مشاهده نسخه کامل
: برنامهی نیمروز
majid322
07-09-2011, 20:14
سلام این تاپیک رو ایجاد کردم تا در مورد برنامه ی نیمروز که خیلی جالبه و من و خیلی های دیگه بهش علاقه
داریم صحبت کنیم
این برنامه از شنبه تا چهارشنبه ساعت 11:45 ظهر از شبکه ی سه پخش میشه
و مجریش علی ضیا هست و تهیه کننده علی زاهدی و محور اصلی این برنامه تحت شعاع قرار دادن شغلهای مختلف و همچنین کمی نقد از افراد مختلف جامعه ست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1_%DB%8C%D9%88%D8%B3%D9%81_ %DA%A9%D8%B1%D9%85%DB%8C5_wmv_000047240.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم این تاپیک میتونه خیلی جالب باشه و شایدم ...
با پیامکامون بتوینم نیمروزی ها رو به اینجا بکشیم و باهاشون در مورد برنامه صحبت کنیم
یا ازشون بخوایم توی برنامه سایتو معرفی کنن
امیدوارم تاپیک مفیدی باشه ...
تاپیک قبلی نظر سنجی داشت مدیر پاک کرد
خواهشا این یکی رو پاک نکنید دیگه این برنامه خیلی طرفدار داره
ممنون :11:
Pessimist
07-09-2011, 20:38
ممنون دوست عزیز بابت ایجاد این تاپیک
موضوع برنامه خیلی خوبه و تقریبا میشه گفت کلیشه ای نیست اما از مجری برنامه زیاد خوشم نمیاد و احساس میکنم خیلی کم تجربه است.
به نظر من یکی از بهترین قسمت هاش همون قسمتی بود که بازیگر طنز خنده بازار(سیاوش مفیدی)رو دعوت کرده بودن چون یه سری حقایق در مورد این طنز روشن شد و آقای سیاوش مفیدی هم حرف های خیلی خوبی زد.
hamid_diablo
07-09-2011, 20:57
سلام مجید جان بابت زدن تاپیک
خوب نیمروز سبک جدیدی از برنامه های روتیه که به نظرم بین ما جوانها بد جوری جا افتاده.دیروز هم نوسینده و کارگردان هنری این برنامه که زن و شوهر بودند به برنامه گلخانه اموده بودند و کلی از ایده ها و برنامه های آیندشون گفنتد
یکی از چیزهایی که بهش اشاره شد سادگی برنامه هست که مخاطب رو به سمت خودش میکشونه.از دکور رنگی و پر زرق و برق خبری نیست و همه چیز آروم سر جاشه!!خوب همین سادگی زیبایی برنامه رو دوچندان کرده
در مورد مجری برنامه هم بگم که ادبیات و سبک خاصی رو داره ارائه میده.چهره ی بانمکی داره و اگر این اولین اجراش باشه من بهش تبریک میگم.امیدوارم قدر خودشو بدونه و از خط قرمزهای صدا وسیما عبور نکنه...
البته کاستی هایی هم داره.دکور در عین سادگی کمی پیچیده و از لحاظ بسری زنندس!!
در کل راضی ام اما حالا حالاها راه برای خلاقیت و اجرا های بهتر وجود داره
majid322
07-09-2011, 21:00
راستی بچه ها نظرتون در مورد اون روزی که اون شعبده باز رو اورده بودن چی بود؟
کارای مرده جالب بود ولی انگار از قبل هماهنگ شده بود مثلا اونجا اون پسره حالش بهم خورد چرا
هیچ کس بهش توجه نکرد
بعدشم از کنار کت پسره میتونست دستشو بیاره بیرون
نظرتون چیه؟
راستی بچه ها نظرتون در مورد اون روزی که اون شعبده باز رو اورده بودن چی بود؟
کارای مرده جالب بود ولی انگار از قبل هماهنگ شده بود مثلا اونجا اون پسره حالش بهم خورد چرا
هیچ کس بهش توجه نکرد
بعدشم از کنار کت پسره میتونست دستشو بیاره بیرون
نظرتون چیه؟
معلومه که هماهنگ شدست . آنجایی که آن بچه کوچیک را آورد در گوشش باهاش حرف می زد. یک بخشی از شعبده بازی صحبت کردن هست آن هم گفتن چیزهای عجیب و غریب و ماورایی نشان دادن کار .
آن روی هوا نگه داشتن را قبلا آن مرد نقاب دار لو داده بود.
majid322
07-09-2011, 21:14
حالا از این بحث خارج شیم راجع به هر برنامه ایش که فکر میکنید جالبه صحبت کنید :20:
Pessimist
08-09-2011, 12:32
دوستان من یه سوال دارم در مورد برنامه نیمروز اینکه این برنامه فقط واسه تابستان پخش میشه یا اینکه میخوان تو سرتاسر سال پخشش کنن؟
majid322
08-09-2011, 12:42
سلام به همگی
اینو از شبکه ی 3 گرفتم
*نیمروز (ویژه تابستان)/ 90 قسمت 45 دقیقه ای
زمان پخش: هر روز به جز پنجشنبه هاو جمعه ها– ساعت 12:00
تهیه کننده: علی زاهدی
- بر نامه ای است زنده و گفتگو محور با حضور اشخاص موفق در حوزه های مختلف و با تغییراتی در تیتراژ شروع و پایان، گزارشها و حتی
در انتخاب میهمانان بگونه ای که فضای برنامه برای جوانان شادتر و جذاب تر باشد. بررسی وقایع روز با نگاه انتقادی و طنز نیزاز بخشهای
ویژه برنامه تابستان برنامه نیمروز میباشد.
