مشاهده نسخه کامل
: Hp 4530 s
سلام دوستان
به دنبال یه لپ تاپ با قیمت مناسب میگشتم که روش سیستم عامل Linux Open Suse به طور پیشفرض نصب باشه و لپ تاپ HP 4530 S رو پیدا کردم
به نظرتون نسبت به قیمتی که داره لپ تاپ مناسبیه یا در اون رنج قیمت انتخاب بهتری میتونم داشته باشم؟؟
همون حول حوش 800-900
در این رنج قیمت لپ تاپ Full Hd هم میشه پیدا کرد؟؟
Mr.Mazmamfi
07-09-2011, 22:55
به دنبال یه لپ تاپ با قیمت مناسب میگشتم که روش سیستم عامل Linux Open Suse به طور پیشفرض نصب باشه و لپ تاپ HP 4530 S رو پیدا کردم
به نظرتون نسبت به قیمتی که داره لپ تاپ مناسبیه یا در اون رنج قیمت انتخاب بهتری میتونم داشته باشم؟؟
لینکشو بده . (اگه فارسیه برام پ . خ کن )
در این رنج قیمت لپ تاپ Full Hd هم میشه پیدا کرد؟؟
نه .
Mr.Mazmamfi
08-09-2011, 01:30
لینک چیو بدم؟؟؟
همین مدل 4530 رو که میگی سیستم عامل Linux Open Suse داره .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr.Mazmamfi
10-09-2011, 02:47
این مدل عالیه . تو این چند هفته چند تا از بچه ها خریداری کردن و خیلی هم راضی بودن .
دلیل اینکه گفتم لینکشو بده این بود که من تو بیشتر جا ها و لیست هایی که داشتم بدون لینوکس بود و وقتی که از شما شنیدم تعجب کردم .
ولی الان مطمئن شدم . همین دیروز هم یکی از بچه ها با نسخه لینوکس با گارنتی فالنیک خریده 890 تومن و خیلی هم راضیه .
اینم لینکش :
پست 25 به بعد رو بخون .
مرسی رفیق
من خودم منتظرم کارم درست شه و از این خراب شده برم بیرون و بلافاصله شروع کنم به خریداری محوصلات اپل(از طرفدار های تعصبیش هستم آخه)
ولی فعلا مدتی که اینجام میخوام لینوکس هم یاد بگیرم و این مدل واقعا نسبت به قیمتش کانفیگش حیرت آوره.این طور نیس؟؟؟
راستی رفیق
کیفیت صفحه نماییش خوبه ؟؟؟
mehdi666lp
10-09-2011, 09:11
راستی رفیق
کیفیت صفحه نماییش خوبه ؟؟؟.
.
.
.
آره خوبه کیفیتش در حد قیمتش........من دوستم 4520 داشت که کیفیتش خوب بود اینم شنیدم میگن خوبه
Mr.Mazmamfi
10-09-2011, 13:58
مرسی رفیق
من خودم منتظرم کارم درست شه و از این خراب شده برم بیرون و بلافاصله شروع کنم به خریداری محوصلات اپل(از طرفدار های تعصبیش هستم آخه)
ولی فعلا مدتی که اینجام میخوام لینوکس هم یاد بگیرم و این مدل واقعا نسبت به قیمتش کانفیگش حیرت آوره.این طور نیس؟؟؟
آره ، انصافا کانفیگش در برابر قیمتش فوق العادس .
اگر تا الان لپ تاپ نخریده بودم . بدون شک این مدلو میخریدم .
mehdi666lp
10-09-2011, 14:48
آره ، انصافا کانفیگش در برابر قیمتش فوق العادس .
اگر تا الان لپ تاپ نخریده بودم . بدون شک این مدلو میخریدم ..
.
.
.
HP تو همه سری هاش انصافا داره خوب کار میکنه ولی سری ProBook کیبورد خوبی داره راحت و مناسب و خوش دست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.