مشاهده نسخه کامل
: محو ذرات در Particle System ها در 3ds Max، چطور؟
اساتید، سلام.
سوالم اینه که چطور میشه هر ذره از ذرات یک Particle System رو به صورت مستقل محو کرد (Fade Out). منظور من Grow/Fade که خود Particle System ها انجام میدن نیست. سیستمی که برای ایجاد ذرات ازش استفاده می کنم، میتونه Blizzard و PF Source باشه. سیستمی که ایجاد کردم به مدت 500 فریم ذره تولید می کنه و عمر هر ذره هم 200 فریم هست. میخوام هر ذره از ابتدای پیدایشش تا انتهاش به مرور محو بشه. از Visibility و Opacity متریال Standard استفاده کردم، نشد. از Event های PF Source استفاده کردم، نشد. از مپ Particle Age استفاده کردم، بازم نشد. در هر حال نتیجه این بود که یا تمام ذرات با هم محو میشدن، یا هیچکدوم محو نمیشد.
چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟
:40::40::40::40::40:
درود.
پیشنهاد می کنم یه متریال که opacity اون انیمیت شده رو مثلا با Age test به ذراتتون بدید.
حتی می تونید با curve editor کنترل بیشتری رو چگونگی محو شدن داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شــاد باشید.
درود.
پیشنهاد می کنم یه متریال که opacity اون انیمیت شده رو مثلا با Age test به ذراتتون بدید.
حتی می تونید با curve editor کنترل بیشتری رو چگونگی محو شدن داشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شــاد باشید.
البته فکر میکنم این روش مناسب نباشه
آخه این متریال که انیتیمت داره وقتی به پارتیکال اعمال میشه کل ذرات با هم محو میشن ، که با حرف دوستمون نمیخوره !
گمونم دوستمون بخواد ذره ها اول نمایان باشن و کم کم که پخش میشن ( متناسب با پراکندگی و دور شدن از منبع ) محو بشن ، درسته ؟
-
و البته تر : دی من راهی به ذخنم نمیرسه :-؟
درود.
بله، کاملا حق با شماست هادی عزیز.
یه مپ به نام particle Age هست; راستش بنده هرچی باهاش ور رفتم نفهمیدم چه جوریه! فکر می کنم با این بشه یه کارهایی کرد.
توی این فایلی که گذاشتم ازش استفاده شده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم به درد بخوره.
شــاد باشیـــد.
درود.
با کمک هلپ مکس فهمیدم چه جوریه.
باید لزوما توی Event ی که Material Dynamic به کار رفته یه Delete مثلا با Remove: By Particle Age به کار ببرید و عمر ذرات رو اینجا تنظیم کنید.
بعد در متریال مورد نظر ذرات به کانال Opacity اون یه particle Age قرار بدید و رنگ اول (در به وجود آمدن ذرات-- میزان opacity) رو سفید (یعنی 100%) و رنگ دوم خاکستری (پیشفرض) و رنگی سوم سیاه (Opacity=0%) رو قرار بدید.
در فایل زیر بنده این کار رو کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
می تونید رندر کنید، فکر می کنم چیزی هست که می خواستید.
پیــروز باشید.
آقا دستتون درد نکنه. روش آخر (#5) جواب داد. :11:
در ضمن با Blizzard هم امکان پذیره. اینو بعد سر و کله زدن متوجه شدم. من از مپ Particle Age برای Opacity استفاده میکردم، اما متریال رو به Geometry میدادم و سیستم رو تنظیم میکردم که از Geometry متریال بگیره، که بعدش متوجه شدم چه اشتباه خنده داری میکردم. متریال رو به آیکون سیستم اعمال کردم و درست شد.
در هر حال با هر دو سیستم امکان پذیره. ممنون از پاسختون... :10:
:40::40::40::40::40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.