سایر عوامل:
مجری: علی ضیا
کارگردان هنری: حامد جوادزاده
مدیرتولید: ایوب جمشیدی
تدوینگران: نیما تورانی، بابک عشقی زاده
آهنگساز: مهرداد نصرتی
طراح دکور: پیمان قانع
طراح انیمیشن و یارانه: حامد طبری، سیامک پورعابدینی
ولی تو چند تا برنامه ی قبل خودش( مجری ) میگفت که برنامه ی 107 ما هست پس معلوم نیست دقیقا بعد از تابستون باشه
یا خیر چون قرار بوده 90 قسمت باشه که میبینید خیلی بیشتر شده
ولی امیدوارم پخشش بعد از تابستونم باشه
Manager_66
08-09-2011, 14:11
من فقط یک قسمتشو اون هم از توی اینترنت دیدم که دکتر روازاده رو دعوت کرده بودن . واقعا از اخلاق و صحبتهای مجریش خوشم نیومد . دکتر رو به سخره گرفته بود :41:
saeed_cpu_full
08-09-2011, 14:50
من فقط یک قسمتشو اون هم از توی اینترنت دیدم که دکتر روازاده رو دعوت کرده بودن . واقعا از اخلاق و صحبتهای مجریش خوشم نیومد . دکتر رو به سخره گرفته بود :41:
حرف های آقای روازاده هیچ دلیل و مدرک علمی نداشت و مجری هم میخواست همین رو گوشزد بکنه ..
مثلا در مورد پــفــک !! مجری گفت : خیلی سخته اینجوری فکر کنیم که وقتی من این پفک رو میخورم یه نفری نیت کرده که با خوردنش عمر من کم بشه !
آقای روازاده هم خیلی سریع این بحث ها رو ربط میدادن به غرب !
از دانشمند های اجیر شده ی آمریکا برای دادن وجهه ی علمی به قضایای غیر علمی صحبت شد تا پرده کشیدن بین اتوبوس برای جداسازی زن و مرد در یکی از محله های آمریکا و تصمیم گیری غرب برای دست کاری در فرهنگ غذایی هر کشور بعد از جنگ جهانی دوم (!) و ...
یه سری از صحبت هایی که رد و بدل شده رو میتونید توی لینک زیر ببینید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
حرف های ایشون هم بیشتر به یک جوک شباهت داره تا حرف های علمی !
majid322
08-09-2011, 16:06
حالا جدا از این قضیه ی اقای دکتر میگم
اگر مجری یه زمانی سوالایی میپرسه که طرف رو متهم میکنه این داله بر بی ادبی مجری نیست
یکی ازش شیوه های مجریگریه که برای جذابیت برنامه ضروریه
این که مثلا مجری بیاد به طرف بگه شما پول دادی اومدی سینما ( با حالت سوالی) یا موارد مشابه
بی ادبی نیست اصلا این یه شیوه ست فقط همین
H A M A S
09-09-2011, 15:15
من از این علی ضیا خوشم میاد
ولی اون روزی که مادرش اومده بود برنامه وضیا اونجوری به دست و پاش افتاد اصلا خوشم نیومد! چون فکر میکنم حرکتش کاملا مصنوعی بود!
majid322
09-09-2011, 16:48
ولی به نظر من این حرکتشون رو علی ضیا اصلا خبر نداشت
H A M A S
09-09-2011, 18:06
ولی به نظر من این حرکتشون رو علی ضیا اصلا خبر نداشت
خب وقتی مادرشو دید اون کارهای تصنعی رو انجام داد!!!
majid322
09-09-2011, 18:14
از چه لحاظ تصنعی؟
من میگم هر کدوم ما تجربه هایی داریم
شاید شما از مادرتون دور نبودید ....
شاید احساس ایشون رو وقتی مادرشونو دیدن درک نکنید شاید منم درک نکنم
هر کسی یه نظری داره و منم فقط نظرمو بیان کردم :11:
ولی اینو قبول دارم شاید میخواست با به دست و پا افتادن مادرش تتوی اون لحظه برنامه رو
جذاب کنه و یه احساس خوبی به بیننده بده ( که عیبی هم نداره ) ولی از اینکه مادرش میخواد بیاد توی برنامه قطعا خبر نداشت
H A M A S
09-09-2011, 22:00
چی میگی آقا منم نزدیک3 ماه از خونه دور بودم!:19:
حتی تماس تلفنی هم نداشتم!!
