ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سه سوال درباره تري دي مكس

soha.soha
08-09-2011, 04:11
سلام دوستان
من تازه كار با مكس رو شروع كردم
ميخوام تري دي داخلي بزنم اما نميتونم آبجكت ها رو وارد كارم كنم ميشه توضيحي بدين يا آموزشي درباره 3ي داخلي بهم معرفي كنين ؟
سوال ديگه م اينه ك هر ورژني از مكس هر آبجكتي رو ميخونه؟
و درباره نحوه نورپردازي داخلي و نور خارجي در شب اگه منبع خوبي براي دانلود دارين لطفا بهم معرفي كنين
اگه بهم كمك كنيد لطف بزرگي كردين ..ممنون..

PrimeP30Master
08-09-2011, 09:48
دوست عزيز اگه تازه كاري بايد به طور اصولي شروع به يادگيري كني و هنوز بايد بياموزي تا به طراحي نماي داخلي و... برسي؟!
البته اگه خوب كار كني و استعداد و پشتكارش رو داشته باشي مطمئنا زود پيشرفت ميكني؟!
موفق باشي و توي فروم يه سرچ بزن؟!!

Lord-Voldemort
08-09-2011, 10:43
برای وارد کردن ابجکت شما مکس رو باز می کنی و بعد ابجکت رو میندازی (drag) می کنی توی مکس یه پیام میاد می زنی Merge بعد وارد میشه
برای اموزش ها داخلی شما این جمله رو سرچ کن INTERIOR +3dmax توی گوگل به اموزش های متعددی می رسی اگر هم خواستی دقیق تر سرچ کنی این رو سرچ کن INTERIOR +3dmax +cg البته اگه vp n داشته باشی که عالیه

بعد فکر کنم شما تازه کارین مثل خودم حتما با وی ری کار کنید (وی ری یه انجینه که کار شما رو پردازش می کنه و خروجی نهایی رو می گیرین)

soha.soha
08-09-2011, 12:50
دوست عزيز اگه تازه كاري بايد به طور اصولي شروع به يادگيري كني و هنوز بايد بياموزي تا به طراحي نماي داخلي و... برسي؟!
البته اگه خوب كار كني و استعداد و پشتكارش رو داشته باشي مطمئنا زود پيشرفت ميكني؟!
موفق باشي و توي فروم يه سرچ بزن؟!!

بله متوجه ام چي ميگيد اما خب من اصول اوليه ي مكس و متريال دهي رو ياد گرفتم
نورپردازي در روز رو هم تقريبا يادگرفتم (خب نه خيلي حرفه اي)
در حال حاضر پرسپكتيو شب و داخلي رو ميخوام شروعش رو ياد بگيرم تا بتونم با تمرين كاملا مسلط شم
اما راستش الان براي يه كاري نياز پيدا كردم و الان در شرايطي هستم كه كسي نيست دوروبرم كه حضوري ازش بپرسم
ممنونم ..

soha.soha
08-09-2011, 12:55
برای وارد کردن ابجکت شما مکس رو باز می کنی و بعد ابجکت رو میندازی (drag) می کنی توی مکس یه پیام میاد می زنی Merge بعد وارد میشه
برای اموزش ها داخلی شما این جمله رو سرچ کن INTERIOR +3dmax توی گوگل به اموزش های متعددی می رسی اگر هم خواستی دقیق تر سرچ کنی این رو سرچ کن INTERIOR +3dmax +cg البته اگه vp n داشته باشی که عالیه

بعد فکر کنم شما تازه کارین مثل خودم حتما با وی ری کار کنید (وی ری یه انجینه که کار شما رو پردازش می کنه و خروجی نهایی رو می گیرین)
ممنون دوست عزيز
من اصول اوليه و متريال رو با منتال ري كار كردم...
نسبت به وي ري حس ترس داشم هميشه .. فك ميكنم كار باهاش خيلي سخته ! اينكه ميگيد چون تازه كارم با وي ري كار كنم برام عجيب بود
حتما سرچ مي كنم خيلي ممنون..

soha.soha
08-09-2011, 13:10
راستي درمورد سرچ تو فروم هم با هر كلمه اي ك به ذهنم رسيد اينكارو كردم اما چيزي در مواردي ك ميخواستم پيدا نكردم
فك كنم چون تازه واردم تشكر ندارم.. ممنون

Lord-Voldemort
08-09-2011, 19:54
توی گوگل باید سرچ کنی سرچ خود انجمن خرابه
اینطوری
کلمه مورد نظر + p30world