مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید یک 46 اینچ مناسب
SIMON137
08-09-2011, 08:17
درود
من می خواستم یک 46 اینچ با کیفیت و کامل بخرم ، حالا نظر دوستان رو می خواستم بپرسم ببینم یک 46 اینچ مناسب با کیفیت و امکانات عالی چی هست.
نظر من به ترتیب روی این مدل ها هست :
Sony 46HX925
Sony 46EX720
Samsung D7770
SAMSUNG C8000
LW57000
----------------------------
خب نظر شما چی هست ؟ مدل دیگه ای مد نظر دارید ؟
می خوام علاوه بر کیفیت مناسب تصویر امکانات جانبی دستگاه هم خوب باشه.
و سوال دیگه آیا سونی اسمارت تی وی داره ؟ بین اسمارت تی وی های ال جی و سونی و سامسونگ کدوم بهتره
از نظر 3D خروجی کدوم بهتره ؟ من سونی رو دیدم بسیار لذت بردم ولی به نظرم ال جی اون خروجی سونی رو نداشت ، نظر شما چیه ؟
ببخشید اینقدر سوال کردیم دیگه وقتی نزدیک به 5 تومن داریم هزینه می کنیم گفتیم یک چیز خوب بخریم.
ممنون
Sony 46HX925.1
Samsung D7770.2
Sony 46EX720.3
SIMON137
08-09-2011, 11:23
Sony 46HX925.1
Samsung D7770.2
Sony 46EX720.3
D8880 نیومده تو ایران ؟
راستش پلاسما ثابت کرده که تو 3D بهتر از LED هستش.اینو من نمیگم همه میگن.بودجه تونو مشخص کنین تا بشه نظر داد ولی همینجوری بخوام بگم d8000 پلاسماهای سامسونگ خیلی عالی هستن.51 اینچش فکر کنم باشه.
Nikonian
08-09-2011, 15:39
سونی HX925
SIMON137
08-09-2011, 16:11
سونی HX925
ممنون میشم دلیل هم بیارید.
در مقایسه با D8880 چطوره ؟
ممنون میشم دلیل هم بیارید.
در مقایسه با D8880 چطوره ؟
مهمترین تفاوتشون اینه که HX925 یک Full Array LED هستش که قابلیت Local Dimming داره!
ولی D8000 یک Edge Led هست.
SIMON137
08-09-2011, 17:12
مهمترین تفاوتشون اینه که HX925 یک Full Array LED هستش که قابلیت Local Dimming داره!
ولی D8000 یک Edge Led هست.
میشه یک مقدار ملومس تر توضیح بدید :دی
بعد فرق سری D با C سامسونگ چی هست ؟
کلا روی ال جی نظری ندارید ؟ :دی
با اینکه عینک هاش متفاوت هست و ریموتش ژیروسکوپ داره
چرا ال جی هم سری le8500 داره که اون هم اگه بخوای بخری عالی هستش.اصلا یکسری به اینجا بزنی بد نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا پلاسمای pz9500 که اون هم جای خودشو داره.
میشه یک مقدار ملومس تر توضیح بدید :دی
بعد فرق سری D با C سامسونگ چی هست ؟
کلا روی ال جی نظری ندارید ؟ :دی
با اینکه عینک هاش متفاوت هست و ریموتش ژیروسکوپ داره
پشت صفحه HX925 کلا LED کار گذاشته شده ولی در D8000 فقط در دور تا دور صفحه نمایش LED کار گذاشته شده که بهمین خاطر نور حاشیه تصویر از وسط تصویر بیشتر هست!
سری های C سامسونگ مربوط به سال 2010 و سری های D مربوط به سال 2011 هستش!
LG کلا سیستم سه بعدیش با سامسونگ و سونی و پاناسونیک فرق داره و از سیستم پسیو (Passive) استفاده میکنه که مهمترین عیب این سیستم ساپورت نکردن از رزولوشن فول اچ دیه! و مزیتش استفاده از عینک های ارزون و سبکه! با ریموتش کار نکردم ولی باید چیز بدرد بخوری باشه! کار با مرورگر سونی یخورده آزار دهندست!
