرانی فروش بره. الان یه سایت قدرتمند که داخلش بازی های ایرانی مستقل فروش بره نداریم.
این همه سایت قدرتمند دانلود داریم که انواع مختلف همه جور چیزی از هزارجور فیلم و مستند بگیر تا نرم افزار ها و بازی های موبایل قرار داده شده واسه دانلود. حالا ماهم میتونیم یه سایت بزنیم که جناب یوزر عزیز واسه دانلود بازی X یه مبلغ خیلی کمی مثلا 999 تومن پرداخت کنه با درگاه پرداخت انلاین.
واسه شروع من میتونم هاست رو تامین کنم (هاست دانلود).

عادل سلیمی 20
18-12-2012, 15:59
بچه ها چطوره یه سایت بزنیم به دو زبان EN و FA و تمام بازی های مجموعه که حجمشون کمتر از 50 مگ هست رو بریزیم توش برای فروش مثلا بازی X قیمت 0.99 دلار که بعد از پرداخت میتونه دانلود کنه البته ایده و راه حل جدیدی نیست ولی بازم بهتر از اینه که این همه زحمت بچه ها که واسه بازیهاشون تو مجموعه کشیدن حدر بره.
بیشتر نظرم اینه که ما هم یه سایت بزنیم مثل bigfish و توش بازی های ایرانی فروش بره. الان یه سایت قدرتمند که داخلش بازی های ایرانی مستقل فروش بره نداریم.
این همه سایت قدرتمند دانلود داریم که انواع مختلف همه جور چیزی از هزارجور فیلم و مستند بگیر تا نرم افزار ها و بازی های موبایل قرار داده شده واسه دانلود. حالا ماهم میتونیم یه سایت بزنیم که جناب یوزر عزیز واسه دانلود بازی X یه مبلغ خیلی کمی مثلا 999 تومن پرداخت کنه با درگاه پرداخت انلاین.
واسه شروع من میتونم هاست رو تامین کنم (هاست دانلود).
ولی به نظرت این تو ایران جواب میده؟!:n15:
خودت میدونی دیگه . الآن همه میرن راحت فری دانلود میکنن . فک نمیکنم بازدید زیادی داشته باشه
تازه بعد از یه مدت همون بازی هایی که ما واسه فروش گذاشتیم تو سایتای دیگه واسه دانلود رایگان قرار داده میشه:n29:

M0hsen3D
18-12-2012, 16:26
هیچ راه حله دیگه ای نیست!

AMIR REZAs
18-12-2012, 19:07
این سایت دقیقا همین کار رو واسه آهنگ ها انجام میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M0hsen3D
20-12-2012, 15:25
کلا فروش بازی رو باید بیخیال شد تو ایران تو این چند روز که تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم.

parvizamd
20-12-2012, 19:22
بازی تون فری تحت وب بزارید ولی تبلیغات کنید.

Aref_2008
28-12-2012, 18:29
من بازیساز نیستم ولی بازی سازان را دوست می دارم :n19:

تو ایران یه گروه 2 تا 4 نفره راحت می تونند بازی بسازند ولی حیف که همش فقط بلدیم بگیم نمیشه! و فلان و ... :n29:

همین { بازی ایرانی اتومبیل رانی شتاب در شهر - Speed in City Open World Racing } می دونید چقدر فروش داشته؟ خیلی زیاد! :n05:

من یه بار رفتم داخل یه نمایشگاه کتاب بعد اونجا یه شرکت بازیسازی ایرانی یه بازی ساخته بود و اومده بود بازی شو داخل نمایشگاه در یک غرفه به فروش گذاشته بود می گفت تا حالا 15 هزار نسخشو فروختیم!!! یه بازی ایرانی بود اسمش یادم نیست! خیلی هم مسخره بود :n02:

برای فروش بازی راه های زیادی وجود داره! :n16:

