ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نظرتون در مورد Fujifilm Finepix F500 Exr چیه؟

pat.mat71
07-09-2011, 14:26
دوستان من میخوام یه Fujifilm Finepix F500 Exr بخرم و با توجه به قیمت 329 هزار تومنیش انتخاب خوبی کردم؟

آیا انتخابی از این بهتر هم میشه داشت؟

(هم فیلمبرداری برام مهمه هم عکسبرداری)

Fox
07-09-2011, 15:10
من یه مدت f300 exr رو بررسی کردم، اون موقع به تازگی f500 و f550 توی نمایشگاههای بین المللی به نمایش در اومده بودن،
این سری دوربینها به عنوان دوربینای آماتور با توجه به سیستم exr اونا و یه سری امکانات خاصشون مثل عکسبرداری از یک صحنه در قالب دو عکس با فلاش و بی فلاش و... در ابتدا خیلی جلب توجه میکنن، ولی نکته ای که هست اینه که توی این دوربینا فیلم برداری بسیار ضعیف هست و برخی حتی فیلم برداری این دوربین هارو با دوربینهای موبایل مقایسه کردن!
به هرحال حسگر cmos و زوم اپتیکال بالا 15برابر (به نسبت سایر کامپکتها) و لنز واید 24 میلیمتری نقاط قوت هستند...
توانایی عکسبرداری 16 مگاپیکسلی دوربین تنها برای چاپ عکسهای A3 و بزرگتر مفید است و تفاوت دیگری با مثلا یک دوربین 10 مگاپیکسلی وجود ندارد...
حداقل سرعت شاتر دوربین، یعنی 8 ثانیه به نظر بنده کفایت نمیکند!
عکسهای این دوربین رو در حساسیت های مختلف بررسی کنین، مهم نیست دوربین حداقل و حداکثر حساسیتش چقدره، مهم اینه که توی حساسیتهای بالا بتونه خوب و با کیفیت عکس بگیره...
فلاش دوربین برد خیلی کمی داره، خیلی کم! با توجه به اینکه از کفشک فلاش اکسترنال هم خبری نیست...
پیشنهاد های من برای شما :
Sony Cyber-Shot DSC-WX10
قیمت (370 تومن)
Sony Cyber-Shot DSC-HX7V
قیمت (400 تومن)
پیشنهاد مخصوص من به شما :
Canon PowerShot SX210 IS
قیمت (355 تومن)

pat.mat71
07-09-2011, 15:29
یعنی فیلمبرداری full HD 1080 p 30 fps رو نمیشه بهش اطمینان کرد؟؟!!

فیلمبرداری برام خیلی مهمه آخه .

آیا این دوربین SX210 iS فیلمبرداری 720 HD واقعی انجام میده؟؟ و چه مزیتی نسیت به فوجی فیلمی که نام بردم داره؟

Fox
08-09-2011, 19:41
خوب میتونم بگم مزیتش کیفیت عکسهای بهتر (در ایزوهای مختلف) و کیفیت فیلم برداری بهتره!
دلیل نمیشه چون اون Full HD میگیره ، الزاما کیفیت عالی داشته باشه...
البته SX220 و SX230 و خصوصا G12 و HS10 و HS20 و SX30 و P500 و خیلی دوربینای واقعا بهتر دیگه هم هستن ولی خوب فکر کنم گرونتر باشن...
بذارین منطقی باشیم، OK؟ اگر این دوربین واقعا با اون زوم بینظیرش (بین کامپکتها) اونطور که شرکت سازنده میگه، کیفیت فیلم برداری فوق العاده و کیفیت عکس عالی داشت، اونوقت توی بازار رقابت دیگه کسی به طرف بقیه کامپکت ها نمیرفت و همه به سراغ این دوربین با قیمت مناسبش میرفتن! خوب پس چرا اینطور نیست؟!