SIMON137
08-09-2011, 17:50
یعنی می ارزه به ال جی هم فکر کنم ؟
اگر در رده های پایینتر بخوایم بررسی کنیم
بین ex720 و d7000 و LW57000 کدوم رو مناسب می بینید ؟ از لحاظ امکانات و کیفیت
loveglance90
08-09-2011, 18:24
d8880 بانه هست تو یه سایت دیدم زده بود 3900000 تومان
من نظری روی LG ندارم.
از نظر امکانات و خصوصا ساپورت فرمت های تصویری از طریق USB همیشه سامسونگ بهتر عمل میکنه ولی توصیه من اینه که تصاوبر تی وی ها رو از نزدیک ببینید تا به کیفیت دلخواهتون برسید. وقتی دو تا تی وی از نظر سخت افزار تفاوت آنچنانی با هم ندارن فقط از طریق دیدن تصاویر توی دو تا تی وی میشه به انتخاب دلخواه رسید.
کیفیت تصویر رو هیچ وقت فدای امکانات بیشتر نکنید چون امکانات رو بعدا و با استفاده از وسایل جانبی میشه اضافه کرد ولی کیفیت تصویر دیگه قابل ارتقا نیست.
آقا شما یک بودجه ای تعیین کن ما بر اساس اون نظر بدیم.ال جی جنس خوب نسبت به سامسونگ کم داره.lw5700 هم خوبه ولی به نظر من پلاسمای d6900 که 3 بعدیش بهتر هست رو انتخاب کن.
baran77777
08-09-2011, 21:16
سه بعدي هاي جديد ال جي خوبن و خيلي از ايرادهاي سه بعدي هاي قديم مثل سر درد رو ندارن از نظر پخش فرمتهاي يو اس بي هم خيلي دارن عالي عمل ميكنن
در مورد كيفيت تصاوير كلا تي وي هاي فول ال اي دي مثل ال ايكس 9500 ال جي تو كيفيت حرف ندارن
SIMON137
08-09-2011, 22:16
پس یه مشاوره نهایی بدید برای خریدن بهترین 46 اینچ
مرسی
baran77777
08-09-2011, 23:13
من اگه مشكل پولي نداشتم شايد اچ ايكس 925 سوني رو انتخاب ميكردم اما يه عيب بزرگ داره كه در پخش يو اس بي از فر متهاي زيادي به خصوص ام كا وي پشتيباني نميكنه كه اين براي من خيلي مهمه
من اگه مشكل پولي نداشتم شايد اچ ايكس 925 سوني رو انتخاب ميكردم اما يه عيب بزرگ داره كه در پخش يو اس بي از فر متهاي زيادي به خصوص ام كا وي پشتيباني نميكنه كه اين براي من خيلي مهمه
دوست عزیز این عیبی که شما می فرمایید ، بزرگ نیست!
کیفیت تصویر رو فدای امکانات جانبی نکنید.این مشکل با خرید یک HD Media Player صد تومنی حل میشه!