احمد دات
29-12-2012, 13:00
من بازیساز نیستم ولی بازی سازان را دوست می دارم :n19:

تو ایران یه گروه 2 تا 4 نفره راحت می تونند بازی بسازند ولی حیف که همش فقط بلدیم بگیم نمیشه! و فلان و ... :n29:

همین { بازی ایرانی اتومبیل رانی شتاب در شهر - Speed in City Open World Racing } می دونید چقدر فروش داشته؟ خیلی زیاد! :n05:

من یه بار رفتم داخل یه نمایشگاه کتاب بعد اونجا یه شرکت بازیسازی ایرانی یه بازی ساخته بود و اومده بود بازی شو داخل نمایشگاه در یک غرفه به فروش گذاشته بود می گفت تا حالا 15 هزار نسخشو فروختیم!!! یه بازی ایرانی بود اسمش یادم نیست! خیلی هم مسخره بود :n02:

برای فروش بازی راه های زیادی وجود داره! :n16:

داداش شما از دور دیدی خوب بوده :n16:

خودت داری میگی شرکت

باید یادتون باشه برای تولید بازی اول باید طریقه توضیح مشخص بشه و شرکت توضیح کنند باید کار اصلی رو انجام بده

ولی ما همه اول بازی رو میسازیم بعد به فکر توضیح می افتیم اونم تو ایران که توضیح کنندهای بازی زیاد تمایل ندارن سرمایه گذاری کنن

Prince_ of _Persia
30-12-2012, 00:01
سایت زدن فایده ای نداره . کما اینکه حتی کسانی سایت هم برای فروش بازیهای کوچک قبلا راه اندازی کردند ولی به مشکل خوردند. اگه خواستید بازی تحت وب رایگانتون رو منتشر کنید و با تبلیغات می تونید از سایت 3wg.ir استفاده کنید که متعلق به خود انجمن بازیسازان مستقل هست و تا حالا چند تا از بازیهای کوچک هم روش قرار داده شده.

و اما در مورد مجموعه باید بگم تونستم از طریق یک آشنا با شرکت لوح زرین نیکان صحبت کنم که قرار شد تا من یه جلسه ای باهاشون بزارم و بازی رو براشون ببرم ببینم خدا چی می خواد . این شرکت یکی از قویترین شرکت های پخش هست اگه قبول کنه دیگه مشکلی نخواهیم داشت.

sir maker
02-02-2013, 11:09
براي پخش بازي ها و كسب درامد راهي جز همكاري با يك شركت نيست البته بستگي به خود بازي هم داره

rezas60v5
07-06-2013, 11:50
ولی به نظرت این تو ایران جواب میده؟!:n15:
خودت میدونی دیگه . الآن همه میرن راحت فری دانلود میکنن . فک نمیکنم بازدید زیادی داشته باشه
تازه بعد از یه مدت همون بازی هایی که ما واسه فروش گذاشتیم تو سایتای دیگه واسه دانلود رایگان قرار داده میشه:n29:

می توانید خود بازی روهم پولی کنید مثلا تا بعد از سه بار شروع بازی باد به سایت خاصی برند وبرای ادامه بازی پول پرداخت کنند

ehsan_wwe
15-08-2013, 20:47
با prince _of_ persia غرفه گرفتیم (یعنی اون گرفت من رفتم کمکش ) تو این دو سه روزه انقدر خسته بودم که تا میرسیدم خونه جسد می شدم نمیشد بگم

خبر مهم
دوستان مهم ترین چیز برای یه پخش کننده اجرای درست بازی رو بیشترین حد کامپیوتر هاست - من وقتی بازی رو رو سیستم های معمولی امتحان کردم دیدم
آلبی
نجات زمین
Tball
کلا تو اجرا مشکل داشتن چون فایل های DLL اجراییش کنار exe نبود ( باید پیداشون کنینو کنارش بزارین همیشه حتی اگه حجم بازی 10 مگ بالا تر بره )
تلوزیون دیونه
پرونده سیاه
robox
مشکل پروسس بالا داشتن

small boy
gravity
bibak
mirror
مشکل گرافیک پایین داشتن ( که اعتبار پخش کننده رو زیر سوال میبرد - که الطه اگه تو اتوران بخش بندی کنیم کیفیت گرافیکی رو فکنم این مشکل حل بشه )

