مشاهده نسخه کامل
: دوربين ديجيتال براي مصرف خانگي
سلام
من دوربين عكاسي مارك سوني يا كانن تا رنج 400 ميخوام بگيرم ، چيزايي هم كه واسم مهمه :
1- اول كيفيت عكس و فيلمبرداري فول اچ دي واسم مهمه
2 - حسگرش CMOS باشه
3- خروجي HDMI داشته باشه
4 - توي شب هم عكساش باكيفيت باشه
زومش خيلي هم بالا نباشه مشكلي نداره - نميخوام پيشرفته باشه فقط براي عكس گرفتن توي خونه وكوه و دشت ميخوام كيفيتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتت عكس خيلي واسم مهمه
ممنون ميشم اگه كمكم كنين
ميگن كيفيت عكس دوربين هاي ساده سوني نسبت به كانن بهتره و كانن كيفيت دوربين هاي پيشرفته اش خوبه اين درسته ؟؟؟
اینارو پیشنهاد میدم
Canon SX230 HS
Sony WX10
Sony Cybershot HX7V
بهترین گزینه Canon SX230 HS هست
كيفيت عكس دوربينهاي سوني بهتره يا كانن ( دوربينهاي غير حرفه اي ) ؟
کلا کنننننننننننننننن :31:
سونی بهتر عمل چرا چون تنضیمات به صورت خودکار انجام میده و کیفیت خروجی بهتری داره به نسبت کانن ها ولی کانن ها بیشتر به درد حرفه ای ها می خوره که به تنظیمات مسلط هستن
farhad moradi
12-09-2011, 11:13
سونی بهتر عمل چرا چون تنضیمات به صورت خودکار انجام میده و کیفیت خروجی بهتری داره به نسبت کانن ها ولی کانن ها بیشتر به درد حرفه ای ها می خوره که به تنظیمات مسلط هستن
نه عزیز . این دلیل نمیشه . اگه تنظیمات خودکار ملاک باشه ، دوربینای کاسیو کاملا تمام اتوماتیک هستن . در کل کامپکتای سونی اصلا به پای کانن و نیکون نمیرسن.
farhad moradi
12-09-2011, 11:21
سلام
من دوربين عكاسي مارك سوني يا كانن تا رنج 400 ميخوام بگيرم ، چيزايي هم كه واسم مهمه :
1- اول كيفيت عكس و فيلمبرداري فول اچ دي واسم مهمه
2 - حسگرش CMOS باشه
3- خروجي HDMI داشته باشه
4 - توي شب هم عكساش باكيفيت باشه
زومش خيلي هم بالا نباشه مشكلي نداره - نميخوام پيشرفته باشه فقط براي عكس گرفتن توي خونه وكوه و دشت ميخوام كيفيتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتت عكس خيلي واسم مهمه
ممنون ميشم اگه كمكم كنين
من مدل s8100 نیکون رو پیشنهاد میکنم . حتما تو دست بگیرش و یه تستی باهاش بزن. واقعا عالیه . یکی از همکارام مراسم عقدشو با همین فیلمبرداری کرد
فرق sx230 با sx220 بغير از gps چيه ؟
از لحاظ كيفيت عكس و فيلم يكيه ؟
من gps نداشته باشه هم مهم نيست
فرق sx230 با sx220 بغير از gps چيه ؟
از لحاظ كيفيت عكس و فيلم يكيه ؟
من gps نداشته باشه هم مهم نيست
هیچ فرقی ندارند ، فقط gps
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.