kiaelectro
09-09-2011, 00:15
پس یه مشاوره نهایی بدید برای خریدن بهترین 46 اینچ
مرسی
ببینید اگرصرفا علاقه به 3d دارید من فکر می کنم 57000 و 65100ال جی بهترین باشند چون من با آنها کار کرده ام دارای عینکهای ارزان قیمت پلاریزه می باشند که عینکهای سبکی می باشند ومهمترین حسن آنها که عینکهای اکتیو(3D سامسونگ-سونی وپاناسونیک) فاقد آن می باشند این است که از جهات مختلف میتوانی تصاویر 3D را با عمق خوب ورضایت بخش مشاهده کنی در صورتی که با عینکهای اکتیو باید فقط از روبرو نگاه کنی و همچنین مشکل سنگینی و شارژ نمودن را هم عینکهای اکتیو با خود دارند .علاوه بر آن عینکهای پسیو مشکلات ناراحتی های جسمی(سر گیجه و ناراحتی های چشمی) را کمتر موجب می شوند اما با وجود این مزایا سه بعدی های ال جی در تصاویر 2D فول اچ دی نیستند(کیفیت 2D فدای 3D خوب شده است). اما اگر نظرت این است که tv با تصاویر 2D با کیفیت داشته باشی ودر کنار آن هم سه بعدی به نظر من سامسونگ D7000 را که آن را هم تصاویرش را دیده ام توصیه می کنم البته مدل بالاتر آن D8000 یا همانD8880 مسلما بهتر است ولی خوب هنوز نمایندگی ها آن را وارد نکرده اند کما اینکه D7770 را هم بعضی از نمایندگی ها هنوز از کارتن در نیاورده اند.بهر حال من هم بین خرید سه مدل 46D7770 سامسونگ-57000 الجی و VT20 پاناسونیک تردید دارم که کم کم بنا به دلایل بالا نظرم معطوف به D7770 سلمسونگ شده است. البته در مورد سونی من بدلیل ساپورت نکردن بسیاری از فورمنهای نمایش فیلم تمایل چندانی به آن ندارم و دلیل دیگر اینکه امکانات سامسونگ کاملتر از سونی است با قیمت کمتر .در مورد کیفیت تصاویر هم من ای دو برند را بسیار مقایسه کرده ام بنظر من دیگر تی وی های سونی کیفیت تصاویر دو سه سال پیش را ندارند(با توجه به اینکه سه سال هست ال سی دی سری D سونی را دارم واز آن هم بسیار راضی بوده ام). سونی در حقیقت نان اسم و رسمش را می خورد(امیدوارم به طرفداران سونی بر نخورد). من در حقیقت زیاد مایل به تی وی سه بعدی نیستم اما بدیل اینکه تی وی های خوب 2001 که تصاویر 2d خوبی دارند سه بعدی هم هستند ناگزیر به انتخاب آنها می باشم. درصورتی که اگر 3ِD نخواهی مثلا در مورد سامسونگ بهترین انتخاب 46D5550 ویا 46D5950(نوع اسمارت آن) می باشد.بهر حال امیدوارم تجربیات من که حاصل تحقیقات شش ماهه هست بتواند در انتخاب به شما کمک کند.
ببینید اگرصرفا علاقه به 3d دارید من فکر می کنم 57000 و 65100ال جی بهترین باشند چون من با آنها کار کرده ام دارای عینکهای ارزان قیمت پلاریزه می باشند که عینکهای سبکی می باشند ومهمترین حسن آنها که عینکهای اکتیو(3D سامسونگ-سونی وپاناسونیک) فاقد آن می باشند این است که از جهات مختلف میتوانی تصاویر 3D را با عمق خوب ورضایت بخش مشاهده کنی در صورتی که با عینکهای اکتیو باید فقط از روبرو نگاه کنی و همچنین مشکل سنگینی و شارژ نمودن را هم عینکهای اکتیو با خود دارند .علاوه بر آن عینکهای پسیو مشکلات ناراحتی های جسمی(سر گیجه و ناراحتی های چشمی) را کمتر موجب می شوند اما با وجود این مزایا سه بعدی های ال جی در تصاویر 2D فول اچ دی نیستند(کیفیت 2D فدای 3D خوب شده است). اما اگر نظرت این است که tv با تصاویر 2D با کیفیت داشته باشی ودر کنار آن هم سه بعدی به نظر من سامسونگ D7000 را که آن را هم تصاویرش را دیده ام توصیه می کنم البته مدل بالاتر آن D8000 یا همانD8880 مسلما بهتر است ولی خوب هنوز نمایندگی ها آن را وارد نکرده اند کما اینکه D7770 را هم بعضی از نمایندگی ها هنوز از کارتن در نیاورده اند.