ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جوملا

hk20
07-09-2011, 15:07
راجب پنل مديريتي جومولا يه توضيحي ميخواستم يا اگه كتابي داريد

tabriz-info
07-09-2011, 15:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رزوله
11-09-2011, 07:21
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟

tabriz-info
11-09-2011, 10:38
با سلام
میبخشید من هنگام نصب جوملا به مشکل برخورد کردم
بعد از نصب wamp server وقتی تو صفحه اینترنت localhost رو تایپ میکنم از من username و password میخواد
اگه میشه راهنماییم کنیم که باید چیکار کنم؟

یوزر نیم و پسورد چیو میخواد اگه ممکنه یک تصویر بزارید

hk20
12-09-2011, 21:25
ببخشد من چندتا پلاگين بود داخل تنظيمات مديريت سايتم فعال كردم و وقتي امدم بيرون ديگه اون يوزر و پسورد قبلي را از من قبول نميكنه/ميشه توضيح بديد چي شده/بايد چيكار كنم؟:41:

tabriz-info
14-09-2011, 16:44
ببخشد من چندتا پلاگين بود داخل تنظيمات مديريت سايتم فعال كردم و وقتي امدم بيرون ديگه اون يوزر و پسورد قبلي را از من قبول نميكنه/ميشه توضيح بديد چي شده/بايد چيكار كنم؟:41:

پلاگین ربطی به پسورد ادمین نداره

شما باید از طریق sitename/administrator
وارد بشید

username معمولا admin یا administrator هست با پسوردی که وارد کرده اید

اگر نرفت باید از دیتابیس پسورد رو عوض کنید

milad313
02-10-2011, 16:23
سلام من تازه جوملا رو نصب کردم ویندوزم سون هستش وقتی وارد صفحه مدیریت می شم این اشکالات در صفحه هست لطفا جوملایی ها زود کمکم کنیین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هم از عکس ها

راستی از ومپ سروری استفاده میکنم که آیکونش قرمز رنگ است...

maxim354
02-12-2012, 13:08
سلام
شما احتمالا 2 بار جوملا رو نصب کردین که یک سری اطلاعات از قبل بر روی دیتابیس شما بوده و پاک نشده به همین علت سیستم در بارگزاری پلاگین ها دچار مشکل شده.