رویای دکمه ای
بوم بوم
بادکنک
هزار تو
موتور کراس
بازی های که راحت اجرا شدنند

الان که تست کردم بازی پرونده پیام با کمال بد شانسی ارور داد unknown genre

Prince_ of _Persia
15-08-2013, 20:49
با سلام خدمت همگی دوستان . دو سه روزی هست می خواستم این خبرو بزارم منتها حسابی درگیر کارهای نمایشگاه بودم به احسان جان گفتم بزاره که اونم ظاهرا یادش رفت. بالاخره امشب تونستم بیام و بگم.
خبر خوب اینکه ما تونستیم بالاخره برای مجموعه سوم بازیهای مستقل یه غرفه تو نمایشگاه بگیریم البته یکسری مشکلات داشتیم که مثلا دیر غرفه مون حاضر شد یا اینکه یکی دو روز اول با سیستم ها مشکل داشتیم و یا اینکه غرفه ای که باید بهمون می دادن رو ندادن و جاش رو عوض کردن و به جای غرفه ای 12 متری یک 8 متری بهمون دادن ولی بالاخره با مشکلات کنار اومدیم . تو این غرفه بازیهای مستقل 3 رو گزاشتیم که تا الان استقبال هم خوب بوده و البته دوباره برای مجوز درخواست دادیم که حاضر نشده هنوز و امیدوارم بعد نمایشگاه حاضر بشه و بتونیم بالاخره این مجموعه رو بجایی برسونیم .

خلاصه اینکه هر کدومتون نمایشگاه اومدین حتما سری به غرفه خودتون بزنید خوشحال می شم ببینمتون و امیدوارم به زودی هم بتونم خبرهای بهتری بهتون بدم. با تشکر از همگی

احمد دات
16-08-2013, 15:57
با سلام خدمت همگی دوستان . دو سه روزی هست می خواستم این خبرو بزارم منتها حسابی درگیر کارهای نمایشگاه بودم به احسان جان گفتم بزاره که اونم ظاهرا یادش رفت. بالاخره امشب تونستم بیام و بگم.
خبر خوب اینکه ما تونستیم بالاخره برای مجموعه سوم بازیهای مستقل یه غرفه تو نمایشگاه بگیریم البته یکسری مشکلات داشتیم که مثلا دیر غرفه مون حاضر شد یا اینکه یکی دو روز اول با سیستم ها مشکل داشتیم و یا اینکه غرفه ای که باید بهمون می دادن رو ندادن و جاش رو عوض کردن و به جای غرفه ای 12 متری یک 8 متری بهمون دادن ولی بالاخره با مشکلات کنار اومدیم . تو این غرفه بازیهای مستقل 3 رو گزاشتیم که تا الان استقبال هم خوب بوده و البته دوباره برای مجوز درخواست دادیم که حاضر نشده هنوز و امیدوارم بعد نمایشگاه حاضر بشه و بتونیم بالاخره این مجموعه رو بجایی برسونیم .

خلاصه اینکه هر کدومتون نمایشگاه اومدین حتما سری به غرفه خودتون بزنید خوشحال می شم ببینمتون و امیدوارم به زودی هم بتونم خبرهای بهتری بهتون بدم. با تشکر از همگی

داداش خیلی خوشحال شدم تا این حد پیش رفتین

اگه امکانش هست از غرفه خبر و تصویر بزارید

parvizamd
17-08-2013, 12:52
احسان من سورس بی باک ندارم...چیکار کنم!!!