مشاهده نسخه کامل
: سلام می بخشید یکی برام بگه رندر چیه و برای ساختش از چه برنامه ای استفاده می کنن دعاش می کنم هر کی جواب بده
امین لفتافی
07-09-2011, 17:08
سلام می بخشید یکی برام بگه رندر چیه و برای ساختش از چه برنامه ای استفاده می کنن دعاش می کنم هر کی جواب بده
SSS_HHH_OOO
07-09-2011, 18:14
رندر به معنی سایه زنیه و معنی لغویشم در آوردن و گرفتنه
در حقیقت رندر تو کار سه بعدی میاد کاری که شما ساختی با نور پردازی و متریالی که دادی رو پردازش میکنه و تصویر اصلی که باید با این صحنه به وجود بیاد رو نشون میده
نورپردازی رو انجام میده متریال ها رو روی اجسام تاثیر میده و تصویر نهایی بهت میده
برای تری دی مکس دکمه f10 رو بزن تنظیمات رندر میاد
Borhan72
07-09-2011, 22:21
دوست عزیز رندر همین چیزی هستش که شهاب عزیز تو پست بالا گفت...
ولی کلا فکر میکنم شما با گرافیک آشنایی ندارید...
ما از نرم افزار های سه بعدی ساز از قبیل 3D Studio Max - Maya - Rihno - Soft image - ZBrush و .... استفاده میکنیم...
اطلاعات بیشتر در مورد گرافیک سه بعدی رو هم میتونید از سایت های مختلف با یک سرچ ساده توی گوگل بدست بیارید :10:
حاجی حسین
08-09-2011, 09:18
توضیحات توستان خوبه ...اره خوبهههه
خود کامله رندر به منعی تحویل دادن هستش
رندر یه اصطلاحه که مخصوص انیمیشن تنها نیست به هنر نقاش هم در زمان پرداخت نهایی در عمل رندر طرح میگن
حالا رندر در برنامه های سه بعدی چیه؟
رندر یه موتور پرداخت نهایی که حاصل و خروجی کار رو به ما نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خروجی که اعمال مختلف در برنامه های سه بعدی روش اجرا شده.
حالا میتونه مل تنها باشه یا با کلی مراحل دیگه
نرم افزار های سه بعدی ساز از قبیل 3D Studio Max - Maya - Rihno - Soft image - ZBrush هریک موتور یا انجین مخصوص خودشو داره .
موتور های رندر دیگه هم در با زار وجود داره که یکی ار بهتریناشون وی ری هستش
این موتور ها روی برنامه ها نصب میشن و از میط برنامه استفاده میکنن.
kamron_devil
08-09-2011, 13:22
ساده بگم شما یک چیزی ساختی تو برنامه های 3 بعدی همه کاراشو کردی انیمشنم کردی یعنی از مقصد A به B میره حالا می خوای این رو نشون کسی بدی باید تبدیلش به یک فیلمی عسکی چیزی بکنی دیگه که دیگران ببینند این میشه رندر :) . اگر به انیمشن سازی این چیزا علاقه داری برنامه 3d max 2011 رو بخر و امورش شرکت digital tutors 2009 . حسابی راه میفتی. تو خود اینترنت هم جست و جو کنی 3d max tutrial البته بعد از اون اموزشی که گفتم کمک زیادی بهت می کنه . البته عجله نداشته باش چون زمان میبره باد بگیری . maya مشکل تره به نظر من 3d max بهتره موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.