موقعی که برگشتم اصلا این ادا بازی ها رو نیاوردم!
حالا که اونجا فقط مادرشو توی اغوشش گرفت قابل قبول بود
ولی به دست پا و افتادنش با اون وضع خیلی نوبر بود!!
Pessimist
10-09-2011, 13:50
به نظر من بهتره این برنامه فقط برای تابستان پخش بشه چون اگه بخوان تو سرتاسر سال پخشش کن کیفیتش میاد پایین.
majid322
10-09-2011, 14:37
به نظر من بهتره این برنامه فقط برای تابستان پخش بشه چون اگه بخوان تو سرتاسر سال پخشش کن کیفیتش میاد پایین.
ولی من عاشق این برنامه ام خدا کنه تموم نشه :41:
اتفاقا اخیرا خیلی افت پیدا کرده کاشکی قطعش کنن دیگه به خصوص علی ضیا هم احساس می کنم پررو شده و دیگه مثل اولا اجراش به دل آدم نمیشینه اصلا جوگیر شده:2:
majid322
21-09-2011, 11:06
چرا امروز پخش نشد نیمروز؟
farshidshd
21-09-2011, 12:10
بسکتبال ایران - کره رو داره میده دیگه ...
shahab_f
21-09-2011, 12:17
برنامه خوبیه، میدونم دوستان اکثرا طرفدار مجری برنامه هستند، اما به نظر من مجری خوبی نیست. اجراش خوبه، اما اطلاعاتش کمه، مثلا قسمتی که آقای طالبی یا طالب زاده(کارگردان) رو آورده بود، یا اون پیرمرد مدیر یک کمپانی هواپیمایی، یا ... . بعضی وقت های یه چیزی میپرسه و مهمان برنامه اصلاحش میکنه، این اتفاق نباید برای یه مجری بیافته.
Lady Negar
21-09-2011, 12:24
کلیپ پَ نه پَ مال همین مجری هَ دیگه؟:27:
اسمش چیه؟
majid322
21-09-2011, 12:28
اسمش علی ضیا هست..
ولی به نظرم اجراش متفاوته و کلا خوب اجرا میکنه..
شاید یکی از دلایلش که بعضی ها فکر میکنن اطلاعاتش کمه این باشه که
بعضی موقع ها یه سوالایی میپرسه که قطعا خودش جوابشو میدونه ولی میخواد برنامه رو جذاب کنه
majid322
21-09-2011, 12:28
...........................
این مجری دست کی را داره ماچ می کنه به احتمال 99 در صد معلم و به احتمال 1 درصد مادرش
majid322
22-09-2011, 22:52
این مجری دست کی را داره ماچ می کنه به احتمال 99 در صد معلم و به احتمال 1 درصد مادرش
این مادرشه که بدون اطلاع خودش یه دفعه اوردنش توی برنامه خیلی شوکه شد...
یکی از جالبترین برنامه هاش بود...
این مادرشه که بدون اطلاع خودش یه دفعه اوردنش توی برنامه خیلی شوکه شد...
یکی از جالبترین برنامه هاش بود...
پس بگو قضیه این هست
mohamad skystar
08-10-2011, 18:19
نیمروز یکی از بهترین برنامه هاش رو امروز با حضور عمو پورنگ و امیر محمد به اجرا در آورد.
خیلی عالی بود.خصوصا صحبت های امیر محمد.
این بچه خیلی بیشتر از سنش میفهمه.
خلاصه عالی بود
majid322
08-10-2011, 19:02
اره منم لذت بردم با این که ضیا میخواست اعتماد به نفسشو زیر سوال ببره خیلی خوب صحبت میکرد و اصلا
حول نکرده بود تو این سن کم اینجوری پیدا میشن.....
پورنگ هم یکم جدی شده بود کلا برنامه امروز خیلی جالب بود..
مخصوصا اون تیکش که امیر محمد ادا ضیا رو در اورد کلی خندیدم :31:
Davood_titan
07-11-2011, 20:10
خیلی وقته این برنامه رو ندیدم
majid322
07-11-2011, 20:11
جدیدا از جذابیتش کم شده ولی بازم بد نیست حتما ببین :11:
toolhelp
07-11-2011, 21:49
بعد از مدتها اين برنامه رو دوباره ديدم... مجريش خيلي تغيير كرده پر رو شده متلك ميگه ميخنده اي ول بابا پيشرفت كردي بچه پررو شدي.....
اون امير محمد هم به نظر من يه چله مرده ولي كسي صداشو در نمياره :31:
SuperSt@r
07-11-2011, 21:53
دوستان کی امیرمحمد رو اورده بودن؟ من ندیدم حیف شد
majid322
07-11-2011, 21:55
تقریبا فکر کنم دو سه هفته پیش ..
برنامه ی خیلی جالبی بود امیر محمد کلی ادای ضیا رو در اورد :27:
چند باریم ضیا میخواست حولش کنه ولی اعتماد به نفسش واقعا بالاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.