بهر حال من هم بین خرید سه مدل 46D7770 سامسونگ-57000 الجی و VT20 پاناسونیک تردید دارم که کم کم بنا به دلایل بالا نظرم معطوف به D7770 سلمسونگ شده است. البته در مورد سونی من بدلیل ساپورت نکردن بسیاری از فورمنهای نمایش فیلم تمایل چندانی به آن ندارم و دلیل دیگر اینکه امکانات سامسونگ کاملتر از سونی است با قیمت کمتر .در مورد کیفیت تصاویر هم من ای دو برند را بسیار مقایسه کرده ام بنظر من دیگر تی وی های سونی کیفیت تصاویر دو سه سال پیش را ندارند(با توجه به اینکه سه سال هست ال سی دی سری D سونی را دارم واز آن هم بسیار راضی بوده ام). سونی در حقیقت نان اسم و رسمش را می خورد(امیدوارم به طرفداران سونی بر نخورد). من در حقیقت زیاد مایل به تی وی سه بعدی نیستم اما بدیل اینکه تی وی های خوب 2001 که تصاویر 2d خوبی دارند سه بعدی هم هستند ناگزیر به انتخاب آنها می باشم. درصورتی که اگر 3ِD نخواهی مثلا در مورد سامسونگ بهترین انتخاب 46D5550 ویا 46D5950(نوع اسمارت آن) می باشد.بهر حال امیدوارم تجربیات من که حاصل تحقیقات شش ماهه هست بتواند در انتخاب به شما کمک کند.
سلام. به نطرم چند تا از مواردی که اشاره کردید اشتباه بود.
یکی اینکه عینکای اکتیو سامسونگ پارسال infrared بودن(سری c)یعنی فقط مستقیم باید ببینی ولی امسال شده بلوتوث!!
پس از هر طرفی میتونی سه بعدی ببینی!! واسه همین سامسونگ توی تبلیغاتش میگه بشین پاشو 3d ببین!!:40:
اینو چون فروشنده سامسونگم امتحان کردم که میگم. توی سری 9 با اون عظمتش اینجوری نیست.:11:
دوست عزیز این عیبی که شما می فرمایید ، بزرگ نیست!
کیفیت تصویر رو فدای امکانات جانبی نکنید.این مشکل با خرید یک HD Media Player صد تومنی حل میشه!
منم با صحبت شما موافقم
اين مشكل بزرگي براي سوني نيست چون كيفيت نبايد قرباني امكانات بشه
شما با خريد يه دستگاه پخش 90 تومني(مثل رسيور ديجيتال) مي تونيد تمامي فرمتها از جمله 3d رو باپخش زيرنويس در تلويزيون خود داشته باشيد....
Mohammad Yek110
08-03-2012, 14:17
[QUOTE=lurenzo;6444889]مهمترین تفاوتشون اینه که HX925 یک Full Array LED هستش که قابلیت Local Dimming داره!
سلام دوست عزیز لطفاادرس سایتی که مشخصات فوق را برای HX925نوشته بدهید
jo_jumper
08-03-2012, 16:44
سلام. به نطرم چند تا از مواردی که اشاره کردید اشتباه بود.
یکی اینکه عینکای اکتیو سامسونگ پارسال infrared بودن(سری c)یعنی فقط مستقیم باید ببینی ولی امسال شده بلوتوث!!
پس از هر طرفی میتونی سه بعدی ببینی!! واسه همین سامسونگ توی تبلیغاتش میگه بشین پاشو 3d ببین!!:40:
اینو چون فروشنده سامسونگم امتحان کردم که میگم. توی سری 9 با اون عظمتش اینجوری نیست.:11:
در مورد سامسونگ تصویر 3ِD رو فقط از روبرو باید ببینی و اگه از چپ و راست زاویه بگیری دیگه اون تصویر 3D رو نمیتونی ببینی، به نظر من این یکی از عیب های بزرگ سامسونگه، ولی این مشکل توی SHARP خیلی کمتر شده و در نهایت الجی این مشکل رو اصلان نداره و ضمنا پسیو هم هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.