مشاهده نسخه کامل
: جوملا
راجب پنل مديريتي جومولا يه توضيحي ميخواستم يا اگه كتابي داريد
tabriz-info
07-09-2011, 15:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟
tabriz-info
11-09-2011, 10:38
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟
یوزر نیم و پسورد چیو میخواد اگه ممکنه یک تصویر بزارید
ببخشد من چندتا پلاگين بود داخل تنظيمات مديريت سايتم فعال كردم و وقتي امدم بيرون ديگه اون يوزر و پسورد قبلي را از من قبول نميكنه/ميشه توضيح بديد چي شده/بايد چيكار كنم؟:41:
tabriz-info
14-09-2011, 16:44
ببخشد من چندتا پلاگين بود داخل تنظيمات مديريت سايتم فعال كردم و وقتي امدم بيرون ديگه اون يوزر و پسورد قبلي را از من قبول نميكنه/ميشه توضيح بديد چي شده/بايد چيكار كنم؟:41:
پلاگین ربطی به پسورد ادمین نداره
شما باید از طریق sitename/administrator
وارد بشید
username معمولا admin یا administrator هست با پسوردی که وارد کرده اید
اگر نرفت باید از دیتابیس پسورد رو عوض کنید
milad313
02-10-2011, 16:23
سلام من تازه جوملا رو نصب کردم ویندوزم سون هستش وقتی وارد صفحه مدیریت می شم این اشکالات در صفحه هست لطفا جوملایی ها زود کمکم کنیین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هم از عکس ها
راستی از ومپ سروری استفاده میکنم که آیکونش قرمز رنگ است...
maxim354
02-12-2012, 13:08
سلام
شما احتمالا 2 بار جوملا رو نصب کردین که یک سری اطلاعات از قبل بر روی دیتابیس شما بوده و پاک نشده به همین علت سیستم در بارگزاری پلاگین ها دچار مشکل شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.